Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TEKELİOĞLU KİMİ İZLEDİ?
    Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta izleme komitesinde görevlendirilen Suat Tekelioğlu ayağının tozuyla Almanya’ya gönderildi. Tekelioğlu’nun sessiz sedasız iş başı yapması bazı eski futbolcuları rahatsız etse de yönetimin bu konudaki oyalama taktiği dikkat çekti. Evet Tekelioğlu, Almanya’ya gitti ve iki futbolcu izledi.
    Biri Dortmundlu Nuri Şahin, diğeri de Alemannia Aachenli Abdülkadir Özgen.
    Dortmund’un Bielefeld’e 1-0 mağlup olduğu maçta Nuri için bol bol not alan Suat Tekelioğlu, Shututgart’ın Aachen’i 3-1 mağlup ettiği maçta ise Abdülkadir Özgen’i ancak 5 dakika izleyebildi. 89.dakikada oyuna giren Abdülkadir forvet ve orta sahada görev yapıyor. Ancak Tekelioğlu bu iki oyuncuyu izlerken Shututgartlı Vedad İbiseviç’e hayran kaldığı öğrenildi. Vedad İbiseviç’te orta sahadan hücuma dönük olarak oynuyor.

HAMZA MISIR
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• MUSAMPA ANDERLECHT'E

ERCİYES'TE FİLM KOPTU

Trabzonspor'da Musampa ipleri kopardı. Bir türlü isteneni veremeyen ve kulübeye demir atan Musampa'nın Belçika'nın Anderlecht takımı ile gelecek yıl için anlaştığı belirtildi. Musampa'nın K.Erciyes maçında bir çok eksiğe rağmen oynamayınca, Trabzonspor defterini tamamen kapattığı belirtildi.

ARTIK UMUDUM YOK
      Musampa'nın yakın çevresine, "K.Erciyes maçında bir çok eksiğimiz vardı. Yine de Ziya hoca beni oynatmadı hatta ikinci yarıda bile oyuna almadı. Bunu gördükten sonra 'ağzımla kuş tutsam' oynamayacağımı anladım.Teklifler var, değerlendirip sezon sonu Trabzon'dan ayrılacağım" dedi.

KARADENİZ

Yorum

• Tecrübeli çalıştırıcıya Kore Milli takımını Çalıştırırmısınız? sorusu soruldu, işte Güneş'in cevabı.

Kore'de Güneş Sevgisi
        Güney Kore"de ilgi odağı haline gelen Şenol Güneş ile YTN televiztonu"nun röportajda ilginç diyaloglar yaşandı. YTN televizyonu muhabiri Kwang-yeon 'la sıcak bir atmosferde yapılan röportajda Güneş, G.Kore futboluna ve Kore"ye yabancı olduğu söylemlerine katıldığını, ama önemli olanın bilgi ve birikimi paylaşmak olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca şöyle devam etti, “ amacımı hayatımızda futbolla ilgili ne biliyorsam bu bildiklerimi paylaşarak Kore futboluna faydalı olmak” dedi.
        G.Kore Milli takımının Urguay İle yaptığı Milli maçı izlediniz mi? Sorusuna Güneş “ Hayır izleyemedim 1-2 günlüğüne Türkiye"ye gittim, Perşembe günü Türkiye"ye gittim Pazar günü döndüm o yüzden maçı izleyemedim” cevabını verdi.
        G.Kore Milli takımının Urguay"a yenilmesini nasıl karşıladığı sorusuna Güneş, bunun bir hazırlık maçı olduğunu, çok bir olçü olarak kabul edilmemesi gerektiğini söyleyerek, kayıp edilen bir maç olduğu için olumsuz düşünceler söylenebileceğini ama bu söylemleri doğru bulmadığını ifade etti, Güneş konuşmasına, Kore milli takımının daha öncede İngiltere"de Yunanistan Milli takımını yendiğini hatırlatarak, bunların bir ölçü olarak kabul edilmemesini, Kore Milli takımı hakkında olumsuz düşünmediğini söyledi.
        Kore Milli takımını Çalıştırırmısınız? Şeklinde sorulan bir soruya, Tecrübeli Teknik Direktör şu cevabı verdi:
        “Milli takımlara her ülkede en üst seviyede, kulüpler üstü bir takım olarak bakılır, Kore Milli Takımı da bunlardan bir tanesi ama ben şu aşamada böyle şeyler konuşulmasını uygun bulmuyorum, bende böyle bir şey düşünmüyorum ben buraya gelirken FC.Seoul takımında çalışmak üzere geldim bu yüzden bu tür spekilasyonlar yapılmasının hem bana yararı yok, hem de Kore milli takımına yararı yok” dedi
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• AYNEN DEVAM TRABZON!
          EKSİK ÇOK
          Trabzonspor G.Birliği virajında. G.Saray ve A.Gücü yenilgilerinden sonra Erciyes'i deplasmanda deviren Bordo-Mavililer, A.Aker'de ağırlayacağı G.Birliği'ni de mağlup ederek çıkışını sürdürmek amacında. Trabzonspor'da sakat Jefferson, Musa, Risp ve Stepanov'un forma giyemeyecek. Teknik Patron Ziya Doğan, hedeflerinin G.Birliği engelini de kayıpsız geçmek olduğunu belirterek, "Bu gabiyetin morali ile kupa maçına çıkmak istiyoruz" dedi.

STAD: A.AKER
          YAYIN: LİG TV
          SAAT: 14.00
          HAKEM: Halis Özkahya

TRABZONSPOR
          Tolga
          Ufukhan
          Erdinç
          Çağdaş
          Celaleddin
          Gökdeniz
          Hüseyin
          Ayman
          Ceyhun
          Ersen (Yattara)
          Umut

G.BİRLİĞİ
          Recep
          Erkan
          Tuna
          Adem
          Eren
          Mehmet Ç.
          Mehmet N.
          Cosmo
          Engin
          Isaac
          Okan

KARADENİZ

Yorum

• BENİ ZİYA HOCAM YARATTI!
            ZİYA HOCA GELİNCE
            Trabzonspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Celaleddin Koçak, Karadeniz'e dünden bugüne bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı. Vahid Halilhodziç ile kavgalı olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "O dönemde bir çok arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşıyordu. O dönemde oynamadım ama sesimi de çıkartmadım. Ama şu bir gerçek ki oyuncunun performansı 1 yılda dibe vurmaz. Bu sezon başında da formayı kapacakken, sakatlık geçirdim. Ama Ziya hocam takımın başına geçtikten sonra içimde sanki yeniden doğuş filizleri yeşerdi" dedi.
            HEP DESTEK OLDU
            Celaleddin,"G.Birliği maçında kimsenin beklemediği bir anda beni 11'de oynattı. O maçı kaybedince Ziya Hocama ağır eleştiriler yapıldı. Bir de takım ondan sonra kaybetmeye başlayınca tepkiler arttı. Devre arasında da 'gönderilecek' dendi. Ancak Ziya hocam hep arkamda durdu. Ben de ona söz verdim, 'Formayı senden alacağı

m ve bir daha bırakmayacağım' diye. Bunu da başardım. Ama yine de biliyorum ki beni Ziya hocam baştan yarattı. Ondan Allah razı olsun" dedi.
            HAVAYA GİRMEYELİM
            Trabzonspor 3-4 maç kazandığı zaman bunun çok büyütüldüğünü belirten Celaleddin, "Bundan insanlar etkileniyor. İstanbul takımları da seri galibiyetler elde ediyor, ama sakin kalıyorlar. Bizim de bunu yapmamız lazım, sakin kalmalıyız. Söylenenlere kulak tıkamalıyız. Bunları aşarsak ve istikrarlı bir takım kurarsak, bu takım için çok daha iyi olacak. 3 senedir buradayım ve çok oyuncu gelip-gitti. Bir şablon olsa daha iyi olacak ve çok iyi günler geçireceğimize inanıyorum. Bu seneyi kupa ile bitirip seneye şampiyonluğun peşinde koşmak istiyoruz" diye konuştu.

KARADENİZ

Yorum

• BÜYÜK KÜÇÜK DEMEDEN!
              HAFIZALARDA KALIYOR
              Trabzonspor'da Ersen Martin 'büyük maçların golcüsü' yakıştırmasını kabul etmiyor. Karadeniz'e özel açıklamalar yapan Ersen, her maçta gol atmak ve takıma katkı yapmak için mücadele ettiğini ifade ederek, "Aslında diğer maçlarda da goller attım. Ama büyük maçlardaki goller hafızalara kazındığı için 'büyük maçlarda sadece gol atıyor' düşüncesi var. Ancak ben her maçta gol atmak için mücadele ediyorum" dedi.
              ERCİYES KIRILMA ANIYDI
              K.Erciyes galibiyetinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden golcü oyuncu, "Bu maçta alacağımız sonuca göre ya yukarıya çıkacaktık ya da aşağıya inecektik. Kaybetseydik, sıkıntılı bölgeye yine yaklaşacaktık. Bir çok eksiğe rağmen iyi mücadele ettik ve kazandık. G.Birliği maçı da zor geçecek ancak yine kazanmak için sahaya çıkacağız. Hedefimiz ligi ilk 5 sıra içerisinde en iyi yerde bitirmek" dedi.
              KUPA AVRUPA

DEMEK
              Ersen, kupanın kendilerine Avrupa yolunu açması açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Bununla birlikte bu yıl çok üzdüğümüz taraftarımızı bir parça olsun mutlu etmek için de kupayı almak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracağımıza inanıyoruz. Ancak bu demek değil ki, ligi bırakacağız. Ligde de en iyi yerde olmak için uğraş veriyoruz" dedi.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BENİ ZİYA HOCAM YARATTI!

ZİYA HOCA GELİNCE
                Trabzonspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Celaleddin Koçak, Karadeniz'e dünden bugüne bir çok konuda önemli açıklamalar yaptı. Vahid Halilhodziç ile kavgalı olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, "O dönemde bir çok arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşıyordu. O dönemde oynamadım ama sesimi de çıkartmadım. Ama şu bir gerçek ki oyuncunun performansı 1 yılda dibe vurmaz. Bu sezon başında da formayı kapacakken, sakatlık geçirdim. Ama Ziya hocam takımın başına geçtikten sonra içimde sanki yeniden doğuş filizleri yeşerdi" dedi.
                HEP DESTEK OLDU
                Celaleddin,"G.Birliği maçında kimsenin beklemediği bir anda beni 11'de oynattı. O maçı kaybedince Ziya Hocama ağır eleştiriler yapıldı. Bir de takım ondan sonra kaybetmeye başlayınca tepkiler arttı. Devre arasında da 'gönderilecek' dendi. Ancak Ziya hocam hep arkamda durdu. Ben de ona söz verdim, 'Formayı senden alacağı
                m ve bir daha bırakmayacağım' diye. Bunu da başardım. Ama yine de biliyorum ki beni Ziya hocam baştan yarattı. Ondan Allah razı olsun" dedi.
                HAVAYA GİRMEYELİM
                Trabzonspor 3-4 maç kazandığı zaman bunun çok büyütüldüğünü belirten Celaleddin, "Bundan insanlar etkileniyor. İstanbul takımları da seri galibiyetler elde ediyor, ama sakin kalıyorlar. Bizim de bunu yapmamız lazım, sakin kalmalıyız. Söylenenlere kulak tıkamalıyız. Bunları aşarsak ve istikrarlı bir takım kurarsak, bu takım için çok daha iyi olacak. 3 senedir buradayım ve çok oyuncu gelip-gitti. Bir şablon olsa daha iyi olacak ve çok iyi günler geçireceğimize inanıyorum. Bu seneyi kupa ile bitirip seneye şampiyonluğun peşinde koşmak istiyoruz" diye konuştu.

KARADENİZ
                midem bulandı.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• bana bursa trabzonspor fotoraflarını bulabilirmsiniz
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İBRAHİM AKIN TAMAM
                    Beşiktaş teknik direktörü Tigana’nın PAF takımına gönderdiği yıldız futbolcu, Trabzonspor’a gitmek için bavullarını hazırladı
                    SİYAH-BEYAZLI ekipte teknik direktör Tigana tarafından PAF takımına gönderilen İbrahim Akın’ın Trabzonspor’a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-mavili yöneticilerle her konuda anlaştığı bildirilen tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde Trabzonspor’la ön mukavele yapması bekleniyor. GALATASARAY ile birlikte yurt dışından Anderlecht’in de almak istediği genç oyuncu gönlünün Trabzon’da olduğunu ve Karadeniz ekibinde oynamaktan mutluluk duyacağını bildirdi. Bu arada Beşiktaş ve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Lucescu’nun da İbrahim’i şu anda çalıştırdığı Ukrayna’nın Shaktar Donetsk takımına transfer etmek için çaba sarf ettiği bildirildi. YILDIZ futbolcunun menajeri Mehmet Öztürk, Trabzonspor’la her konuda anlaştıklarını ve Beşiktaş yönetiminden kesin bir karar beklediklerini söyleyerek “Trabzonspor kanadında bir problemimiz yok. İbrahim Akın büyük bir ihtimalle bordo-mavili formayı giyecek. Kendisi de Trabzon’da oynamaktan yana... Gaziantep’e gitmeye sıcak bakmıyor” dedi.

EFSANEFOTOSPOR

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      midem bulandı.
                      İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      BENİ ZİYA HOCAM YARATTI!
                      ZİYA HOCA GELİNCE
                      HEP DESTEK OLDU

HAVAYA GİRMEYELİM

KARADENİZ
                      maalesef kendi gibi oyunculr ekledi bu takıma senin neyini yarattı ya

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        maalesef kendi gibi oyunculr ekledi bu takıma senin neyini yarattı ya
                        başımıza bela yarattı

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İBRAHİM AKIN TAMAM
                          Beşiktaş teknik direktörü Tigana’nın PAF takımına gönderdiği yıldız futbolcu, Trabzonspor’a gitmek için bavullarını hazırladı
                          SİYAH-BEYAZLI ekipte teknik direktör Tigana tarafından PAF takımına gönderilen İbrahim Akın’ın Trabzonspor’a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bordo-mavili yöneticilerle her konuda anlaştığı bildirilen tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde Trabzonspor’la ön mukavele yapması bekleniyor. GALATASARAY ile birlikte yurt dışından Anderlecht’in de almak istediği genç oyuncu gönlünün Trabzon’da olduğunu ve Karadeniz ekibinde oynamaktan mutluluk duyacağını bildirdi. Bu arada Beşiktaş ve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Lucescu’nun da İbrahim’i şu anda çalıştırdığı Ukrayna’nın Shaktar Donetsk takımına transfer etmek için çaba sarf ettiği bildirildi. YILDIZ futbolcunun menajeri Mehmet Öztürk, Trabzonspor’la her konuda anlaştıklarını ve Beşiktaş yönetiminden kesin bir karar beklediklerini söyleyerek “Trabzonspor kanadında bir problemimiz yok. İbrahim Akın büyük bir ihtimalle bordo-mavili formayı giyecek. Kendisi de Trabzon’da oynamaktan yana... Gaziantep’e gitmeye sıcak bakmıyor” dedi.

EFSANEFOTOSPOR
                          abi bu haber 2 kez konuluyo lutfen bakıp oyle koyalım haberleri
                          genede sagola abi.....
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• [quote=marcelinhos100;733308]TEKELİOĞLU KİMİ İZLEDİ?
                            Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta izleme komitesinde görevlendirilen Suat Tekelioğlu ayağının tozuyla Almanya’ya gönderildi. Tekelioğlu’nun sessiz sedasız iş başı yapması bazı eski futbolcuları rahatsız etse de yönetimin bu konudaki oyalama taktiği dikkat çekti. Evet Tekelioğlu, Almanya’ya gitti ve iki futbolcu izledi.
                            Biri Dortmundlu Nuri Şahin, diğeri de Alemannia Aachenli Abdülkadir Özgen.
                            Dortmund’un Bielefeld’e 1-0 mağlup olduğu maçta Nuri için bol bol not alan Suat Tekelioğlu, Shututgart’ın Aachen’i 3-1 mağlup ettiği maçta ise Abdülkadir Özgen’i ancak 5 dakika izleyebildi. 89.dakikada oyuna giren Abdülkadir forvet ve orta sahada görev yapıyor. Ancak Tekelioğlu bu iki oyuncuyu izlerken Shututgartlı Vedad İbiseviç’e hayran kaldığı öğrenildi. Vedad İbiseviç’te orta sahadan hücuma dönük olarak oynuyor.

HAMZA MISIR

arkadaşlar burada bir yanlışı düzeltelim vedad ibiseviç stutgart değil Aachen takımında oynuyor birinci ligde bu sene beş golü var ve genç detaylı bilgileri Trabzonspor ve yıldızı bölümünde aktaracağim

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100;733344[FONT=Tahoma tarafından gönderildi

Trabzonspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Celaleddin Koçak,
                              [/FONT]
                              Başarılı mı?
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• 18:30 Kayserispor ? - ? Fenerbahce

21:15 Besiktas ? - ? Rizespor

ARTIK SESIMIZI YUKSELTME ZAMANI GELDI GECEN HAFTA FB GUNDUZ OYNADI DIYE ADAMLARIN DEMEDIKLERI KALMADII .. NEDEN BIZ HEP MACLARIMIZI GUNDUZZ OYNUYORUZZZ BUGUN FB 7DE BJK 9.15 DE OYNUYOR BOYLE ADALETSIZLIK OLMAZZZZZZ
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X