Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar küçük olsun bizim olsun düşüncesinde olabilirsiniz... şampiyonlar ligi çeyrek final kim biz kimde diye bilirsiniz ..ama çıtayı üste koyan bir insana ayıp ediyosunuz... tekrar ediyorum ersun yanal olmıcak... belki bizi ligde biyerlere taşırdı ama daha ilerisini göremediler.. çok iyi para harcanacak ve çok iyi oyuncular alınacak... bunada uygun hoca gelecek...

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar küçük olsun bizim olsun düşüncesinde olabilirsiniz... şampiyonlar ligi çeyrek final kim biz kimde diye bilirsiniz ..ama çıtayı üste koyan bir insana ayıp ediyosunuz... tekrar ediyorum ersun yanal olmıcak... belki bizi ligde biyerlere taşırdı ama daha ilerisini göremediler.. çok iyi para harcanacak ve çok iyi oyuncular alınacak... bunada uygun hoca gelecek...
      Kimmiş buna uygun hoca Trabzonspor'u uçurama atıyorsunuz yazık...
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Magath, Schaaf, Bielsa bunlar bizde hic basarili olamaz bu aralar Italyan da olmasin bizim görmek istedigimiz futbola zittir onlarin oynattigi sistem Ziya Dogan taktikleri
        En son Azrail_61 tarafından düzenlendi; 24.12.2015, 23:02.

Yorum

• Dünün profesyoneli Başkanı bi günde acemi yaptınız bunu da yaptınız helal olsun. Ersunla anlaşılmadı evet denilmedi. Benim gözümde budur. Anlaşıldı diyenler olabilir ben dışardan bakan olarak dışarıya anlaşıldı diye bişe söylenmedi imza da atılmadı. İmza atmadığım adamı almamışsam neden acemi oluyorum.geçiniz. Başkana desteğe alacağı karara saygıya devam ediyorum. Bi günde adamı acemi de yapmıyorum.

Yorum

• Ben önyargılı biri değilim ama yabancı bir hocanın Trabzonspor'da başarılı olma şansı milyonda birdir
            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Pireye kızıp yorgan yakmayın, Ersun da naz etmesin nedir yani karşısındaki kulüp çemişkezek kulübü değil, fenere imza atarken ki süreci de biliyoruz...

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimmiş buna uygun hoca Trabzonspor'u uçurama atıyorsunuz yazık...
                arkadaş ersun yanalı bende beğenirim ama anlamadım olmak zorundamı... uçurumdan kastın ersun harici hiç kimse hocalıktan anlamıyormu...

Yorum

• Arkadaşlar ön sözleşme imzalanmış bir adamın açıklanmasını son maçın sonuna bırakıp, akabinde yeniden başka görüşmelere yelken açılıyorsa burada çok büyük bir sıkıntı ve zafiyet vardı.

Benim bilgim yok. Ben masadaki sözleşmenin imzalandığı anda kaldım.

Bu kaypaklıktır, bu dönekliktir, bu vizyonsuzluktur.

Bu zihniyet gitsin diye uğraştık, eğer şayet durum buysa yazık oluyor Trabzonspor'a. Lakin zannetmiyorum ki böyle olsun, umarım söylentidir, karalama kampanyasıdır.

Yorum

• Plan program kurumsallaşma diyoruz bir yandan Ersun Yanal ile görüş diğer yandan Lucescu'dan haber bekle madem Ersun Yanal ile anlaşmayacaktın niye iki kez görüşüyorsun ya sabır
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Trabzonda ki hava kirliligine karsilik bir de bilgi kirliligi ile mucadele ediyoruz

Bilgi paylasanlara tesekkur ediyorum ama kafa karistiran bilgiler de oluyor. Allah hayirlisi ne ise onu nasip eyler inshaAllah. Bizler en iyisine laik insanlariz. Iyisi ile kotusu ile hepimizin derdi Trabzonspor'un guzel futbol oynamasi. Rakibine yenilse bile takdir edilesi bir performans ile sahadan ayrilmasi. Sampiyon olalim veyahut olmayalim fark etmiyor cunku biz saldirgan bir takim istiyoruz. Eksiklerini yuzde 99 gidermis bir takim olsun istiyoruz.
                      Catlak seslerin cikmadigi, koca kulubun kendi kendini cevirmesini ve kurumsalligin tepe de oldugu bir kulup olsun istiyoruz.

Herseyi zaman gosterecek zaten. Nelerin dondugunu, nelerin soylenip soylenmedigini suan icin bir kac kisi biliyordur. Biz ise birbirimizi bosuna yiyoruz burada. Haftaya hersey netlesecek, durumun ozeti suan icin en dogru secimi yapmak ve bu secimi yaptiktan sonra adim adim o hedefe yurumektir.

Bize dusen ise bu catlak seslere sosyal medya araciligi ile tepki gostermektir. Yerelcilerin kan emici oldugunu hepimiz biliyoruz. Bunlara tepki gostermek var iken neden birbirimizi yiyoruz?

Birlik olabilmek icin tek kriterimiz basari mi olmasi gerekiyor? Ya da kendi istedigi oyuncu veyahut hocanin mi olmasi gerekiyor?

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar küçük olsun bizim olsun düşüncesinde olabilirsiniz... şampiyonlar ligi çeyrek final kim biz kimde diye bilirsiniz ..ama çıtayı üste koyan bir insana ayıp ediyosunuz... tekrar ediyorum ersun yanal olmıcak... belki bizi ligde biyerlere taşırdı ama daha ilerisini göremediler.. çok iyi para harcanacak ve çok iyi oyuncular alınacak... bunada uygun hoca gelecek...
                        Kim mesela Olgun abi buna uygun hoca!! Luce olmazsa kim olabilir ????

Yorum

• arkadaş ne ersuncuymuşsunuz anlamadım...

Yorum

• Tum yonetim kurulu bir noktada birleştikten sonra muharrem ustanin tek basina baska bi karar alacagi konusuna inanmiyorum. Demek ki yonetim kurulu da ersun da karar kılmamış. Biraz sabredelim boşuna ortalığı yangin yerine vermenin alemi yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar ön sözleşme imzalanmış bir adamın açıklanmasını son maçın sonuna bırakıp, akabinde yeniden başka görüşmelere yelken açılıyorsa burada çok büyük bir sıkıntı ve zafiyet vardı.

Bu zihniyet gitsin diye uğraştık, eğer şayet durum buysa yazık oluyor Trabzonspor'a. Lakin zannetmiyorum ki böyle olsun, umarım söylentidir, karalama kampanyasıdır.
                              Ne alakası var kaypaklıkla ön anlaşma imzalanmış adı üstünde ön. Çok abartıyorsunuz sanki başka hoca yok diyarda.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar ön sözleşme imzalanmış bir adamın açıklanmasını son maçın sonuna bırakıp, akabinde yeniden başka görüşmelere yelken açılıyorsa burada çok büyük bir sıkıntı ve zafiyet vardı.

Hocam bilgileri yenileme şansın var mı?
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X