Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Razvan başarılı değil, evet X kişisi 3 kupa almasına rağmen rezil, evet Y kişisi süper ligde 300'e yakın maç yönetmesine rağmen bu takıma layık değil. Evet Fatih Tekke bu adaylar arasından üstün tecrübesiyle sıyrıldığı için takım başına getirilmeli. Evet.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Juande Ramos için görüşleriniz ne? Uygun bir isim değil mi bizim için? Yarım sezon beklemeye de gerek yok, hemen takımın başına geçebilir.
      Kulübün kapisina yakin zamanda kilit vurmak istiyorsak juande ramos bicilmis kaftan.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet Razvan başarılı değil, evet X kişisi 3 kupa almasına rağmen rezil, evet Y kişisi süper ligde 300'e yakın maç yönetmesine rağmen bu takıma layık değil. Evet Fatih Tekke bu adaylar arasından üstün tecrübesiyle sıyrıldığı için takım başına getirilmeli. Evet.
        Ya şu yerli muhabbeti yapanlara niye cevap veriyorsunuz engelle gitsin ben denedim kafam rahat etti vizyonum genişledi tavsiye ederim hami fatih Sadi diyenleri engelliyorum forum wall Street seviyesine çıkıyor

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kulübün kapisina yakin zamanda kilit vurmak istiyorsak juande ramos bicilmis kaftan.
          Nedenleriyle yazar mısınız?

Yorum

• Daha diyecek bir şey yok. Arkadaşımız üşenmemiş araştırmış, teşekkürler.
            İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke'yi yermek niyetinde değilim ama neredeyse hiçbir tecrübesi olmayan adamla Razvan Lucescu'yu karşılaştırmış ve hiç bilmeden o kadar saçma bir yorum yapmışsınız ki dayanamadım.

Razvan Lucescu(46):
            -Romanya kupası x2
            -Romanya ikinci lig şampiyonluğu
            -Romanya lig ikinciliği x2
            -Romanya milli takım teknik direktörlüğü
            -Yunanistan kupa finali

Fatih Tekke (38):
            -K. Erciyes: 9 maç 7 puan

Başka sözüm yok hakim bey.

Yorum

Nedenleriyle yazar mısınız?
              1-Kendisi yillik an az 2,5 milyon euro arti yardimcilari alacagi icin.

2-Basarili olamayacagi icin.

3-En az bir 100 milyon TL transfere harcatagi ve buna ragmen basarili olamayacagi icin.

4-Istifa etmeyip tazminatini kurusuna kadar alacagi icin.

5-Ligi tanimadigi ve Trabzonuda bilmediği icin basarili olma sansi yok.

Yorum

• yav
                luce gelsinde 2 yil icinde bizi sampiyon yapsinda isterse sonra torunu gelsin
                2 sene sonrayi mi düsünecem
                luce 2 yilda dedigini basarirsa gerisi icinde güvenirim ona

cünkü herkes luceyi sadece td lik becerisi icin istemiyor, adamin yakin arkadasi brezilyanin 2. büyük menajer sirketine sahip
                adam barcalik , reallik olmayan en büyük yeteneklerini bu adamin eline birakiyor
                cünkü güveniyor adama
                o yetenekler, yani wilianlar da costalar, teixeiralar bana gelsinde isterse hocalari razvan degilde torunu olsun
                banane
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 15:11.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

3-En az bir 100 milyon TL transfere harcatagi ve buna ragmen basarili olamayacagi icin.

1- Diğer alternatiflerin de alacakları para aşağı yukarı budur.

2- Başarılı olamayacağı sizin şahsi görüşünüz.

3- Bu da yine ön yargınız. Ukrayna'da dört sezonda takımının harcadığı para toplamda 16, 17 milyon euroyu geçmemiş. Zaten o boyutta bir harcamaya yönetim izin vermez.

4- Yine bir varsayım, yine bir ön yargı. Diğer alternatiflerin istifa etmeyecekleri ve tazminatlarını örneğin Tolunay Kafkas, Ersun Yanal gibi almayacakları ne malum?

5- Bu görüşü paylaşmıyorum. Ligi tanımıyor olabilir. Bu başarılı olmayacağı anlamına gelmez.

Yorum

abi bu yazdıkların luce içinde gerçekleşme olasılığı yüksek.

1-lucenin de maaşı düşük değil. belki ramostan çok daha fazla
                    2-ramosun başarısızlığını neye göre belirleniyor. lucenin başarılı olacağı kesin mi?
                    3-önceki sayfalarda verdim shaktarın ne kadar transfere harcama yaptığını bak istersen.
                    4-istifa etmeyip diyorsunuz para alacak. bu herkes için geçerli olabilir yani bilemeyiz.
                    5-luce türkiyeyi tanıyor eyvallah(yani 11 sene önceki türk futbolu) ama trabzonu "t"sini tanıdığını hiç zannetmiyorum.

sonuç olarak bence luce gelmesini isterim. ama bu ramosun felaket kötü olduğu sonucunu çıkartmamak gerekiyor bence..
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

3- Bu da yine ön yargınız. Ukrayna'da dört sezonda takımının harcadığı para toplamda 16, 17 milyon euroyu geçmemiş. Zaten o boyutta bir harcamaya yönetim izin vermez.

4- Yine bir varsayım, yine bir ön yargı. Diğer alternatiflerin istifa etmeyecekleri ve tazminatlarını örneğin Tolunay Kafkas, Ersun Yanal gibi almayacakları ne malum?

5- Bu görüşü paylaşmıyorum. Ligi tanımıyor olabilir. Bu başarılı olmayacağı anlamına gelmez.
                      cevabını görmedim bende yazıyordum bu ara aynı şeyleri düşünmüşüz
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• beni engeleyen görmek istemeyenlere ve beni sevenlere iyi günler dilerim
                        yorumlari okumadan yaziyorum bir gelisme oldugunu sanmiyorum
                        sahsi düsüncem oki baskanimiz kendisini derin trabzona Verdi
                        derin trabzon diyorki sadi tekelioglu devam etmeli ?
                        baskanimiza tekliflerini sunuyorlar yapilacaklari sunuyorlar ?
                        baskanimizin hedefleri daha büyük oldugu icin isin icinden cikamiyor ve sonunda Kabul edecek
                        sadi tekelioglu derin trabzon istiyor diye kalacak bu durumda soner serdar gürler Ishak gibi oyuncular tekrar ilk onbirlerde yerlerini alacaklar
                        Transfer veya kaliteli oyuncu alinmaz derin trabzon varken ,sadi tekelioglu kaliteli oyuncu istemez soner varken ..
                        5 ocakta Transfer basliyor ? yeni secilmis bir baskan hic durmadan a planini yaparak baskan secilir ve calismak istedigi hocayi kamuoyuna aciklar yoluna devam ederdi .
                        baskanimizin b veya a plani olmadigini düsünmeye basladim ,bu Kadar büyük bir camia trabzonspor ve taraftari hocasi kim olacak haftalardir bilmiyor ..
                        yarim sezondur pijamayla sahaya cikan ve bu Kadar büyük taraftarla resmen dalga gecen vizyonu olmayan bir yönetimden kurtuluyoruz yeni gelen yönetimden cit yok forma konusunda ?? adidasmi nike devami yetermi devami ??son olarak ? transferde gidecekler var tabi derin trabzon Kabul ederse ,transferde kimse alinmayacak belki takas derin trabzon izin verirse sadi hocayla devam edilecek derin trabzon nereye Kadar isterse ..muharrem ustayi cok seviyorum destekliyorum sanirim kendiside suan bürosunda tek basina caresiz sekilde derin trabzona neden güvendim diyordur ..saygilarimla umarim yazdiklarimin hepsi gercek disidir ve daha aydinli günler bizi bekliyordur ..
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Beilsa dunyanin en iyi teknik direktorleri siralamasinda ilk 5 e girer. Onun adi varken baskasinin adini bile zikretmemek lazim. Tabi gelmesi hayal ama keske demeden kendimi alamiyorum

Yorum

Lucescu ile ramos u kiyaslamak bile büyük bir hatadir.

Birisi bu ligin herseyini bilirken ramosun Türk futbolunun t sinden haberi yoktur.

Size gercekten hayret ediyorum bizim baskanin bile aklina gelmeyecek isimleri bize layik goruyorsunuz.

Sunu merak ediyorum.Yillardir bu takimda kariyerli futbolcu ve hocalarin basarili olamadigini ve olma sansininda cok dusuk oldugunu zaman goreceksiniz?
                            En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 15:31.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beilsa dunyanin en iyi teknik direktorleri siralamasinda ilk 5 e girer. Onun adi varken baskasinin adini bile zikretmemek lazim. Tabi gelmesi hayal ama keske demeden kendimi alamiyorum
                              Bielsa da olabilir. Neden olmasın? Vizyon dedik, büyük düşünen bir Trabzonspor dedik, vs. ama kafalar hala Ersun Yanal'larda. Anlayamıyorum bunu. Juande Ramos'u da demin o yüzden sordum. Ben yenilik istiyorum kulüpte. Avrupa'da başarılı olmuş, isim yapmış bir hoca yakışır bize. Türkiye'yi bilsin, Trabzon'u bilsin düşüncesinin Trabzonlu olsun, eski Trabzonlu futbolculardan olsun düşüncesinden pek farkı yok.

Yorum

Lucescu ile ramos u kiyaslamak bile büyük bir hatadir.

Birisi bu ligin herseyini bilirken ramosun Türk futbolunun t sinden haberi yoktur.

Size gercekten hayret ediyorum bizim baskanin bile aklina gelmeyecek isimleri bize layik goruyorsunuz.

Sunu merak ediyorum.Yillardir bu takimda kariyerli futbolcu ve hocalarin basarili olamadigini ve olma sansininda cok dusuk oldugunu zaman goreceksiniz?
                                Ramos'u Lucescu ile kıyaslamadım. Ramos da bir seçenek olabilir, bir iki isime şartlanıp kalmayalım demek istedim.

Kariyerli hocaların başarılı olmadığını söylüyorsunuz. Lucescu kariyersiz mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X