Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Düşünsene 71 yaşında bir bilge gibi lucescu soyunma odasına giriyor. Tüm futbolcular pür dikkat kesilir laubaliliği bırakır saygı ile sessizce onu dinler ve söylediklerini aynen uygular.en basitinden kahvede ben otursam lucescu gelse bi istifimi düzeltirim ama Ersun falan gelse çayımı içerim.

Sent from my D5503 using Tapatalk
    Allah'ına kurban
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İkisi birden gelsin olmaz mı? Yalnız Ersun'un yanında çayını içersen ne olur bilemem. Geçen sene Contant ve İshak'ın gözünün yaşına bakmadı. Lucescu'yu hatırlarsanız Hagi oyundan çıkarken Lucescu'ya de yürü git deyyus gibi bir laf etmişti, Lucescu gülerek bakmıştı. Lucescu sonradan karizma olduğuna bakmayın.
      İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düşünsene 71 yaşında bir bilge gibi lucescu soyunma odasına giriyor. Tüm futbolcular pür dikkat kesilir laubaliliği bırakır saygı ile sessizce onu dinler ve söylediklerini aynen uygular.en basitinden kahvede ben otursam lucescu gelse bi istifimi düzeltirim ama Ersun falan gelse çayımı içerim.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu sanki camiye imam, kiliseye papaz, eve koca alıyoruz. Altı üstü 20 küsür tane adamı idman yaptırıp, akıllarına taktik sokacak bir teknik direktör alacağız. Yolda her gördüğü dişi için olmaz hayaller kuran, resmi olarak genelevi olan, ilk kazanılan para ile karıya gidilen bir memlekette cebinde zibilyon tane para olan, yer yer karizmatik ve sağlıklı adamın çapkınlıklarını tartışıyoruz. Aziz meğer ne kadar değer görüyormuş bizim forumda. Adamın bir söylemi bizim taraftara dahi etki etti.

Bırakın boş işleri.
        Ulan ilk defa bir yazıyı kıskandım yalan yok... Tebrikler kardeşim...

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İkisi birden gelsin olmaz mı? Yalnız Ersun'un yanında çayını içersen ne olur bilemem. Geçen sene Contant ve İshak'ın gözünün yaşına bakmadı. Lucescu'yu hatırlarsanız Hagi oyundan çıkarken Lucescu'ya de yürü git deyyus gibi bir laf etmişti, Lucescu gülerek bakmıştı. Lucescu sonradan karizma olduğuna bakmayın.

Yorum

• Bir de burada bazı genç arkadaşların yanlış anladığı bir şey var. Ersun hocayı savunmak zorunda kalan bizlerin, Lucescu ismine soğuk baktığımızı zannediyorlar. Böyle bir şey yok. Sapla samanı karıştırıp, "ille de Lucescu olsun, Ersun'da kim oluyor" demek komik oluyor. Bizim kimlere karşı hangi argümanlarla neden savunduğumuzu anlamak için sadece önyargılardan arınmanız yeterli... Bir deneyin isterseniz...

Yorum

• Yahu birader bu resmi bana gönderiyorsun ama bu çocuğu birileri sonra hacamat ettiler. Tamam Lucescu gelsin, ama sana söyleyeyim benim dün NTV Spor'da izlediğim usta dün Ersun Yanalı tarif etti. Sen Lucescuyu niye bu kadar istiyorsun. Yaşı 71 dedik ya kardeşim, ihtiyar adam da. Ayrıca oğlum Razvan gelsin diyor.
              İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir de burada bazı genç arkadaşların yanlış anladığı bir şey var. Ersun hocayı savunmak zorunda kalan bizlerin, Lucescu ismine soğuk baktığımızı zannediyorlar. Böyle bir şey yok. Sapla samanı karıştırıp, "ille de Lucescu olsun, Ersun'da kim oluyor" demek komik oluyor. Bizim kimlere karşı hangi argümanlarla neden savunduğumuzu anlamak için sadece önyargılardan arınmanız yeterli... Bir deneyin isterseniz...
                bursayi neden kabul etmedi ersun hoca
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dünyanın en ahlaklı milleti ve o millet içerisindeki ennnn ahlaklı camia olan Trabzonspor camiasına Ersun gibi baayan düşkünü birini istemezük.
                  Bize MRA gibi bir kaç din bilen hoca lazım...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor ile görüşüyor çünkü. Bugünde görüşülecek, hatta şu sıralar görüşülüyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmiyorum. Sadece tahmin yürütebilirim. Onlara "sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmüyorum" dediğini birinci ağızdan biliyorum. Bence bizde olmayı o da çok arzu ediyor...

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu birader bu resmi bana gönderiyorsun ama bu çocuğu birileri sonra hacamat ettiler. Tamam Lucescu gelsin, ama sana söyleyeyim benim dün NTV Spor'da izlediğim usta dün Ersun Yanalı tarif etti. Sen Lucescuyu niye bu kadar istiyorsun. Yaşı 71 dedik ya kardeşim, ihtiyar adam da. Ayrıca oğlum Razvan gelsin diyor.
                        Banane birader hacamat ettilerse? Bizde izledik ee sonuç? Sen neden bu kadar Ersun'u istiyorsan tam tersi sebepler yüzünden istiyorum.Bize gelip Ersun'a şu huyundan vurmayın diyorsunuz kendiniz tutturmuşsunuz yaş da yaş adam maç yapmayacak mantıklı yorum yap.O olay tam olarak öyle değil.

Yorum

• mbia canli pericope
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Üslubu muhafaza edeyim diyorum ama göz var nizam var. Açıkçası şahsi fikrim Lucescu'nun gelmemesi. Nedenide çok ekstrem bir şey değil. 73,6 olarak açıklanmış ortalama ömür süresinde zaten salak salak haberlere konu olmuş Trabzonspor camiasının teknik direktörünün vefat haberi ile uyanmak istemiyorum güne. Gaybı Allah bilir, ama bu bahtsızlıkla gelir bizi bulur.

Yorum

• Vallahi ben Lucescu'yu da isterim ama ikisi arasında tercih yapacak olsam Ersun'u tercih ederim.
                              Lucescu ligi daha iyi yerde bitirebilir ama Ersun'un oynattığı futbol bana daha çok keyif veriyor.
                              Ben de keyif için seyrediyorum bu mereti...

Yorum

• La havle la havle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X