İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
doldurulan moloz çöplüğünü tekrardan halka açacaklar galibaİlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bu yönetim yetti artık ya,yeter bıkmadınız mı istanbul çöplüğünden,ali güneş neye ilaç olacak biri açıklasın...
Yorum
-
Soru 1: bjk'den alacağına karşılık bonservisi Trabzonspor'a mı verildi? Yoksa Ali Güneş'e mi verildi?
Soru 2: bjk'den alacağı ne kadardı?
Soru 3: Ali Güneş'in borçlarını üstlenmişsek neden üstlendik? Zaten bu futbolcunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyordu.
Soru 4: Sözleşmesi biten bjk futbolcularına bonservis ödemeyi ne zaman bırakacağız?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu arada resmi siteden sayitoğlunu açıklaması...ya kestiler ya da basın ekleme yaptı
Asbaşkan Sayitoğlu: “Başarıya inanıyorum”
Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, bir açıklama yaparak, kulupte her şeyin planlandığı gibi gittiğini vurguladı.
“Güven bunalım kalkacak”
Kaybolan güven ortamını yeniden kazanarak ligin ikinci yarısına girileceğini anlatan Sayitoğlu, şunları söyledi: “Ortada olumsuz bir tablo bulunmuyor. Şu an için önemli olan geçmişte yapılan eksiklik ve yanlışlardan dolayı doğan güven bunalımının ortadan kaldırılmasıdır. Bu doğrultuda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu arasında iletişimi daha sağlıklı hale getirmek için gerekli çalışmalar da yapılmaktadır”
“Perekli köprü olacak”
Yönetim Kurulu'nda Necmi Perekli'nin oybirliğiyle Profesyonel Futbol Şube Menajerliği görevine getirildiğini belirten Asbaşkanımız Sayitoğlu, "Necmi Perekli Trabzonspor'un geçmişini ve yapısını iyi bilen biri. Futbol takımıyla Yönetim Kurulu arasında köprü görevi yapacak. Başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.
“Yol haritası belli olacak”
Önümüzdeki bir ayın Trabzonspor için çok önemli olduğunu dile getiren Haşim Sayitoğlu, bu sürede takımın yol haritasının belli olacağını da söyledi. Sayitoğlu şöyle devam etti: “Bu dönemde Trabzonspor'un başarıyla yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Yönetim kurulları aldığı sorumlulukları yerine getirmeli. Biz bırakıp gidemeyiz. Yönetim içinde olumsuz bir tablo yok. Başarıya giden yolda hep birlikte tek yumruk halinde çalışıyoruz"
“Transfer sıradan olamaz”
Yabancı futbolcu transferinin şu an söz konusu olmadığını, ancak yapılması durumunda bile bunun takas yoluyla gerçekleşebileceğine dikkat çeken Sayitoğlu, şunları söyledi: "Ara dönemde yabancı transferi yapmamız söz konusu değil. Elimizdeki yabancıları tazminat vererek göndermek gibi bir durumumuz olamaz. Yapacağımız yabancı transferler de sıradan olmayacağına göre, bu belli bir maliyet taşıyacaktır. Şu an Trabzonspor'un mali anlamda böyle bir sorumluluk içine girmesinin kulübe fayda sağlamayacağını düşünüyoruz."
Olumlu başlangıç isteği
Antalya'da iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci olumlu bir başlangıç yapmak istediklerini anlatan Sayitoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda da iddialı olduğumuz, Konyaspor’u yenerek yolumuza devam etmek istediğimizi sözlerine ekledi.
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada resmi siteden sayitoğlunu açıklaması...ya kestiler ya da basın ekleme yaptı
Asbaşkan Sayitoğlu: “Başarıya inanıyorum”
Asbaşkanımız Haşim Sayitoğlu, bir açıklama yaparak, kulupte her şeyin planlandığı gibi gittiğini vurguladı.
“Güven bunalım kalkacak”
Kaybolan güven ortamını yeniden kazanarak ligin ikinci yarısına girileceğini anlatan Sayitoğlu, şunları söyledi: “Ortada olumsuz bir tablo bulunmuyor. Şu an için önemli olan geçmişte yapılan eksiklik ve yanlışlardan dolayı doğan güven bunalımının ortadan kaldırılmasıdır. Bu doğrultuda futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu arasında iletişimi daha sağlıklı hale getirmek için gerekli çalışmalar da yapılmaktadır”
“Perekli köprü olacak”
Yönetim Kurulu'nda Necmi Perekli'nin oybirliğiyle Profesyonel Futbol Şube Menajerliği görevine getirildiğini belirten Asbaşkanımız Sayitoğlu, "Necmi Perekli Trabzonspor'un geçmişini ve yapısını iyi bilen biri. Futbol takımıyla Yönetim Kurulu arasında köprü görevi yapacak. Başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.
“Yol haritası belli olacak”
Önümüzdeki bir ayın Trabzonspor için çok önemli olduğunu dile getiren Haşim Sayitoğlu, bu sürede takımın yol haritasının belli olacağını da söyledi. Sayitoğlu şöyle devam etti: “Bu dönemde Trabzonspor'un başarıyla yoluna devam edeceğine olan inancımız tamdır. Yönetim kurulları aldığı sorumlulukları yerine getirmeli. Biz bırakıp gidemeyiz. Yönetim içinde olumsuz bir tablo yok. Başarıya giden yolda hep birlikte tek yumruk halinde çalışıyoruz"
“Transfer sıradan olamaz”
Yabancı futbolcu transferinin şu an söz konusu olmadığını, ancak yapılması durumunda bile bunun takas yoluyla gerçekleşebileceğine dikkat çeken Sayitoğlu, şunları söyledi: "Ara dönemde yabancı transferi yapmamız söz konusu değil. Elimizdeki yabancıları tazminat vererek göndermek gibi bir durumumuz olamaz. Yapacağımız yabancı transferler de sıradan olmayacağına göre, bu belli bir maliyet taşıyacaktır. Şu an Trabzonspor'un mali anlamda böyle bir sorumluluk içine girmesinin kulübe fayda sağlamayacağını düşünüyoruz."
Olumlu başlangıç isteği
Antalya'da iyi bir hazırlık döneminden sonra ikinci olumlu bir başlangıç yapmak istediklerini anlatan Sayitoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda da iddialı olduğumuz, Konyaspor’u yenerek yolumuza devam etmek istediğimizi sözlerine ekledi.
evet resmi sitede martinezle ilgili bir aciklama yok"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
soru 1: ali gunes verildi ne yazikki umarim balon haberdirİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru Soru 1: bjk'den alacağına karşılık bonservisi Trabzonspor'a mı verildi? Yoksa Ali Güneş'e mi verildi?
Soru 2: bjk'den alacağı ne kadardı?
Soru 3: Ali Güneş'in borçlarını üstlenmişsek neden üstlendik? Zaten bu futbolcunun sezon sonu sözleşmesi sona eriyordu.
Soru 4: Sözleşmesi biten bjk futbolcularına bonservis ödemeyi ne zaman bırakacağız?
soru 2: bilmiyorum
soru 3: trabzonspor bu bol keseden veriyorlar
soru 4: hic bir zaman birakmaz sanirim trabzonda ezik sempatikligi var kadroya giremeyen topculari topluyoo bizim takim copluk deyildir arkadas dogru s$oyluyor doldurulan moloz daki coplugu halka acacaklar
:tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale: :tsmeşale:
14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Martinez'e karşılık Giray BULAK bizden Fatih Akyel ve Musa Büyük'ü istemiş.Ben işte bu yüzden bu Giray Hoca'yı seviyorum.Hala TS sevgisini içinde taşıyor ve TS'a sorun olanları Sakarya'ya isteyerek takımımızın elini güçlendirmeye çalışıyor.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
jefferson da dahil :meşale1:İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez'e karşılık Giray BULAK bizden Fatih Akyel ve Musa Büyük'ü istemiş.Ben işte bu yüzden bu Giray Hoca'yı seviyorum.Hala TS sevgisini içinde taşıyor ve TS'a sorun olanları Sakarya'ya isteyerek takımımızın elini güçlendirmeye çalışıyor.14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Onları iyi olduklarını düşündüğü için istiyor olmasın...İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez'e karşılık Giray BULAK bizden Fatih Akyel ve Musa Büyük'ü istemiş.Ben işte bu yüzden bu Giray Hoca'yı seviyorum.Hala TS sevgisini içinde taşıyor ve TS'a sorun olanları Sakarya'ya isteyerek takımımızın elini güçlendirmeye çalışıyor.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Eğer sayılan topçuların iyi olduğunu düşünüyor ise zaten onunda TD bilgisi ZD kadardır ki ben Giray BULAK'ın ZD'dan 10 gömlek üstün olduğuna inanıyorum.Tüm samimiyetimle bu haliyle bile TS'u düşündüğüne inanıyorum.Yoksa sen ZD varken Fatih'i zaten kullanamayacaksın,Musa Büyük bütün iyi niyetine rağmen koşmak dışında bir özelliği olmayan belki kaba bir tabir ama Ersen'i alana yanında hediyesi babından bir futbolcu.Jeff'i saymadım bile zaten ben onu hiç bir zaman ilk onbirde saymadımki......İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnları iyi olduklarını düşündüğü için istiyor olmasın...Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum