Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eller eşşek gibi oynuyacak öyle bir yere kaçmak yok

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eller eşşek gibi oynuyacak öyle bir yere kaçmak yok
      anlayışa bak eşşek gibi oynarmış hadi ya adam çıkmış gerekeni yapmış gitmek istiyorum demiş gitmesi için kaçmasımı gerek bizim yöneticilerde zamanında senin gibi düşündüler ne oldu sonra

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anlayışa bak eşşek gibi oynarmış hadi ya adam çıkmış gerekeni yapmış gitmek istiyorum demiş gitmesi için kaçmasımı gerek bizim yöneticilerde zamanında senin gibi düşündüler ne oldu sonra
        Kaçarsa kendi yanar bak ne güzel idmana çıkmış çıkacak adamın bizle 2 yıl daha sözleşmesi var nereye gidiyor öyle

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bizim maci hangi kanal vermiski bu maci yayinlasinlar hepsi ezik ,,
          2'nci lig B grubundaki takimlarin ayarindaki bir takimin macini vermeleri icin hic bir neden yok. Adamlar para icin yapiyorlar o isi, ilgi cekmeyen bir takimin macini neden versinlerki?

Yorum

• MARCE SOLDA ÖLÜYOR!
            Trabzonspor?da Antalya Kampı?nın yıldızı Marcelinho, hiçbir şeyden çekmedi sol kanattan çektiği kadar. Teknik Patron Ziya Doğan?ın idmanlarda serbest oynattığı Marce, mükemmel performans göstermesine rağmen Ankaraspor maçında yine sol kanatta görev verilince silik bir görüntü sergiledi. Brezilyalı oyuncunun sık sık orta alana kaçması Doğan?a mesaj gibiydi.

Ankaraspor maçında sol kanatta yine etkili olamayan Brezilyalı yıldız, orta alana kaçtığı anlarda Gökdeniz ve Yattarayı golle burun buruna getiren paslar atarak adeta Doğan?a haykırdı: "Benim yerim burası. Beni özgür bırak" Doğan, Marcelinho?dan sol kanatta yarar sağlamamasına rağmen bunda ısrarı anlamsız bulunuyor
            karadeniz
            En son sbay tarafından düzenlendi; 09.01.2007, 12:39.
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• "SAHADA KONUŞACAĞIM"..

Yattara, transfer konularıyla ilgilenmediğini, sadece sakatlığı atlatıp geri dönmek istediğini söyledi. "Zamanı gelince sahada konuşacağım" diyen Yattara, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bazen bağırdığını ama bunların normal olduğunu söyleyerek, "O'nunla çalışmaktan dolayı mutluyum" dedi.

Trabzonsporlu futbolcu Yattara, takımının ilk yarıda kötü sonuçlar alması hakkında, "Takım arkadaşlarımın çok iyi oynadığına inanıyorum. Ama şans bizden yana değildi. Rakiplerimizle aramızda çok büyük bir puan kaybı yok. Umarım sezonun ikinci yarısının başında oynayacağımız ilk 4 karşılaşmadan galip ayrılırız. Trabzonspor'u çok seviyorum ve arkadaşlarıma da güveniyorum. Sezonun ikinci yarısında kendimi göstermek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Bordo-mavili futbolcu, sakat olması nedeniyle takımda forma giyemediğini belirterek, "Takımımda forma giymeyi çok istiyorum ama bir sakatlık yaşadım. 4 aydır da forma giyemiyorum. Şimdi iyileşmeye başladım. En kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Saha da çok şeyler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Ayrıca şimdi değil, sahada konuşacağım" ifadesine yer verdi.

Yattara, şu anda sakatlığı nedeniyle transfer görüşmelerini düşünmediğini, sadece tekrar sahalara dönmek istediğini vurgulayarak, "Şu an sakatlık yaşıyorum ve transfer görüşmeleri ile ilgilenmiyorum. Ben sadece sahalara dönmek istiyorum. İleri tarihler de İtalya, İspanya, Almanya ve İngiltere gibi liglerde forma giymek isterim. Fakat bir sakatlık yaşıyorum ve sadece Trabzonspor forması altında sahalara dönmek istiyorum" dedi.

