Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anket gayet gerçekçi. Ersun hoca pazartesi günü resmi imzayı atacaktır.
    Aynen olacagi bu..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen olacagi bu..
      Evet benim tahminim de bu yönde

Paşa maçı sonrası en geç pazartesi yeni Hoca imzalayıp başlar.

Luce olmazsa %99 Ersun'a imzayı attırır USTA.

Ersun Hoca da gelmek için hevesli
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Lucescu Ersun Yanal yada bir başkası yeni hocamızın kim olacağından ziyade ona saygı duyup sabretmemiz önemli olan.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rezalet ya, bu adamın bir sözleşmesi yok mu, elden mi alıyor maaşını
          Asgariler bankaya yatıyo, kalanı elden veriyorlarmış.
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Fm 2015'te yazdığına göre Lucescu'nun 2014-2015 sezonu maaşı haftalık 49.000 €. Yıllık; 52 x 49.000=2.548.000 € eder ki vergi düşülmemiş hali bu. Hadi diyelim 2015-2016 sezonu için zam almış ve maaşı haftalık 60.000 € olmuş. Yıllık; 52 x 60.000=3.120.000 € eder (vergi düşülmemiş hali). Fm verileri genellikle doğru çıkar.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Asgariler bankaya yatıyo, kalanı elden veriyorlarmış.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Dün gece Erdoğan Arıkan ile Barış Yurduseven diyaloğu işkencesine maruz kaldım.

Barış Yurduseven "Yardımcısı 1 milyon € alıyorsa, kendisi en az 5 milyon € alır" derken Erdoğan Arıkan "Sadi hoca 4 bin € alıyor. Aradaki farka bak" diyordu

Kabus değil ki uyanasın? Zaten televizyonlarda az temsil ediliyoruz, onda da bu tip habercilikle karşılaşıyoruz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Lucescu gelse,
                  Ersun Yanal da yaninda gelse,

Lucescu altinda Ersun Yanal hocalik yapsa, kendi bilgilerini Lucescu 'nun sahip oldugu bilgisi ile birlestirse, kiyamet kopar mi ki? Cok mu sey istedim ne yaptim bende bilemedim. Cok ucmusum galiba

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lucescu gelse,

Lucescu altinda Ersun Yanal hocalik yapsa, kendi bilgilerini Lucescu 'nun sahip oldugu bilgisi ile birlestirse, kiyamet kopar mi ki? Cok mu sey istedim ne yaptim bende bilemedim. Cok ucmusum galiba
                    İmkansızın da bir üstü varsa ki ona örnek veriyorsan bu düşüncen ozaman mantıklı olur
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Usta dün attığı twitleri Romanya'dan attı, bence bu iş birkaç gün içerisinde çözümlenir.

Yorum

• şu lucescu bize gelmez diyenlere de ayrı bir ayar oluyorum. Bu adam küçük şikecilere bile gitti bize neden gelmesin ? İstanbulda gece alemlerine akacak değil sonuçta. Trabzonda muhlamadan,kıymalıdan uzak dursun yağlı yağlı kaldırmaz şimdi bünyesi balığa abansın temiz hava falan derken ömrü uzar adamın

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İmkansızın da bir üstü varsa ki ona örnek veriyorsan bu düşüncen ozaman mantıklı olur
                          Giray Bulak icin bile is imkani saglayabiliriz eger bu kombinasyonu kurabilirsek. Giray Bulak icin getir gotur islerine bakmasi icin imkan saglanabilir

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Giray Bulak icin bile is imkani saglayabiliriz eger bu kombinasyonu kurabilirsek. Giray Bulak icin getir gotur islerine bakmasi icin imkan saglanabilir
                            Ben onu malzemeci yapmam lafa karışır milletin aklını bulandırır yoook yook boşver
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lucescu gelse,

Hocam benim arabaya atlayım, aya gitmem gibi bişi olmuş
                              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta dün attığı twitleri Romanya'dan attı, bence bu iş birkaç gün içerisinde çözümlenir.
                                Şimdi Lucescu Romanyanın Iaşi şehrinden, bizim başkan hangi locasyonlarda dolaşıyormuş yanlış yunluş dolaşmasın. Adam Ukraynada değil mi yahu
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X