Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da Tek Kurtuluş Final

Lige erken havlu atan ve UEFA'ya gitmek için tüm umudunu kupaya bağlayan Bordo-Mavililer, elenmesi halinde Albayrak'ın da koltuğu sallanacak. Basın Sözcüsü Kafkas, "Finale çıksak da çıkamazsak da radikal kararlar alacağız" dedi.

Final tek kurtuluşu

Bordo-Mavililer'de kupa yarı final rövanş maçı geleceği şekillendirecek. Üç gündür takımı Nevşehir'de kampa alıp motive etmeye çalışan yönetim, finale çıkılmaması halinde bir çok kelle alacak. Erciyes'e elenmesi halinde Ziya Doğan'ı hemen görevden alacak olan yönetim, finale çıkılması halinde ise operasyonu erteleyecek.

Seçim kararı alınabilir

Trabzonspor'un gelecek sezona daha güçlü girmesi için radikal kararlar alacaklarını belirten Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "Bu kupa maçıyla ilgili değil. Ben finale çıkacağımıza inanıyorum. Ama kulübün menfaati için bir operasyon şart" dedi. Bu arada takımın elenmesi halinde yönetimin seçim kararı alabileceği de iddia edildi.

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ben kendimi bildim bileliher sene bu fener bilmem kaç milyon dolara bizim Gökdenizi alıyo ama ..artık acıyorum bunlara
      BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• YA HÜSRAN YA AVRUPA!

Trabzonspor, kupa yarı final rövanşında K.Erciyes ile kader maçına çıkıyor... Ligde havlu atan Bordo-Mavililer'in Avrupa'ya çıkabilmesi için tek şansı kupa kaldı... Trabzonspor, bunun için ilk maçta yenildiği Erciyes'i devirip finale çıkmak zorunda...

YOLUN SONU

Trabzonspor sırat köprüsünde! Ligde havula atan Trabzonspor'un Avrupa'ya çıkabilmesi için bu akşam K.Erciyesspor ile deplasmanda hayati bir maça çıkıyor. Bordo-Mavililer'in Avrupa Kupaları'na katılabilmesi için ilk maçta A.Aker'de 1-0 yenildiği K.Erciyesspor'u deplasmandaki rövanşta devirip kupada finale çıkmaktan başka şansı yok.

TEHLİKE KAPIDA

Bordo-Mavililer, Kayseri'den istediği sonucu alamazsa 6 yıl sonra Avrupa Kupaları'na katılamayarak, camiayı büyük bir hayal kırıklığına uğratmış olacak. Bu hayati maç için 4 gündür Nevşehir'de kampta olan ve dün Kayseri'ye geçen Trabzonspor'da futbolcular final sözü verdi. Trabzonspor'da yarınki maçta sakatlıkları bulunan Musa, Risp, Jefferson ve Ufukhan takımdaki yerlerini alamayacak.

6. RANDEVU

Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibiyle 6. kez karşı karşıya gelecek. Ligde bugüne kadar 4, kupada ise 1 kez karşılaşan rakiplerin genel toplamda birbirlerine üstünlükleri bulunmuyor. İki takım arasında oynanan 5 maçta Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor'un 2'şer galibiyeti bulunuyor. Bir maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Trabzonspor bu maçlarda 4 gol atarken, kendi kalesinde 3 gol gördü.

KARADENİZ

Yorum

• ADAM GİBİ SÖZ!

Doğan, Trabzonspor'un finale çıkacağını ve kupayı alacağını söyledi... Doğan, "K.Erciyes şuanda 1-0 önde ancak rövanşta herşeyimizi ortaya koyup finale çıkacağız. Hedefimiz kupayı Trabzon'a getirmek" dedi.

FİNALE ÇIKACAĞIZ

Trabzonspor'da Teknik Patronu Ziya Doğan, finale çıkan tarafın kendileri olacağını söyledi. K.Erciyes'e ilk maçta yenildiklerini ancak rövanşta bu turu geçecek güce sahip olduklarını ifade eden Doğan, "Şuanda sadece 1-0 gerideyiz. Ve önümüzde bir 90 dakika var. Bu maçta herşeyimizi ortaya koyarak, finale çıkacağız. Taraftarımız takımına güvensin, benim futbolcularıma inancım tam" dedi.

KUPAYI İSTİYORUZ

Doğan, finale çıkamamaları durumunda Avrupa Kupaları'na katılmama durumu ile karşı karşıya olduklarını ifade ederek, "Neresinden bakılırsa bakılsın önemli bir maç. Ligde iddiamızı kaybettikten sonra tek düşüncemiz kupayı almaktı. Şimdi önümüzdeki zor bir engel var ama Trabzonspor'un gücü bu şartlarda istenileni almasıdır. Çıkıp finali almak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.

KARADENİZ

Yorum

• YÖNETİMDE SOĞUK RÜZGARLAR

Yönetimde Takımla hiç bir yönetici kampta bulunmayacak kararı olmasına rağmen Hacıosmanoğlunun kafile başkanı olarak Nevşehire gidip takıma müdahale ettirmesinin Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Sayitoğlu tarafından tepkiyle karşılandığı haberleri medyanın gündemine oturdu.

MEDYA GÜNDEMİNDE

Trabzonspor da Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu arasında aylardır süren soğuk savaşın takımın Erciyes maçı için gittiği Nevşehir kampına Hacıosmanoğlu nun gitmesi nedeniyle yeniden patlak verdiği şeklindeki haberler medyanın gündemine taşındı.

SAYİTOĞLU SIKINTILI

Yönetimde alanın ilke kararına göre hiç bir yöneticinin maç öncesi takımla kampta bulunmayacağı belirlenmesine rağmen 2.Başkan Hacıosmanoğlunun Erciyes maçı için takımla birlikte Nevşehir kampanı gitmesi ortamı gerdi. Bu durumun Asbaşkan Haşim Sayitoğlunu rahatsız ettiği bu yönde tartışma yaşandığı iddiaları dünkü Takvim Gazetesinde de yer aldı. Sayitoğlunun Bu takımın Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu benim ama hiç bir şeyden haberim olmuyor diyerek Başkan Albayrak ile telefon görüşmesi yaptığıda konuşuluyor.

SONUÇ ÇOK ÖNEMLİ

Sayitoğlunun son derece rahatsız olduğu, bugünkü kupa maçından sonra istifa edeceği söylentileride gündeme taşındı. Trabzonspor?da bugünkü kupa maçınından kötü bir sonuç alınması halinde yönetimde istifaların yaşanacağı, kongre kararının alınabileceği konuşuluyor.

KARADENİZ

Yorum

• Insallah ya. Insallah turu gecen taraf biz olacagiz.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• KAPTAN DÜMENİ KIRDI!

Hüseyin: Finali istiyoruz ve bunu da başaracağız...

ÖNEMLİ 90 DAKİKA

Trabzonspor'da Kaptan Hüseyin, K.Erciyes maçının öneminin farkında olduklarını ifade ederek, "Avrupa'nın yolu bu 90 dakikadan geçiyor. Bunun için ne olursa olsun finale çıkmak istiyoruz ve bunu da başaracağız" diye konuştu.

EKSİKLER KALMADI

Hüseyin, sezonu kapatan sakat oyuncular haricinde tam takım olarak mücadele edeceklerini ifade ederek, "Bu bizim için önemli. Özellikle savunmaki eksiklerin kalması iyi oldu. Son dakikaya kadar herşeyimizi ortaya koyup finale çıkacağız" dedi.

KAZANMAYA MECBURUZ

Sakarya maçının yıldızları Ömer Rıza ve Yattara...

AVRUPA İÇİN

Gineli oyuncu İbrahima Yattara ve uzun bir aradan sonra Sakaryaspor maçında forma giyip golle tanışan Ömer Rıza, Kayseri Erciyesspor ile oynayacakları Türkiye Kupası yarı final maçının bir sezona bedel olduğunu söyledi. Yattara, Sakaryaspor maçında aldıkları galibiyet, attığı ve attırdığı gollerle moral bulduğunu belirtirken, "Erciyes maçı kötü geçen bir sezona bedel bir karşılaşma olacak. Kazanıp Avrupaya gitmek istiyoruz" dedi.

KARADENİZ

Yorum

• KİME PSİKLOG GEREKLİ?

İhsan Öksüz
                  ioksuz@takagazete.com
                  Tarih: 24.04.2007 Saat: 17:01:18 (150 okuma)

FATİH TEKKE GELEBİLİRMİŞ!!!

Aman Allahım! Okurken gözlerime inanamadım! Rusya’ya geçen sezon giden Fatih Tekke yeni sezonda Trabzonspor’a dönebilirmiş! Kim söylüyor bunu? Kulüp başkanımız sayın Nuri Albayrak... Ayrıca Fatih Tekke’nin de ağzından demeçler: “Neden olmasın?”
                  Başkalarını bilemem ama, ben hafıza özürlü değilim!!! Nuri Albayrak da yönetim de Fatih Tekke’nin satılması ile ne büyük iş yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatmadılar mı? Fatih Tekke “Gitmem gerekiyordu, gittim” demedi mi? Trabzonspor dinamiklerinin büyük çoğunluğu Fatih Tekke’nin satışını onaylamadı mı? Hatta spor yazarlarının tamamına yakını “Trabzonspor’un en isabetli kararı...” diye yazıp, söylemedi mi?
                  Peki şimdi ne değişti? Değişen bir şey yok! Trabzonspor dibe vurdu ve Fatih Tekke’nin satışının yanlış olduğu yüzde yüz ortaya çıktı!!! Sadece bu...

Nuri Albayrak yönetimi göreve gelirken yıldız oyuncular alacaklarını beyan etti. Aldıkları ortada... Sonra Hüseyin Avni Aker stadyumunun yerine yeni bir stat projesi ile çıktı milletin karısına... Onun mürekkebi kurumadan Akyazı sahillerini doldurup oraya yeni bir stat kondurdu kağıt üzerinde... Bilmem neden, şimdi de Fatih Tekke’nin geri alınabileceğini söylüyorlar.
                  Trabzon’da Fatih Tekke’nin satılmasına karşı çıkan, bunu defalarca yazıp söyleyen ender kişilerden biriyim. Ancak, artık Fatih Tekke’nin gelişine de karşıyım. Çünkü, Trabzonspor’un elbisesinin söküğü yok, her tarafı yırtık, pırtık... Dökülüyor. Öyle yama ile olacak iş değil... Trabzonspor’un yapılanması için tamamen yıkılması gerek. Eski bina yıkılmadan üzerine ilave yaparsanız hep beraber altında kalırız. 2000’de bunun sinyallerini gördük, eh diyelim ki bu sezonu da atlattık. Peki Trabzonspor hep böyle sürünecek mi?
                  Bırakın Allah aşkına!!! Varsa eğer dişe dokunur proje üretin. Veya... Veya gerisini siz biliyorsunuz zaten...

HOCA’NIN EŞEĞİ...

Nasrettin Hoca eşeğini kaybetmiş... Ararken de sürekli türkü söylüyormuş... Görenler “Yahu hoca, hem eşeğini yitirdin, hem türkü söylüyorsun... Bu ne çelişki?” diye sormuşlar. Hoca Nasrettin “Eşeğimi bulamadım ama, ümidimi de yitirmedim. Her tarafa baktım. Bakmadığın bir tek şu tepenin arkası kaldı. Eğer orada da bulamazsam siz bakın bendeki çığlığa...” demiş.
                  Efendim gelelim bu fıkrayı niye anlattığımıza: Biliyorsunuz; Trabzonspor bu gece Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kayseri Erciyesspor ile oynayacak. Trabzon’daki ilk maçı 1-0 yenik bitirmesine rağmen herkes umutlu!!! Neden umutlu olduklarını pek anlamış değilim ama, milletin umuduna limon sıkacak da değiliz. Yalan da olsa ben de umutluyum!!! Finale kalmak zor, hem de çok zor ama, henüz hocanın o bakmadığı tepenin arkasını görmedik! Hele bir görelim... Eğer Trabzonspor tur atlarsa mesele yok da, eğer elenirse görün bakın bağırtı ve çığlığı...
                  Özet: Hiçbir şey bitmeden umut da bitmez... Sadece umut; o kadar...

SAKALIMIZ GİDİCİ Mİ?

Gazetede arkadaşlarla bu akşamki maçın sonucunu konuşuyoruz. Çokları Trabzonspor’un turu geçeceğini söylüyor. Kısaca turu geçmek demek, UEFA kupasına katılmayı garanti altına almak anlamına geliyor. Eee, bugünkü yerel gazetelerin tümünün manşeti de “Sen aslansın, Sen kaplansız, Sen başarırsın. Turu geç, finale kal da gel” gibi yönetici, teknik adam ve futbolcuların okuyamayacağı ama, sadece okuyuculara yönelik dolduruş haberleri ile kaplanacak!
                  İşin acı olan tarafı da tam 12 kez final oynayıp da bunların 7’sinde kupayı kaldıran Trabzonspor’un, K.Erciyesspor gibi küme düşmesi muhtemel bir ekip karşısında bile gerçek anlamda favori olmaması... Hani eski Trabzonspor olsa ezer geçer ama, bu Trabzonspor o bahsettiğimiz takım değil... Yani iyi dönemindeki bir Bursaspor’a ilk maçta 3-0 yenilmesine rağmen rövanşta 5 atan ekip hiç değil...
                  Ama yine de umutluyuz! Bizim Osman Yanık da çok umutlulardan... Benim aksi görüşüme karşılık “Hocam, Trabzonspor finale kalırsa sakalını keser misin?” deyiverdi. “Keserim, anası satayım!” dedim. Yani Trabzonspor bu akşam finale kalırsa yarın beni sokakta sakallı göremeyeceksiniz! Küçük oğlum Semih’in itirazlarına rağmen, bakın bendeki şu fedakarlığa!!! Evet, Trabzonspor istenen sonucu alırsa ben de Osman Yanık da, sakal keseceğiz. Yeter ki Trabzonspor finale kalsın... Söz...

TSYD SEMİNERİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği genel merkezi bu yıl Anadolu’daki spor basını için seri seminerler düzenliyor. Seminerlerin 5’si Trabzon’da yapıldı. Seminere Trabzon’dan tam 80 gazeteci katıldı. Bu sayı bir rekordu. Zorlu Grand Hotel’de yapılan seminere ayrıca belediye başkanı Volkan Canalioğlu, KTÜ rektör vekili Prof.dr. Selahattin Köse, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu da misafir olarak iştirak ettiler. Turkcell işbirliği ile organize edilen seminerin Trabzon ayağının bir başka özelliği de TSYD’nin 44.kuruluş yıldönümüne rastlamasıydı. Bu nedenle Ali Terzi’nin bize yaptığı pasta jestini de unutmadık. Şube başkanı olarak başta TSYD genel başkanı Esat Yılmaer olmak üzere, tüm katılımcılara, Ali Terzi ve Zorlu Grand Hotel’e teşekkür ediyorum. Ayrıca TSYD genel başkan vekili Faik Gürses’in “Böyle bir kalabalığı karşımızda göreceğimi hiç sanmıyordum. Çok duygulandım” demesi de anlamlıydı.

KİME PSİKLOG GEREKLİ?

Son yıllarda spor kulüplerinde yaygın bir görüş var: Buna göre, sporculara psikolog tavsiye ediliyor. Ben de yıllardan beri bu görüşü dile getiriyorum. Yılda yüz binlerce ytl kazanan sporculara, psikolog de gerekli, menajer de, mentör de... Tamam da canlı yayın arasında teknik direktör için “Bobo’yu sol açık oynattı. Eşşeoğlu eşşek!” veya “ Bu maçı Tigana sattı!!! Çünkü Bobo’yu sol açık oynattı!” diyen yazar veya yorumcuya ne gerekli acaba? Veyahut televizyon programında görüşlerini beğenmediği aynı oturum içindeki diğer yorumcu için en çirkin sözleri kullanan, kulüp amigosu yorumcuya ne gerekli?
                  Yani; Tigana maçı satıyormuş! Bobo’yu sol açık oynattığı için... Mantığa bakın... Adam ağzında salyalar akıtarak başka yorumcu veya hakem eskileri için inanılmaz sözler söylüyor. Kimseden ses çıkmıyor! Televizyonlarda yayınlanan seviyesi düşük “futbol geyik programları” için mutlaka uyarı konulmalı... 18 yaşından küçükler izleyemez diye... Ve bunu da hiç abartmıyorum. Psikolog gerekli ama, önce bazı futbol yorumcusu ve yazarları için...

AHMET AĞAOĞLU NE DİYOR?

Geçen hafta İstanbul’da adı ve durağı bende saklı Karadenizli bir taksi şoförü anlattı: Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve başkan adayı Ahmet Ağaoğlu Radyo Sport’ta bir süre önce katıldığı programda şöyle demiş: “Bana çay verdiği için kulüp çaycısını kovdular!” Çok merak ettim. Acaba böyle bir şey olmuş mu? Ahmet Ağaoğlu’na çay veren hangi personel kovulmuş? Veya bu olay yalan mı? Eğer kulüpten veya Ağaoğlu’ndan bir açıklama gelirse bu sütunlar açıktır... Biline...

A.SEBATSPOR’A BİR OMUZ ATIN!

Akçaabat Sebatspor Telekom Lig A’da son 4 haftaya girilirken ateşin tam ortasında kaldı. Yönetim ve teknik heyet değişiminden sonra canlanan ve iyi bir performans yaşayan kırmızı-beyazlı ekip buna rağmen hala ilk 14 haftada alabildiği 7 (yazı ile yedi) puanın vebalini ödüyor...

A.Sebatspor şu an için zor durumda... Ancak kazanabileceği 4 maç daha oynayacak. Bu maçlardan istediği sonuçları alırsa -ki alacak gücü var, ligde kalacak. Fakat, sadece yönetimin, teknik heyetin, futbolcular ve bir avuç taraftarın desteği yetmiyor. Bu nedenle bütün Trabzon bu hafta sonu Altay maçı ile birlikte ayağa kalkmalı... Kentin dinamikleri, sivil toplum örgütleri- eğer inanıyorlarsa tabii- Trabzonspor için en büyük alt yapı olan Akçaabat Sebatspor’a bir omuz atsınlar lütfen!
                  Akçaabat Sebatspor sadece şirin bir ilçenin takımı değildir. O, 1923 yılında kurulmuş Trabzon’un, tüm ülkenin ekibidir. Trabzonspor’a, milli takımlara ve Türk futboluna yetiştirdiği sayısız yıldız oyuncu ile gerçek bir alt yapı yuvasıdır.
                  Trabzon belediye başkanı sevgili Volkan Canalioğlu ile Akçaabat belediye başkanı sevgili Şefik Türkmen başta olmak üzere bugünden itibaren Trabzon’un tüm dinamiklerinin bu güzide kulübümüz için bir şeyler yapması için son fırsattır diyorum. Elimizdekinin değerini illa da onu kaybettikten sonra mı anlayacağız? Evet, herkes bir omuz atsın bu kulübe... Lütfen...

ALİ KEMAL AKTÜRK!

Ali Kemal Aktürk öldü. Yaptıkları, yapamadıkları, verdiği sözler artık hep geride kaldı. Onun için her kafadan bir ses çıkıyor. Benim için Trabzonspor başkan yardımcılığı görevi önemli idi... İstifa ettiği zaman sırf onun yüzünden “Kulübe verdiği ve vadesi gelmeyen çeklerini geri istedi diye” Trabzonspor’un etkin dinamikleri ile hayli kavgam olmuştu. Sonra basın mesleğine heves sarmıştı. 2001 yılıydı galiba... Sormuş, soruşturmuş sonunda bana ulaşmıştı. Ciddi bir günlük gazete çıkarmak istiyordu. Her zaman söylediği “Abi, nasıl yaparız?” sorusu ile işe başladık. Matbaa için Mehmet Özşahin’i, haber için Murat Taşkın’ı, mali müşavir olarak da Muharrem Arz’ı bulduk. 5 kişi aylar boyu Trabzon ve Maçka ağırlıklı olmak üzere bir sürü toplantı yaptık. Bu arada Özşahin ile Aktürk İstanbul’a gittiler. Matbaa makinesi için temaslarda bulundular. Ayrıca bendeniz, Özşahin ve Taşkın gazete için kafamızda sanal bir ekip oluşturmaya başladık. Bazılarına da durumu anlattık. Tümü şuan çalıştığı için isimlerini vermiyorum. Bu arada Trabzonlu bazı gazetecilerin arayarak veya ziyaret ederek “Bu ekiple yapamazsınız. Bunlar gazeteciliği bilmez!” dediklerini de Ali Kemal Aktürk bizzat bana söylemişti! Sonra Aktürk birden ortadan kayboldu. Aylar sonra maliye ile sıkıntıları olduğunu öğrendik. Kısaca gazete işi yattı. İşlerini tekrar rayına koyduktan sonra yeniden bize yanaştı ama, hevesimiz kaçmıştı. Şimdi geriye bakıyorum da gördüğüm koskoca bir “hiç”miş meğer... Ne yaparsak yapalım, ölümden kaçış yok. Aslolan hayatta kimseyi kırmamak değil mi? Öldüğümüz zaman arkamızdan birileri gönül rahatlığı ile “Ne iyi adamdı, Allah rahmet eylesin” diyebiliyor mu? Bütün mesele bu... Ali Kemal Aktürk’e rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Yorum

• ya allah bismillah ...........
                    ziyanın kader maçı :.......................

