Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    günlerdir jeffersonu çıkıp savunuyorsun. sen bi kalecinin görevi nedir peki biliyormusun?
    bi kalecinin görevi ceza alanı dışından atılan her 10 şuttan 2sini içeri almak değildir. Bursa maçında olduğu gibi amatör goller yemek değildir. Fener maçında ufukhanın çizgiden çıkardığı topu izlemek değildir, hamle yapmaktır. bi kalecinin görevi yandan ortalara çıkmaktır. çıkıp tutamadığı topları rakiplerin önüne yumruklamak değildir.

Bizmi yanlış kaleciyi izliyoruz, yoksa senmi milyonlarca trabzon taraftarının göremediklerini görüyorsun anlamadım.

Peki Ankaraspor, Osasuna rövansla birlikte, Galatasaray bu maclarda ve daha saymadigim maclarda iyi performans gösterdi bunu neye bagliyorsun? Özellikle osasuna macinda kritik kurtarislari hepsi sence tesadüfmü?
    Ben sana demiyorumki jeff hata yapmiyor diye, hatalari var ama bu birseysel hatalar onun vasat bi kaleci olmasi anlamina gelmez bu hatalari takim halinda düsünürsen dahah iiy anlarsin.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• CAVCAV ONAY VERDİ

Trabzonspor Başkanı Nuri Abayrak Martinez den sonra dünde Ayman ve Risp için G.Birliği başkanı İlhan Cavcav’ın kapısını çaldı. Cavcav, Türk sdatütüsünde oynayan Ayman konusunda güçlük çıkarmazken bu transfer’e evet dediği öğrenildi. İlhan Cavcav yine aynı takımda oynayan stoper Frederik Risp’i ve Erkan’ı vermeyeceklerini açıkladı. Dün saatler süren pazarlıklar sonucunda başkan Albayrak Martinez den sonra Ayman’ın da işini bitirdiklerini doğruladı.
      Bu haber 1890 defa okundu.

taka gazete kolpamı acaba
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki Ankaraspor, Osasuna rövansla birlikte, Galatasaray bu maclarda ve daha saymadigim maclarda iyi performans gösterdi bunu neye bagliyorsun? Özellikle osasuna macinda kritik kurtarislari hepsi sence tesadüfmü?
        Ben sana demiyorumki jeff hata yapmiyor diye, hatalari var ama bu birseysel hatalar onun vasat bi kaleci olmasi anlamina gelmez bu hatalari takim halinda düsünürsen dahah iiy anlarsin.
        evet o maçlarda iyiydi ama genel oalrak jeferson bomba gibi bir kaleci.kritk zamanalrımızda bizi kritik yerlerden indiriyor.sonra gol bulmak için uğraş!!!!sonra açık ver vs vs
        kaleci formsuz olur anlarız bir iki hafta ama jeff i anlayamıyoruz.
        mesela bazen çok iyi olması beni şaşırtıyor

Yorum

• saydığın 3 maç var. Ankara maçında bütün toplar üstüne geldi. Köşeye gitse görürdük. Osasuna ilk maçında yakmış bizi ikinci maçta kurtardıkları hiçte önemli değil. Geriye bi Gayse maçı kalıyor. O maçta kurtardığı kritik top hatırlamıyorum ama hadi dediğin gibi olsun. 1 yada 2 maç top tutmuş. evet bunlarda tesadüf oluyor. 10 20 maç kurtarır yetenek derizde. 1 2 3 4 maç olunca tesadüf oluyor.

Yorum

inonudekı beşiktaş macınıda ekleyelım oraya lutfen..bence o macı jeff almıstır..
            bence jeffersonun onune yanı stepanovun yanına ıyı adamlar alabılırsek ve bırbırlerıne uyum sıkıntısı cekmezlerse Jeffersonun nasıl bır kalecı oldugunu gorebılırız..
            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak sefa_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Martinez gündemimizde yok"

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Sakaryaspor teknik direktörü Giray Bulak'ın, "Kalecimiz Martinez'i isteyen Trabzonspor'dan Jefferson, Musa ve Fatih Akyel'i talep ettik" açıklamasına, "Martinez gündemimizde yok" cevabını verdi.Sakaryasporlu Martinez ve Erdinç konusunda bir girişimleri olmadığını öne süren Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu, takıma 2 oyuncu alacaklarını söyledi. Ancak 2 oyuncunun Martinez ve Erdinç olmadığını söyleyen Haşim Sayitoğlu, şöyle devam etti:
              "Martinez'in Jefferson'dan hiç bir üstünlüğü yok. Benim görüşüme göre Jefferson'un daha üstün özellikleri var. Jefferson, birkaç hatalı gol yemiş olabilir ama kurtardığı maçları da gözönüne almamız lazım. Martinez'in de aklımızda kalan birkaç iyi maçı var. Martinez'i transfer etmek yerine Jefferson'u kazansak, bize daha faydalı olur."

defolun gidin tgrabzonsporumuzdan yazıklar olsun jefferson iyiymiş lan bizi takımdan soguttunuz sen degilmisin sene başında lazaroniyi getiren bu kaleciyi göndertmeten amacın ne sayitoğlu ya nefret eder olduk sizden
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ya ne aymani ne rispi bu futbolcular trabzonspora yakismiyor . adam gibi bi martinezi alacaklardi onuda beceremediler , ben ümidimi kestim artik .
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  saydığın 3 maç var. Ankara maçında bütün toplar üstüne geldi. Köşeye gitse görürdük. Osasuna ilk maçında yakmış bizi ikinci maçta kurtardıkları hiçte önemli değil. Geriye bi Gayse maçı kalıyor. O maçta kurtardığı kritik top hatırlamıyorum ama hadi dediğin gibi olsun. 1 yada 2 maç top tutmuş. evet bunlarda tesadüf oluyor. 10 20 maç kurtarır yetenek derizde. 1 2 3 4 maç olunca tesadüf oluyor.
                  Ankarasporlu Bilalin sutu üstünemi geldi sencE?

o bilalin sutunu nasil cikardi ben bile sasirmistim inanilmaz bir reflexti, sana göre hersey tesadüf olsada bana göre degil, giderse sonra pisman olmayin.
                  Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    inonudekı beşiktaş macınıda ekleyelım oraya lutfen..bence o macı jeff almıstır..
                    bence jeffersonun onune yanı stepanovun yanına ıyı adamlar alabılırsek ve bırbırlerıne uyum sıkıntısı cekmezlerse Jeffersonun nasıl bır kalecı oldugunu gorebılırız..
                    Ama burdaki cogu kisiler sucu jeffersonun üstüne yüklüyorlar, defansta kessinlikle burda rol oynuyor.

Yorum

• jefferson 2-3 sene icinde kaliteli bir kaleci olabilir ama bize hazir oyuncu lazim . biz brezilyaya oyuncu mu yetistirecegiz?!
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Gençlerbirliği Aymanı vermk istiyosa demekki önemli bir katkısı yok.Biz niye Aymanın peşinden koşuyoruz.Gündemdeki adamlarıda alamıyoruz zaten.

Yorum

Ankarasporlu Bilalin sutu üstünemi geldi sencE?

o bilalin sutunu nasil cikardi ben bile sasirmistim inanilmaz bir reflexti, sana göre hersey tesadüf olsada bana göre degil, giderse sonra pisman olmayin.
                          Jefferson gitti diye Kulubü basarız...
                          Yakarız yıkarız...
                          Nasıl satarsınız Jeffersonu...
                          Geleceğin Didasını (Didadan özür dilerim...)

Jeffersona iyi kaleci diyen arkadaşlar...
                          2 senedir ne verdi bize?
                          Hangi kupayı kazandırdı??
                          Ben kaleci diye Mondragona derim...
                          Adam belki 2-3 maç akıl almaz goller yiyor...
                          Ama 15-20 maç onun sayesinde kazanılıyor ve şampiyon olunuyor...
                          Martinez de bizim kalecimiz olamaz...
                          Eğer kaleci istiyorsanız Ankarasporlu hakanı alın hem yabancı kontenjanını açın hem de Tolga ile rekabetini arttırın...
                          Jeffersondan kaleci olmaz...
                          Olsa olsa makarna canavarı olur....

Ayrıca H.Sayitoğlu ve arkadaşları futboldan anlıyorsa burası bordomavi.net değil....

Yorum

• FLASH ... FLASH ... FLASH ... TV8 spor haberlerinde demin ts ali gunesi bjkden almis ali gunesin bjkden alacaklarina karsilik bonversini vermisler,

hahahahahaha servet gibi adam varken ali gunesin ts de ne isi var yuh be
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• nesta61;
                              lutfen şaka oldugunu söle
                              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FLASH ... FLASH ... FLASH ... TV8 spor haberlerinde demin ts ali gunesi bjkden almis ali gunesin bjkden alacaklarina karsilik bonversini vermisler,

hahahahahaha servet gibi adam varken ali gunesin ts de ne isi var yuh be
                                inşallah şakadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X