Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğan’dan vur emri
    YARIN Kayseri’de oynayacağı Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan oyunculardan müsait gördükleri pozisyonlarda şut çekmelerini istedi. Eksiklerin bir hayli fazla olduğu bordo-mavili ekipte Stepanov ve Risp’in sakat olması tecrübeli hocayı da sıkıntıya soktu. Doğan bu mevkiye Hüseyin’i çekmeyi düşünüyor.

Trabzon'da İlk Bomba Transfer
    Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, bir yıldır peşinden koştuğu Samsunsporlu Adnan’la prensip anlaşmasına vardı.
    Bordo-Mavili kulübün, Samsunspor’da kiralık oynayan futbolcusu Feridun’un bonservisine karşılık Adnan’ı renklerine bağlayacağı belirtildi. Bu arada İbrahim Yattara’nın menajeri Adnan Demir, Çek kaleci Daniel Zitka’yı yönetime önerdi.
    Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da gönderilecek futbolcuların listesini Kayseri Erciyespor maçı sonrası belirleyeceği ve yönetim kuruluna sunacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan ve Trabzonspor’la ismi anılan İbrahim Akın, yönetimi ikiye böldü. Bu futbolcunun Doğan’ın istemesi halinde transfer edilebileceği bildirildi.

Haluk AYYILDIZ/Akşam

Önce Doğan Görüşecek

Yeni sezonda da kadrosunda tutmayı düşündüğü oyuncularla bire bir konuşacak olan tecrübeli hocanın, istekleri ve beklentilerini tek tek ileteceği kaydedildi.
    Edineceği izlenimleri daha sonra yönetimin kurmaylarıyla paylaşacak olan Doğan’ın uzun süredir yurtiçinde ve dışında hem yerli hem de yabancı oyuncu izleyen transfer komitesinin raporuna da geniş yer ayıracağı vurgulandı.
    Bordo-Mavililer’in teknik patronunun, özellikle yabancı tercihlerini genç isimlerden yana kullanması bekleniyor.
    Fanatik

Trabzon Kayseriye Gitti
    Trabzonspor, yarın ligde Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maç için Kayseri'ye gitti.

Özel bir uçakla Kayseri'ye giden bordo-mavili takımın 5 futbolcusu Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

Bordo-mavili takımda, kaleci Jefferson, Stepanov, Musa ve Risp ile cezalı Erdinç, 18 kişilik maç kadrosunda yer almıyor.

-UMUT: ''11 KİŞİ OYNAYACAĞIZ''-

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, eksik oyuncularının bulunduğunu ifade ederek, ''Sonuçta 11 kişi sahaya çıkacağız. Eksik oyuncularımızın yerine oynayan oyuncularımız da onları aratmayacaktır'' dedi.

Ligde son 2 haftada aldıkları mağlubiyetlerin ardından tekrar bir çıkış yakalamak istediklerini ifade eden Umut, ''Trabzonspor'a yakışan bir oyun ortaya koyarak sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bunun için Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Hasan, Ufukhan, Çağdaş, Celaleddin, Ferhat, Ayman, Hüseyin, Gökdeniz, Ceyhun ve Umut Bulut 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.

AA
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Kaderine razı

Trabzonspor Genel Sekreteri Dülger, yarınki Erciyes maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını fakat kaybetmelerinin de dünyanın sonu olmadığını belirterek, "Sakat ve cezalılar nedeniyle eksiğiz ancak bu bahane olamaz. Yenilsek de 4. büyük unvanımızı elimizden alamazlar" dedi..

Ligi ikinci plana ittiler
      Bordo-Mavili yönetim, G.Saray ve Ankaragücü yenilgilerinden sonra 2. plana ittiği lig için artık iddialı konuşmuyor. Genel Sekreter Zekai Fırat Dülger, Erciyes maçının üç sonuçlu olduğunu belirterek, "Tabii ki kazanmak istiyoruz. Ancak kaybettiğimizde de hayat devam ediyor olacak. Trabzonspor daha önceleri de yenildi pazartesi günü de (yarın) mağlup olabilir" dedi.

Gelecek kupaya bağlı
      Asıl hedeflerinin kupa olduğunu ifade eden Dülger, "Sarılacak tek hedefimiz artık kupa. Önümüzdeki iki yarı final maçı Trabzon'un geleceğini şekillendirecek. Bunun içinde hem yönetim hem de teknik heyet var. Elendiğimizde Ziya hoca da biz de topun ağzına geliriz. Çünkü o saatten sonra taraftarın tepkisini hiç kimse dindiremez" şeklinde konuştu.

TAKVİM
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzon'un Adnan atağı

Trabzonspor, Feridun'un bonservisine kaarşyılık Samsun'lu Adnan'la söz kesti
        TRABZONSPOR yönetimi, bir yıldır peşinde koştuğu Samsunspor'un jokeri Adnan'la prensip anlaşmasına vardı. Samsunspor'da kiralık olan Feridun'un bonservisine karşılık Adnan'ın alınacağı bildirildi

Martinez, Trabzon'a söz verdi

Kolombiyalı file bekçisi "Sakaryaspor ile anlaşın. Nürnberg ya da Lyon'a gitmezsem sizinle görüşürüm" sözünü verdi

Martinez ısrarı

Trabzonspor'un gelecek sezon kaleye düşündüğü isimlerden biri olan Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'in, bordo-mavililere söz verdiği öğrenildi. Devre arasında takas önerilen Kolombiyalı kaleci için Sakaryasporlu yöneticiler "Sıkıntılı bir dönemde futbolcu veremeyiz" yanıtını vermiş ve transfer gerçekleşememişti. Trabzonspor yönetimi sezon sonuna kadar bu işi bitirmek için girişimlerini hızlandırdı.

"B PLANI" HASAGİÇ
        Martinez'in yöneticilere, "Lyon ve Nürnberg'ten de teklif var. Türkiye'de kalmayı düşünürsem ilk olarak Trabzonspor ile görüşürüm. Siz yeter ki kulübüm Sakaryaspor'u ikna edin" haberini yolladığı iddia edildi. Bu arada Kolombiyalı file bekçisinin olmaması durumunda da "B planı" devreye gireceği söyleniyor. Bu planda Gaziantep'in kalesini koruyan Hasegiç adı bulunuyor.
        Yılmaz ŞENOL

Yorum

• İstikbal’de mesai maç saatine göre ayarlandı...

Boydak Holding'e bağlı fabrikalarda çalışanlar, Pazartesi gününe alınan Kayseri Erciyesspor - Trabzonspor maçı için mesailerini erken bitirecekler. K. Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın çalışanlarına bu önemli maç için izin verdiğini belirterek kendisine teşekkür etti.
          Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
          Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın pazartesi günü saat 16.00'da oynanacak Trabzonspor maçı için çalışanlarına izin verdiğini belirten Korkmaz, "Maç saatinde fabrikasını erken kapatacak ve çalışanlarını Erciyesspor maçına gönderecek olmasından dolayı Hacı Boydak Bey'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.
          Kayseri Erciyesspor'un başarıyı yakalamasında teknik heyetin ve futbolcuların yanında Kayserili taraftarlara da görev düştüğünü kaydeden Bülent Korkmaz şunları söyledi: "Burada önemli olan taraftarımız. Kayseri'de yaşayan bütün herkesi o statta görmek istiyorum. Ben o stada geldiğim de stada girememiş taraftarı da görmek istiyorum. Biz orada bir tane boş koltuk görmek istemiyoruz. Ayrıca tekrarlıyorum, Hacı Boydak Bey'in maç saatinde fabrikasını erken kapatması ve maça gideceklere izin vermesi çok güzel bir jesttir. Bu önemli maçta bizi kimse yalnız bırakamaz. Zor bir maç olacak, herkesin sabretmesi gerekiyor. Stada gelen taraftarın sadece takım lehine tezahürat etmesi gerekiyor. Maçın bitiş anına kadar herkesin sabretmesi lazım."

