Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mardin beraber e usak kaybediyo
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yaa son dakkalarda gol yedik olmaz böle birsey cok kötü oldu.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Dakika 88.
        Gol Altay
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• tamamdir akcaabat düsmüstür
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamamdir akcaabat düsmüstür
              Hayir, daha sansimiz sürüyor ligin bitmesine daha 3 hafta kaldi yani 3 mac daha kaldi, haftayada Telekoma döseriz yolumuza devam ederiz.

15. Mardinspor, 32 Puan
              16. Usakspor , 29 Puan
              17. Sebatspor, 29 Puan
              18. Telekom , 27 Puan
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

tamamdir akcaabat düsmüstür

Henüz üc mac var ve arada 2 Puan
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• olabilir ama zor diye düsünüyorum
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• son dakika umutlari bitirmistir bidanki seneye sebat 1 nci lige , bu sene kalsinlar
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Dk 20 Manu Everton deplasmanında, Chelsea kendi evinde Bolton karşısında yenik durumda 2 duran top 2 gol

Chelsea taktı durum 1-1 KalouChelsea bastırmaya devam ediyor
                      Smith karşı karşıya kaçırdı
                      Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz
                      Kalou kafayla attı bu kez Chelsea 2-1 öne geçti
                      En son champions tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 15:24.

Yorum

• akcaabata üzüldüm son anda verdi maçıya
                        TRABZONSPOR
                        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dk 20 Manu Everton deplasmanında, Chelsea kendi evinde Bolton karşısında yenik durumda 2 duran top 2 gol

Chelsea taktı durum 1-1 Kalou
                          helalllllllll
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

arkadaslar su ersun yanal haberleri dogrumu ne olur dogru olsunlar Allahim.....heyyyyttttttttttttttttttttt be ersun yanal geliyor

İnşallah yalandır.
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bir olay da Yattara’dan!
                              Trabzonspor’un Antalya kampında Kayseri Erciyes yenilgisi sonrası ikinci olay meydana geldi.
                              28.04.2007

Musampa’nın kadro dışı bırakılmasının ardından dün öğlen saatlerinde otelin lobisinde yabancı uyruklu bir bayanla konuştuğunu gördüğü Yattara’ya, Ziya Doğan’ın hakaret ettiği ve Gineli oyuncunun kampı terk etmek istediği ortaya çıktı. Doğan ile bir süre tartıştıktan sonra odasına çıkan Yattara’nın eşyalarını toplayarak otelden ayrılmak üzereyken takım arkadaşlarının kendisini durdurduğu ve güçlükle ikna ederek kampta kalmasını sağladıkları belirtildi.

----
                              Sirada ` ki Yattara..
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• zziyadan sonra ersunu hiç çekemem.. böyle bişey olursa artık yoluma avrupada devam edecem.. tabii ki LİVERPOOL!.. yaşım geçiyor artık,kariyerimi avrupada tamamlamak istiyorum.. kim premier lig de bir takım tutmak istemez ki.. futbolcuya var da taraftara yok mu!..
                                .............
                                'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                                ............

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X