Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal Ligtv'den yıllık 8 milyon euro alıyor. Bize gelmez.
    8. Kuşatma

Yorum

• Söylemeyi unuttum. Ersun'un teknesi çevre kirliliğine yol açıyor. Buradan da vurabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bazen şurada diyorum ki ya ben Trabzonspor'u gözümde büyütüyorum ya da buradaki bazı arkadaşlar Trabzonspor'un büyüklüğünü kaldıramıyor.Hami ne ya ne başarısı varmış.Neymiş efendim juventus maçında iyi oynatmış.Maçı bilmesem tur atladık gs den 4 yemedik sağlı sollu çatır çatır top oynadık sanacağım yarım sezon.Hami belki iyi futbolcu idi çocukluk gençlik kahramanınızdı ama 50 yaşına kadar doğru düzgün bir takım çalıştırmamış,birinci ligin en iyi kadrosunda başarılı olamamış(antalyaspor) ardından kovulmuş,hiç bir teklif almamış,teknik direktörlük konusunda "berbat" bir özevlattır hepsi bu.
        Henrique'nin Benfica maçındaki performansı gibi Hami'nin de Juve maçı efsane olarak hafızalarımızda yer edinecek.

God bless them both.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şimdi ne yaptığının ne önemi var önemli olan o zamanki jajayı takımda tutmaktı, adam kötü oynadı da biz mi yolladık? ona bakarsanız szymkowiak performansı mı düştü de yolladık, adam ligin en iyi orta sahasıydı mantalite kurbanı oldu. bu saydığım adamlar bizde oynasa fiyatını katlayıp iyi bir yere gidip oynarlardı.

takımda disiplin üst düzey olsa, bütün topçular nizami olsa bir jaja bozguncu olsa anlarımda arkadaş o kadar adamın içinde bir bu mu yakışmadı trabzona ? çömlekçiyi tavaf edenlermi ararsın, belinde silahla gezenlermi, üniversite kurşunlayıp doktor dövenler mi, takım arkadaşını yumruklayanlar mı o zaman bunlarıda gönderseydiniz ya

Teofilo jajadan daha beterdi adam şimdi nerde oynuyor

simkoviakın gitme nedeni çok farklıydı kan bile çıkabilirdi.bi şerefsiz yüzünden gitti.

jajada çok içiyormuş ama şovunu yapıyordu sahada ama içki içtiği için gönderildi tam bir amatör zihniyeti.avrupa takımlarında içki içmeyen futbolcu yok.

Yorum

• İHO'nun Ersun için, takım kampa gidecek o hala tatil yapıyor sözleri geliyor aklıma ve tırsıyorum. Gerçi İHO'nun söylediği bir çok şey gavara çıktı ama.

Yorum

• Ersun hocanın ilk dönemini hatılıyorum, avatarımda o vardı. Sonra gönderdik. Şb'ye geçince doğal olarak uyuz oldum. 2. gelişinde çok sıcak bakmadım. Tabi bunda İbrahim başgan'ın da etkisi vardı. Ama belaltı vurmadım hiçbir zaman.

Ancak bu kez farklı. İnşallah çok güzel olur her şey...

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• Sen Aykuta İsmail kartala hoca diyorsan hiç konuşmamızın anlamı yok.Yoksa sen Aykut'un mi fb yi şampiyon yaptığını sanıyorsun ya da İsmail mi fb yine yönettiğini.Aziz var orada takımı o kurar o oynatır gerekirse şampiyon da yapar.Para ile şike ile
                !

Yorum

• Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Lig TV Ersun hocayı istediği zaman helikopterle çılgın kadınlara götürüyormuş kesin bilgi yayalım.
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İHO'nun Ersun için, takım kampa gidecek o hala tatil yapıyor sözleri geliyor aklıma ve tırsıyorum. Gerçi İHO'nun söylediği bir çok şey gavara çıktı ama.

Birde isin garip tarafi, Ersun Iho nun o kadar sacma yorumlarina bir kere cikip karsilik vermedi, iho iste konusuyor yine diye gecistirdi zaar.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Söylemeyi unuttum. Ersun'un teknesi çevre kirliliğine yol açıyor. Buradan da vurabilirsiniz.
                      O tekneyle kaçak balık avı da yapıyormuş abi .......Çok karlıymış......

Yorum

• Ama maçtan sonra açıklanır anlaşıldıysa bile o yüzden yatın uyuyun beyler

Yorum

• Nolacak haftada 1 ödünç veririz LigTvye Ersun Hocayı
                          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lig TV Ersun hocayı istediği zaman helikopterle çılgın kadınlara götürüyormuş kesin bilgi yayalım.
                            Hahahaahahahahahahahaa
                            evet mutlaka yayalım :-)))))

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              buda tuttu..

abi maç esnasında yaptığın tahminlerden tanıyoruz seni ( maç 2-0 gerideyken rahat olun 2-2 olur dediğiniz günü unutmuyorum )

tebrikler hakikaten...
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Baskan dün dedi ki, cok olagan üstü bir durum söz konusu olmadigi müddetce Teknik Direktör göndermek yok dedi, oan göre millet alistirin kendinizi
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X