Yorum

• Pfaff meslek sırlarını açıklıyor
                      25.04.2007 14:02 - Spor haberleri bugün 91.541 kişi tarafından okundu

Trabzonspor'un eski kalecilerinden Jean-Marie Pfaff, meslek sırlarını açıklamaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'da oynadığı dönemde Trabzonspor'un ve aynı zamanda dünyanın en iyi kalecisi seçilen Pfaff, bir sokak futbolcusundan dünyaca ünlü bir kaleciye dönüşmesinin hikayesini yazdığı kitabında ünlü penaltı kurtarışlarının sırlarını da vereceğini açıkladı.

Henüz adını koymadığı kitabında kalecilere çok önemli bilgiler vereceğini anlatan Pfaff, ''Ben şansa inanmam. Başarı için bir formülüm var. Uzun süredir bu formülü açıklayıp açıklamama konusunda endişe yaşadım, ama ölmeden önce bunu diğer kalecileri açıklamak istiyorum. Ben başarılıydım, diğerleri de umut ederim başarılı olur. Kitabımda rakip oyuncuları nasıl yanlış yönlendirerek şaşırttığımı açıklayacağım. Bunları fotoğraflarla ispat edeceğim'' diye konuştu.

Başarısındaki en büyüt sırrın eşi Carmen olduğunu kaydeden Pfaff, şöyle devam etti:

''Carmen bana mesleki hayatımda çok destek oldu. Bayern Münih'te oynarken ve 1986 Dünya Şampiyonası'nda Belçika ile 4. olduğumuzda sürekli benim yanımdaydı ve bana adeta bir psikolog gibi yardımcı oldu. Çocuklarıma uzun süre yalnız bakmak zorunda kaldı. Trabzonspor'da oynarken de zor anlar yaşadığımız oldu. Buna rağmen hiçbir zaman beni mesleki olarak engellemedi.

Ben hiçbir zaman para için futbol oynamadım, hep ailem için oynadım. Çünkü ailemle iyi ve güzel bir hayat yaşamak istedim ve bunu da başardım.''

Kalecilik kariyerinde 10 penaltının 8'ini çıkarmasıyla tanınan ve bu başarısı henüz kimse tarafından yakalanamayan Pfaff, günde 3 saatini kitap yazarak geçirdiğini de sözlerine ekledi.

Yorum

• Aynı haber 3 defa yapıştırılmaz ki
                        Son dakika haberi demek
                        O gün olan son dakika haberi demek
                        Her sayfa için aynı haber demek değil
                        Sanırım bazen yanlış anlıyoruz bu konuyu
                        bir önceki sayfaya baksanız
                        bu yapıştırdığınız haberin 2 defa daha verildiğini görürsünüz

Yorum

• ollleyyy erciyes 0---Trabzonsporumuz1

Yorum

• umut geleceğin değil şimdinin yıldızıdır.....

Yorum

• ..

Vural'dan Trabzonspor uyarıları

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.. İdman öncesi Yılmaz Vural, futbolcularına Trabzonspor hakkında bilgiler verdi..

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, genel direktör Yılmaz Vural yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Geçen gün dişlerinden ameliyat olan Yılmaz Vural'ın durumunun iyi olduğu gözlendi.

Antrenman öncesi Trabzonspor'un analizini yapan Yılmaz Vural, futbolcularına Trabzonspor maçında nerelerde durulacağı ve hangi futbolculara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Antrenman sırasında futbolcularına ikazlarda bulunan tecrübeli teknik adam, oyuncularından Denizlispor ve Beşiktaş maçında yaptıkları hataları bir daha tekrarlamamalarını istedi.

Antalyaspor, hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Hanİ Yenİ Uyandim Ve Son Dak. Haberİ Yok
                                İstİfa
                                Yok Mu???????
                                BENİM SEVDAM SANA
                                BORDO MAVİM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz