Şerefsiz herif seni.Özeline bi bak lan adam artığı.Admin yokmu online olan şu mesajı kaldırsın şurdan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet kefalet zinciri kurulmali..İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim bu şerefsiz herif. böyle şerefsizlerin foruma girmesini önlemek için bence bi üyeyi refarans göstererk üye alımı yapılmalı
Yorum
-
nered silinmiş tüm mesjlar, hala var yaİlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam forumdan uzaklaştırılmış,mesajlarıda silinmiş..çok şükür..
Yorum
-
Bunlar medeniyet tarlasından başka türlü geçmiş insanlar arkadaşlar.
Ankara maçı seyircisiz oynanacak mesajında da silinmesi gerekenler var.
Ama yukarıda bazı arkadaşlar referanstan bahsetmişler. Bu tip forumlarda
referans olayı olmaz, uygulanamaz. Çünkü bir şekilde tüm Türkiye'ye malolmuş forum sayfalarında referans veremeyecek (mesela benim gibi) insanlarla dolu. Ben Trabzonspor'un aşığı olmasaydım bu forumu bulamayacaktım, bulduğumda kimi referans gösterebilirdim? Kimseyi. Üye de olamazdım.
IP numaralarından bir çözüm olabilir ama o da yetersiz. Tek çözüm yazıların onaylandıktan sonra geçmesi bu da çok zor bir şey. Bazı forumlarda uygulanan ancak moderatörler için aşırı zaman alan ve üyelerin de rahatsız olduğu bir yöntem. Yazıların takip edilmesi ve hemen müdahale edilmesinden başka çare yok gibi. Yine de yönetici arkadaşlar en iyi çözümü bulacaklardır.
Saygılar....
Aydın ÇAKAR
Yorum
-
Ferdi Boks Şampiyonası'nda 3. gün sonuçları..
Samsun'da devam eden ve 40 ilden 271 sporcunun katılımı düzenlenen Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası'nın üçüncü günündeki karşılaşmalarda rakiplerini yenerek bir üst tura çıkan sporcular şöyle..
7 Aralık 2006
57 kilo: Çetin Özperçin (Adana), Mehmet Selamoğlu (Ankara), Orhan Recai Gültekin (Sinop), Çetin Özdemir (Trabzon), Yakup Kılıç (Fenerbahçe), Mücahit Çevik (Jandarmagücü), Arafat Örken (İstanbul), Emrah Kızılboğa (Kars)
64 kilo: Sezer Dalbudak (Kırıkkale), Tuncay Altuntaş (Jandarmagücü), Ercan Altun (Sakarya), Okan Ayvaz (Trabzon), Tarık Demirci (Samsun), Erkan Bingöl (Erzurum), İbrahim Bostancı (Kocaeli), Volkan Sural (TSE)
75 kilo: Tuncay Tavukçu (Fenerbahçe), Ulaş Kaya (Iğdır), İslam Patiev (Tekirdağ), Nihat Bilir (Samsun), Ömer Aydoğan (TSE), Serkan Tatar (Fenerbahçe), Hakan Yıldız (Ankara), Savaş Kaya (Tekirdağ)
91 kilo: Yıldırım Tarhan (Tekirdağ), Caner Sayak (Muğla), Mustafa Dede (Ankara), Deniz Denizer (Hatay), Hüseyin Işıler (Tekirdağ), Ömer Faruk Yılmazer (Çanakkale), Karimi Saiman (BJK), Yusuf Beykoz (Fenerbahçe)
10 Aralık'a kadar devam edecek şampiyonaya 17-34 yaş arası sporcular katılıyor.“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

EFOL.........
Yorum