ofansif anlamda hücuma çıkabilecek yatttara ile gökdeniz var.. rakipler bunları kilitlerse hiç bir şekilde gol atamayız..... işte asıl sorun burda....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardes oyun kurucumuz vardi da ne oldu.marcelinho dan daha iyisinimi bulacagiz.İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyunu kurucu bi adam trazbonspora yıllardır lazım ama nedense gelen teknik direktörler bunu göremiyor
Yorum
-
Trabzonluluk nüfus kağıdına düşen birkaç kelimeyle olsaydı;Adıyamanlı Berat, Arnavut Reha ve Çankırılı Harun’la simgeleşen “dik duruşlu insanlara” söyleyecek sözümüz olmazdı. Şükür ki; 10. köyün “değişmez” yolcusu Trabzonsporumuzu sahiplenen milyonlarca onurlu insana sahibiz..[B]Ulusoy’la Gürsoy eksik olsun
Sanki bu isimleri bir yerden hatırlıyorum ama nerden???

Yorum
-
Konyaspor maçını Müftüoğlu yönetecek
Fortis Türkiye Kupası'nda son hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, takımımızın B Grubu’nda 21 Ocak Pazar günü saat 16.00’da H.Avni Aker Stadı’nda Konyaspor ile oynayacağı müsabakayı Kuddusi Müftüoğlu’nun yöneteceği belirtildi.
Grubumuzda aynı gün aynı saatte başlayacak olan Ankaraspor-Vestel Manisaspor karşılaşmasını da Süleyman Abay’ın yöneteceği açıklandı.
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusmpa da var beyler yapmayın oda ileride etkili baya dua edin de tek gökdeni le çıkmasın ziya hatırlayın bi maçta marce szymek musampa yedek ti yani
musampa kapalı kutu.. ne yapacağını allah bilir.
umarım beklediğimizi verir de bi hayal kırıklığı daha yaşamayız.
ama 1.5 senedir maç yapmıyor bizde de kenarda oturduğunu hesaba katarsak. işi zor.
bu kadar süre oynamamış adama çok da umut bağlanmaz.
kalitesi tartışılmaz orası başka...
Yorum
-
Eller'e resmen talip!
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, Brezilyalı futbolcuları Fabiano Eller için İspanya'nın Atletico Madrid takımından resmi teklif aldıklarını açıkladı.
Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, Trabzon'a dönen ve bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde görüştükleri Brezilyalı oyuncu Eller için Atletico Madrid Kulübü'nden resmi teklif aldıklarını ifade ederek, "Biz de kendilerine teklif ettikleri rakam karşısında bir rakam sunduk. Atletico Madrid Kulübü'nden cevap bekliyoruz" diye konuştu.
Futbolu bıraktığını açıklayan Polonyalı futbolcuları Szymkowiak ile ilgili yaşadıkları sorunu şimdilik dondurduklarını ifade eden Sayitoğlu, "Yabancı kontenjanı konusunda şu an bir sıkıntımız yok. Transfer mevsiminin bitmesiyle bir sıkıntı olursa da sözleşmelerin karşılıklı feshedilmesi yoluna gidebiliriz" diye konuştu.
Öte yandan bugün sözleşme imzalayan Risp ile birlikte Bordo-mavili kulüple sözleşmesi bulunan yabancı futbolcu sayısı 9'a çıktı. Bordo-mavili takımda Jefferson, Stepanov, Yattara, Musampa ve Risp kadroda yer alırken, kiralık sözleşmesi sona eren Eller, Sparta Prag'da kiralık oynayan Tomas Jun, Ankaraspor'a sezon başında kiralanan Djokaj ve futbolu bıraktığını açıklayan ve ülkesinden dönmeyen Szymkowiak sıkıntı oluşturan yabancı futbolcular arasında bulunuyor. Sezon sonunda bu oyunculardan en az 3 tanesi ile Bordo-mavili ekibin yabancı kontenjanına göre yollarını ayırması gerekiyor.
18.01.2007
Kaynak : İHA"Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
TFF yabancı statüsünü değiştirdi
18 Ocak 2007 15:45
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yabancı uyruklu futbolcuları ile ihtilaf yaşayan kulüplerin şikayetlerini gözönünde bulundurarak yeni düzenleme yaptı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, yabancı uyruklu futbolcuları ile ihtilaf yaşayan kulüplerin 'Ülkemizdeki yabancı uyruklu futbolcu kontenjanının 6 ile sınırlandırılmış olması aleyhimize kullanılmaya çalışılıyor' yolundaki şikayetlerinin artması üzerine yeni bir düzenlemeye gidilmesi kararını aldı.
Kulüplerin ekonomik kayıplarının önüne geçilmesini de hedefleyen karar uyarınca, kulübüyle ihtilaf sürecinde bulunan yabancı uyruklu futbolcular, tarafların sözleşmeye dayalı sair tüm hakları saklı kalmak koşuluyla, kulübün yabancı uyruklu futbolcu kontenjanına dahil edilmeyecek. Bu konumdaki yabancı uyruklu futbolcular, sezon sonuna kadar kadroya alınmayacak.
FIFA'nın futbolcuların statüleri ve transferlerini düzenleyen sirkülerinin 15. maddesi gereğince bir sezon süresince müsabakaların yüzde 10'undan daha azında oynatılması halinde bu kapsamda olan yabancı uyruklu futbolcular sezon sonunda sözleşmelerini sportif haklı sebeple feshedebilecek.
bak bu çok iyi oldu. canımıza tak etmişti artık.
Yorum
-
Trabzonspor’u yöneten ve teknik anlamda idare edenlerin bu iş için ne kadar bilgili ve donanımlı olduğu artık iyice tartışılır duruma geldi. Ceplerindeki 10 liranın, uçuşlarda bile uçak milinin hesaplarını yapanlar Bordo mavili takımın parasını har vurup harman savururken hiçte vicdanlarının sızladığı söylenemez.
Meydan parkında kendimi yakarım diye mahalle ağzı ile nara atan taraftarın gönlüne damardan girmeye çalışıyor. Yöneticisi böyle ifadeler kullanırken oyuncusu da ondan aşağı kalacak değil ya… Parasını kurtarma adına hülle yoluyla tekrar Bordo mavili takıma dönen Erdinç de ” Trabzonspor için kendimi feda ettim” diyor. Bir futbolcunun ‘’Paramı kurtarmaya çalışıyorum’’ deme yerine ‘’feda ettim’’ sözleri ile yöneticisi gibi damardan girmeyi tercih etmesini yadırgamadım. Bu; İmam cemaat misali olmuş.
Ayman’nın Trabzonspor aşkı ise gözlerimi yaşarttı. 10 gün önce sağlık kontrolünden geçirileceksin formayı öpeceksin sonrada bu iş yattı diye geri gönderileceksin.Şimdi de koşarak geleceksin.. Hani onur, hani saygınlık, en önemlisi de ilke..!!!!
Bu transfer için, yönetimin açıklaması çok daha ilginçti.”Biz Risp, Erkan ve Ayman üçlüsünü paket olarak transfer etmeyi düşünüyorduk.” Yani bonuslu bir transfer olarak görmüştük Ayman’ı… Ve bu oyuncu da imzaya koşa koşa geliyor... Bu Trabzonspor aşkımıdır yoksa dağıtılan çil çil dolarlardan pay kapma yarışımıdır? Hocasının gitmesi an meselesi olan bir kulüpte oyuncuya uzun vadeli iş bulma garantisi vermek hangi akla hizmettir merak ediyorum.
O kadar çok yanlış var ki ; Hangisine öncelik vereyim derken yazı da uzadı.. Brezilyalı kaleci Jefferson’a yapılanlar yetim çocuğa yapılmaz. Konuşabileceği derdini anlatabileceği bütün dostlarını kaybetti Trabzonspor’a birlikte geldikleri arkadaşı Fabiano Eller geri döndü. Ligin başında Teknik Direktör Lazaroni gitti. Marcelinho ise Almanya’ya kaçarcasına geri döndü.. Yönetim 24 yaşına iki hafta önce giren bu delikanlıyı şimdi takasla kullanmanın yolunu arıyor. Eğer satamazsa ikinci yarı ise Jefferson’dan başarılı bir performans bekliyor. Bu futbolcu, bu aşamadan sonra hangi moralle Trabzonspor’a hizmet edecek ? Bunu da sormak gerekir.
Şimdi sorumlulara sormak gerekir... Yaptığınız yanlışlarla milyonlarca insanı yaktınız. Sizin çocuğunuz olsaydı bırakın kalecilik yapmayı sokağa çıkabilir miydi. Kendinizi yakmayı, atlayıp zıplamayı bırakın. Sadece insanı idare etmeyi bilin yeter.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
Yabancı statüsü değişti derken bile bizim futbolcumuzun resmini koymalarını manidar ve cüretkar buluyorum. Sanki federasyon bize çalışıyor gibi gösteriyorlarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ee bizim dernekler toplanır haluk ulusoya yalakalık yaparsalar sonu budur işteİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı statüsü değişti derken bile bizim futbolcumuzun resmini koymalarını manidar ve cüretkar buluyorum. Sanki federasyon bize çalışıyor gibi gösteriyorlarİNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
Baki Kocum sen Yattarayi unutdun...
Beşiktaş defansının yıldızı, "Türkiye’de en çekindiğim forvet Fatih Tekke’ydi, Allah’tan gitti. İdolüm olmadı, ama yıldız olmayı aklıma koymuştum" dedi.
Baki, "Türkiye’de çekindiğim forvet oyuncusu yok. Fatih Tekke forvetler içerisinde en tehlikelisiydi Allah’tan gitti. Türkiye’de korktuğum forvet oyuncusu bulunmuyor. Ben Of’luyum benden şeytan bile korkar. Beşiktaş defansına ikinci yarıda kolay kolay gol atamazlar" dedi.
Futbola 5 yaşında başladığını belirten Baki, "1.5 yaşındayken babamı kaybettim. Amcam Murat Mercimek benim babam, arkadaşım, her şeyim oldu" dedi ve başladı anlatmaya...
"5 yaşında DWV Amsterdam’da amatör takımda futbola başladım. 8 yaşına geldiğimde Ajax’a istediler. 18 yaşına kadar Ajax’ta oynadım. 18 yaşımda Haarlem’e 6 aylığına transfer oldum. Ardından Sunderland’a geçtim. Defans ve orta alanda joker gibi oynadım. Beni keşfeden Danimarka Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu Lerby’di.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum