İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusya'daki Kurban gelsin
Rusya'nın Rubin Kazan takımının teknik direktörü Kurban Berdiyev, kulübün son dönemdeki kötü gidişatından dolayı görevinden alındı."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal kafasını verdiği takdirde bu takımı ama birdahaki sene ama ondan sonraki sene şampiyon yapacaktır .
Gel gelelim biz 2 sene sabredebilecekmiyiz....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yerel basında işe alımlar iq testiyle yapılsa, tek sayfa gazete basılmaz. bütün yöre haber yetmezliğinden ölür.
**
Vadesi geçmiş ödeme için hakkını arayan adam suçlu oldu.. Medinespor ya buranın adı, normalde gelenler allah rızası için çalışıyordu Ersun parasını isteyince suçlu oldu.. gerizekalılar..
Bir kişiyle ticari anlaşma yaptığında yükümlülüklerini yerine getireceksin.
Yerine getirmezsen alacaklı olan değil borçlu olan hatalıdır.
Bur da kimse aylarca maaş almadığı işinde patronun canı sağ olsun demez.
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu bir gerçek ki geliş dönemlerini esas alarak Ersun Yanal'ı eleştirenlerin sayısını kıyasladığımda 1.Dönemi sosyal medyadan uzak olmam nedeni ile hatırlamıyorum. 2.Dönemi en yoğun eleştiri dönemi ve bu dönemde dikkat çeken bir konu eleştirilerin kaynağında şike destekcilerinin yaratmaya çalıştığı yoğun bir olumsuz algı çabası var.Geleceği var sayılan bu 3.dönemde kesinlikle 2.döneminden daha az eleştiri aldığını, şu anda desteğinin çok daha fazla olduğunu söylemeliyim.
Ersun geldi ilk maçta 3-0 GS'i yenince herkes burada Ersun'cuydu, şöyle uçacaz böyle uçacaz. Sonra mağlubiyetler gelince rüzgar terse döndü tabi.
Şota da aynı şekilde. Ligin ilk 3 haftasından sonra bizim Fergusonumuz olsun, 20 yıl kalsın diyenler, 4 maç üstüste mağlubiyetten sonra demediklerini bırakmadılar.
Sadece hocalar mı ? Yönetimde aynı. İHO her vaadini yerine getiremediğinde veya her hüsranda sövenler gelen transferlerle İHO'u olmadı mı burada ? Mbia, Cavanda, Marin geldikçe İHO ile beraber akp mitingine katılmak isteyenleri gördük burada ve bu aynı İHO'ya destek verenler 3 ay sonra demediğini bırakmadılar yine.
Dediğim gibi taraftar destek verir mi vermez mi burada düşünülmesi gereken en son konu. Sportif başarı gelirse taraftar da yerel medyada her türlü desteği verir, başarısızlıkta da direk gömer. Keşke, başarısızlıkta destek olabilsek ama bunu öğrenmemiz için 35 yıl geçmesi lazım en erken. O yüzden ben camia desteği konusunu çok önemsemiyorum.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusya'daki Kurban gelsin
Rusya'nın Rubin Kazan takımının teknik direktörü Kurban Berdiyev, kulübün son dönemdeki kötü gidişatından dolayı görevinden alındı.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen içmez demedim, Rakı içmez dedim. Sümer yurt içinde gittiği her yerde şarap ister. Favori markası da Kalecik Karası'dır. Adına aldanmayın beyaz şarap. Kandırılmamak için de şişenin kendi masasında açılmasını şart koşar. Biraz demlenince daha ucuz markaları servis ediyorlar anlamıyor. Bir kuralı vardır: Ne yerse yesin, ne içerse içsin belli bir meblağın üstünü ödemez.
Yurt dışında özellikle yıllanmış özel markaları ister!
Sümer'i kravatı gevşek görürseniz sarhoştur. Yanına gidip kırk yıllık ahbap gibi muhabbet edebilirsiniz. Yok değilse selam verseniz de almaz. Suratınıza dik dik bakıp döner gider.
Bunlar magazin. Bize ne ya!
Beyaz şarap içinde yabancı orjinlerden Chardonnay ve Riesling, yerli orjinlerden ise Misket, Emir ve Sultaniye önerilebilir. Bon'apetitBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu bir gerçek ki geliş dönemlerini esas alarak Ersun Yanal'ı eleştirenlerin sayısını kıyasladığımda 1.Dönemi sosyal medyadan uzak olmam nedeni ile hatırlamıyorum. 2.Dönemi en yoğun eleştiri dönemi ve bu dönemde dikkat çeken bir konu eleştirilerin kaynağında şike destekcilerinin yaratmaya çalıştığı yoğun bir olumsuz algı çabası var.Geleceği var sayılan bu 3.dönemde kesinlikle 2.döneminden daha az eleştiri aldığını, şu anda desteğinin çok daha fazla olduğunu söylemeliyim.
Benim anlamadığım medyanın vede tff nin baskısının neden azaldığı...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah belamı versın ben de kafa namına bır sey kalmadı anladıgım forumda kanalı olan kişilere herkes farklı istihbarat veriyo
olgun.................ersun olmayacak
trapezunt.............ersun ile anlasıldı o ıs bıttı
unal abi...................ersun diyorum
umıt abı...............her sey olabılır ersunu isterım
herkesın agzında ersun var takımın başında şapka
Ersun hocanın tadını kaçırdılar sonunda... Halen olabilir ama aynı anda 3-4 hocayla görüşüp anlaşma aşamasına gelmek nedir yani!... Büyük hata yapılıyor. Şimdi Lucescu'nun ağzına kaldılar. Adamın eline koz verdiler. Ersun'la her konuda el sıkışıldığı halde Lucescu'dan haber bekliyorlar. Başkana ilk eleştirim olsun. Bu son derece acemice bir davranış... Adama Hüseyin Kalpar, Güvenç Kurtar muamelesi yapmak herşeyden önce ayıptır. Almayabilirsiniz... Ancak herkese mavi boncuk dağıtmak ciddi insanların tarzı olmamalı...
Her an heşey olabilir dememdeki sebep buydu. Başka da birşey yazmak istemiyorum. Sıkıldım bu işlerden. Herkes bir alem...Şu andan itibaren listedekilerin hiçbirinin kabul etmemesi ve Sadi / Hami isimleriyle devam edilecek kararı çıkmasına şaşırmam... Kendilerini köşeye sıkıştırıyorlar ve farkında değiller...En son Misafir tarafından düzenlendi; 22.12.2015, 16:51.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilleti anlamak zor.
Bir kişiyle ticari anlaşma yaptığında yükümlülüklerini yerine getireceksin.
Yerine getirmezsen alacaklı olan değil borçlu olan hatalıdır.
Bur da kimse aylarca maaş almadığı işinde patronun canı sağ olsun demez.
Yorum
-
Muharrem Usta isterse Pazarcı Emin Efendi'yi....
İsterse Kasap Nuri Efendi'yi teknik direktör yapsın....
6 ay koşulsuz destek vereceğim.....
Daha sonra ise eleştirmeye başlayacağım....
Çünkü Şu anki durumumuz herkesi eleştirebilecek kadar iyi değil....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Usta isterse Pazarcı Emin Efendi'yi....
İsterse Kasap Nuri Efendi'yi teknik direktör yapsın....
6 ay koşulsuz destek vereceğim.....
Daha sonra ise eleştirmeye başlayacağım....
Çünkü Şu anki durumumuz herkesi eleştirebilecek kadar iyi değil....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum