Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FLASH ... FLASH ... FLASH ... TV8 spor haberlerinde demin ts ali gunesi bjkden almis ali gunesin bjkden alacaklarina karsilik bonversini vermisler,

hahahahahaha servet gibi adam varken ali gunesin ts de ne isi var yuh be
    yav bu yönetim yetti artık ya,yeter bıkmadınız mı istanbul çöplüğünden,ali güneş neye ilaç olacak biri açıklasın...
    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yav bu yönetim yetti artık ya,yeter bıkmadınız mı istanbul çöplüğünden,ali güneş neye ilaç olacak biri açıklasın...
      doldurulan moloz çöplüğünü tekrardan halka açacaklar galiba

Yorum

• tv8 deki spor spikeri oyle dedi ben onun yalancisiyim
        14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• bombalar patlıyor vay bea gözlerim kamaştı

Yorum

• Soru 1: bjk'den alacağına karşılık bonservisi Trabzonspor'a mı verildi? Yoksa Ali Güneş'e mi verildi?

Soru 2: bjk'den alacağı ne kadardı?

Soru 3: Ali Güneş'in borçlarını üstlenmişsek neden üstlendik? Zaten bu futbolcunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyordu.

Soru 4: Sözleşmesi biten bjk futbolcularına bonservis ödemeyi ne zaman bırakacağız?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu arada resmi siteden sayitoğlunu açıklaması...ya kestiler ya da basın ekleme yaptı

Asbaşkan Sayitoğlu: “Başarıya inanıyorum”
              Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, bir açıklama yaparak, kulupte her şeyin planlandığı gibi gittiğini vurguladı.

“Güven bunalım kalkacak”
              Kaybolan güven ortamını yeniden kazanarak ligin ikinci yarısına girileceğini anlatan Sayitoğlu, şunları söyledi: “Ortada olumsuz bir tablo bulunmuyor. Şu an için önemli olan geçmişte yapılan eksiklik ve yanlışlardan dolayı doğan güven bunalımının ortadan kaldırılmasıdır. Bu doğrultuda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu arasında iletişimi daha sağlıklı hale getirmek için gerekli çalışmalar da yapılmaktadır”

“Perekli köprü olacak”
              Yönetim Kurulu'nda Necmi Perekli'nin oybirliğiyle Profesyonel Futbol Şube Menajerliği görevine getirildiğini belirten Asbaşkanımız Sayitoğlu, "Necmi Perekli Trabzonspor'un geçmişini ve yapısını iyi bilen biri. Futbol takımıyla Yönetim Kurulu arasında köprü görevi yapacak. Başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

“Yol haritası belli olacak”
              Önümüzdeki bir ayın Trabzonspor için çok önemli olduğunu dile getiren Haşim Sayitoğlu, bu sürede takımın yol haritasının belli olacağını da söyledi. Sayitoğlu şöyle devam etti: “Bu dönemde Trabzonspor'un başarıyla yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Yönetim kurulları aldığı sorumlulukları yerine getirmeli. Biz bırakıp gidemeyiz. Yönetim içinde olumsuz bir tablo yok. Başarıya giden yolda hep birlikte tek yumruk halinde çalışıyoruz"

“Transfer sıradan olamaz”
              Yabancı futbolcu transferinin şu an söz konusu olmadığını, ancak yapılması durumunda bile bunun takas yoluyla gerçekleşebileceğine dikkat çeken Sayitoğlu, şunları söyledi: "Ara dönemde yabancı transferi yapmamız söz konusu değil. Elimizdeki yabancıları tazminat vererek göndermek gibi bir durumumuz olamaz. Yapacağımız yabancı transferler de sıradan olmayacağına göre, bu belli bir maliyet taşıyacaktır. Şu an Trabzonspor'un mali anlamda böyle bir sorumluluk içine girmesinin kulübe fayda sağlamayacağını düşünüyoruz."

Olumlu başlangıç isteği
              Antalya'da iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci olumlu bir başlangıç yapmak istediklerini anlatan Sayitoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda da iddialı olduğumuz, Konyaspor’u yenerek yolumuza devam etmek istediğimizi sözlerine ekledi.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu arada resmi siteden sayitoğlunu açıklaması...ya kestiler ya da basın ekleme yaptı

Asbaşkan Sayitoğlu: “Başarıya inanıyorum”
                Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, bir açıklama yaparak, kulupte her şeyin planlandığı gibi gittiğini vurguladı.

“Güven bunalım kalkacak”
                Kaybolan güven ortamını yeniden kazanarak ligin ikinci yarısına girileceğini anlatan Sayitoğlu, şunları söyledi: “Ortada olumsuz bir tablo bulunmuyor. Şu an için önemli olan geçmişte yapılan eksiklik ve yanlışlardan dolayı doğan güven bunalımının ortadan kaldırılmasıdır. Bu doğrultuda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu arasında iletişimi daha sağlıklı hale getirmek için gerekli çalışmalar da yapılmaktadır”

“Perekli köprü olacak”
                Yönetim Kurulu'nda Necmi Perekli'nin oybirliğiyle Profesyonel Futbol Şube Menajerliği görevine getirildiğini belirten Asbaşkanımız Sayitoğlu, "Necmi Perekli Trabzonspor'un geçmişini ve yapısını iyi bilen biri. Futbol takımıyla Yönetim Kurulu arasında köprü görevi yapacak. Başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

“Yol haritası belli olacak”
                Önümüzdeki bir ayın Trabzonspor için çok önemli olduğunu dile getiren Haşim Sayitoğlu, bu sürede takımın yol haritasının belli olacağını da söyledi. Sayitoğlu şöyle devam etti: “Bu dönemde Trabzonspor'un başarıyla yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Yönetim kurulları aldığı sorumlulukları yerine getirmeli. Biz bırakıp gidemeyiz. Yönetim içinde olumsuz bir tablo yok. Başarıya giden yolda hep birlikte tek yumruk halinde çalışıyoruz"

“Transfer sıradan olamaz”
                Yabancı futbolcu transferinin şu an söz konusu olmadığını, ancak yapılması durumunda bile bunun takas yoluyla gerçekleşebileceğine dikkat çeken Sayitoğlu, şunları söyledi: "Ara dönemde yabancı transferi yapmamız söz konusu değil. Elimizdeki yabancıları tazminat vererek göndermek gibi bir durumumuz olamaz. Yapacağımız yabancı transferler de sıradan olmayacağına göre, bu belli bir maliyet taşıyacaktır. Şu an Trabzonspor'un mali anlamda böyle bir sorumluluk içine girmesinin kulübe fayda sağlamayacağını düşünüyoruz."

Olumlu başlangıç isteği
                Antalya'da iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci olumlu bir başlangıç yapmak istediklerini anlatan Sayitoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda da iddialı olduğumuz, Konyaspor’u yenerek yolumuza devam etmek istediğimizi sözlerine ekledi.

evet resmi sitede martinezle ilgili bir aciklama yok
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Soru Soru 1: bjk'den alacağına karşılık bonservisi Trabzonspor'a mı verildi? Yoksa Ali Güneş'e mi verildi?

Soru 2: bjk'den alacağı ne kadardı?

Soru 3: Ali Güneş'in borçlarını üstlenmişsek neden üstlendik? Zaten bu futbolcunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyordu.

Soru 4: Sözleşmesi biten bjk futbolcularına bonservis ödemeyi ne zaman bırakacağız?
                  soru 1: ali gunes verildi ne yazikki umarim balon haberdir

soru 2: bilmiyorum

soru 3: trabzonspor bu bol keseden veriyorlar

soru 4: hic bir zaman birakmaz sanirim trabzonda ezik sempatikligi var kadroya giremeyen topculari topluyoo bizim takim copluk deyildir arkadas dogru s$oyluyor doldurulan moloz daki coplugu halka acacaklar
                  :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale:

Yorum

• Ali Güneşi mi alıyoruz? olmaz böyle şey , fener bjk'ye bjk bize ...bu 2. el değil olsa olsa 3. el olur....kazma ali güneş bu takımda oynayacak benim aslanlar gibi feridunum kiralanacak....İnşallah olmaz..

Yorum

• Martinez'e karşılık Giray BULAK bizden Fatih Akyel ve Musa Büyük'ü istemiş.Ben işte bu yüzden bu Giray Hoca'yı seviyorum.Hala TS sevgisini içinde taşıyor ve TS'a sorun olanları Sakarya'ya isteyerek takımımızın elini güçlendirmeye çalışıyor.
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Martinez'e karşılık Giray BULAK bizden Fatih Akyel ve Musa Büyük'ü istemiş.Ben işte bu yüzden bu Giray Hoca'yı seviyorum.Hala TS sevgisini içinde taşıyor ve TS'a sorun olanları Sakarya'ya isteyerek takımımızın elini güçlendirmeye çalışıyor.
                        jefferson da dahil :meşale1:

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Martinez'e karşılık Giray BULAK bizden Fatih Akyel ve Musa Büyük'ü istemiş.Ben işte bu yüzden bu Giray Hoca'yı seviyorum.Hala TS sevgisini içinde taşıyor ve TS'a sorun olanları Sakarya'ya isteyerek takımımızın elini güçlendirmeye çalışıyor.
                          Onları iyi olduklarını düşündüğü için istiyor olmasın...
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• ne güzel isteyenleri de varmıs verelim gurtulalım şu fati ve mısa dan.

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onları iyi olduklarını düşündüğü için istiyor olmasın...
                              Eğer sayılan topçuların iyi olduğunu düşünüyor ise zaten onunda TD bilgisi ZD kadardır ki ben Giray BULAK'ın ZD'dan 10 gömlek üstün olduğuna inanıyorum.Tüm samimiyetimle bu haliyle bile TS'u düşündüğüne inanıyorum.Yoksa sen ZD varken Fatih'i zaten kullanamayacaksın,Musa Büyük bütün iyi niyetine rağmen koşmak dışında bir özelliği olmayan belki kaba bir tabir ama Ersen'i alana yanında hediyesi babından bir futbolcu.Jeff'i saymadım bile zaten ben onu hiç bir zaman ilk onbirde saymadımki......
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• valla türkiye gazetesinde artık trabzonda yazıyordu martinez için.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X