İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
[QUOTE=scarface6161;1920326410]Sen Aykuta İsmail kartala hoca diyorsan hiç konuşmamızın anlamı yok.Yoksa sen Aykut'un mi fb yi şampiyon yaptığını sanıyorsun ya da İsmail mi fb yine yönettiğini.Aziz var orada takımı o kurar o oynatır gerekirse şampiyon da yapar.Para ile şike ile[/QUOTE
sen heralde benimneyse ne yazdık ne bulduk.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMinicik bir soru sorabilir miyim...
Trabzonspor Teknik Direktörü olması halinde kazanacağı paranın neredeyse aynısına İstanbul'da yaşayıp Lig Tv'nin sıcacık stüdyosunda yorum yapmak varken, bu çapkın Ersun niye Trabzon'a gelmek istiyor olabilir?
Cevabınızı imla kurallarına uygun yazarsanız anlamam kolaylaşacaktır.
bir aktör yada aktrist....bir filmde oynamak ister hatta bir çok filmde...
film kritiği eleştiriside yapar elbet...dişinin kovugunu dolduracak hazda...
kadir inanır ...yada türkan şorayı...gozonune alsak...
yada sınemanın zırvesı marlon brandoyu...
-------------
mustafa denizlinin trt den sonra ....gs basında kulubedekı yuz hattı...o sevıncı mutlulugu cocuksu nesesı..paha bıcılemez...
----------
tolstoyun ınsan ne ıle yasar eserını okuyunca...
asgari ücretin rakamı...
banada komık geliyor...
en az size komık geldiği kadar...
yada halkıma...!!!
bu rengin 50.yıl tutkusunu yukledik sayılır ; capkın bir adama...
roman havası...agır geldi...!!!
yeni bir hikaye yazıyoruz ...
umarım tutar...
tek umdum bu hususta ....usta...
kesilirse şayet sampıyonlugumuza buyuk bir pasta...
kutlamalı...!!!
yınede herseye ragmen umutlanmalı...
---------"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylemeyi unuttum. Ersun'un teknesi çevre kirliliğine yol açıyor. Buradan da vurabilirsiniz.
greenpeace görev başına!
....
Lucescu kesin olarak iptal mi şimdi ?Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hocanın ilk dönemini hatılıyorum, avatarımda o vardı. Sonra gönderdik. Şb'ye geçince doğal olarak uyuz oldum. 2. gelişinde çok sıcak bakmadım. Tabi bunda İbrahim başgan'ın da etkisi vardı. Ama belaltı vurmadım hiçbir zaman.
Ancak bu kez farklı. İnşallah çok güzel olur her şey...
bu fotolarda çok mutlu ve umutlu görünüyor.onu bunaltırsak sıkarsak gene basar gider.iki tarafında birbirine ihtiyacı var bu adam gerçekten bizi şampiyon yapıp efsane olmak istiyor.
son gelişinde ne demişti mutlu olmak istiyorum .ona bizden biri gibi davranmalıyız.
ona aidiyet duygusunu aşılamalıyız buraya onu zorlatrabzonsporlu yapmalıyız.
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoru cok basit..............
yeni bir hikaye yazıyoruz ...
umarım tutar...
tek umdum bu hususta ....usta...
kesilirse şayet sampıyonlugumuza buyuk bir pasta...
kutlamalı...!!!
yınede herseye ragmen umutlanmalı...
---------.......
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fotolarda çok mutlu ve umutlu görünüyor.onu bunaltırsak sıkarsak gene basar gider.iki tarafında birbirine ihtiyacı var bu adam gerçekten bizi şampiyon yapıp efsane olmak istiyor.
son gelişinde ne demişti mutlu olmak istiyorum .ona bizden biri gibi davranmalıyız.
ona aidiyet duygusunu aşılamalıyız buraya onu zorlatrabzonsporlu yapmalıyız.
!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal Ligtv'den yıllık 8 milyon euro alıyor. Bize gelmez.
la havlesakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav kardeşim nereden alıyorsunuz bu bilgileri
la havle
Haci abi o bir ironi, burda biri var Lucescu Shaktar da 8 milyon aliyor diye sallayip üfürüyordu ona karsi yaildiNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim sevgilimi bu bunaltınca gitsin.Adam profesyonel başarılı olursa kalır başarısız olursa giderevet trabzonsporun hocası ve futbolcusu bizim sevgilimizdir
bunu kadın erkek bazında değerlendirmeyin
sevgili demek herşeyden çok değer verilen sevilen demektir
taraftar ve şehir baskısı futbolcuları bunaltıyor.peki neden en süper futbolcu bize gelince performansı dibe vuruyor yada süper hoca dediğmiz adamlar neden çok başarısız olup kaçarak gidiyor burdan
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaci abi o bir ironi, burda biri var Lucescu Shaktar da 8 milyon aliyor diye sallayip üfürüyordu ona karsi yaildi
@@Ahmet Hamza kusura bakmasakin olun...
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegider .ne olsa orda ligtv varevet trabzonsporun hocası ve futbolcusu bizim sevgilimizdir
bunu kadın erkek bazında değerlendirmeyin
sevgili demek herşeyden çok değer verilen sevilen demektir
taraftar ve şehir baskısı futbolcuları bunaltıyor.peki neden en süper futbolcu bize gelince performansı dibe vuruyor yada süper hoca dediğmiz adamlar neden çok başarısız olup kaçarak gidiyor burdan!
Yorum
-
İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok kardeşim ben almayım ne yapacam 11 erkek 1 hoca ile sana mutluluklar kardeşim :-)
+1461No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum