Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AYMAN' ı bnede beğenmiyorum ama hasandan hüseyinden ferhattan iyidir en azından.
    RİSP 'ın hakında yorum yapmam doğru değil hiçdikkatımı cekmediği için takıp etmedim naasıl bişe bilmiyorum. izlemeye fırsatımda olmadı son zamanlar.
    MEHMET ' bence miili takımın deyişilmez ismi olur cok yetenekli hırslı istekli başarıya aç genç bir arkadaş ben kendisini kişilik olarak ve futbol olarak cok beyeniyorum TRABZON SPOR a cookk şeyler katar.
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Kanca haklı çıktı Trabzonspor sezon başında yönetici Faruk Kanca yı Brezilya ya gönderdi...

NEDEN ALINMADILAR
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bu parayı alıp ne yapacaklar cevap vereyim hiçbirşey takas yapın be kardeşim yoksa var mıdır bi bildikleri hiç sanmıyorum

yabancı bi önlibero alınacaksa aymana ne gerek var
        birilerini alıcaksın o zaman birilerini de göndermelisin değil mi? erkanı alıyorsan musayı göndermelisin ayman geliyorsa ferhatı göndermelisin risp geliyorsa gönder celoyu gereksiz kadro şişkinliğine hayır mümkün olduğunca az oyuncu olmalı kadroda...

Yorum

• O artık Wolfsburglu!

Trabzonspor´da kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen ve son maçlarda alınan başarısız sonuçlardan kendisine de pay çıkartılmasından mutsuz olan Brezilyalı Marcelinho, Bundesliga ekiplerinden olan VFL Wolfsburg´a transfer oldu.
          Trabzonspor´un Antalya kampından ayrılarak Almanya´ya gelen Marcelinho, kendisini ısrarla transfer etmek isteyen Wolfsburg´la 30 Haziran 2009´a kadar mukavele imzaladı.
          Wolfsburg´un kulüp binasında dün akşam gerçekleşen imza töreninin ardından, Wolfsburg Futbol Şube Sorumlusu Klaus Fuchs ile gazetecilerin karşısına çıkan Marcelinho´nun 32 numaralı forma giyeceği belirtildi. Wolfsburg´un resmi web sayfasından yapılan açıklamada, Marcelinho'nun transferden dolayı mutlu olduğunu ve bundan sonra Wolfsburg´un daha iyi yerlere gelebilmesi için elinden geleni yapmak istedigi şeklindeki sözlerine yer verildi. Ayrıca, Wolfsburg Kulübü tarafından önceki gün mukavelesi 2009 yılına kadar uzatılan Teknik Direktör Klaus Augenthaler´in "Marcelinho bizim istediğimiz gibi bir adaydı. O´nun gibi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız vardı. Marcelinho´nun bize çok katkısı olacak. Transferinin gerçekleşmesine sevindim" şeklindeki ifadeleri de yer aldı.
          Daha önce Hertha Berlin formasyyla Bundesliga´da 155 maçta 65 gol atan Marcelinho'nun, 20 Ocak Cumartesi Red Bull Salzburg ile yapılacak hazırlık maçında ilk kez Wolfsburg formasını giymesi beklenirken, 27 Ocak´ta ikinci devresi başlayacak olan Bundesliga´nın ilk haftasında eski takımı Hertha BSC Berlin'e konuk olacak.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            PAKETLE GELSİN Trabzonspor Wolsfburg dan gelecek 2 milyon 750 bin Euro’yla G.Birliğinin 3 futbolcusu Risp,Erkan ve Ayman’ı transfer edecek...
            • Currently 0.00/5
            • 1
            • 2
            • 3
            • 4
            • 5
            0.0 puan / 0 oy

MARCELİNHO GİTTİ
            bunu ben demiştim böyle olacagını bu adamların cebinden para çıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzz

Spor toto süper lig, Ptt 1. lig, 2. lig ve 3. lig takımlarına ilişkin maçların ve gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
            En son maskeli61 tarafından düzenlendi; 13.01.2007, 11:52.
            ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
            **ARSİNLİ AKREP**
            **61*77**

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunu ben demiştim böyle olacagını bu adamların cebinden para çıkmazzzzzzzzzzzzzzzzzz

http://forum.bordomavi.net/showthrea...063#post602063
              bole gıderse yakında canları cıkacak,haberlerı yok..
              Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
              Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• ayman erkan risp bizi şampiyon yapacak öle demeyin arkadaşlar
                Bordomavi.net

Yorum

• Trabzon'dan kaçıyorlar!
                  Fabiano Eller ve Szymkowiak'dan sonra Marcelinho da çareyi kaçmakta buldu.

13 Ocak 2007 02:54

Trabzonspor'da bir yabancı futbolcu daha takımla ilişkisini kesti. Sezon başında bordo mavili takımın en flaş transferi olan Marcelinho da Karadeniz ekibiyle bağlarını kopardı. Yönetimin başarısız icraatları sonucu hızla süren yaprak dökümünde, Eller ve Szymkowiak'dan sonra Brezilyalı futbolcu da geldiği Almanya'ya geri döndü. Bordo mavili takım, Marcelinho'yu 2 milyon 750 bin euroya Alman ekibi Wolfsburg'a sattı.. Trabzonspor ile bu sezon 17 lig maçının 15'inde ilk 11'de forma giyen ve 1290 dakika sahada kalan Marcelinho, 2 gol atmıştı. Bu arada Antalya kampı sona eren bordo mavili takım dün Trabzon'a döndü.

SABAH
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• PSV'li futbolcu Lamey'in Gençlerbirliği yolunda olduğunu yazdı. Güvenilir haber sitelerinden ligtv.com.tr, Risp ve Ayman'ın Trabzonspor'a transfer olması halinde, Gençlerbirliği'nin PSV'de forma giyen 28 yaşındaki stoper Micheal Lamey'i transfer edeceğini yazdı.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• adamlar eindhovenden transfer yapmayi düsünürken biz ise genclerbirligini para kazandirmak icin calisiyoruz. Ya kimileri 2 lige düssek burada göbek atacaklar yeterki ziya hoca trabzonda kalsin diye.
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu parayı alıp ne yapacaklar cevap vereyim hiçbirşey takas yapın be kardeşim yoksa var mıdır bi bildikleri hiç sanmıyorum

yabancı bi önlibero alınacaksa aymana ne gerek var
                        birilerini alıcaksın o zaman birilerini de göndermelisin değil mi? erkanı alıyorsan musayı göndermelisin ayman geliyorsa ferhatı göndermelisin risp geliyorsa gönder celoyu gereksiz kadro şişkinliğine hayır mümkün olduğunca az oyuncu olmalı kadroda...
                        fatihten gelen parayi naptilarsa bunu da ole çarçur edecekler işte
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Erciyes'te Tolunay Kafkas dönemi

Kayseri Erciyespor’da Ziya Eren dönemi başladı. Başkanlığa seçilen Eren, takımın başına eski futbolculardan Tolunay Kafkas’ı getirdi. Lorant ile geçtiğimiz gün yollarını ayıran Erciyesspor'da ikinci yarı Tolunay Kafkas görev yapacak
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            katılmıyorum alişen yetenekleri fazla olan bi çocuktu tamam performansını tam gösteremedi ama okadar da deil
                            kendine baksaydı arada yedekten takıma girebilirdi ama arda gibi futbolcu türk futbol tarihi görmedi kolay kolay da görmez sanmam çok büyük oyuncu
                            bence sen ardayi cok abartiyosun turk futbol tarihi gormedi die bence cok komik arda sadece iyi dribling atan ve oyunu yonlendiren bir oyuncu ki suan trabzonun eger altyapisini izlediysen bizde yunus emre ve ediz die iki tane adam var onlari izlemeni tavsiye ederim sonra ardayla ilgili konusman daha iyi olur ayrica eminim aliseni canli olarak izlememissin ve arda gibi yetenekli cok oyuncumuz var ama yazikki gereken destegi veremiyoruz ama alisenin stili cok farkliydi nitekim kendisine bakmadi ve suan kayip

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              AYMAN' ı bnede beğenmiyorum ama hasandan hüseyinden ferhattan iyidir en azından.
                              RİSP 'ın hakında yorum yapmam doğru değil hiçdikkatımı cekmediği için takıp etmedim naasıl bişe bilmiyorum. izlemeye fırsatımda olmadı son zamanlar.
                              MEHMET ' bence miili takımın deyişilmez ismi olur cok yetenekli hırslı istekli başarıya aç genç bir arkadaş ben kendisini kişilik olarak ve futbol olarak cok beyeniyorum TRABZON SPOR a cookk şeyler katar.
                              mehmet kim ya????

Yorum

• onun gibi bir ortasaha ariyordum demis
                                wolfsburgun hocasi
                                ama bizim ziya denen futbol fukarasi bir kez adami gercek yerinde oynatmadi yaziklar olsun sana kel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X