Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eşinin yüzünü gördükten sonra kesinlikle gitmesi gerektiğini düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eşinin yüzünü gördükten sonra kesinlikle gitmesi gerektiğini düşünüyorum

Bence o annesi.daha yaşlı duruyo.bence Trabzonu bahane edip eşini boşasın.

Yorum

• ne gitmesi eller efendi eşşek gibi oynayacak oynamazsa 3 yıl boyunca bizim paf takımda idmana çıkar. 1 milyon euro ya satacak topçumuz yok bizim. ama nerede böyle düşünecek yönetim. yeter artık nuri paşa çık önümüzden yoksa ezilip gideceksin ona göre.
        ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Federasyonun fotokopi itirazı!

TFF Genel Kurulu'nu oluşturan toplam 106 delegenin Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel kurulu "başkan ve organlarının seçimi yapılmak üzere" toplantıya davetine ilişkin tamamı çeşitli noterliklerde tanzim ve imza edilmiş ihtar ve ihbarları ile ihbar sahiplerinden kulüp temsilcisi olanların delege kararlarını 3 sayfadan oluşan fotokopi örneği ile Federasyon'a gönderen muhalif kanadın bu girişimine TFF 'nin karşı cevap vermesi ve bunu da yarın açıklaması bekleniyor.
          106 delegenin imzasından oluşan fotokopiden ibaret örneğin, orjinal nüshalarının gelmesi halinde bu girişimi ciddiye alacaklarını belirten Federasyon yetkilileri bunun huhuken de uygunsuz olduğunu bildirdiler.

federasyonun son cirpinislari........
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Çek futbolcular Johana ve Zelenka'yı büyük olasılıkla Austria Wien'e vereceklerini açıkladı.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Vay be Zelenka nerden nereye.. Sparta Prag'da Şampiyonlar Ligi'nde ilk parladığında Milan'ın listesine bile girmişti önce Manisa'ya şimdi Austria Wien'e peh..
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Vaybee ne büyük haber hemende Resmi Siteye koymuslar...

Fabiano Eller Antalya kampına katıldı
                Fabiano Eller bugün öğle saatlerinde Antalya kampına katılarak akşam antrenmanında çalışmalarına başladı.

Eller antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı.

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• ellerin yerine kesinlikle risp almamiz lazim.belli olduki bu adamdan bize hayir yok
                  .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bu ellerdede harbiden zevk yokmus yaaaa aman oynamasin bizde istemez

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vaybee ne büyük haber hemende Resmi Siteye koymuslar...

Fabiano Eller Antalya kampına katıldı
                      Fabiano Eller bugün öğle saatlerinde Antalya kampına katılarak akşam antrenmanında çalışmalarına başladı.

Eller antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı.
                      Memleketine giden bir Topcu Trabzona Dönmüş
                      Hemde Zamanında idmana katılmış
                      bundan daha büyük bir Haber olabilir mi Bizim için (!)

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu ellerdede harbiden zevk yokmus yaaaa aman oynamasin bizde istemez
                        Ama bir yönden iyi fazla seçici değil bu tipler sorun çıkarmaz
                        sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Eller Trabzon'u defterden sildi
                          Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği ancak kadrosunda tutamadığı ve Brezilya' nın İnternacional takımına kiraladığı Fabiano Eller, Bordo-Mavili takımda kalmak istemediğini söyledi.

Kiralık olarak gittiği İnternatıonal takımından 1 Ocak' ta sözleşmesi dolduğu için Trabzon'a dönmek zorunda kalan Fabiano Eller, bugün katıldığı Antalya kampında kesin kararını açıkladı.

Trabzonspor'da şanssız bir kısa dönem geçirdiğini ancak Brezilya'da mutlu olduğunu dile getiren Eller "İnternatıonal'da çok başarılı oldum. Burada kalmak istemiyorum. Yöneticilerle görüşeceğim ve Brezilya ya da başka takımlardan gelen teklifleri değerlendireceğim. Ama kesin olarak Trabzonspor'da kalmak istemiyorum. Yöneticilerden anlayış bekliyorum" dedi.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Medyanın attığı manşetlere bakar mısınız? Nerden cüret buluyorlar? Yönetim duy sesimizi diyeceğim ama... Neyse demeyeyim daha karışır ortalık
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• eziktaş çok pis ezildi yav bizden daha kötü oynuyorlar..adamların bir tek pozisyonunu göremedim..yalnız spiker de önce ezikleri övüyodu sonra baktı 4-0 oldu 'bu hazırlık maçı, oyuncular çok ağır antremanlar yapıyor' diye palavra uydurmaya başladı..ne de olsa ist. basını...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X