Takımda Fatih Tekke'nin yokluğunu hissetmediğini söyleyen Yattara, "Fatih Tekke'yi aramıyorum ama o çok iyi bir futbolcu. Kendisini çok seviyorum ve aramızda çok iyi. Şu anda Fatih gitti ve ben buradayım" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Ziya Doğan'la da bir sorununun olmadığını belirten Yattara, "Ben bütün teknik direktörlerle iyi anlaşırım. Ziya Doğan'la çalışmaktan mutluyum. Ben sadece performansımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Ziya Doğan veya hangi teknik direktör olursa olsun bana yardımcı olduğu sürece sorun yaşamam. Ziya hocayla da çalışmayı çok istiyorum. Çünkü Ziya Doğan ile önceden çalışmıştık ve çok iyi bir teknik direktör. Kendisini beğeniyorum. Bazen bağırıyor ama bunlarda normal şeyler" diye konuştu.

Bordo-mavili futbolcu Yattara, Türkiye'de en çok beğendiği futbolcuların Arda, Hasan Şaş ve Tuncay olduğunu söyledi. / ajansspor /
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Marcelinho'dan red!

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Marcelinho'nun, Bundesliga takımlarından Wolfsburg'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine, Brezilyalı futbolcunun Bordo-mavili yönetime böyle bir düşüncesinin olmadığını ilettiği öğrenildi.
                Turkcell Süper Ligi'nin 2. yarısına Antalya Belek'te yaptığı kampla hazırlanan Trabzonspor'un, yabancı futbolcularına gelen transfer teklifleri yönetimin başını ağrıtıyor. Bordo-mavililerin uyum sorunu yaşayan Marcelinho'nun yeniden Bundesliga'ya döneceği şeklindeki haberlerin Alman gazetelerinde yer alması üzerine, Brezilyalı futbolcunun yönetimle görüştüğü ve Wolfsburg'a gitmek gibi bir düşüncesinin bulanmadığını ilettiği öğrenildi.
                Menajeri aracılığıyla kendisine gelen teklifin medyaya yansıması üzerine teknik direktör Ziya Doğan ve Trabzonspor Yönetimi ile görüşen Brezilyalı oyuncunun, Bundesliga takımlarından VLF Wolsfburg'a gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek, bu ülkede güzel günler geçirmesine rağmen geri dönmeyi düşünmediğini ve konunun kapatılması gerektiğini ifade ettiği kaydedildi.
                Öte yandan Ziya Doğan dün Bordo-mavili futbolcuların Antalya'da gazetecilerle röportaj yapmasına izin verirken, transfer haberleriyle ilgili görüşülmek istenen Marcelinho'ya bu konuda izin vermedi
                ligtv

Yorum

• Eller'e ağır fatura
                  Kiralık oynadığı ülkesinden Trabzon’a gelerek bonservisini almak isteyen Eller’in önüne yönetim 2 milyon dolarlık fatura koydu. Yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede, “200 bin dolar karşılığında beni serbest bırakın” diyen Eller, yöneticileri kızdırdı. Bordo-Mavili ekiple 2008 yılına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı futbolcu, kendisine biçilen fiyat karşısında geri adım attı. Yönetimin gitmekte kararlı gördüğü Eller’e, “Madem ayrılmak istiyorsun o zaman 2 milyon doları getirip bonservisini al” denildi.

GERİ ADIM ATTI

BONSERVİS bedelini öğrenen Eller, geri adım atarak takımın kamp yaptığı Antalya’nın yolunu tuttu. Şoke olan Eller, “Ben üç yıllığına Trabzon’a geldim ama onlar beni daha ilk altı ayımda kiraya verdiler. Hayal kırıklığına uğradım. Teklif gelirse değerlendiririm. Trabzonspor’da kalmak istemiyorum” dedi. Bu arada Trabzon, Antalya’daki ikinci hazırlık maçında bugün Almanya 2. Ligi’nin lideri Karlsruhe ile karşılaşacak. Adora Otel’in sahasındaki maç saat 17.30’da başlayacak.
                  aksam

Yorum

• kalırsın eller kalırsın
                    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Dün akşam Tv de spor haberlerini izliyorum Ayman konusunda ZD ve bir yönetici ayrı zamanlarda ayrı ayrı açıklamalar yapıyorlar ZD ben listemi yönetime sundum gerisine karar verecek onlardır diyor yönetim de ZD ne derse biz onu yapıyoruz diyor Ayman konusunda hoca böyle istedi böyle oldu diyor bu ne yaman çelişki yarabbim.Trabzonsporumu bu hallere düşürmeye kimsenin hakkı yok ya adam gibi işlerini yapsınlar yada çektirip gitsinler gölge etmesinler yeter
                      Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fani dünyada bıraktığın eserlerede kıymet verme.

