Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu siteyi çökertecek bi müslüman hacker yok mu Allah aşkına!!!

Yorum

• Bu anketi yapanin varya....

Bide utanmadam % 35.437 bu kadar kişi düşer diye oy vermiş yemin ediyorum ben utancımdan yerin dibine girdim..
      Ecelim geldiğinde son nefesimde
      Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde

Yorum

• bu ankete bakılırsa gizli düşmanlarımız yavaş yavaş kılıçları çekmeye başlamış. Ama herzaman ezilecekler Trabzonsporun olduğu yerde.

____

ve siz yönetim, böyle anketler sizin sayenizde açılıyor işte. eserinizi görün

siz hala birbirinizle kavga edin. ben olma peşinde koşun.
        bukadar kötü bi durumda iken bile hala ne yapacağınıza net olarak karar veremiyorsunuz. ya çekip gidin yada ne yapacaksanız biran önce daha fazla vakit harcamadan yapın artık. kaybedecek zamanımız yok daha. unutmayın ki en kötü karar kararsızlıktan iyidir. siz hala ne yapsak derken bi bakmışız lig başlamız. yeter artık !
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ee ne bekliyordunuz? Yayın haklarından gelecek paraya bakıyor herkes.
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Albayrak Efendİ Gurur Duysun Eserİyle....
            Anketlere Nasil Konu OlduĞumuzu GÖrÜrde Belkİ Utanir Bİraz...
            Haczavera,Maçka,Trabzon....,
            Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
            Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• öyle güzel bir anket sorusu önerdim ki onlara... içim rahatladı.
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• ben küfürü bastım şerefsizlere.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• "Hakemler 9 puanımızı çaldı"
                  Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, ilk yarıda hakem hataları yüzünden 9 puan kaybettiklerini belirterek, "İstanbul takımlarının maçlarında daha az hata yapılıyor. Hakemler Anadolu takımlarının maçlarına da motive olarak çıksınlar. MHK titiz olsun" dedi.

İYİ VE GENÇ EKİBİZ

Zeyyat Kafkas, yönetim olarak 1 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, "Herşeyden önce 'Trabzonspor' ve 'biz' kavramları ile hareket ederseniz çok iyi işler başarırsınız. Biz de yönetimdeki ilk 1 yılımızda bazı şeyleri yaşayarak gördük. Bazı kişilerin bizim için seçilmeden 'Bunlar çok tecrübesiz' diye yorumlar yapması kanımıza dokunuyordu. Bu yorumları acımasız ve ön yargılı buluyordum. Çünkü bireysel olarak hepimiz işlerinde ve sosyal yaşamlarında birikimleri olan kişilerdik. Başkanımız Nuri Bey 20, Asbaşkanımız Haşim Bey 30 yıldır futbolun içindeydi. Önemli olan farklı yönlerden kulübe faydası olacak kişilerin bir araya gelmesidir. Burada ekip ruhu oluşturup futbolu bilen insanlarla işleri yürütebilirsiniz. Bu anlamda biz iyi ve üstelik genç bir ekibiz. Trabzonspor' un gelecekte kalıcı gelir elde edeceği projelere imza attık, atmaya da devam ediyoruz" dedi.

ALSANIZ DERT, ALMASANIZ DERT

Kafkas, özellikle yabancı oyuncu transferinde yapılan eleştirileri de değerlendirerek, "6 yabancı hakkını kullanmazsınız, 'Bunların parası yok, yabancı bulup getiremedi' derler, getirirsiniz, 'Ne gerek vardı fuzuli alındı' derler. Transferde herkes yanılabilir. Önemli olan transferin kulübe maddi - manevi katkısını değerlendirmektir. Oyunculara tek tek baktığınız zaman transferde bariz bir hatamız olduğunu düşünmüyorum. Ama bu yönde yapılan eleştirileri de kabul ediyorum. Mutlaka hatalarımız ve eksiklerimiz olmuştur. Ama o günün şartlarında her istediğimizi de yapamadığımızın bilinmesini istiyorum. Trabzonlu futbolculardan oluşan bir takımın kurulması isteniyor. Ben, 'Takımımız Trabzonlular' dan oluşursa başarılı oluruz' fikrine katılmıyorum. Futbolcu, eğer oynadığı takımın forma ruhunu içinde yaşayabiliyorsa, büyüklüğünün farkındaysa, geldiği veya doğduğu ilin çok da önem taşımadığını düşünüyorum" diye konuştu.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Kafkas, ikinci yarıda herkesin daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğine inandığını da vurgulayarak, "Teknik direktörümüz takımla birlikte kamp yapma imkanı bulacağı için ikinci yarıya daha iyi hazırlanacağız. Takımımız ligin son haftasına kadar yarışın içinde olacaktır. Bence şampiyonluk kadar önemli bir başarı daha var. O da Şampiyonlar Ligi' ne gitmek. Bu başarıyı yakalayacağız. 3 puanlık sistemde kaybedilmiş bir şey yok. Süper Lig' i incelediğim zaman içimi acıtan bir durum görüyorum. Eğer lige iyi başlasaydık, belki de şampiyonluğa en kolay ulaşacağımız bir sezon yaşayacaktık. Büyük takımların puan kaybetmesi, herkesin kazanmak için oynaması ligi farklı kıldı. Biz de okyanusu geçtik ama derede boğulduk. Bu Trabzonspor' un alışık olduğu bir durum değildi. Geçmişte kaçırdığımız şampiyonluklara bakarsanız, derbi maçlara kazanamamaktan dolayı başarılı olamadığımızı görürsünüz. Oysa şimdi tam tersi yaşandı" ifadesini kullandı.

HAKEMLERE UYARI

MHK ve hakem camiasından hiçbir zaman adaletten başka beklentileri olmadığını da vurgulayan Kafkas, "Bugün Rizespor' a yapılan bir hata da, Sivasspor' a yapılan da içimizi acıtır. İstanbul takımlarını saymıyorum, çünkü onların maçlarında daha az hata yapılıyor. Biz hataları konsantrasyon eksikliğine ve formsuzluğa bağlıyoruz. Fakat bu sezon en az 6, belki de 9 puanımızı hakemler yüzünden kaybettik. Hiç kimse Trabzonspor' a kasıtlı olarak yanlış bir harekette bulunamaz, çünkü bu camia çok büyüktür ve sahipsiz değildir. Mehmet Ali Yılmaz gibi bir Onursal Başkana sahiptir. Yılmaz, Futbol Federasyonu' nu özerkleştiren isimdir. Bugün orada görev yapan insanların borçlu olduğu kimsedir. Eski Başkanımız Faruk Özak, bugün Bayındırlık Bakanı olarak hükümetteki en yetkili bakanlardan biridir. Başkanımızın Türkiye' deki konumu, ticari hayattaki başarısı ve geniş vizyonu ortadadır. Bu isimler haksız bir durumda yeri yerinden oynatırlar. Trabzon' da bir hakem hatası sebebiyle yakın geçmişte 10 bin kişinin katıldığı miting yapılmıştı. Ayrıca Trabzonspor taraftarı sadece Trabzonla sınırlı değildir, her yerde vardır. Bu yüzden onlar gereken ihtilali her yerde yapabilirler. Buradan MHK' yi daha titiz olmaya davet ediyorum. Hakemler, Anadolu takımlarının maçlarına, İstanbul takımlarının maçlarını yönetiyor gibi motive olarak çıksınlar ve gerekli hassasiyeti göstersinler. Bu konuda önyargımız yok ama canımızın yandığı da ortadadır" dedi.

KONSORSİYUM FİKRİ

Kafkas, en büyük projeliri arasında bir "Trabzonspor Konsorsiyumu" kurmak olduğunu da ifade ederek, "Hep düşündüğümüz fakat bir türlü hayata geçiremediğimiz bir adımı önümüzdeki günlerde atacağız. Trabzonspor' da eskiden yöneticilik yapmış ve futbol oynamış kişilerin fikirlerine başvuracağımız bir konsorsiyum toplayıp, burada en azından aylık dönemlerde tartışmalar yapmamız lazım. İşler iyi gitse de kötü de gitse bunu yapmalıyız. Onların bilgi birikimlerinden ve heyecanlarından faydalanmalıyız. Bizim içiredi olduğumuz için göremediğimizi bazı olaylara onlar dışarıdan daha objektif bakıyorlar. Faka sorunlarla uğraşmaktan bu planı hayata geçiremedik" diye konuştu.

ELLER KAMPA GELECEK

Trabzonspor' da, geçen sezon devre arasında Brezilya' nın İnternacional takımına kiralık olarak verilen ve kiralık sözlyeşmesi süresi 31 Aralık' ta dolacak olan Eller' in, takımın Antalya' da yapacağı kampa gecikmeli olarak katılacağı belirtildi. Eller' e davet mektubu göndermeye gerek olmadığını belirten kulüp yetkilileri, "Sözleşmesi dolduğu zaman Trabzon' a gelip takıma katılmak zorunda. 31 Aralık' ta sözleşmesi bittiğine göre 1 Ocak' ta Antalya' da olması gerekir" dediler. Bu arada yönetimin Eller konusunda formül üretme çalışması da sürüyor. Son yapılan görüşmelerde, Ziya Doğan' ın Eller' in alınması konusuna sıcak bakmamaktaki ısrarını sürdürmesi halinde, bu futbolcunun sezon sonuna kadar Avrupa ya da Türkiye' den bir kulübe kiralanması da gündeme geldi. Brezilya liginin sezon açılış ve kapanışının Türkiye ligiyle uyumlu olmaması nedeniyle, Eller' i bir daha Brezilya' ya kiralamaya sıcak bakmayan yönetimin, bu konudaki çalışmalarını hızlandırdığı ifade edildi. Bu arada Eller' e Avrupa' daki menacerlerin bazı teklifler ilettiği de vurgulandı.

MAÇ YAPACAK TAKIM SORUN OLDU

Trabzonspor, 24 Aralık' ta başşlayacak kampta iki takımla hazırlık maçı yapmayı planlıyordu. Ancak Süper lig kulüplerinin genellikle bayram sonrası hazırlık kamplarına başlamaları, hazırlık maçı yapacak takım sıkıntısını ortaya çıkardı. 3 ve 5 Ocak' ta iki hazırlık maçı yapmayı planlayan Teknik Direktör Ziya Doğan' ın bu konudaki çalışmaları ve temasları bizzat yürüteceği ifade edildi.
                  “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                  Sizler var ya .....

Yorum

• Ben bu anketi 5-6 sene öncesinden hatırlıyorum. ve sonraki yıllarda gelen çıkısımızıda .. Bu Dejavu olsa gerek.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Gökdeniz istikrar abidesi oldu
                      Trabzonspor'da geride kalan 24 resmi karşılaşmada en golcü futbolcu 8 golle Umut Bulut, en istikrarlı futbolcu ise 2 bin 44 dakika sahada kalan Gökdeniz Karadeniz oldu.

Bordo-mavililerde Turkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda bu sezon oynanan 24 resmi karşılaşma sonucunda takımın en golcü futbolcusu 8 gol kaydeden yeni transfer Umut Bulut olurken, en istikrarlı futbolcu ise 2 bin 44 dakika sahada kalan takımın yıldızı Gökdeniz Karadeniz oldu. Gökdeniz, aynı zamanda bu karşılaşmalarda 6 gol kaydetme başarısı gösterirken, 9 da asist yaptı.

Aynı dönemde takımda kırmızı kartla oyun dışı kalan tek futbolcu takım kaptanı Hüseyin Çimşir olurken, en çok sarı kartı ise 7'şer kezle Milan Stepanov ve Hasan Üçüncü gördü. Geride kalan 24 karşılaşmada forma giymeyen tek futbolcu kaleci Ahmet Şahin olurken, en kısa süreli forma giyen isim ise toplam 17 dakika sahada kalan Enis oldu.

Bordo-mavili takımda Turkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarında forma giyen diğer oyuncuların performansları ise şu şekilde oluştu:

"Milan Stepanov 22 maçta ilk onbirde sahaya çıktı. Bin 304 dakika sahada kalan oyuncu 1 gol attı ve 7 sarı kart gördü. Takım kaptanı Hüseyin Cimşir de 22 karşılaşmada ilk onbirde sahaya çıktı.

Bin 944 dakika sahada kalan oyuncu 1 kırmızı kart 3 de sarı kart gördü. Kaleci Jefferson 20 maçta ilk onbirde sahaya çıktı. Bin 800 dakika forma giyen oyuncu kalesinde 21 gol görürken, 2 de sarı kart gördü. Marcelinho ise 22 maçta forma giyerken 20 maçta ilk onbirde sahaya çıktı. Oynadığı maçlarda 3 gol kaydeden oyuncu 3 de sarı kart gördü ve toplam bin 679 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Fatih Akyel ise oynadığı 17 maçta ilk onbirde sahaya çıktı. Bin 509 dakika sahada kalan oyuncu 3 sarı kart gördü. Ferhat Çökmüş 20 maçın 18'inde ilk onbirde sahaya çıktı. Bin 480 dakika sahada kalan oyuncu 3 sarı kart gördü. Ankaraspor'dan transfer edilen Musa Büyük ise 19 maçta forma giydi. 14 maçta ilk onbirde sahaya çıkan oyuncu, toplam bin 285 dakika sahada kaldı ve 4 sarı kart gördü. Sezon başında Ali Güzeldal ile takas edilen Murat Ocak ise 16 maçta forma giydi. 14 maçta ilk onbirde sahaya çıkan oyuncu toplam bin 254 dakika sahada kaldı ve 1 de sarı kart gördü.

Trabzonspor'un savaşçı oyuncusu Hasan Üçüncü ise 16 maçta forma giydi. 15 maçta ilk onbirde görev alan Hasan, bin 211 dakika sahada kaldı ve 7 sarı kart görerek Milan Stepanov ile birlikte takımın en çok kart gören oyuncularından biri oldu. Takımın golcü oyuncusu Ersen Martin ise lig maçları dışında oynana diğer maçlarda gol atamadı. 17 maçta forma giyen oyuncu 13 maçta ilk onbirde sahaya çıktı. Bin 160 dakika sahada kalma başarısı gösteren oyuncu 6 gol attı ve 3 de sarı kart gördü. Takımın formsuz yabancı oyuncusu Szymkowiak ise bu sezon eski günlerini arattı. 18 maçta forma giyen oyuncu 10 maçta ilk on birde sahaya çıktı. 962 dakika sahada kalan oyuncu oynadığı maçlarda gol atma başarısı gösteremedi ve 1 de sarı kart gördü. Denizlispor'dan transfer edilen Mustafa Keçeli ise hırsı ile gündeme geldi. 12 maçta görev alan oyuncu 11 maçta ilk on birde sahaya çıktı. 923 dakika sahada kalan oyuncu 2 de sarı kart gördü.

Beşiktaş'tan transfer edilen Çağdaş Atan ise 11 maçta forma giydi. Fatih Akyel'in kadro dışı kalmasından sonra takımda sürekli forma giyen oyuncu oldu. 10 maçta ilk on birde sahaya çıkan oyuncu takımı adına 2 de gol kaydetti. 5 sarı kart ile takımın en çok kart gören oyuncuları arasında yer aldı. Ligin 4. haftasında oynanan Denizlispor maçında sakatlanan ve söz konusu dönemden beri forma giyemeyen İbrahim Yattara ise 6 maçta forma giydi ve 4 maçta ilk on birde sahaya çıktı Yattara bu maçlarda 399 dakika sahada kalabildi.

Kaleci Tolga Zengin ise oynadığı 4 maçta ilk on birde sahaya çıktı. Kalesinde 6 gol gören oyuncu 360 dakika sahada kaldı. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Musampa ise 11 maçta görev aldı. 2 maçta ilk onbirde sahaya çıkan Musampa toplam 353 dakika forma giydi. Celaleddin Koçak ise bu sezon oynadığı 4 maçta ilk onbirde sahaya çıktı. Sakatlık geçiren ve sahalardan uzak kalan oyuncu 323 dakika forma giyebildi. Bordo-mavili takımın sakatlık geçiren diğer oyuncusu ise Ömer Rıza oldu. Gençlerbirliği maçında sakatlanan oyuncu İngiltere'de tedavisini sürdürüyor. 11 maçta forma giyen oyuncu 3 maçta ilk on birde görev yaptı ve takımı adına 2 gol kaydetti, 1 de sarı kart gördü.

