mardin beraber e usak kaybediyo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hayir, daha sansimiz sürüyor ligin bitmesine daha 3 hafta kaldi yani 3 mac daha kaldi, haftayada Telekoma döseriz yolumuza devam ederiz.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamamdir akcaabat düsmüstür
15. Mardinspor, 32 Puan
16. Usakspor , 29 Puan
17. Sebatspor, 29 Puan
18. Telekom , 27 PuanSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamamdir akcaabat düsmüstür
Henüz üc mac var ve arada 2 Puan
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Dk 20 Manu Everton deplasmanında, Chelsea kendi evinde Bolton karşısında yenik durumda 2 duran top 2 gol
Chelsea taktı durum 1-1 Kalou
Chelsea bastırmaya devam ediyor
Smith karşı karşıya kaçırdı
Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz
Kalou kafayla attı bu kez Chelsea 2-1 öne geçti
En son champions tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 15:24.
Yorum
-
helalllllllllİlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDk 20 Manu Everton deplasmanında, Chelsea kendi evinde Bolton karşısında yenik durumda 2 duran top 2 gol
Chelsea taktı durum 1-1 Kalou
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar su ersun yanal haberleri dogrumu ne olur dogru olsunlar Allahim.....heyyyyttttttttttttttttttttt be ersun yanal geliyor
İnşallah yalandır."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Bir olay da Yattara’dan!
Trabzonspor’un Antalya kampında Kayseri Erciyes yenilgisi sonrası ikinci olay meydana geldi.
28.04.2007
Musampa’nın kadro dışı bırakılmasının ardından dün öğlen saatlerinde otelin lobisinde yabancı uyruklu bir bayanla konuştuğunu gördüğü Yattara’ya, Ziya Doğan’ın hakaret ettiği ve Gineli oyuncunun kampı terk etmek istediği ortaya çıktı. Doğan ile bir süre tartıştıktan sonra odasına çıkan Yattara’nın eşyalarını toplayarak otelden ayrılmak üzereyken takım arkadaşlarının kendisini durdurduğu ve güçlükle ikna ederek kampta kalmasını sağladıkları belirtildi.
----
Sirada ` ki Yattara..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
zziyadan sonra ersunu hiç çekemem.. böyle bişey olursa artık yoluma avrupada devam edecem.. tabii ki LİVERPOOL!.. yaşım geçiyor artık,kariyerimi avrupada tamamlamak istiyorum.. kim premier lig de bir takım tutmak istemez ki.. futbolcuya var da taraftara yok mu!...............
'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
............
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum