Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydaaaaaaa

Nereden cikdi simdi bu Yattara olayi?

Herhalde Ziyaya gidecegini söylediler.
    Oda sinirden etrafa daliyor!

Bugün mac esnasinda gidip gidmeyecegini hal ve tavirlari ile belli eder zaten.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Chelsea 2 - 1 öne gecdi
      Kendi kalelerine atmislar...
      En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 15:28.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• by ziya bu haberleri her gün okuduğumda iki saat sana beddua ediyorum biyerlerinde kıpırdanma oluyormu arada bir aynı kafa aynı yapı değişmezsin sen şimdi bu takımıda o girdiğin çukura sürüklemeye çalışıyorsun ama sonunda üzülen yine sen olacaksın burdaki ve ülkedeki milyonlarca taraftarı üzdüğün gibi o üzüntü bizdekilerden daha çok üzecek seni sen çok beddua aldın artık belin doğrulmaz sana başka ne söylenirki

Yorum

• bu ziya film gibi yaa fimlerde iyilerin içine bir tane hain uzaylı febeli filan sokarlar ya hatta bu hain birilerinin vücuduna girer şekil değiştirir sonra birer birer oradakileri öldürür ayağını kaydırır filan ziya da aslında ziya değil yoka rkadaşalr bir insan bir takıma bukadar kötülük yapamaz onun içine birşey girmiş artık uzaylımıdır febelimidir bushmudur bilemem ama beni ciddi şüphelerim var bakın sıra yattaraya gelmiş
          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Chelsea 2 - 1 öne gecdi
            Gol Kalou
            helal mourinho....... Ziyaya Elveda diyoruz
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Zenit 1 - 0 galib geldi.

Mac fazlasi ile su an Lider.

Eger Sampiyonluga oynamaya devam ederlerse biz bunlardan Fatihi geri alamayiz...

Yorum

Chelsea 2 - 1 öne gecdi
                Kendi kalelerine atmislar...
                helal
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu ziya film gibi yaa fimlerde iyilerin içine bir tane hain uzaylı febeli filan sokarlar ya hatta bu hain birilerinin vücuduna girer şekil değiştirir sonra birer birer oradakileri öldürür ayağını kaydırır filan ziya da aslında ziya değil yoka rkadaşalr bir insan bir takıma bukadar kötülük yapamaz onun içine birşey girmiş artık uzaylımıdır febelimidir bushmudur bilemem ama beni ciddi şüphelerim var bakın sıra yattaraya gelmiş

son dakika...

ziya doğan disiplinsiz hareketlerinden dolayı taraftar DTGERONIMO nuN internet bağlantısını süresiz olarak kestirmek için telekoma rapor verdi..
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

Zenit 1 - 0 galib geldi.

Eger Sampiyonluga oynamaya devam ederlerse biz bunlardan Fatihi geri alamayiz...
                    Şuan oynayan kadroda Fatih var mı?

Yorum

• Yahu Taraftarimiz arasinda ne kadarda Chelsea hayrani varmis.
                      Banada bazen birez antipatik geliyor Chelsea.
                      Paralari ile Futbolu kötüye sürüklüyorlar bence...

Yorum

Zenit 1 - 0 galib geldi.

lig bitmemismiydi?
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şuan oynayan kadroda Fatih var mı?

Yok ama Fatih ile birlikde daha güclü olacaklar

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lig bitmemismiydi?

Yeniden basladi.
                            7. Haftasi oynaniyor

Yorum

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              son dakika...

ziya doğan disiplinsiz hareketlerinden dolayı taraftar DTGERONIMO nuN internet bağlantısını süresiz olarak kestirmek için telekoma rapor verdi..

helal be bu güzeldi işte...
                              “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Chelsea macin ilk yarisini 2 - 1 önde kapadi.
                                Manchester ilk yariyi 1 - 0 yenik kapadi.

Manchester su an gol averaji ile Lider. Chelseaden cok daha fazla gol atmislar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X