"Program Değişikliği için yönetimimiz gereken açıklamayı yaptı"
          Maç programının değişikliği için kendisinin söyleyecek bir şeyi olmadığını belirten teknik patron Korkmaz şöyle devam etti: "Bu konuda konuşmama gerek yok, yönetim kurulumuz ve başkanımız gereken açıklamaları zaten yaptılar. Benim için önemli olan, takımımın hangi gün olursa olsun sahaya çıkıp maçı kazanması. Bizim düşüncemiz bu ve biz buna konsantre olduk. Antrenmanlarımız gayet güzel geçti. Milli takımdan oyuncularımız geldi. Cumartesi toplu bir idman yapacağız. Tek düşüncemiz galibiyet."
          Ali Turan'da sorun yok
          Salı günkü idmanda sakatlanarak idmanı yarıda bırakan Ali Turan'ın ertesi gün tekrar antrenmanlara katıldığını bildiren Korkmaz, "Futbolcularımın hepsi özverili ve fedakar bir şekilde çalışıyor. Takımda Güven dışında eksik yok ama kendisi ekstra antrenmanlar yapıyor. Onu da en kısa zamanda takıma kazandırmak istiyoruz" dedi.
          Fadhel'e teşekkür
          Fadhel'in kendisinin de takımdan ayrılmak istediğini ve yönetimle anlaşarak kontratını feshettiğini söyleyen Korkmaz yaptığı hizmetlerden dolayı da Fadhel'e teşekkür etti.
          Beşiktaş maçında hücum eksikliği olduğu söylentilerine katılmadığını belirten Korkmaz, "Ben yeterince hücum yapmadığımız görüşüne katılmıyorum. Biz, takım halinde hücum, takım halinde defans yaptık. Sadece hücum elemanlarıyla oynayarak maç kazanıldığını görmedim. Ben oyun genelinden memnunum. Benim için önemli olan üç puan. 3 tane veya 5 tane gol atmışsın fark etmez, önemli olan aldığımız 3 puandır. Herkesin bir planı, stratejisi vardır. Bizde kendi planımızı uygulamaya çalışıyoruz. Bizim her zaman bir B planımız vardır" diye konuştu.
          Mavi-siyahlıların teknik patronu, Milli Takımlar teknik sorumlusu Fatih Terim'i, ekibini ve futbolcuları aldıkları Yunanistan galibiyeti ve Norveç beraberliğinden dolayı kutladı.
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• artık stadımıza kavuşuyoruz. lig tv alt yazı geçmiştir az önce bütün anlaşmalar tamamlanmıştır. sezon sonu çalışmalara başlanacaktır hayırlı uğurlu olsun....... :tsmeşale:
            İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
            Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              artık stadımıza kavuşuyoruz. lig tv alt yazı geçmiştir az önce bütün anlaşmalar tamamlanmıştır. sezon sonu çalışmalara başlanacaktır hayırlı uğurlu olsun....... :tsmeşale:
              abi 1 nisan şakası değil dimi.bak kaldıramayız bu kadar ağır şakaları
              inadına TRABZON
              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• başka ne olabilirki...... kendimizi eğlendirelim bariii...
                İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  artık stadımıza kavuşuyoruz. lig tv alt yazı geçmiştir az önce bütün anlaşmalar tamamlanmıştır. sezon sonu çalışmalara başlanacaktır hayırlı uğurlu olsun....... :tsmeşale:
                  Nisan 1 sakasi olmaz insallah ...
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• aynen öyle kardeşim 1 nisan şakası.

Yorum

• martinez ve lyon ne alaka
                      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Geçti Bor’un pazarı...
                        Futbolu bıraktığını açıklamasından sonra Trabzonspor ile ilk kez geçtiğimiz günlerde temas kurmaya çalışan ve “jest” bekleyip olumsuz yanıt alan Szymkowiak’ın ısrarını sürdüreceği öğrenildi.
                        01.04.2007

Ülkesinde aldığı ‘yorumculuk’ önerisini tatminkâr bulmayan Polonyalı’nın futbola dönüş fikrine ise sıcak baktığı kaydedildi. Bazı takımlardan cazip teklifler alan tecrübeli oyuncunun elini kolunu bağlayan durum ise Trabzonspor’un FIFA’ya yaptığı başvuru. Eğer Szymek, Bordo-Mavili kulüpten izinsiz olarak futbola dönerse, altından kalkamayacağı kadar ağır tazminatlarla karşı karşıya kalacak. “Menacerim Türkiye’ye gelsin ve bu işi dostça halledelim. Sonuçta uzun süre Trabzonspor’a hizmet ettim” mesajını yineleyen Szymkowiak’a bundan sonraki süreçte de taviz verilmeyeceği dile getirildi. Hukuki açıdan hiçbir boşluk bırakmamak için kısa süre önce eski oyuncusuna tüm alacaklarını ödeyen ve işi sağlama alan Trabzonsporlu idarecilerin, “Bize basit bir mektup yollayıp, ‘Futbolu bıraktım’, dedi. Transferde işimizi zorlaştırdı. Hiçbir zaman nezaket kurallarına uymadı. Şimdi yapacağı hiçbir önerinin anlamı yok. Biz bu işin hukuki boyutuyla ilgileniyoruz” dediği öğrenildi.

bu yönetim ne dio ya
                        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• A.sebatspor 0-0 Kocaelispor dk15

(UEFA)

Yorum

• Büyükşehir bld 2-0
                            Samsunspor

dakika 85...

(UEFA)

Yorum

• "HAKAN ARIKAN SÖZÜ"
                              Trabzonspor yönetimi sürekli olarak kaleye yeni bir isim almak için yoğun arayış içinde olurken şimdi de gündeme Ankaraspor’un milli kalecisi Hakan Arıkan geldi. Daha önce Kocaelispor’da oynarken de Trabzonspor’un transfer etmek istediği ama daha sonra vazgeçtiği Hakan Arıkan için Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek’in, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’a söz verdiği dile getirildi. Albayrak’ın, kaleci arayışı ve Hakan’ı talep etmesi üzerine, Gökçek’in, “Sezon sonu gelsin. Kaleye normal bir oyuncu bulalım. Hakan’ı kesin olarak Trabzonspor’a veririz” dediği dile getirildi.

Hakan Yakınlarına Söyledi
                              Bordo-Mavili yönetimin, bu oyuncuyla da büyük oranda anlaştığı belirtildi. Hakan’ın da Ankaraspor’da oda arkadaşı olan Trabzonspor’un eski futbolcusu Adem Koçak ve bazı yakınlarına, “Başkanımız Melih Gökçek, benim için Trabzonspor’a söz vermiş… Her halde gelecek sezon Trabzonspor’dayım” dediği dile getirildi. Hakan Arıkan’ın alınması halinde, Jefferson’un kesin olarak gönderileceği ve Ahmet ile Tolga’nın takımda tutulacağı vurgulandı. Jefferson’un, Ankaraspor’a takas olarak verilebileceği de ifade edilirken, Brezilyalı kalecinin böyle bir teklife nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.

Listede Yabancı Kaleci Var
                              Öte yandan Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek arasında varılan prensip anlaşmasına karşın bir aksilik çıkması halinde Bordo-Mavililerin, yabancı kaleciye yöneleceğine işaret edildi. Bu amaçla Gaziantepspor kalecisi Hasagiç, Hırvat kaleci Pletikosa ve Kayserispor kalecisi İvankov’un da listeye dahil edildiği belirtildi. Trabzonspor’un yerli kaleci alamaması halinde önceliği Hasagiç’e vereceği, İvankov’un ikinci sırada yer aldığı, Pletikosa’nın ise son çare olarak düşünüldüğü bildirildi. Konuyla ilgili çalışmaların da önümüzdeki ay sonuçlanması bekleniyor.

kırmızıyla yazılan yere kadar uydurulmadıysa olabilecek ve güzel bir haber ama kırmızıyla yazılanlar bende şüpheuyandırmadı değil

çünkü ıvankov sıradan bir kaleci pletikosa ise ara transferde spartak moskova kulubüne 3 milyon dolar gibi bir ücretle transfer oldu yani imkansız bu arada martinezin isminin geçmemesine şaşırdım oysaki en iyisi o

Yorum

• "‘AT YARIŞI HOBİM OLUR’"
                                Beşiktaş Teknik Direktör Tigana tarafından süresiz kadro dışı bırakılan genç futbolcu İbrahim Akın, günebakış’ a önemli açıklamalar yaptı. Beşiktaş kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten İbrahim, “Beşiktaş kulübünden seneye ayrılırsam ilk tercihim Trabzonspor olacaktır. Trabzon benim ailemdir. Çünkü Karadeniz çocuğuyum. İki kulüp anlaşsın, gerisi kolay… Neden Trabzonspor olmasın? Ailemde Trabzonspor da futbol oynamamı çok istiyor. Nasipse önümüzdeki sezon bu olayı gerçekleşir. Ben de en çok istediğim kulüplerden birinde forma giyme şansını yakalamış olurum” şeklinde konuştu.

At Yarışı Oynuyorum
                                Özel hayatında at yarışını çok ilgi duyduğunu belirten İbrahim Akın, “Hiçbir zaman özel yaşantımı, futbol hayatıma karıştırmadım. At yarışı benim en büyük hobilerimden birisidir. Kesinlikle gece hayatım yoktur. Küçüklüğümden beri at yarışına karşı özel bir ilgim oldu ama bunu ne antrenmana ne de maçlara taşıdım. Eğer Trabzonspor’a transfer olursam, daha çok başarılara imza atarım. İki kulüp anlaştıktan sonra bu iş olur. Beşiktaş kulübü beni bırakmayacağını söyledi. Ama aşılmayacak engel yoktur. Ben memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi. Alaattin KAZANCI

günebakış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X