Yorum

• Bursaspor Federasyon'u şikayet etti

Bursaspor Kongre Üyeleri Lemi Keskin ve Gökhan Celbiş, 2003-2004 sezonunda şike yapıldığı öne sürülen maçlarla ilgili soruşturma açmayan Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) FIFA ve UEFA'ya şikayet etti.

TFF'yi 'şikenin koruyucu meleği' olarak suçlayan kongre üyeleri Lemi Keskin ve Gökhan Celbiş, "10 gün önce 70 oy toplasınlar, 20 oy da benden' diyen TFF Başkanı Haluk Ulusoy, karşısında 106 imza bulmuştur. Fazla olan 16 oy Bursaspor taraftarının gazabıdır" diye konuştu. Bursaspor'un eski yöneticileri ve kongre üyesi Lemi Keskin ve Gökhan Celbiş, yaptıkları yazılı açıklamada, mahkemeden izinli olarak yapılan telefon dinleme kayıtlarına göre, 2003-2004 sezonundaki Çaykur Rizespor-Akçaabat Sebatspor, Beşiktaş-Akçaabat Sebatspor ve Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçlarında şike yapıldığının belirlendiğini hatırlatarak, "5 aydır süren hukuk mücadelemize rağmen Futbol Federasyonu'nun şikeyi destekleyen tavırları değişmemiştir. Artık Bursasporlular, FIFA ve UEFA'nın dikkatini, şike ve şikecilerin üzerine çekecektir. Aslında bizim UEFA ve FIFA'ya şikayet ettiğimiz, Türkiye Futbol Federasyonu değil; onu yöneten ve her türlü hile, entrika, yalan ve dolana prim veren yöneticilerdir.

106 imzayı bile hiçe saymayan çalışan bir mantık Türkiye'de futbolu değil, saz ekibi bile yönetemez. Şike olaylarının baş aktörü ve korunan takımı Beşiktaş, TFF'ye olan sadakatini imza vermeyerek göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Lemi Keskin ve Gökhan Celbiş, FIFA ve UEFA'ya gönderdikleri İngilizce metinde TFF'yi şöyle şikayet ettiler: "4 aydır federasyondan cevap beklememize rağmen TFF inatla cevap vermeme ve soruşturma açmama konusunda direnmektedir. Delillerimiz içinde mahkemeden izinle yapılan telefon dinleme kayıtları ve gazetelerde yer alan haberler vardır. Türkiye'nin eski kulüplerinden birisi bu işe karışmasa, TFF soruşturma başlatacaktır. Federasyon 2004 yılında olayı incelediğini açıklamıştır. Ancak biz yeni delillerle soruşturma açılmasını istiyoruz. Türkiye'de müracaat edeceğimiz her yere müracaat etmemize rağmen TFF, bize cevap vermemekte ve soruşturmayı tekrar açmamaktadır. Bununla ilgili UEFA'nın bize yardım etmesini ve olayın yeniden incelenmesini istiyoruz. Bize yol gösterip, yardım eder misiniz"
                        ya bu insanlar kendi pisliklerini nasıl unuttular. altay takımı bu ligden nasıl düştü bunu bir araştırsınlar. son hafta gençlerbirliği takımı ersun yanal zamanında ahmet hasanlı yula lı kadrosyla şampiyonluk mücadelesi verdi. sonra iddasını kaybedince düşme mücadelesi veren bi takım karşısına yedek kadroyla çıktı. ve bursa liğde kaldı. herkesin bileceği şuanki gençler kaptanı erkan o maçtanm sonra alındı. bunlar süt kadar temizler ALLAHIM sabır ver.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Szymkowiak'tan sonra kimin kaçacağı da belli olmak üzere.
                          Gelin bir anket düzenleyelim. Takımdan ilk kim kaçacak?
                          Siz ilk Trabzonspor'dan kaçma sırası hangi yabancı futbolcumuzda? Soruyu şöyle de sorabiliriz: Ziya Doğan'ın bundan sonra kazanacağı ilk yabancı futbolcu kim?
                          Adaylar:
                          Marcelinho................................
                          Eller........................................
                          Musampa.................................
                          Yattara...................................

Not: Jefferson şu haliyle yeterince kazanılmış olduğu için listeye dahil edilmemiştir.

Allah'ım sen bize sabır başımızdakilere, akıl, izan, irfan, idrak ve insaf ver!
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 09.01.2007, 16:21.

Yorum

• Siz ilk Trabzonspor'dan kaçma sırası hangi yabancı futbolcumuzda? Soruyu şöyle de sorabiliriz: Ziya Doğan'ın bundan sonra kazanacağı ilk yabancı futbolcu kim?
                            Adaylar:
                            Marcelinho
                            Eller
                            Musampa

ziya kimi kazanacak he çok güldüm yahu.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Kamp perşembe günü sona erecek
                              Takımımızın Antalya kampı 11 Ocak 2007 Perşembe günü sona erecek. Buna göre Carl Zeiss Jena maçını oynayacak olan ekibimiz aynı gün THY'nin 19.40 uçağıyla Antalya'dan İstanbul'a, 23.30 uçağıyla da İstanbul'dan Trabzon'a gelecek.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Doğan: “Trabzonspor Türkiye’nin en büyüğüdür”
                                Teknik Direktörümüz Ziya doğan, Trabzonspor’un Türkiye’nin en büyüğü olduğunu vurguladı. Antalya kampında çeşitli konularda açıklamalarda bulunan Doğan, “Trabzonspor’da başarının en büyüğünü yaşamak istiyorum” dedi.

“İkinci devre başarılı olacağız”
                                Takımın ikinci yarıda başarılı olacağına inandığını kaydeden Doğan, “Yönetimle aramda hiçbir sıkıntı bulunmuyor. Trabzonspor 7 maçtır kazanamayan bir teknik direktörü görevde tuttu. Bu istikrar arayışının en güzel örneğidir” diye konuştu.

“İstemeyenin peşinde koşmam”
                                Hiçbir zaman Trabzonspor formasını giymek istemeyen futbolcunun peşinde koşmayacağını kaydeden Doğan, şunları söyledi: “Türk insanı çok kompleksli bir toplum haline geldi. Özellikle sporda yabancılara olan hayranlığı anlayamıyorum. Ben Türk antrenörlerin Türk toplumunu, Türk psikolojisini çok iyi bildiği için yabancılardan daha faydalı olacaklarına inanıyorum”

“Zafer sarhoşu olmadım”
                                Büyük maçların kazanıldığı dönemlerde dahi zafer sarhoşu olmadığının altını çizen Ziya Doğan, “Ama maalesef bu skorlar çok büyütüldü. Yenildiğimiz maçların 3-4 tanesinde ezici üstünlüğümüz vardı. Basit hatalarla goller yedik, gol atamadık. Buna önlem alamadık. O kötü gidişatta bir galibiyet alsaydık, mutlaka düzelecektik. 3 Puanlık sistemde, ligin ikincisi ve üçüncüsüyle kıyaslarsanız arada uçurum gibi bir fark yok. Karamsar değiliz, ikinci yarıda eksik olan takım oyununu da sahaya yansıtarak, başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

“Taraftara karşı mahçubum”
                                Görev yaptığı hiçbir takımda hedefini farklı bir takım gitmek olarak belirlemediğini de seslendiren Doğan, “Benim hedefim bulunduğum takımda başarılı olmak. Şu an Türkiye'nin 4 büyük takımından birindeyim. Hatta iddia ediyorum, Trabzonspor Türkiye'nin en büyüğü. Kaç yıllık süre içerisinde kaç kere şampiyon olmuş ve 6 milyonluk taraftar kitlesine ulaşmış. Büyük bir takımdayım, hedefim bu takımda başarılı olmak. Hiçbir zaman hiçbir şeye talip olmadım. Ama talip olurlarsa ben varım. Trabzonspor'da mutluyum, taraftarına karşı ise mahçubum. Trabzonspor'da başarının en büyüğünü yakalamak istiyorum. İkinci yarıda onları coşturmak, başarıya götürmek hedefimiz" yorumunu yaptı.
                                www.trabzonspor.org.tr
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X