Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Luce oldu diyelim bu adamın benim bildiğim sözleşmesi sezon sonu bitiyo. Tutup bize nasıl gelecek.
    Sezon sonu gelecek, USTA ikna ederse daha önce de gelebilir.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Rusya'daki Kurban gelsin

Rusya'nın Rubin Kazan takımının teknik direktörü Kurban Berdiyev, kulübün son dönemdeki kötü gidişatından dolayı görevinden alındı.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Kurban Berdiyev adamin hasidir, bu takima lazimdir
        Tipki Andre Piyer Jinyak gibi
        Tipli Kostas Mitroglu gibi
        Hiçbiri gelmedi, Kurban da gelmeyecek ama olsun
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rusya'daki Kurban gelsin

Rusya'nın Rubin Kazan takımının teknik direktörü Kurban Berdiyev, kulübün son dönemdeki kötü gidişatından dolayı görevinden alındı.
          fk rostovda
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Yanal kafasını verdiği takdirde bu takımı ama birdahaki sene ama ondan sonraki sene şampiyon yapacaktır .
            Gel gelelim biz 2 sene sabredebilecekmiyiz....
            Sabretmek zorundayız, başka bir şansımız kalmadı. Ben yeni sezonla beraber bir memur olarak 500 TL harcama yapacağıma söz veriyorum .ustaya sonuna kadar destek başka şans; yol yok.Şu anda hanı insanlık yokolurdu küçük bir kasabada bir grup insan kalır ve insanlığın devamı bu küçük gruba bağlıdır aynı o noktadayız ya yok olacağız ya tekrardan dogacagız.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yerel basında işe alımlar iq testiyle yapılsa, tek sayfa gazete basılmaz. bütün yöre haber yetmezliğinden ölür.

**

Vadesi geçmiş ödeme için hakkını arayan adam suçlu oldu.. Medinespor ya buranın adı, normalde gelenler allah rızası için çalışıyordu Ersun parasını isteyince suçlu oldu.. gerizekalılar..
              Milleti anlamak zor.
              Bir kişiyle ticari anlaşma yaptığında yükümlülüklerini yerine getireceksin.
              Yerine getirmezsen alacaklı olan değil borçlu olan hatalıdır.
              Bur da kimse aylarca maaş almadığı işinde patronun canı sağ olsun demez.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu bir gerçek ki geliş dönemlerini esas alarak Ersun Yanal'ı eleştirenlerin sayısını kıyasladığımda 1.Dönemi sosyal medyadan uzak olmam nedeni ile hatırlamıyorum. 2.Dönemi en yoğun eleştiri dönemi ve bu dönemde dikkat çeken bir konu eleştirilerin kaynağında şike destekcilerinin yaratmaya çalıştığı yoğun bir olumsuz algı çabası var.Geleceği var sayılan bu 3.dönemde kesinlikle 2.döneminden daha az eleştiri aldığını, şu anda desteğinin çok daha fazla olduğunu söylemeliyim.
                Trabzon'da eleştiri tamamiyle sportif başarıya endekslidir.
                Ersun geldi ilk maçta 3-0 GS'i yenince herkes burada Ersun'cuydu, şöyle uçacaz böyle uçacaz. Sonra mağlubiyetler gelince rüzgar terse döndü tabi.
                Şota da aynı şekilde. Ligin ilk 3 haftasından sonra bizim Fergusonumuz olsun, 20 yıl kalsın diyenler, 4 maç üstüste mağlubiyetten sonra demediklerini bırakmadılar.
                Sadece hocalar mı ? Yönetimde aynı. İHO her vaadini yerine getiremediğinde veya her hüsranda sövenler gelen transferlerle İHO'u olmadı mı burada ? Mbia, Cavanda, Marin geldikçe İHO ile beraber akp mitingine katılmak isteyenleri gördük burada ve bu aynı İHO'ya destek verenler 3 ay sonra demediğini bırakmadılar yine.

Dediğim gibi taraftar destek verir mi vermez mi burada düşünülmesi gereken en son konu. Sportif başarı gelirse taraftar da yerel medyada her türlü desteği verir, başarısızlıkta da direk gömer. Keşke, başarısızlıkta destek olabilsek ama bunu öğrenmemiz için 35 yıl geçmesi lazım en erken. O yüzden ben camia desteği konusunu çok önemsemiyorum.
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rusya'daki Kurban gelsin

Abi adam Rostov da o kısıtlı kadro ile kafaya oynuyor.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben içmez demedim, Rakı içmez dedim. Sümer yurt içinde gittiği her yerde şarap ister. Favori markası da Kalecik Karası'dır. Adına aldanmayın beyaz şarap. Kandırılmamak için de şişenin kendi masasında açılmasını şart koşar. Biraz demlenince daha ucuz markaları servis ediyorlar anlamıyor. Bir kuralı vardır: Ne yerse yesin, ne içerse içsin belli bir meblağın üstünü ödemez.
                    Yurt dışında özellikle yıllanmış özel markaları ister!

Sümer'i kravatı gevşek görürseniz sarhoştur. Yanına gidip kırk yıllık ahbap gibi muhabbet edebilirsiniz. Yok değilse selam verseniz de almaz. Suratınıza dik dik bakıp döner gider.

