Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlar resmen şöyle diyorlar ya biz gideriz ama tek şartımız Ziya Doğanla devam etmesi yeni yönetimin

insanlar o kadar enayimi Türkiye liginin en kötü teknik direktörüyle devam edecek yeni gelen yönetim öyle mi

Birşey söyleyeyim mi yönetimin buraya gelmesinin % 90 sorumlusu İbrahim

Hacıosmanoğlu ve Haşim Sayitoğludur onların kişisek çekişmesi yüzünden gerekli kararalar alınamadı devre arası hacıosmanoğlu martinezia aldı sayitoğlu bozdu daha birsürü örnek şimdi de biri ersunu getirmek istiyor biri olmaz diyor olay ziya olayı değil

ziyada da ne gurur ve nede başka birşey
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Futbolcularımızın görüşleri
      Fortis Türkiye Kupası Yarı Finali’nde oynanan Kayseri Erciyesspor karşılaşması sonrasında görüşlerini açıklayan futbolcularımız üzüntülerini dile getirdiler.
      Oyuncularımızdan Ömer Rıza, birçok pozisyonu kaçırdıklarını belirterek, "Söylenecek pek fazla bir şey yok. Çok pozisyon kaçırdık. Sonuçta mağlup olduk" dedi.

Mısırlı futbolcumuz Ayman da takım olarak kupayı kaldırmak istediklerini ancak başaramadıklarını kaydederken, Umut Bulut, iyi mücadele etmelerine rağmen turu geçemediklerini vurguladı.

Umut, "İyi mücadele ettik, iyi oynadık. Kazanmak isteyen taraf bizdik. İlk maç yendikleri için onlar daha kontrollü oynadı. Penaltılara kaldık. Sonuçta bir taraf kaybedecekti. Kaybeden taraf biz olduk. Artık lige döneceğiz. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Vay be bundan 3 sene öncesinde takım ikinci sıradayken bile bir mağlubiyetle kulübü basanlar bugün neden acab sus pus. Daha önce bende karşıydım ama artık taş yerinde ağır değil. ''TRABZON EN AZ İKİ SEZON İSTANBUL'DA OYNASIN MAÇLARINI'' taraftar uyuşmazlıkta, yöetim uyuzmazlıkta, teknik kadro uyuzmazlıkta be ne yaw çekilir dertmi bu.
        Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
        Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
        WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak rizeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla kullanmıs adamlar ıste oy vermısler kardes gormusler ama bızım gercek kardesımız trabzonspordur hatta bu gercegı herkezın kabul etmesı gerekıyor trabzonspor bızım abımızdır bundan once bıze yaptıgı fedakarlıkları kımse ınkar edemez dostlugumuzu artık kımse bozamacaz eger aynı gune denk gelmesse ınsallah bızde mekansızlar olarak gelıp trabzonspora destek vermeyı dusunuyorum ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Dostum keşke herkes seni gibi düşünse bu düşmanlıkta biter ama ben herkesin öle düşündüğüne inamıyorum çoğu rizeli zaten ezik feneri destekliyo..

Yorum

• rezillikte sınır tanımayan neidüğü belirsiz şahıs = Hacıosmanoğlu
            Trabzonspor tarihi boyunca böyle rezil bir şahsiyeti tanımamış böyle rezil bir şahsiyetle karşılaşmamıştır.Trabzonspor tarihine geçtiği için kasıla kasıla konuştuğundan hiç şüphem yok

Neymiş efendim hocalarının arkasındaymışlar satın aldığınız sözde taraftara mı güvenipte bu kadar rahat olunuyor merak ediyorum.Lazaronide 29 haftada 42 puanı çok rahatlıkla toplar kupadan erciyese yenilerek elenebilirdi(eminim elenmezdi) peki o zaman 600,000 euro tazminat niye ödendi.Hocasının arkasında olan önce bunun hesabını versin.Satın aldıklarının arkasına sığınmadan

yada hiçbiriniz hiçbişeyin hesabını vermeyin yeterki yakamızdan düşün artık yediğiniz içtiğiniz sizin olsun TRABZONSPORumuzu bize bırakın

Yorum

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              rezillikte sınır tanımayan neidüğü belirsiz şahıs = Hacıosmanoğlu
              Trabzonspor tarihi boyunca böyle rezil bir şahsiyeti tanımamış böyle rezil bir şahsiyetle karşılaşmamıştır.Trabzonspor tarihine geçtiği için kasıla kasıla konuştuğundan hiç şüphem yok

Neymiş efendim hocalarının arkasındaymışlar satın aldığınız sözde taraftara mı güvenipte bu kadar rahat olunuyor merak ediyorum.Lazaronide 29 haftada 42 puanı çok rahatlıkla toplar kupadan erciyese yenilerek elenebilirdi(eminim elenmezdi) peki o zaman 600,000 euro tazminat niye ödendi.Hocasının arkasında olan önce bunun hesabını versin.Satın aldıklarının arkasına sığınmadan

yada hiçbiriniz hiçbişeyin hesabını vermeyin yeterki yakamızdan düşün artık yediğiniz içtiğiniz sizin olsun TRABZONSPORumuzu bize bırakın
              çok doğru vazoroni iyi olduğu için söylemiyorum ama bu kalitesiz ligde belki de o olsa hala şampiyonluğa oynuyorduk.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok doğru vazoroni iyi olduğu için söylemiyorum ama bu kalitesiz ligde belki de o olsa hala şampiyonluğa oynuyorduk.
                belki? kim bilebilir ki.. Belki Marcelinho gitmemis olurdu? Belki Musampa iyi oynuyor olurdu.... kim bilir...
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak İ.Hacıosmanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz Ziya Hoca’nın arkasında sonuna kadar durduk, bundan sonra da duracağız'' dedi.
                  Bizde İ.Hacıosmanoğlu'nun Arkasındayız!!Bundan Sonrada Duracağız

Yorum

• İlk olarak vefalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostum keşke herkes seni gibi düşünse bu düşmanlıkta biter ama ben herkesin öle düşündüğüne inamıyorum çoğu rizeli zaten ezik feneri destekliyo..

Evet dostum haklısın rızenın cogu fenerı tutuyor olabılır ama bızım bu hele gelmemızı ıste bu fenerlıler yaptı ama dostluk ıcın bı adım atıldı sonucta vede bız trabzona gelıp destek vermek ıstıyoruz aynı seyı sızden beklıyorum bız trabzonspor-bursaspor macında yanınızda olmak ıstıyorum vede ozellıkle hemen hemen tum maclarda bırbırımıze destek vermek ıstıyoruz ama suna gercekten ınankı dostluk ıcın cok saglam bı adım atıldı vede bu adımı sız attınız lutfen gerı cekılmeyın neden bız bursa-ankara gıbı olamıyoruz bursa-ankara arasındakı mesafe ıle bızım aramızdakı mesafeye bak her macta bırbırımızı neden yıcez neden beraberce macı ızlemıcez artık bıtsın cunkı bu yolda cok acılar cekıldı bız sızı artık kardesımız bılıyoruz sızde bızı oyle bılın bursa macında yanınızda olacaz söz size!

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      belki? kim bilebilir ki.. Belki Marcelinho gitmemis olurdu? Belki Musampa iyi oynuyor olurdu.... kim bilir...
                      ama kabahat bizde 4 maçta adam gönderilirmi. bak febe hocasından o kadar yakınıyor ama takımın başında.
                      aslında bizde göndermedik kimin payının büyük olduğu zaten zamanla anlaşıldı.
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ama kabahat bizde 4 maçta adam gönderilirmi. bak febe hocasından o kadar yakınıyor ama takımın başında.
                        aslında bizde göndermedik kimin payının büyük olduğu zaten zamanla anlaşıldı.
                        Ziyayi gondermeyen adam...
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Gelen gideni aratir...
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gelen gideni aratir...
                            Denize dusen yilana sarilir.... biz boguluyoruz...
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Denize dusen yilana sarilir.... biz boguluyoruz...

Yilan kelimesi tam oldu
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Allah belanızı versin hala ziyanın arkasındayız diyolara başımıza nerden musallat oldu bu adamlar ya defolup gitmeleri için ne gerekiyor yetmedimi bunca başarısızlık başarısızlıkta istikra abidesi ettiler biz Allah sorsun emi bunca insanın ahını akşamdan beri sinirden üzüntüden ne yaptığımı bilmiyorum kocatakımı nehale getirdiler şu bikaç yıldır en kıl olduğumuz rakiplerden kayseri takımlarına hüsran yaşattılar onları güldürdüler ya ne diyeyim ben bu ymnetime Allahımdan bulun neolur yeter artık defolun gidinnnn
                                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X