Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "YATTARA ÖZELDİR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, yerel bir TV’ye açıklamalar yaptı. Doğan, Yattara’nın oynatılmamasıyla ilgili eleştirilere yanıt verirken, "Yattara ilk geldiğimde mentalite olarak kötüydü. Sonra büyük bir değişim yaşadı. 3 yıl önce sezona harika başlamıştı. Mükemmel maçlar çıkarıyordu.

Sonra sakatlık geçirdi, 5 hafta kaybettik. Tam hazır değildi, zaman zaman oynatarak hazırlamaya çalışıyordum. Bu kez de sakattı. Sıkıntılı süreçten geçti. Eğer onu 90 dakika oynatmış olsam kaybederdik. Ankaragücü maçında ilk 11’deydi ama o da durumunu gördü" diye konuştu.

Ceyhun ile Sorunum Yok

Ceyhun’la ilgili olarak da, "İstediğim seviyede değildi. 1-2 hafta onu 11’e almadım. Alınganlık gösterdi. Ama Ceyhun, Rizespor karşısında istediklerimin yüzde 90’ nını yaptı. .Benim olduğum yerde kimse benle problem yaşamaz. Ceyhun akıllı mantıklı bir futbolcu. Oyundan çıkarken müsaade ister. Ceyhun’un oynamadığı dönemlerde kedisinde demir eksikliği olduğunu kulüp doktorlarımız tespit etti.

Bizde ona vitamin yüklemesi yaptırdık. Ceyhun’la aramızda öyle bir ortam yaratıldı ki, Ceyhun bir gün bana ‘hocam idmanda yan yana duralım da kavga yapmadığımız görülsün’ diye takıldı" görüşlerini savundu.

Hüseyin-Gökdeniz’e Övgü

Gökdeniz ile Hüseyin hakkında da açıklamalar da bulunan Doğan, "Gökdeniz Karadeniz’in tek başına takım olduğu dönemler oluyor. Süper asistler yapan bir yıldızımız var, ama gol oranı düşük, bunu da yakında çözecektir. Gökdeniz gibi oyuncular az geliyor. O’nun aslında futbolumuzu yurt dışında temsil etmesi gerekir.

Yani Gökdeniz’den beklentilerimiz oldukça fazladır. Hüseyin’inde bir dönem Trabzon’da hangi şartlar altında oynadığını hepimiz biliyoruz. Bu futbolcu arkadaşlarımıza sahip çıkılmalıdır. Bana göre Gökdeniz’i de Hüseyin’i de yaşadıklarından dolayı ödüllendirmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Yattara’yı Herkes Oynatır

Doğan, "Tam hazır hale gelmesi için çaba harcıyoruz. Bunun için kendisine ikinci yarılarda forma veriyorum. Çünkü bu kadar uzun bir ayrılıktan sonra tam kapasiteye çıkmak kolay değil. Sağlam, her yönüyle hazır bir Yattara’yı hangi hoca oynatmaz ki? Yattara inanılmaz yetenekli bir oyuncu… Ben Yattara’nın yapabileceklerini görüyorum.

Onu fizik olarak hazır gördüğümde zaman 90 dakika oynatırım. Kendisiyle de konuştum. Erciyespor kupa maçına kadar her yönüyle hazır hale gelecek. O maçta gerçek Yattara’yı izleyeceğimizi düşünüyorum. O da bu konuda bana söz verdi" dedi.

Babamın Oğlunu Tanımam

Teknik Direktör Ziya Doğan, "Şu anda geleceğin planlarını yapıyorum. Yöneticilerin büyük çoğunluğu yanımdadır. İstikrar her zaman başarıyı beraberinde getirir. Bana sahip çıkılan yerde bırakıp gitmem. Zoru severim.

Doğan’ın bir duruşu vardır, bu duruş da birilerini rahatsız ediyor. Son yılların en iyi teknik direktörüyüm. Ziya Doğan’ın kendini pazarlamaya ihtiyacı da yoktur. Şenol Güneş’in Trabzon’daki rekorunu kırdım. Taraftar sokakta bana, ‘sakın teslim olma’ diyor. Bulunduğum yeri kaybetme korkusunu yaşamıyorum. Antrenörlüğüm boyunca babamım oğlu dahi olsa tanımadım" şeklinde konuştu.

Ya kafayı yiyeceğim ya rekor kırdım herkes yanımda diyor ya çıldırtcak bizi ya adam herşeyin bahanesini buluyor

ulan geçen yıl malatyayı küme düşüren benmiyim bu sene 7 haftada 1 puan alan takımın teknik direktörü ben miyim

Yazıklar olsun bize adam kendini imparator sayıyor
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.04.2007, 13:54.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Doğan:“Evet Başarısızım”

Trabzonspor Teknik direktörü Ziya Doğan, Zigana Tv"de Miraç Özağcı"nın “Direk Atış” programında bir çok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Doğan, yaptığı açıklamada, korkak futbol oynattığı yönündeki eleştirilerin haksızlık olduğunu ifade ederek, “Korkak değil, aksine cesaretliyim, ancak bir deli kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkaramadı” sözü gibi birileri bunu çıkardı ve sonunda insanları etkiledi. Tabloya bakan, korkak futbol oynatmadığımı görür” dedi.

5 Forvetle Gol Atamadık

Doğan, futbol anlayışının artık değiştiğine işaret ederek, “Orta sahasız takım olmaz, 7 defansla G.Birliğine 4 gol attık, 5 forvetle A.Gücüne gol atamadık. Bu demek ki çok forvetle gol atılmıyor, dengeli takım gerekiyor, Futbolda göze hoş gelen, lüks oyuncu taşıma oranı 1"e düştü. Bakın F.Bahçe"ye tek forvetli ve 3 ön liberolu sistemle oynuyor. Bunları iyi analiz eden insanlar “savunmacı” veya “korkak” oynatıyor demez” dedi.

Doğan: “Evet Başarısızım”

Doğan, “Şu anki tabloya göre başarısızım. Dışardan bakarak konuşmak kolay, ama bir de içerde neler yaşandığını bilseler, o zaman bazı şeyleri, daha iyi anlarlar. Şuanda lig devam ediyor. Lig sonunda her şeyi anlatacağım” dedi.

Yönetim Arkamda Durdu

Geldiği zaman kendi dönemindeki takımın yüzde 90"ı değişmiş olarak bulduğunu anlatan Doğan, “Sistemi yeniden oturmak o kadar kolay değildi. Bunun içinde devre arasına kadar gidip, o zaman yapacağımız takviyelerle istenilen ekibi yaratmayı hedefledik. 7 maçlık kötü süreçte bırakmayı düşünmedim. Yönetim de arkamda durdu. Tabi ki gitmemi isteyen yöneticilerde olmuştur, ancak yönetim istikrarı seçti” dedi.

Şanssızlık Kurbanıyız

Devre arasında sistemine uygun Ayman, Risp ve Erdinç"i aldıklarını hatırlatan Doğan, “Beni ve sistemimi bildikleri için bu oyuncuları tercih ettim. Gelir gelmez de bunun için uyum sağladılar. Szymek gelmeyince Ceyhun"u transfer ettik. İyi bir hava yakaladıktan sonra G.Saray yenilgisi ve ardından sakatlıklar geldi. Oluşturduğumuz gülcü defans bozuldu. Sakatlıkların hepsi aynı bölgeden olunca sarsıldık. Bu şansızlıklar olmasa, yine iddia ediyorum, yenilmezdik” dedi.

