Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala arkasindayiz diyorlar ya , serefsizligin bu kadarinada pesss, siz bizimle dalga mi geciyorsunuz ulan??????? Sezon sonunda o adami göndermeyin bakalim erkeksseniz, görüsürüz o zaman...

Yorum

• anlamadigim riz eile sakarya nin neesi kardes takim olucak
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        SON DAKİKA HACIOSMANOĞLU İSTİFAYA ÇAĞIRIYOR

Trabzonspor'da kupa şoku yaşanıyor

26 Nisan 2007 14:00

Tüm umutlarını Fortis Türkiye Kupası’na bağlayan Trabzon, büyük umutlarla gittiği Kayseri’de, Erciyesspor’a penaltı atışları sonrası elenmenin şokunu yaşıyor...
        Bordo mavili camiada yönetim ve teknik heyete tepki sesleri iyice yükselirken, Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, “İstifa etmeyi düşünenler varsa, ceplerindeki istifa mektuplarını çıkarıp masaya koysunlar. Biz hocamızın arkasındayız'' dedi.

İSTİFA EDECEK VARSA ETSİN

Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim içindeki istifa seslerinin su yüzüne çıkması gerektiğini belirterek, “Biz bu takıma hizmet etmek için çalışıyoruz. İki kritik Erciyes maçında da takımı yalnız bırakanlar elini vicdanına koysun, tekrar düşünsünler. Yönetim içinde istifa edecekler varsa, istifa mektubunu cebinden çıkartıp masaya koysunlar. Ben kendi adıma görevimi sonuna kadar devam ettireceğim. Bu takıma hizmet etmek için canla başla çalışıyorum. Evet kupadan elendik. Benim kadar belki de kimse üzülmemiştir. Ama bu dünyanın sonu değil. Biz Ziya Hoca’nın arkasında sonuna kadar durduk, bundan sonra da duracağız'' dedi.
        SAYİTOĞLU İLE SORUNUM YOK
        Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile aralarında soğukluk olmadığını da söyleyen Hacıosmanoğlu, “Benim için ‘Neden Haşim Sayitoğlu’nun arkasında maç izlemiyor, onun arkasında yer almıyor’ şeklinde spekülasyonlar ortaya atılıyor. Ben Erciyesspor maçında da maçı taraftarların arasından izledim. Şimdi ben başkanın da mı? arkasında yer almamış oluyorum. Bunlar çok basit kandırmacalar. Bu tür oyunlara gelmememiz lazım. Erciyes maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendirip maçı uzatmalara götürmememiz lazımdı. Penaltılara hiç gitmemesi gerekiyordu. Şans bizim yanımızda olmadı elendik, çok üzgünüz'' diye konuştu.

TÜM GÖZLER SAYİTOĞLU’NDA

Bu arada yönetimde tüm gözlerin Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nda olduğu öğrenildi. Futbol takımı ile ilgili tüm yetkileri elinde bulunduran Sayitoğlu’nun, Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’na tepki olarak Kayseri’ye gitmediği ve istifasının cebinde olduğu belirtildi. Sayitoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Fortis Türkiye Kupası’nı alamazsak bir senemiz boşa gitmiş demektir'' ifadesini kullanmştı. Trabzonspor’da yönetim kurulu içinde devam edip etmeme konusunda ikilem yaşanırken, Albayrak’ın olaya el atması ve Sayitoğlu’ndan yetkilerini kullanması isteyeceği belirtildi.

ZİYA DOĞAN TARTIŞILIYOR

Trabzonspor’da alınan tüm kötü sonuçlara rağmen yönetimin ısrarla arkasında durduğu teknik direktör Ziya Doğan, Erciyesspor maçı sonrası iyice kartışılır hale geldi. Tek umudu olan Türkiye Kupası’nı da elinden kaçıran bordo mavililerde yönetimin önümüzdeki günlerde Ziya Doğan ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Taraftarın istifa sesleri karşısında sessiz kalmama düşüncesinde olan Albayrak yönetiminin hedefindeki isim teknik direktör Ziya Doğan. Her maç sonrası “Eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağız'' diyen Doğan’a yönetimdeki bazı isimlerin karşı olduğu öğrenildi.

SÖYLENECEK KELİME YOK

Bordo mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan ise, Avrupa’ya giden en kestirme yolu kaybettiklerini ifade ederek, “Maçta birçok pozisyona girdik ancak değerlendiremedik. Bizim bu maçı penaltılara bırakmamız gerekiyordu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Rakip de 10 kişi kalınca risk aldık. Maçı penaltılarda kaybettik. Çok gol pozisyonu kaçırdık. Futbolda bu sonuçlar da var. Sonuç olarak elendik. Çok istememize rağmen bazen olmuyor. Söylenecek kelime yok. Tek kelimeyle üzgünüz'' yorumunu yaptı.

TRANSFER GÖRÜŞMESİ ANTALYA SONRASI

Yönetim 25 Nisan’da teknik direktör Ziya Doğan’dan almaya hazırlandığı transfer raporunu Antalya maçı sonrasına erteledi. Yönetimin bu kararı almasında Fortis Türkiye Kupası’ndan elenmesinin önemli rol oynadığı ve Doğan ile devam edip etmeme konusunda alınacak kesin karardan sonra, görüşmelere başlanacağı belirtildi. Öncelikle iç transferde futbolcularla bir görüşme yapma hazırlığında olan yönetim, gelecek sezonki transfer politikasını genç yetenekler üzerine kurmaya hazırlanıyor. Mevcut kadrodan en az 4 futbolcuyla yollarını ayırma düşüncesinde olan Trabzonspor, gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacak.

KAPTAN HÜSEYİN YIKILDI

Normal süresi 1-0 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona eren Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında penaltıyı kaçırarak takımının elenmesine neden olan kaptan Hüseyin adeta yıkıldı. Karşılaşma sonrası takım arkadaşlarının güçlükle sakinleştirebildiği Hüseyin’in soyunma odasında uzun süre kendine gelemediği belirtildi. Penaltı kaçıran Ömer Rıza’nın da moralinin altüst olduğu öğrenildi. Gökdeniz ve Umut Bulut’un da soyunma odasında gözyaşlarına hakim olamadığı, maçtan sonra Antalya’ya giden takımda matem havası oluştuğu gözlendi.

KUPA ÖZLEMİ BÜYÜYOR

Süper Lig’de 23 yıldır şampiyonluk özlemi çeken Trabzonspor’un Türkiye Kupası özlemi de büyüyor. En son Türkiye kupasını 2003-2004 yılında Gençlerbirliği’ni 4-0 mağlup ederek kaldıran bordo mavili ekip, 3 sezondur kupaya veda etmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bordo mavililer Türkiye Kupası’nı 7 kez müzelerine götürerek Galatasaray’ın ardından ikinci sırada yer alıyor.

YÖNETİM VE TEKNİK HEYETE BÜYÜK TEPKİ

Trabzon’da bölgesel yayın yapan gazeteler yönetim ve teknik heyete büyük tepki göstererek istifaya davet etti. Bu sezon tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşandığını manşetlerine taşıyan gazeteler, bordo mavililer için sezonu “Kayıp Yıl'' olarak adlandırdı.

İlkhaber Gazetesi, “Rezaletin son perdesi'' ve “Heey, yönetim, teknik heyet; siz hala orada mısınız?'' başlığıyla çıkarken, Kuzey Ekspres Gazetesi, tam sayfaya başkan Nuri Albayrak ve teknik direktör Ziya Doğan’ın resimlerini koyarak, “Ne Turkcell, ne Fortis elde var 0'' manşetini attı. Taka Gazetesi, “Herşey Ziyan oldu'' manşetiyle çıkarken, Günebakış Gazetesi ise, “İstifa sesleri ve Deniz bitti'' diye yazdı. Karadeniz Gazetesi,“Yazıklar olsun'' ve “Son kale de düştü'' başlıklarını sayfalarına taşırken, Türksesi Gazetesi, “Kahır mektubunda son satır'' başlığıyla dikkat çekti. Taraftar sitesi Avniaker.net ise, ekran karartarak, “Tarih sizi affetmeyecek'' yazısıyla tepkisini gösterdi.

YATTARA ÇILDIRTTI

Geçtiğimiz hafta ligde oynanan Sakaryaspor maçında harikalar yaratan, bir gol atıp iki gol attıran Yattara’nın, Erciyesspor maçında hiç bir varlık göstereremesi taraftarın tepkisine yol açtı. Geldiği günden itibaren taraftarın sevgilisi olmayı başaran Yattara’nın Trabzonspor açısından sezonun önemli maçında varlık gösterememesi ve sahanın en kötü isimleri arasında olması, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Erciyes maçının ardından özel uçakla Antalya’ya geçen bordo mavili takım Miracle Otel’de kampa girdi. Antalyaspor maçına kadar hazırlıklarını otelin sahasında sürdürmeyi planlayan Trabzonspor’da, teknik direktör Ziya Doğan yarından itibaren antrenmanları basına kapatacak.
        tipe bakarmısın ya.
        neymiş vazaroni yi getirenler hesap versin ee sende bu sezonun hesabını ver bakalım vazoroni gittiğinde hala şampiyonluk iddiamız vardı.
        getirenler gereğini yaptı zamannda olmayınca olmuyor peki senin getirdiğin adam koca bir sezonu yedi ama sen getirdin diye gitmez dimi.
        sen çok ş..... biriymişsin.
        insanın içinden haşim haklıymış demekte gelmiyor değil. şuanda Haşim istifa ederse de tarftarın gözünde(gözünü açta iyi bak osmanooo) kahraman olur açıkçası da etmesini istiyorum çünkü haklıymış. bunların içinde hiçbişey yapılmaz
        En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 14:56.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Trabzonspor Başkan Yardımcısı: Başarılı değiliz

A.A.

Kayseri Erciyesspor'a elenerek Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı Yusuf Şimşek, yönetim kurulu olarak kendilerini başarılı saymadıklarını söyledi.

Yusuf Şimşek, Kayseri Erciyesspor karşısında turu geçemedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Yönetim kurulu olarak kendilerini başarılı saymadıklarını kaydeden Şimşek, ”Başarılı değilsek yönetim kurulu olarak toplanıp karar almamız lazım. Trabzonspor için daha fazla zaman kaybetmemek gerekir. Uyum içinde çalışacak, kan uyuşmazlığı olmayan bir yönetim kurulu kısa sürede oluşmalı” dedi.

Hangi yönetim olursa olsun teknik direktör Ziya Doğan ile devam etmesi gerektiğini ifade eden Şimşek, “Başarı için istikrar önemli bir etken. Kim gelirse gelsin istikrar için Ziya Doğan ile göreve devam edilmeli” diye konuştu.
          Şimşek, ligde kalan tüm maçlarını kazanarak Trabzonspor'un ismine yakışır bir yerde ligi bitirmek için çaba göstereceklerini kaydetti.

Yusuf Şimşek, Trabzonspor'un bu hale gelmesinde basının yapıcı eleştiri yapmasından ziyade yıkıcı eleştiri yapmasının büyük rolü olduğunu da savundu.

ya bunlar geri zekalı ya bu da ziyayla devam diyor ya ne yaptı bu ziya size ya ne yaptı da istikrarı başkasında aramıyorsunueğer korkuyorsanız yeni gelen hoca aymanı oynatmaz verdiğimiz para boşa gider diye merak etmeyin ziya onu alır gittiği yere
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Aaaaa yapma ya, ben basarili oldugunuzu sanmistin, yanilmisim demek!!!!!!

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              anlamadigim riz eile sakarya nin neesi kardes takim olucak

valla kullanmıs adamlar ıste oy vermısler kardes gormusler ama bızım gercek kardesımız trabzonspordur hatta bu gercegı herkezın kabul etmesı gerekıyor trabzonspor bızım abımızdır bundan once bıze yaptıgı fedakarlıkları kımse ınkar edemez dostlugumuzu artık kımse bozamacaz eger aynı gune denk gelmesse ınsallah bızde mekansızlar olarak gelıp trabzonspora destek vermeyı dusunuyorum ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Bu açıklamalardan sonra artık iyice ümidimi kaybettim... Bu adamların hepsi süzme... Allah sizinde Ziyanızında...... Lanet olsun hepinize... Benim gibi bir adamı bile futboldan soğuttunuz, hayata küstürdünüz ya.
                HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu açıklamalardan sonra Haşim Sayitoğlu haklıymış diyorum hala ziyanın arkasındaymış yazıklar olsun
                  Sonuca bakarsak her ikisi de suçlu. Çünkü bu kavga TS'a zarar veriyor. Dolayısıyla medyanın önünde bu şekilde kavga edip TS'a zarar veren yöneticiyi onaylamamız mümkün değil. Diğer taraftan, TS'un çıkarları açısından hangisi haklı diye düşündüğümde ben de Sayitoğlu'nu haklı görüyorum. Ancak dediğim gibi bu birşeyi değiştirmiyor.
                  Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Bunlar misyoner mi nedir kardeşim topluca taraftarı Futboldan soğutmak için mi gönderildiler. YETER YETER, illa ağzımızı bozalım ,illa seviyesizleşelim mi,isteğiniz ne,arzunuz ne.Yapamıyorum veya beceremedim demekte bir erdem bari bu son erdemi gösterin. Yeter ya hayatı zindan ettiniz bizlere. Ömründen en az 2 sene azaldı dün be yazıklar olsun size...
                    Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Hadi bunlarda yok diyelim düşmüşler birbirlerine peki adam gibi adam denilen adam nerede niye açıklama yapmıyor bu kadar insanın ondan nefert ettiği ortamda bıraksın dediği ortamda niye delikanlı gibi çıkıp diyemiyor bırakıyorum diye

yetti kardeşim ya bela mısınız

10-15 dakika sonra Haşimden de bir açıklama gelirse şaşırmayın ziyanın
                      arkasındayız diye

Yorum

• ya nerden bulasti bize bu pislik kurtulamiyoruz gitti .... Allahini seviyorsan bu takimi küme düsürmeden defol git artik ziya dogan .... hic utanma yokmu sende .... bi de adam gibi adam diye geciniyor
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Başkan Yardımcısı: Başarılı değiliz

A.A.

Kayseri Erciyesspor'a elenerek Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı Yusuf Şimşek, yönetim kurulu olarak kendilerini başarılı saymadıklarını söyledi.

Yusuf Şimşek, Kayseri Erciyesspor karşısında turu geçemedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Yönetim kurulu olarak kendilerini başarılı saymadıklarını kaydeden Şimşek, ”Başarılı değilsek yönetim kurulu olarak toplanıp karar almamız lazım. Trabzonspor için daha fazla zaman kaybetmemek gerekir. Uyum içinde çalışacak, kan uyuşmazlığı olmayan bir yönetim kurulu kısa sürede oluşmalı” dedi.

Hangi yönetim olursa olsun teknik direktör Ziya Doğan ile devam etmesi gerektiğini ifade eden Şimşek, “Başarı için istikrar önemli bir etken. Kim gelirse gelsin istikrar için Ziya Doğan ile göreve devam edilmeli” diye konuştu.
                          Şimşek, ligde kalan tüm maçlarını kazanarak Trabzonspor'un ismine yakışır bir yerde ligi bitirmek için çaba göstereceklerini kaydetti.

Yusuf Şimşek, Trabzonspor'un bu hale gelmesinde basının yapıcı eleştiri yapmasından ziyade yıkıcı eleştiri yapmasının büyük rolü olduğunu da savundu.

ya bunlar geri zekalı ya bu da ziyayla devam diyor ya ne yaptı bu ziya size ya ne yaptı da istikrarı başkasında aramıyorsunueğer korkuyorsanız yeni gelen hoca aymanı oynatmaz verdiğimiz para boşa gider diye merak etmeyin ziya onu alır gittiği yere

Kardesim Mac Topigine koyuyorum bunu. Sende oraya bu Konu ile Haber bukursan koy
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yaw bu hacıosmanoglu ne pişkin adam ya. hala kişisel çekişmelerin peşinden gidiyo. bu kadar olmaz ya. takım elenmiş milyonlarca trabzonspor taraftarı yönetim ziya istifa diyo bunun yaptıgına bak ya. ilk önce kendisinin istifa etmesini bekliyorum şahsen. bu kadar pişkinlilk olmaz ya sanki o sorumlu diil bu olanlardan diğer yöneticiler sorumlu.

Yorum

• AKP'de Şok Bir İstifa

AKP Amasya milletvekili Hamza Albayrak partisinden istifa etti. Albayrak'ın istifasıyla AKP'nin sandalye sayısı 353'e düştü.

bir an görünce heyecanlandım bizim nuri mi diye ama maalesef

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardesim Mac Topigine koyuyorum bunu. Sende oraya bu Konu ile Haber bukursan koy
                                tamam abi farketmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X