ne mehmet sedefi ya bu jimlastikçiler bizle dalga mı geçiyor acaba....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
seneye fener veya bjk kalesinde görürsen aralarındaki farkı anlarsın.bu iki takım 5 m euro veriyorlar sen hala 500 bin yeterli diyorsun.İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejefferson(ki hala gıtmemesı gerektıgını dusunuyorum,martınezın hala bu adamdan farkı ne anlamıs degılım..tek anladıgım fark onunde oynayan defansın guc dengesıdır!!)+500 bin $ yeterlıdır..
Yorum
-
sakaryaspor forumlarında martinez bizim için Trabzonspora gıtme başlığı açılmış.ilginç.....
ayrıca pazarlıkları hacıosmanoğlunu yaptığı söyleniyo..ve sakaryasporda bulunan trabzonlu yöneticilere ateş püskürüyolar...En son sbay tarafından düzenlendi; 24.12.2006, 15:05..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
link yollarmısınİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakaryaspor forumlarında martinez bizim için Trabzonspora gıtme başlığı açılmış.ilginç.....İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
arkadas hangi foruma bakti bilmiyorum ama suanda benim gezdigim forum http://www.tatangalar.com/forum/İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelink yollarmısınTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas hangi foruma bakti bilmiyorum ama suanda benim gezdigim forum http://www.tatangalar.com/forum/
bende baktım bu siteye ama oyle bi baslık yokİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
aaa tamam tamam gordumİlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende baktım bu siteye ama oyle bi baslık yok
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
dogru burda yazıyoİlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas hangi foruma bakti bilmiyorum ama suanda benim gezdigim forum http://www.tatangalar.com/forum/.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Dün gecenin bi yarısı Lig TV'de GS'nin yeni yıl kutlamalarına rastladım. Avam insanlar, soğuk, bize uzak. Tangolar vs... Sonra başkan girdi sahneye, herkes ayağa kalkıp alkışlamaya başladı. Kıskandım. Sonra açık artırmada bir imzalı GS topuna Ümit Karan 5.500 YTL verdi. Kıskandım. Sonra, başkanları "ben 6000 veriyorum, topu da Ümit'e hediye ediyorum" dedi. Yine kıskandım. Sonra, bir forma çıktı satışa. Ümit kalktı "Beyler, bunda tüm gslilerin imzası var. Ederini verin haa" gibi şeyler söyledi. İnanmazsınız, yine kıskandım.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Maçlar ve kamplar haricinde ne yapıyorsun?
- Bu sezon, Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, milli takımlar, özel maçlar derken 40’a yakın mücadeleye çıktım. Asla şikayetçi değilim. Futbol oynamayı seviyorum. Bazen mahallede küçük çocukları görüp aralarına giriyorum. Ama son 4-5 ay futbol haricinde hiçbir şey yapacak zamanım olmadı. Genellikle tesiste ya da evde oluyorum. Bazen film izliyorum. Futbol programlarını pek seyretmiyorum. Galatasaray’ın eski maçlarını izlemeyi seviyorum.
* Peki Türkiye’de başka bir takımda oynar mısın?
- Türkiye’nin en büyük takımında oynuyorum. Ayrılmayı hiç düşünmüyorum.
* Sami Yen’de hiç maç seyrettin mi?
- Yeni ve Eski Açık Tribün’de çok izledim. Top toplayıcılık da yaptım. Ama Kapalı’da seyretmek kısmet olmadı. İlk kez bugün kapalıya çıktım ve saha harika görünüyor. Kapalı’da maç seyretmeyi çok istiyorum.
* Sözleşmende pazarlık yaptın mı?
- Sözleşme imzalamaya tek başıma gittim. Önüme koyulan kağıda imza attım. Ben Galatasaraylı’yım. Söz konusu Galatasaray olunca pazarlık yapmam.
* Son sözün?
- Her zaman Galatasaraylı’ydım. Ölene kadar da Galatasaraylı kalacağım.
/// Fanatik / Arda Turan röportajı. Futbolcu dediğin böyle kulübüne bağlı olmalı ve böyle yetiştirilmeli. Başarı ondan sonra kendiliğinden gelir
Şimdi de yukardaki yazıyı okuyorum... Şampiyonluk falan istemiyormuşum meğerse. Takımının yıldızlarından biri kupa finali sonrası canlı yayında para dilenmesin, diğeri "Avrupa" diye diye 7. sınıf ligin 17. sınıf takımında oynamasın, ve en önemlisi hiç kimse bunları yapmasına rağmen ağzından "Trabzonspor'luluğu" düşürmesin, bana yeter(miş).
Aferin Arda! Bir futbolsever olarak gurur duydum. Sabri'nin 90. dakikada attığı o muhteşem depar ve golü anlatırken utana sıkıla "gassaray'da oynamak yeter" demesiyle de...
Darısı başımıza.
Yorum
-
Trabzonspor'dan Martinez'e kanca
Trabzon, Sakaryaspor'un Kolombiyalı kalecisine göz dikti. Martinez'e karşılık bonservisiyle Jefferson, kiralık olarak Fatih Akyel ile Mustafa Keçeli önerildi.
Transfer konusunda ciddi bir çalışma içinde bulunan Trabzonspor, Sakaryaspor kalecisi Martinez'i yeşil - siyahlılardan resmen istedi.
Ligin ilk yarısındaki başarılı kurtarışlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Kolombiyalı file bekçisi için Sakaryaspor'a üç futbolcunun önerildiği ifade edildi. Bordo - mavili ekibin Jefferson'u bonservisiyle birlikte vermeyi, Fatih Akyel ile Mustafa Keçeli'yi ise sezon sonuna kadar kiralamayı teklif ettikleri öğrenildi. Karadeniz ekibi, kiralık gönderecekleri oyuncuların ücretini de kabullenecek.
Sakaryaspor Başkanı Rıdvan Duran, Martinez konusunda sadece Trabzonspor'dan değil, gayriresmi olarak başka takımlardan da teklif aldıklarını belirterek, "Bu oyuncumuzu gönderebilmemiz için, bizim tatmin olmamız gerekiyor. Martinez'i alacak olan kulüp, bizi
de parasal olarak tatmin etmeli" dedi.
Yeşil - siyahlıların Teknik Direktörü Giray Bulak da, "Verilmeyecek bir oyuncumuz yok, değeri bulunduğu müddetçe bütün oyuncularımızı verebiliriz" ifadesini kullandı.
kaynak:sakaryamedya.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Ver Ersen ve Gökdeniz’i Al, kaleci Martinez’i (!)
Sakaryaspor’da dış transferler çalışmaları tüm gizliliğiyle sürdürülmeye çalışılırken, mevcut kadroya teklifler yağmaya devam ederken, yine Martinez ön plana çıkıyor.
Ver Ersen ve Gökdeniz’i
Al, kaleci Martinez’i (!)
Sakaryaspor’da dış transferler çalışmaları tüm gizliliğiyle sürdürülmeye çalışılırken, mevcut kadroya teklifler yağmaya devam ederken, yine Martinez ön plana çıkıyor.
Şuan yılbaşı tatili nedeniyle ülkesi Kolombiya’da olan Luis Martinez için, Trabzonspor yönetiminin, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Aziz Duran aracılığıyla bir kez daha teklif götürdüğü iddia edildi. Bu konuda gerek Bulak ve gerekse yönetim, böyle bir görüşmenin olmadığı ve lig sonuna kadar bu kaleciyi hiçbir takıma satmayacağını ısrarla söylemeye devam ediyorlar. Hatta, yaşadıkları rahatsızlığı fazla gizleyemeyen Sakaryaspor yönetimi, “Madem öyle versinler Gökdeniz ile Ersen Martin’i alsınlar Martinez’i” demekle yetindiler (!)
kaynak:.bizimsakarya.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gecenin bi yarısı Lig TV'de GS'nin yeni yıl kutlamalarına rastladım. Avam insanlar, soğuk, bize uzak. Tangolar vs... Sonra başkan girdi sahneye, herkes ayağa kalkıp alkışlamaya başladı. Kıskandım. Sonra açık artırmada bir imzalı GS topuna Ümit Karan 5.500 YTL verdi. Kıskandım. Sonra, başkanları "ben 6000 veriyorum, topu da Ümit'e hediye ediyorum" dedi. Yine kıskandım. Sonra, bir forma çıktı satışa. Ümit kalktı "Beyler, bunda tüm gslilerin imzası var. Ederini verin haa" gibi şeyler söyledi. İnanmazsınız, yine kıskandım.
Şimdi de yukardaki yazıyı okuyorum... Şampiyonluk falan istemiyormuşum meğerse. Takımının yıldızlarından biri kupa finali sonrası canlı yayında para dilenmesin, diğeri "Avrupa" diye diye 7. sınıf ligin 17. sınıf takımında oynamasın, ve en önemlisi hiç kimse bunları yapmasına rağmen ağzından "Trabzonspor'luluğu" düşürmesin, bana yeter(miş).
Aferin Arda! Bir futbolsever olarak gurur duydum. Sabri'nin 90. dakikada attığı o muhteşem depar ve golü anlatırken utana sıkıla "gassaray'da oynamak yeter" demesiyle de...
Darısı başımıza.
geçen sene fenere nasıl yetişip şampiyon oldular.
o parasızlıkta nasıl çıkıp mücadele ettiler.
öz dediğin böyle olmalı.gerisi laf.
profesyonellikmiş.peh...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum