Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• marceyi adam gibi yerinde oynatmayan ziya utansın
    @zafercalikoglu
    @trabzonspor

Yorum

• Tebrik edelim Marcelinho'yu.. Onun golü ve iyi futboluyla 1-0 kazanmışlar.. Artık bakalım biz Ayman'ın golüyle kazanabilecekmiyiz..
      BORDO MAVİ

Yorum

• şu marcelinhoyu yerinde bi kere oynatmadılar ya yazık.bi alex gibi ersenle umutun arkasında oynasa çok farklı olacaktı herşey
        "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
        M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• adam gittiği yerde istediği mevkiide oynamış. golüde atmış. bizim ziya radyoyu veya elektriği yeniden keşfedecek ya. allam ya. sövecem olmayacak. kazmaya sap olamayacak adam bize teknik direktör olmuş ya ona yanarım.
          ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Marcelinho golle başladı
            Marcelinho yeni takımı Wolfsburg formasıyla çıktığı ilk hazırlık maçında göz doldurdu. Takımını Avusturya Wien karşısında galibiyete taşıyan tek golü de kaydeden Marcelinho oynadığı futbolla da alkış topladı.

Trabzonspor'dan Almanya 1. Lig ekibi VFL Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho yeni takımının 1-0 kazandığı ilk hazırlık maçında Red Bull Salzburg'a tek golü kaydetti. Brezilyalı golcü futbolcu sahanın en iyi futbolcusu olarak gözükürken özellikle verdiği gollük paslarla dikkat çekti. Antrenörlüğünü Lothar Matthaeus, teknik direktörlüğünü ünlü İtalyan futbol adamı Giovanni Trappotani'nin yaptığı Avusturya'nın güçlü takımı karşısında topla en fazla buluşan oyuncu olarak dikkat çeken Marcelinho için Alman basını," İlk maç, ilk gol, Marcelinho'dan rüya gibi bir başlangıç" manşetiyle haber yaptı. Wolfsburg'un sezonun ilk yarısında tüm maçlarda eksikliğini hissettiği oyun kurucuya kavuştuğunun yorumlarıda yapılan haberlerde," Uzun zamandan beri böyle güçlü, bir Marcelinho seyretmemiştik. Attığı gol bile zayıf sağ ayağından geldi. Haata geriye gelip defansınıda yardım etmesi güzel şeylerdi" denilerek övgüler yağdırıldı.

Gelecek hafta ikinci yarıya tekrar start verecek olan Bundesliga'da eski takımı Hertha karşısında yeni takımı Wolfsburg formasını ilk kez giyecek olan Marcelinho, ise" Çok heyecanlıyım. Hertha'ya karşı da Berlin'de golüm var" açıklamasını yaptı

BEN YAZMISTIM WOLFSBURG DE COSACAK DIYEE , KEL ZIYA BU ADAMI FORVETIN ARKASINDA OYNATSAYDI SIMDI BURALARDA OLMAZDIK YAZIK VALA YAZIK
            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marcelinho golle başladı
              Marcelinho yeni takımı Wolfsburg formasıyla çıktığı ilk hazırlık maçında göz doldurdu. Takımını Avusturya Wien karşısında galibiyete taşıyan tek golü de kaydeden Marcelinho oynadığı futbolla da alkış topladı.

Trabzonspor'dan Almanya 1. Lig ekibi VFL Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho yeni takımının 1-0 kazandığı ilk hazırlık maçında Red Bull Salzburg'a tek golü kaydetti. Brezilyalı golcü futbolcu sahanın en iyi futbolcusu olarak gözükürken özellikle verdiği gollük paslarla dikkat çekti. Antrenörlüğünü Lothar Matthaeus, teknik direktörlüğünü ünlü İtalyan futbol adamı Giovanni Trappotani'nin yaptığı Avusturya'nın güçlü takımı karşısında topla en fazla buluşan oyuncu olarak dikkat çeken Marcelinho için Alman basını," İlk maç, ilk gol, Marcelinho'dan rüya gibi bir başlangıç" manşetiyle haber yaptı. Wolfsburg'un sezonun ilk yarısında tüm maçlarda eksikliğini hissettiği oyun kurucuya kavuştuğunun yorumlarıda yapılan haberlerde," Uzun zamandan beri böyle güçlü, bir Marcelinho seyretmemiştik. Attığı gol bile zayıf sağ ayağından geldi. Haata geriye gelip defansınıda yardım etmesi güzel şeylerdi" denilerek övgüler yağdırıldı.

Gelecek hafta ikinci yarıya tekrar start verecek olan Bundesliga'da eski takımı Hertha karşısında yeni takımı Wolfsburg formasını ilk kez giyecek olan Marcelinho, ise" Çok heyecanlıyım. Hertha'ya karşı da Berlin'de golüm var" açıklamasını yaptı

BEN YAZMISTIM WOLFSBURG DE COSACAK DIYEE , KEL ZIYA BU ADAMI FORVETIN ARKASINDA OYNATSAYDI SIMDI BURALARDA OLMAZDIK YAZIK VALA YAZIK

ziya klasiklerinden biri işte naparsın

(UEFA)

Yorum

• yattara yattara yattara
                akçaabat'lı

Yorum

• Hakemliği bırakan Cem Papila, Merkez Hakem Kurulu Başkanı olabilmek için ilerleyen dönemlerde çalışmaya başlayacağını söyledi.

Boluspor ve Bolu Barosu Başkanlığı’nın düzenlediği “Eğitimli Taraftar'' seminerine konuşmacı olarak eski hakem Cem Papila katıldı. MHK’nın, FİFA listesinden çıkartması nedeniyle hakemliği bırakan Cem Papila, kendi ekibini seçebilmesi durumunda MHK başkanlığına aday olabileceğini açıklayarak, “Kendi ekibimle birlikte görev yapabileceksem Merkez Hakem Kurulu Başkanı olmayı ilerleyen dönemlerde düşünüyorum'' dedi. Hakemleri maç sırasında etkileyen en önemli faktörün, taraftardan çok futbolcu olduğunu söyleyen Papila, şöyle konuştu:
                  “Maç esnasında taraftarlar hakemi çok fazla baskı altına alamazlar. Hakem sadece futbolcunun kendisi ile ikili konuşmalarından sonra oyunun hakimiyetinden uzaklaşır. Bu da her iki takım için hatalı düdüklerin çalınmasına neden olabilir. Türkiye’de taraftarların en çok yapması gereken ıslıkla tepkidir. Hakem sahaya çıktığı zaman taraftarın küfürlerini duymaz. Ancak ıslık çok fazla etkileyebilir. Bunun Türkiye’de en iyi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda yapıldığı söylenir. Ancak, Trabzon Avni Aker Stadyumu’nun akustiği çok enteresandır. Orada maç yönetmesi bir hayli zordur'' Avukat Yener Bandakçıoğlu ve Tuncay Alnıak, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden araştırma görevlisi Önder Şemşek’in de taraftarlara bilgiler verdiği seminerde, 150 taraftara sertifika verildi
                  milan

Yorum

• kuddusi kötü yönetti maçı

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yattara yattara yattara

Vay kardeş yaşıyorsun demek...
                      Bu kezde hakemler bırakmadı yakamızı. Ama olsun fena top oynamadık bugün
                      HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İ.YaTTaRa'ya HELAL OLSUN....!
                        çok iyi maç çıkardı,daha da iyi olacaKTıR

(UEFA)

Yorum

• kim ne derse desin ziya dogan ile devam edersek seneye kesin sampiyonuz,

ama hangi lig de oluruz onu bilemem iste.
                          Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor'da transfer bitmiyor... Ara transferin hızlı takımı bordo-mavililer şimdi de Milan Stepanov'u veriyor... Sırp yıldız için İspanyol kulübü servet önerdi...

Trabzonspor yönetiminin, Sırp oyuncunun gitme ihtimaline karşılık Risp'i aldığı ve Erdinç'i de geri çağırdığı iddia edildi.

Trabzonspor'da transfer bitmiyor... Ara transferin hızlı takımı bordo-mavililer şimdi de Milan Stepanov'u veriyor. İddialara göre iki İspanyol ekibinin (biri Osasuna) yetkilileri Antalya kampına gelerek Sırp oyuncuyu, yönetimden resmen istedi. Görüşmelerin olumlu geçtiği de iddialar arasında.

6 Milyon Euro
                            Daha önce Milan ve Chelsea gibi takımların da transfer listesine giren Milan Stepanov'a Osasuna'nın 6 milyon euro vermeye hazır olduğu belirtiliyor. Hatta bordo-mavili yönetimin Stepanov'un gitme ihtimalini düşünerek Risp'i transfer ettiği, Sakarya'ya giden Erdinç'i de geri çağırdığı iddia ediliyor.

Yönetim bölündü
                            Stepanov'un gitmesine teknik direktör Ziya Doğan ve bazı yöneticilerin karşı çıktığı da belirtiliyor. Bazı yöneticiler ise "Lig treni kaçtı. Kupada yolumuza devam edecek gücümüz var. Risp alındı, Erdinç döndü. Eksiği hissedilmez. Teklif edilen para da cazip. Verelim gitsin" diye görüş belirtiyor.

yönetim bölünmüş biz de o bölünen tarafları bi görmek isteriz."verelim gitsin" mal satıyor sanki.

Yorum

• oyuncu moyuncu istemiyorum satmayin kralimizi..
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'da transfer bitmiyor... Ara transferin hızlı takımı bordo-mavililer şimdi de Milan Stepanov'u veriyor... Sırp yıldız için İspanyol kulübü servet önerdi...

Trabzonspor yönetiminin, Sırp oyuncunun gitme ihtimaline karşılık Risp'i aldığı ve Erdinç'i de geri çağırdığı iddia edildi.

Trabzonspor'da transfer bitmiyor... Ara transferin hızlı takımı bordo-mavililer şimdi de Milan Stepanov'u veriyor. İddialara göre iki İspanyol ekibinin (biri Osasuna) yetkilileri Antalya kampına gelerek Sırp oyuncuyu, yönetimden resmen istedi. Görüşmelerin olumlu geçtiği de iddialar arasında.

6 Milyon Euro
                                Daha önce Milan ve Chelsea gibi takımların da transfer listesine giren Milan Stepanov'a Osasuna'nın 6 milyon euro vermeye hazır olduğu belirtiliyor. Hatta bordo-mavili yönetimin Stepanov'un gitme ihtimalini düşünerek Risp'i transfer ettiği, Sakarya'ya giden Erdinç'i de geri çağırdığı iddia ediliyor.

Yönetim bölündü
                                Stepanov'un gitmesine teknik direktör Ziya Doğan ve bazı yöneticilerin karşı çıktığı da belirtiliyor. Bazı yöneticiler ise "Lig treni kaçtı. Kupada yolumuza devam edecek gücümüz var. Risp alındı, Erdinç döndü. Eksiği hissedilmez. Teklif edilen para da cazip. Verelim gitsin" diye görüş belirtiyor.

yönetim bölünmüş biz de o bölünen tarafları bi görmek isteriz."verelim gitsin" mal satıyor sanki.
                                kesin hissedilmez eksikliği bu adamlar bizi salak mı zannediyor? yeni yeni oturmaya başlayan defansın kilit oyuncusunu satarsan kesin hiçbir şey hissedilmez yönetim... sat gitsin sat bakalım nereye kadar satacaksın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X