Gelecek Yıl Buradayım

Yeni sezonda takımın başında olacağını bildiren Doğan, “Yönetim de bu yönde bana destek veriyor, Bunun Avrupa"ya gidip gitmeme yönünde ön şart yok. Ben hiçbir zaman konumu mu koruma uğraşında olmadım. Gelecek sezon içinde çalışmalara başladık. Transferi ben yaparım, Celaleddin, Ayman"ı ve birkaç oyuncuyu kayırdığım yönünde söylemler beni tanımayanların uydurmasıdır. Sahada babamın oğlunu tanımam. Oyuncu bilir ki hak eden, formayı giyer” diye konuştu.

Finale Çıkacağız

Doğan, Erciyes"in zor bir rakip olduğunun altını çizerek, “İlk maçta yenildik amam takımıma güvenim tam. Bu turu geçip finale çıkacağız. Tabi ki bu zor olacak ama Trabzonspor bunu başaracak gücü vardır” dedi.

HABER61
      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.04.2007, 14:06.

Yorum

• yahu şu fener hakkında yorum yapmak zorunda mısınız kardeşim başka örnek mi yok ya

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu şu fener hakkında yorum yapmak zorunda mısınız kardeşim başka örnek mi yok ya
          Abi zeka özürlü onu bile yapamıyor fenerde orada appıah aurelio gibi sürekli hucuma çıkan her sene en az beş gol atan adamlar oynuyor tek forvet oynuyorlarmış ulan cahil herif alex tuncay yozgatlı Tümer ne oluyor senin mantığına göre ceyhun gökdeniz yattara forvet oluyorda onlar niye olmuyor futbol düşmanı

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi zeka özürlü onu bile yapamıyor fenerde orada appıah aurelio gibi sürekli hucuma çıkan her sene en az beş gol atan adamlar oynuyor tek forvet oynuyorlarmış ulan cahil herif alex tuncay yozgatlı Tümer ne oluyor senin mantığına göre ceyhun gökdeniz yattara forvet oluyorda onlar niye olmuyor futbol düşmanı

Basarili olmayan insanlar daima elestirenlerin ilgisini baska alana cekmeye calisirlar.

Fakat "bizimkiler" bunu dahi basaramiyor!!!!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bence ziya dogan aciklamalarindan sonra "YERSEN" demeyi unuttu, yada ayagini kaydirmak isteyenler bu kismi yayinlamamislar
              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• bu adaın ar damarı çatlamış. Çok zor günler bizi bekliyor, gelecek sene küme düşebiliriz. Allah yardımcımız olsun, ne hallere geldik, el kol bağlı. Gerizekalı arkadaşım olacağına, akıllı düşmanım olsun derler ya.. Bu yönetim bizi bitirecek...
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Ferhat, Çağdaş, Hüseyin, Celaleddin, Ayman, Mustafa, Ceyhun, Gökdeniz, Umut ve Yattara onbiri ile çıkması bekleniyor.

Doğan'ın hafta içinde Kayseri Erciyesspor ile yapılacak Türkiye Kupası maçını da düşünerek, yarın sürpriz bir kadroya yer verebileceği belirtildi.

İŞTE BU!

Oley Ziya Doğan Mustafa keçeliyi oynatacakmış Mustafa kim mi vucudunda demir eksikliği dahil hiçbir kansızlık şikayeti olmayan form grafiğiyle Avrupanın ünlü kluplerini peşinden koşturan ve çok değişik bir stili olan sol açık veya sol bekten nasıl bozulduğu bile belli olmayan ön libero aday adayı

Anlaşılan Stephanov hala iyileşmedi nasıl sakatlıksa bu birde bizim takımda ölüm sesizliği varmış kampa girmişler sakaryayı yenerlerse şampiyon olacaklar ya takımın motivasyonu bozulmasın aman !

SÜRPRİZLER

1.Ünlü top kesici Hasan Üçünçünün Kayseri Erciyesspor maçı düşünülerek Yattarayın yerine oynatılması.