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Ufukhan ise oynadığı 3 maçın 3'ünde de ilk on birde görev aldı. 270 dakika sahada kalan oyuncu 1 de sarı kart gördü. Feridun Sungur ise oynadığı 3 maçın 2'sinde ilk on birde sahaya çıktı. Bu maçlarda 1 gol kaydeden Feridun 154 dakika sahada kaldı. Forvet oyuncusu Cem Demir ise 4 maçta görev aldı. Bir maçta ilk on birde sahaya çıkan oyuncu 55 dakika forma giyebildi. Takımın en az forma giyen oyuncusu ise alt yapıdan yetişen Enis oldu. İki maçta görev yapan oyuncu 17 dakika sahada kaldı. Kaleci Ahmet Şahin ise resmi karşılaşmalarda forma giyemeyen tek oyuncu oldu."

20.12.2006

Kaynak : İHA

Yorum

• Albayrak'ın kararları bekleniyor
                        Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun bugün akşam Kulüp Başkanı Nuri Albayrak yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı toplantıda önemli kararların alınması bekleniyor.

Ziya Doğan'ın durumunun, takımdan gidecek ve gelecek oyunculara kadar bir çok konunun karara varılacağı toplantıda Trabzonspor Yönetim Kurulu da kendi içinde yeniden bir durum değerlendirmesi yapacak.

Toplantıda kulübün idari yapısından alt yapısına kadar yapılacak olan yeni düzenlemeler ile Özkan Sümer veya Ahmet Suat Özyazıcı'dan birinin Futbol A.Ş'nin başına getirilip getirilmeyeceği karara bağlanacak.

Kaynak : İHA

Yorum

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

KONSORSİYUM FİKRİ

Kafkas, en büyük projeliri arasında bir "Trabzonspor Konsorsiyumu" kurmak olduğunu da ifade ederek, "Hep düşündüğümüz fakat bir türlü hayata geçiremediğimiz bir adımı önümüzdeki günlerde atacağız. Trabzonspor' da eskiden yöneticilik yapmış ve futbol oynamış kişilerin fikirlerine başvuracağımız bir konsorsiyum toplayıp, burada en azından aylık dönemlerde tartışmalar yapmamız lazım. İşler iyi gitse de kötü de gitse bunu yapmalıyız. Onların bilgi birikimlerinden ve heyecanlarından faydalanmalıyız. Bizim içiredi olduğumuz için göremediğimizi bazı olaylara onlar dışarıdan daha objektif bakıyorlar. Fakat sorunlarla uğraşmaktan bu planı hayata geçiremedik" diye konuştu.
                          diğer başlıklara tek tek cevap verecemde
                          bu bölüme hemen yazmak istedim

İnsan Yalan Söyler
                          İnsan Bazen inanmadığı şeyleride söyler hele ki bir yönetici iseniz bazen inanmadığınız istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalabilirsiniz

Ama

Yalanında İnanmadığını söylemeninde bir haysiyeti bir şerefi vardır

3 gün önce yapılan kongrede açıklama yapmak isteyenlerin boğazına çöküp Trabzonu kendileri gibi Rezil Rüsva etmeye çalışanlar tutup Konsorsiyum Kuracağız herkesin görüşü alınacak diyor

Güzelliklerin Temizliklerin Haysiyetini Sıfırladınız
                          Güzellik iyilik Düzgün bir duruş Göstermenizden Vazgeçtik
                          Bari Bırakında Yalanın kötülüğün kendince bir anlamı kalsın
                          Yalanda Yalan gibi olsun
                          Böyle Hayasızca olmasın

Yorum

• En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 15:42.
                            TrabZonguldaklı...

Yorum

• SEYDOU SESLERİ Trabzonspor Lens’in oyuncusunu kiralık olarak transfer etmek için düğmeye bastı...

En son Erdinç Dilek tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 15:45.
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SEYDOU SESLERİ
                                gel gel sende gel ...
                                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X