Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Aydin in kose yazisi

Trabzonspor siyasi parti mi oluyor?
    Şu 2006 yılı bitsin de öyle yazayım diyordum. Olmadı; lig bitti yönetim hala saçmalamaya devam ediyor. NTV Spor haberlerini seyrediyordum, rahat bırakmadılar, dayanamadım ‘Artık içimi dökmem lazım.’ dedim. İki arkadaşımı aradım, bağırdım çağırdım yetmedi, oturdum mecburen klavyenin başına.
    NTVSPOR

Haftalardır her maç sırasında notlar alıyorum, tam oturup yazımı yazacağım sırada bütün hevesim kaçıyor. Takımı yenilen teknik direktör basın toplantısına çıkmaz ya, benimki de o hesap. Ne yapayım ben takım tutmayan bir köşe yazarı değilim ki. Trabzonsporluyum…

Ntv Spor Haberleri. İlk haber: Trabzonspor Asbaşkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine mangalda kül bırakmıyor. Önce Canaydın nasibini alıyor. Özhan Canaydın’ı yalancılıkla ve ihanetle suçluyor Hacıosmanoğlu. Toplantıdan önce Hacıosmanoğlu, Özhan Canaydın’a gidip gündemde 1.5 ay önce çözümledikleri konunun olup olmadığını, eğer varsa bu toplantıya girmelerinin gerekmediğini söylüyor. Canaydın da ‘Hayır. Böyle bir konu konuşulmayacak’ diyor. Ardından toplantı sırasında Haluk Ulusoy konusu açılıyor ve Özhan Canaydın duruma müdahele edip, konunun açılmasını engellemiyor. Kendi çıkarları için Türk Futbolu’na ihanet ediyor ve Hacıosmanoğlu’na toplantı öncesinde yalan söylediği için yalancı oluyor. Hacıosmanoğlu sonra başlıyor bakan Mehmet Ali Şahin’e yüklenmeye. Türk Futbolu’nun içine düştüğü kaostan bakanı sorumlu tutup hemen istifa etmesi gerektiğini söylüyor. Arada başarı ile sürdürdüğü başbakan yardımcılığı görevinden de bahsedip bir yandan da gönlünü alıyor. Ardından zaten her zaman belirttiği Aziz Yıldırım sempatisini tekrar vurgulayarak Aziz Yıldırım’ın duruşunu beğendiğini bildiriyor. Tüm konuşma ilkokul müsameresi gibi.‘O bana bunu dedi ama bak sonra bunu yaptı, yalancı Canaydın.’

İkinci haber: Syzmek Trabzonspor’a futbolu bıraktığını ve kesinlikle Trabzon’a dönmeyeceğini bildiren bir mektup yollamış; telefonun öbür tarafında çiçeği burnunda kulüpte futboldan sorumlu olan Haşim Sayidoğlu var. Syzmek’e ulaşamadığını, psikolojik sorunları olan Syzmek’in menejerine ulaştığını ve mektubun Szmek tarafından yazıldığını doğrulattığını söylüyor. Futbolu bırakmasının tek taraflı bir karar olduğunu yapacak bir şey olmadığını söylüyor. Syzmek Trabzonspor kulübünün en basit anlamıyla malvarlığı. Bu adamın ne kadar sıkıntılı bir zaman yaşadığı ortadayken kulübün tavrı bu mu olmalıdır?

Yönetimdeki arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Trabzonspor’un spor bakanı ile ilgili ‘İstifa etsin. Türk Futbolu’ndaki kaosun sorumlusu kendisidir.’ şeklinde yapacağı açıklama Hacıosmanoğlu tarafından mı yoksa kulübün başkanı tarafından mı yapılmalı. Ama başkan böylesine sert bir açıklamayı yapamaz ki. Çünkü Trabzonspor siyasetin içine boğazına kadar batmış durumda. Nuri Albayrak başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çok yakın aile dostu. Başbakan yardımcısı Mehmet Ali Şahin’e bu kadar net bir mesaj vermesi yakışık kaçmayabilir. Kaldı ki zaten Trabzonspor’un devletin spor bakanı ile ilgili bu kadar fütursuz açıklamalarda bulunmasının ne kadar kulübün yararına olduğunu size bırakıyorum. Öbür taraftan Haluk Ulusoy ise Trabzonlu ve yargılandığı konular arasında Trabzon’da yapılan birtakım usülsüz harcamalar var. Durum böyle iken bir de işin içine Ankaraspor onursal başkanı olan ve adı Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olduğu takdirde AKP’nin başkanlığı için de geçen Melih Gökçek giriyor. Ankaraspor maçından 2 gün önce Trabzon’a gelen Gökçek, Trabzon’dan çok olumlu dayanışma mesajları verdi. Haluk Ulusoy gittiği takdirde federasyon başkanlığı adaylığı için ortada dolaşan isimlerden biri de Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’ti zaten.

Kimin haklı, kimin haksız olduğu beni hiç ilgilendirmiyor. Takım tutar gibi Ulusoy’cu olmayı da anlayamıyorum. Bunlar ne biçim işler, Trabzonspor’u bu kadar siyasetin ve pazarlıkların içine sokmanın kime ne faydası var? AKP’nin futbolla yakından ilgilenme politikasının sonucu Ankaraspor ve Trabzonspor’un iktidar partisiyle olan yakınlığı su götürmez. Futbol federasyonu kılpayı kurtuldu, şimdi yeni seçimde ne olacağı belli değil. Belediye destekli klüp yönetimlerini ise hiç karıştırmıyorum. Ancak gerçek futbolseverler politik futboldan her ne kadar nefret ediyor olsalar da, Haluk Ulusoy da o kadar sıkıntılı bir futbol federasyonu başkanı ki futbol camiası tarafından istenmiyor. Yani memlekette şöyle doğrudüzgün siyasetle ilgisi olmayan ve bu futbol federasyonunu yönetebilecek bir kişi yok benim gördüğüm kadarıyla.

Trabzonspor’a çok yazık oluyor. Bu kadar büyük bir kulüp ve camia saçmasapan ve kısır çekişmelerin içinde sürüklenip gidiyor. Taraftarın nefret ettiği Fatih Akyel’i kurtarıcı olarak transfer ediyor, oyuncusu futbolu bırakıyor, teknik direktörü dedektif gibi kim hangi uçakla nereye gitti geldinin peşinden koşuyor, takım ilk devredeki 10 maçın 2 tanesini seyircisiz oynamak zorunda kalıyor. Takımın futbol çaresizliğini ise Gökdeniz’in Bursaspor maçında kendisine ‘Topu bana neden vermedin?’ diyen Umut’a bakışı ortaya koyuyor.

Şu takımı siyasetin içine bu kadar soktunuz ya sırf bunun için ‘Bırakın, gidin be kardeşim. Şu ana kadar okuduğunuz yazının ne kadarı futbol yorumu size bırakıyorum. Bu takım çok kötü yönetimler ve teknik adamlar gördü ama ben kendimi hiç bu kadar takımdan ve futboldan uzak hissetmemiştim.
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• ve bu yaziya bir yorum (www.ntvspor.net)

Bora akgül - İstanbul 05 Ocak 2007, Cuma 13:29
      Trabzonluların ve Trabzonsporluların artık kabul etmesi gereken birşeyler var. Öncelikle eli kalem tutanların ve olaylara objektif bakabilenlerin başlatması gereken bir anlayış bu. Trabzonspor büyük bir takımdır ve bu büyüklüğü formasına takılan yıldızdan ya da kazandığı saha başarılarından gelmez. Bu büyüklük, bu ülkeye takımdaşlık ve sinerjinin tanıtılmasından gelir. Trabzonspor taraftarının geneli bu konuda çok ciddi bir yanılgı içerisinde. Büyüklüklerini sadece şampiyonluklara ve kupalara bağlıyorlar. Bunun sonucunda taraftarın gözünde başarısız geçen, yani şampiyon olunamayan ya da kupa alınamayan her sezonun sonunda artan bir şekilde başarı istiyorlar. Bu da yönetenleri ya da yönetime talip olanları populist, daha populist, en populist seviyesine getiriyor. Kulüp büyüklüğünün farkında olsa ve bunu sıradan taraftarına anlatabilse hem Trabzonspor hem de ülkede oynanan futbol bu işten büyük kazanımlar sağlar. İstanbul'un burnu büyükleri ne uzun vadeli plan yapabilirler ne de yapsalar da uygulayabilirler. Parayı verir oyuncuyu alır günü kurtarırlar. Oysa Trabzonlu için takım ve şehir ayrılmaz bir ikili. Doğru anlatılır ve tutarlı davranılırsa ve yerel medyanın gereksiz dolduruşları olmazsa Trabzon yapılanabilir. Öze dönmek belki bir başlangıçtır. Ama asıl olan bu başlangıcın ardından altyapıyı ülke geneline yaymak ve gelen futbolculara uygun yaşam ve eğitim koşulları sağlamak olacaktır. Bu ülkede bir Ajax ya da bir Bayern olacaksa, bugünkü durumuna rağmen hala bunun en büyük adayı Trabzonspordur. Sadece başarı isterseniz ya da başarıyı sadece çok isterseniz ve başarı tanımınız birincilikten ibaretse, sonunda geleceğiniz nokta büyük bir hayal kırıklığı olacaktır. Haydi Trabzonlular, yapabilirsiniz...
      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• @calypso
        Bu şekilde köşe yazılarını burayaeklerseniz daha çok kişiye ulaşır. Köşe yazılarını oradan takip ediyoruz. ( http://forum.bordomavi.net/showthrea...448#post597448 )
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Yattara, şu an transfer konularıyla ilgilenmediğini, sadece sakatlığı atlatıp sahalara geri dönmek istediğini söyledi.
          09 Ocak 2007 14:45
          Yazı boyutunu büyütmek için

Namık Kemal KILINÇ'ın haberi

Trabzonsporlu futbolcu Yattara, takımının ilk yarıda kötü sonuçlar alması hakkında, "Takım arkadaşlarımın çok iyi oynadığına inanıyorum. Ama şans bizden yana değildi. Rakiplerimizle aramızda çok büyük bir puan kaybı yok. Umarım sezonun ikinci yarısının başında oynayacağımız ilk 4 karşılaşmadan galip ayrılırız. Trabzonspor’u çok seviyorum ve arkadaşlarıma da güveniyorum. Sezonun ikinci yarısında kendimi göstermek istiyorum" Bordo mavili futbolcu, sakat olması nedeniyle takımda forma giyemediğini belirterek, "Takımımda forma giymeyi çok istiyorum ama bir sakatlık yaşadım. 4 aydır da forma giyemiyorum. Şimdi iyileşmeye başladım. En kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Sahada çok şeyler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Ayrıca şimdi değil, sahada konuşacağım" ifade etti.
          Yattara, şu anda sakatlığı nedeniyle transfer görüşmelerini düşünmediğini, sadece tekrar sahalara dönmek istediğini vurgulayarak, "Şu an sakatlık yaşıyorum ve transfer görüşmeleri ile ilgilenmiyorum. Ben sadece sahalara dönmek istiyorum. İleri tarihlerde İtalya, İspanya, Almanya ve İngiltere gibi liglerde forma giymek isterim. Fakat bir sakatlık yaşıyorum ve sadece Trabzonspor forması altında sahalara dönmek istiyorum" dedi.
          Takımda Fatih Tekke’nin yokluğunu hissetmediğini söyleyen Yattara, "Fatih Tekke’yi aramıyorum ama o çok iyi bir futbolcu. Kendisini çok seviyorum ve aramızda çok iyi. Şu anda Fatih gitti ve ben buradayım" şeklinde konuştu.
          Teknik direktör Ziya Doğan’la da bir sorununun olmadığını belirten Yattara, "Ben bütün teknik direktörlerle iyi anlaşırım. Ziya Doğan’la çalışmaktan mutluyum. Ben sadece performansımı yüksek tutmaya çalışıyorum. Ziya Doğan veya hangi teknik direktör olursa olsun bana yardımcı olduğu sürece sorun yaşamam. Ziya hocayla da çalışmayı çok istiyorum. Çünkü Ziya Doğan ile önceden çalışmıştık ve çok iyi bir teknik direktör. Kendisini beğeniyorum. Bazen bağırıyor ama bunlarda normal şeyler" diye konuştu.
          Bordo mavili futbolcu Yattara, Türkiye’de en çok beğendiği futbolcuların Arda, Hasan Şaş ve Tuncay’ın olduğunu söyledi.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Allah'ım bize sabırlar ver sabrımızı mı sınıyor acaba Allah
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• ..............................
              En son Tunga tarafından düzenlendi; 09.01.2007, 18:54.

Yorum

• AYMAN: ''PROBLEM TRABZONSPOR'DA''-

Öte yandan, Trabzonspor'a transferi olay olan ve tekrar Gençlerbirliği'ne dönen Ayman Abdelaziz, her iki kulübün anlaşmasından sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere İstanbul'a çağırıldığını belirterek, ''Ancak herşey çok normal gidiyordu. Daha sonra ne oldu anlamadım. Trabzonsporlu yöneticiler bana git demedi. Ancak baktım ki sözleşme falan da imzalatmıyorlar ben de atladım uçağa Gençlerbirliği kampına katıldım. Benden kaynaklanan bir sorun yok. Bu tamamen Trabzonspor'un iç meselesi. Tekrar çağırılırsam, gidip gitmemeye de henüz karar vermedim'' diye konuştu.
                [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  AYMAN: ''PROBLEM TRABZONSPOR'DA''-

Öte yandan, Trabzonspor'a transferi olay olan ve tekrar Gençlerbirliği'ne dönen Ayman Abdelaziz, her iki kulübün anlaşmasından sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere İstanbul'a çağırıldığını belirterek, ''Ancak herşey çok normal gidiyordu. Daha sonra ne oldu anlamadım. Trabzonsporlu yöneticiler bana git demedi. Ancak baktım ki sözleşme falan da imzalatmıyorlar ben de atladım uçağa Gençlerbirliği kampına katıldım. Benden kaynaklanan bir sorun yok. Bu tamamen Trabzonspor'un iç meselesi. Tekrar çağırılırsam, gidip gitmemeye de henüz karar vermedim'' diye konuştu.
                  Sen kimsin ki Allahın keltoşu sen kimsin ya haddini bil

Yorum

• yine maglup olduk bu nasi bir hazirlik kampi anlayamadim.gelen yeniyo giden yeniyo...
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Yenilmemiz belki de iyi oluyordur. Yönetim takımın iyi yolda olmadığını görüp transfer yapar

Şaka bir yana oyuncuların acayip morali bozulmuştur. Yazık onlara. İşleri çok zor...
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yine maglup olduk bu nasi bir hazirlik kampi anlayamadim.gelen yeniyo giden yeniyo...

kac kac bitti mac?
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• 1-0 mağlubuz...
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1-0 mağlubuz...
                            bittimi mac? kacinci dakka?
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bitti. Hoca Marce, Musampa, Gökdeniz, Yattara ve Umut'u ilk 11 çıkartmış diyorlar...
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bitti. Hoca Marce, Musampa, Gökdeniz, Yattara ve Umut'u ilk 11 çıkartmış diyorlar...
                                Pühehehe, yaziklar olsun, aglamak istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X