Bunlar magazin. Bize ne ya!
                    Hocam karıştırdınız, Kalecik Karası marka değil, orjinali Ankara/Kalecik, şimdiki yaygın üretim yeri ise Denizli Çal ve çevresi olan bir kara üzüm çeşididir. Yerli kırmızı şarap için içimi kolay, en iyi üzümlerden biridir.

Beyaz şarap içinde yabancı orjinlerden Chardonnay ve Riesling, yerli orjinlerden ise Misket, Emir ve Sultaniye önerilebilir. Bon'apetit
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu bir gerçek ki geliş dönemlerini esas alarak Ersun Yanal'ı eleştirenlerin sayısını kıyasladığımda 1.Dönemi sosyal medyadan uzak olmam nedeni ile hatırlamıyorum. 2.Dönemi en yoğun eleştiri dönemi ve bu dönemde dikkat çeken bir konu eleştirilerin kaynağında şike destekcilerinin yaratmaya çalıştığı yoğun bir olumsuz algı çabası var.Geleceği var sayılan bu 3.dönemde kesinlikle 2.döneminden daha az eleştiri aldığını, şu anda desteğinin çok daha fazla olduğunu söylemeliyim.
                      Bende öyle düşünüyorum...Her kesimden eleştiri seviyesi düşmüş durumda...Taraftar eleştrisi yok denilecek seviyelere düşmüş medya baskısı ve hakem etkisi eskiye nazaran düşmüş durumda...

Benim anlamadığım medyanın vede tff nin baskısının neden azaldığı...

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        allah belamı versın ben de kafa namına bır sey kalmadı anladıgım forumda kanalı olan kişilere herkes farklı istihbarat veriyo

olgun.................ersun olmayacak
                        trapezunt.............ersun ile anlasıldı o ıs bıttı
                        unal abi...................ersun diyorum
                        umıt abı...............her sey olabılır ersunu isterım

herkesın agzında ersun var takımın başında şapka
                        Yönetim kurulunun çoğunluk kararı net. Ersun Yanal isminde görüş bildirdiler. Ancak belli ki Usta'nın Lucescu aşkı ağır basıyor. Sabah yazdım burada; "Kasımpaşa maçından önce kimse hoca isminin açıklanmasını beklemesin" dedim. Sebepleri vardı. Herşeyi her zaman yazmanın riskleri var.

Ersun hocanın tadını kaçırdılar sonunda... Halen olabilir ama aynı anda 3-4 hocayla görüşüp anlaşma aşamasına gelmek nedir yani!... Büyük hata yapılıyor. Şimdi Lucescu'nun ağzına kaldılar. Adamın eline koz verdiler. Ersun'la her konuda el sıkışıldığı halde Lucescu'dan haber bekliyorlar. Başkana ilk eleştirim olsun. Bu son derece acemice bir davranış... Adama Hüseyin Kalpar, Güvenç Kurtar muamelesi yapmak herşeyden önce ayıptır. Almayabilirsiniz... Ancak herkese mavi boncuk dağıtmak ciddi insanların tarzı olmamalı...

Her an heşey olabilir dememdeki sebep buydu. Başka da birşey yazmak istemiyorum. Sıkıldım bu işlerden. Herkes bir alem...Şu andan itibaren listedekilerin hiçbirinin kabul etmemesi ve Sadi / Hami isimleriyle devam edilecek kararı çıkmasına şaşırmam... Kendilerini köşeye sıkıştırıyorlar ve farkında değiller...
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 16:51.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Milleti anlamak zor.
                          Bir kişiyle ticari anlaşma yaptığında yükümlülüklerini yerine getireceksin.
                          Yerine getirmezsen alacaklı olan değil borçlu olan hatalıdır.
                          Bur da kimse aylarca maaş almadığı işinde patronun canı sağ olsun demez.
                          Bunlara kalsa aylarca para almasan da ağzını açıp tek kelime etmemelisin. Çünkü Trabzonsporluluk (?) bunu gerektirir. Her türlü ahlaki değeri yalnızca cinsellik ve karşı cinsle ilişkiye indirgediğimiz için diğer konuların hiçbirine değinmeye gerek duyulmuyor.

Yorum

• Muharrem Usta isterse Pazarcı Emin Efendi'yi....

İsterse Kasap Nuri Efendi'yi teknik direktör yapsın....

6 ay koşulsuz destek vereceğim.....

Daha sonra ise eleştirmeye başlayacağım....

Çünkü Şu anki durumumuz herkesi eleştirebilecek kadar iyi değil....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• [MENTION=24107]DEEP BLUE[/MENTION] Abi Diyelim Luce oldu bu adam Shakhtar 'ı bırakıp mı gelecek. Bunun garantisini nasıl alacaklar.

Eger Sezon bittikten sonra ise şimdi kim bizim hocamız olacak. ?
                              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muharrem Usta isterse Pazarcı Emin Efendi'yi....

İsterse Kasap Nuri Efendi'yi teknik direktör yapsın....

6 ay koşulsuz destek vereceğim.....

Daha sonra ise eleştirmeye başlayacağım....

Çünkü Şu anki durumumuz herkesi eleştirebilecek kadar iyi değil....
                                Ben 7 aylığım Faik. O kadar bekleyemem. Bugün gelinen nokta tam bir acemilik örneği...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X