2.İkinci sürprizde Ufukhanı sag bekte oynatarak Ferhat takma adlı gizli ön liberoyu Ayman ( Ön liberoların kralı ) Hasan ve Mustafa Keçelinin yanında sahaya sürüp Ceyhun adlı Demir eksikliğinden dolayı oynatılmayan oyuncunun yerine Ceyhun fazla demir kaybetmesin diye oynatılması

3.İngilterenin meşhur yıldızlarından Ömer Kerim Ali Rızanın yine çarşamba günkü maç düşünülerek sahaya sürülmesi koşsun ve rahatlasın diye.

4.Nuri Albayrak ın kongrede söz ettiği ilk yıldız olan Ahmet Şahinin Tolga Martinez karşısında ezilmesin diye sahaya sürülmesi.

Birileriniz Cem ile Musampa mı diyor olmaz imkansız onları Capello Ziya Doğan biliyor çok koşmuyorlar ziyanın deyimiyle sabit oynuyorlar yani çakılı denemeye gerek yok

İşte sakarya maçının sürprizler sonrası oluşan kadrosu: Ahmet Şahin,Ufukhan,Hüseyin,Çağdaş,Celalettin,Ayman,Ferhat,Mustafa Keçeli,Hasan,Ömer Rıza,Gökdeniz

Aman Allahım bu kadro ne böyle ben bile inanamadım !
                  En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 20.04.2007, 16:12.

Yorum

• Napmış Şenol GÜNEŞ'in rekorunu kırmış.Ulan 7 maçta 1 puan alarak Trabzonspor'a gelmiş geçmiş tüm teknik direktörlerin rekorunu kırdım desene Şenol GÜNEŞ'in muşmulasını yiyesice..
                    Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

• Yıldızların finaldeki rakibi Beşiktaş

Nike Premier Cup 2006/07 Yıldızlar Türkiye Birinciliği finallerinde micadeeden takımımızın finaldeki rakibi MKE Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Beşiktaş oldu.

Buna göre Trabzonspor ve Beşiktaş yıldız takımları yarın (cumartesi) saat 15.30'da İstanbul Kasımpaşa Stadı'nda Türkiye birinciliği için mücadele edecekler.

Tüm taraftarlarımız davetlidirler.
                      Not: Bugüne kadar Resmi sitede girilen haberlerde okadar fazla kelime hatası yanlış bilgiye rastladık ki. Herdefasında gözden kaçabilir dedik. Takip edenler bunun farkındadır. Ama bütün bunlara rağmen bu hatalar bitmediği için artık resmi sitede yapılan bu yanlışlara özellikle dikkat çekeceğim. Koca Trabzonspor camiasının Bütün basın tarafından takip edilen Web Sitesinin bu şekilde hatalar yapmaya HAKKI YOK. Bir değil iki değil.
                      En son Burçak tarafından düzenlendi; 20.04.2007, 17:13.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Edu'nun cezası 2 maça iniyor,
                        Runje'nin cezası tek maça iniyor,
                        Erdinç'in itirazı reddediliyor

Sanki Trabzonspor sahipsizmiş gibi tüm bu yapılan haksızlıklara bir kişi çıkıpta cevap vermiyor
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Maça gitmeyi düşünüyordum ancak maalesef Sakarya maçıyla çakışıyor..

Ona rağmen maça gitmeyi düşünen olursa saat 1'de gitsin, Kasımpaşa-İstanbulspor maçını da izlesin.. TS-Sakarya maçıyla çakışmasa ben öyle yapacaktım..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Edu'nun cezası 2 maça iniyor,
                            Runje'nin cezası tek maça iniyor,
                            Erdinç'in itirazı reddediliyor

Sanki Trabzonspor sahipsizmiş gibi tüm bu yapılan haksızlıklara bir kişi çıkıpta cevap vermiyor

Düsene vururlar Dostum. Düsene vururlar
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Düsene vururlar Dostum. Düsene vururlar

Düşene değil Sahipsize vurular.

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Düşene değil Sahipsize vurular.

Düsmek sahipsizligin getirdigi bir sonucdur Renkdasim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X