Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
o takımı da halilhodziç kurmadı şimdi takımı da ziya doğan kurmadı. o yüzden zaman geçmeden bir teknik direktörün takıma kazandırdığı oyuncuları görmek zor bence. ma ziya doğanın ilk geldiği yıl çok oyuncu hayatının en iyi dönemini geçirdi. tolga emrah erdinç volkan szymek mehmet yılmaz gibiİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya dogan nin ikinci donemi ve biri soylese sevincem ts ye kac tane topcu kazandirdi. halilodzic adam 5AY geldi bize kos koca stepanov verdi simdi PESINDEKI TAKIMLARI SAYMAK ISTEMIYORUM. biz neden guvenemiyoruz sabredemiyoruzzz .
Yorum
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo takımı da halilhodziç kurmadı şimdi takımı da ziya doğan kurmadı. o yüzden zaman geçmeden bir teknik direktörün takıma kazandırdığı oyuncuları görmek zor bence. ma ziya doğanın ilk geldiği yıl çok oyuncu hayatının en iyi dönemini geçirdi. tolga emrah erdinç volkan szymek mehmet yılmaz gibi
szymekl e ziya bu yıl hariç hiç çalışmadı ki ....
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Ne yani İ.Akın 10 milyon euro'mu oluyoİlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCristiano Ronaldo'ya 40 milyon euro!
C.Ronaldo= 4 tane İ.AKIN
bence yonetımın de cok ustune gıdıyoruz,Türkıyedekı takımlar bu para olayını abartı..
Yoksa ben mi yanlış hesapladım?
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
10mılyon $ dıye acıklamıslar,bız bıraz euroya cevırdıkİlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani İ.Akın 10 milyon euro'mu oluyo
Yoksa ben mi yanlış hesapladım? 
ama dogru hesapladın
Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
ali bilgin,i.akından daha ıyı bır oyuncu oldugunun kanatındeyım..Ayrıca İ.akındakı gıbı egoisligı yok..ama onada 2 mılyon euro ıstıyolarmıs..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İbrahim Akın'ın sorunu kafasında. Ahmet Dursun'un da sorunu kafasındaydı. Umarım akıllı olup bize gelir, yeni bir başlangıç yaparTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln’ü çalıştıran Christoph Daum, Fenerbahçe’deyken eski öğrencisi olan Serhat Akın’ın transferini bitirdi.. Fenerbahçe’den sonra gittiği Belçika takımı Anderlecht’te sorunlar yaşayan milli futbolcu Serhat Akın’ın bugün Köln’e imza atacağı belirtildi.
Alman kulübünden sızan bilgilere göre Serhat Akın’ın yarı sezonluğuna kiralık olarak transferi gerçekleştirildi..
Alman 2. Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen FC Köln, Serhat Akın’dan sonra kadrosunu daha da güçlendirdiği iddia edildi..Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
böylece serhat - eller takası yatmış oldu...geçmiş olsun...eller kalacak gibi görünüyor...Ama ben Eller in satılıp gelen parayla Risp i n alınması gerektiğini düşünüyorum...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya 2. Lig takımlarından FC Köln’ü çalıştıran Christoph Daum, Fenerbahçe’deyken eski öğrencisi olan Serhat Akın’ın transferini bitirdi.. Fenerbahçe’den sonra gittiği Belçika takımı Anderlecht’te sorunlar yaşayan milli futbolcu Serhat Akın’ın bugün Köln’e imza atacağı belirtildi.
Alman kulübünden sızan bilgilere göre Serhat Akın’ın yarı sezonluğuna kiralık olarak transferi gerçekleştirildi..
Alman 2. Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen FC Köln, Serhat Akın’dan sonra kadrosunu daha da güçlendirdiği iddia edildi.."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
Naim
Ayman Trabzon'u karıştırdı
Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nin Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz'i transfer etmesi, yönetim kurulundaki bazı rahatsızlıkları da su yüzüne çıkardı. Ayman'ın transferi için Ziya Doğan'ın İlhan Cavcav'la birebir görüştüğü ve bu görüşmenin transferin bitirilmesinde önemli rol oynadığı da ileri sürüldü.
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Ayman'ın Trabzonspor'a verildiğini açıklamasının ardından, bordo mavili kulüpte de ilginç gelişmeler yaşandı. Ayman'ın transferini Trabzonspor kanadından da doğrulatmak isteyen gazeteciler, önce transferden sorumlu olan Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu'nu aradı. Sayitoğlu'nun, Cavcav'ın açıklamasından sadece yarım saat sonra, "Şu anda biten kesin bir şey yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Zaten bitse açıklardık. Tam olarak hiçbir şey bitmedi" sözleri kafaları karıştırdı. Sayitoğlu'nun bu açıklamasına rağmen, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ise, "Ayman'ı kesin olarak renklerimize kattık. Yarın sağlık kontrolünden geçecek ve sözleşme imzalayacak" dedi. Bu arada Başkan Nuri Albayrak ise, kendisini arayan gazetecilere, "Olaydan şu anda bilgim yok. Bu transferle Haşim Bey ilgileniyordu" açıklamasını yaptı. Yönetimin iki etkili isminin, Ayman'ın transferi için 5 dakika arayla yaptığı iki farklı açıklama, yönetimdeki rahatsızlıkları da su yüzüne çıkardı.
SAYİTOĞLU PARAYA KARŞI
Mali kongrede zor anlar yaşayan yönetimi yaptığı konuşmayla bir nebze rahatlatan ve ibra edilmesinde büyük rol oynayan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun, kulübün ekonomik dengelerinin gözetilmesi amacıyla ara transferde para yoluyla oyuncu alınmasına karşı olduğu ve takas formülleri üzerinde anlaşma yolları aradığı biliniyordu. Sayitoğlu'nun ayrıca Ziya Doğan'ın verdiği transfer listesindeki isimlerin bazılarına sıcak bakmadığı da vurgulandı. Sayitoğlu'nun bu tutumu nedeniyle, özellikle Ziya Doğan'ın listesine sadık kalınarak ve gerekirse para verilerek oyuncu alınmasını savunan Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da, transferlerde etkin rol oynamaya başladı. İki ismin de tranfser görüşmesi yapması zaman zaman kopukluk yaşanmasına neden olurken, Ziya Doğan'ın Ayman'ın transferinde birebir devreye girdiği iddiası da yönetimdeki bazı isimlerde rahatsızlık yarattı.
CAVCAV DOĞAN'I ARADI
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın, Ayman'ın transferinin açıklanması öncesinde Ziya Doğan'la bir telefon görüşmesi yaptığı ve bu görüşmenin hemen ardından Ayman'ın transferinin açıklandığı iddia edilirken, Ziya Doğan'ın Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede de, "Ayman'ı mutlaka istiyorum" dediği belirtildi. Doğan'ın ısrarlı tutumu sonrası, Başkan Nuri Albayrak ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Gençlerbirliği'nin para ısrarına karşı çıkmadıkları ve Ayman'ı bonservisiyle birlikte almaya razı oldukları ifade edildi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun ise, son ana kadar bu transfere ve şartlarına sıcak bakmadığı ancak, Başkan Nuri Albayrak'ın telefonuyla ikna olduğu iddia edildi.
FATİH: "TRABZON DEFTERİ KAPANDI"
Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından Fenerbahçe maçı öncesi disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadrodışı bırakılan Fatih Akyel, Trabzonspor'a dönmeyi düşünmediğini belirterek, "O defteri kapattım" dedi. Yönetim Kurulu'nun geçen hafta yaptığı toplantıda, Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda affedilmeyen ve kadrodışı cezası uzatılan Fatih Akyel, "Benim de zaten affedilme gibi bir beklentim yok. Ziya Doğan'la bir daha çalışmayı düşünmüyorum. Sadece yönetim kurulundan bir isteğim var. Başka bir takıma gidebilmem için şartlarımı belirlesinler ve ben de rahatça başka takımlarla görüşebileyim. Ziya Doğan'ın çalıştırdığı bir takımda, o düşünce yapısıyla, Trabzonspor'a katkı sağlamam mümkün değil. Benim suçlu olduğumu söylüyorlar. Hadi ben suçluyum, peki Szymkowiak niye kaçtı? Herkes suçlu, sadece Ziya Hoca mı haklı" dedi. Fatih, bu haftasonu Hollanda'ya giderek PSV yöneticileri ile masaya oturacağını ve anlaşmaları halinde Hollanda kulübünün kendisini Trabzonspor' dan resmen isteyeceğini de vurguladı.
MUSAMPA GELDİ, ELLER BEKLENİYOR
Trabzonspor'da 2 Ocak'ta kampa katılması beklenirken Teknik Direktör Ziya Doğan'dan 2 gün daha izin alan Hollandalı futbolcu Kzito Musampa'nın, dün akşam bordo mavililerin Antalya'daki kampına katılması teknik heyet ve yönetimi rahatlattı. Musampa ile bir görüşme yapan Teknik Direktör Ziya Doğan'ın, geç kalışının nedenlerini öğrendiği ve zamanında gelmesi nedeniyle Musampa'ya ceza verilmesi taraftarı olmadığı ifade edildi. Bu arada 5 Ocak'ta Türkiye'ye gelmesi beklenen Brezilyalı Eller'in de, yarın Türkiye'de olacağı ve yönetimle bir görüşme yaptıktan sonra Antalya'ya giderek Ziya Doğan'la da görüşeceği vurgulandı.
KAMPTA DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ
Trabzonspor'un genç oyuncuları Jefferson, Feridun ve Murat Ocak, dün gece Antalya kampında doğum günlerini kutladılar. Akşam yemeği sonrası kamp yapılan Adora Otel'in restoranında bir araya gelen futbolcular ve teknik heyetin önünde kendileri için hazırlanan pastayı kesen 3 futbolcudan Feridun 23, Jefferson 25, Murat Ocak da 25 yaşına girdi. Futbolcuların yeni yaşını ilk kutlayan Teknik Direktör Ziya Doğan oldu
Ünlü Circo Roma Şimdi Trabzonda
Seyretmesi Bedava
Yetişen Görüyor!
Yorum
-
anam anam ne kadar sevindim allah senden razı olsun yoksa gelmeyecekmi.
bizim 29 yaşında kıtalararası kupayı kaldırmış sözleşmeli futbolcumuzu bırakıp aymanı alacaksan yerin dibine batsın o sistem, o mantalite,
29 yaşında ayman ellerden üstün oldu. ben ellerinde satılmasından yanayım yaşı dolayısıyla ama ayman gelecekse elleri gönderirsek söverler.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
yoq canım hakkaten mi.. inanmamİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İbrahim Akın 10 Milyon $ !
Beşiktaş'ın menajeri Ali Gültiken, 'İbrahim Akın'a talip olanların 10 milyon doları gözden çıkarmalı' dedi.
Beşiktaş'ın menajeri Ali Gültiken, İbrahim Akın'a talip olanların 10 milyon doları gözden çıkarması gerektiğini söyledi. Gültiken, "İbrahim Akın geleceğin yıldızı. Onu takasta kullanmak gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Trabzonspor ya da başka bir kulüp İbrahim'i istiyorsa, 10 milyon dolar ödemesi gerekir" diye
fotomaç
demek 10 milyon $ ...
mauhauhauahFxY
Yorum
-
haklısın yanlış yazmışımİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleszymekl e ziya bu yıl hariç hiç çalışmadı ki ....

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum