Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseri Erciyesspor'a elenerek Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı Yusuf Şimşek, yönetim kurulu olarak kendilerini başarılı saymadıklarını söyledi.

Yusuf Şimşek, Kayseri Erciyesspor karşısında turu geçemedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Yönetim kurulu olarak kendilerini başarılı saymadıklarını kaydeden Şimşek, ”Başarılı değilsek yönetim kurulu olarak toplanıp karar almamız lazım. Trabzonspor için daha fazla zaman kaybetmemek gerekir. Uyum içinde çalışacak, kan uyuşmazlığı olmayan bir yönetim kurulu kısa sürede oluşmalı” dedi.

Hangi yönetim olursa olsun teknik direktör Ziya Doğan ile devam etmesi gerektiğini ifade eden Şimşek, “Başarı için istikrar önemli bir etken. Kim gelirse gelsin istikrar için Ziya Doğan ile göreve devam edilmeli” diye konuştu.
    Şimşek, ligde kalan tüm maçlarını kazanarak Trabzonspor'un ismine yakışır bir yerde ligi bitirmek için çaba göstereceklerini kaydetti.

Yusuf Şimşek, Trabzonspor'un bu hale gelmesinde basının yapıcı eleştiri yapmasından ziyade yıkıcı eleştiri yapmasının büyük rolü olduğunu da savundu.

Yorum

• Finale bejeke çıktı..
      Ah ulan ah.
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu... Bu yasima kadar gorup duydugum gelmis gecmis en kotu futbol takimi yoneticisi. Sadece Trabzonspor icin degil dunyada diyorum.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İbrahim Hacıosmanoğlu... Bu yasima kadar gorup duydugum gelmis gecmis en kotu futbol takimi yoneticisi. Sadece Trabzonspor icin degil dunyada diyorum.
          Hikmet onur u unutmayalım ... bide şu anda bjk nin yöneticisi celal kolot var bizimki ile o yarışırlar neticeyi fotofiniş belirler........
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İbrahim Hacıosmanoğlu... Bu yasima kadar gorup duydugum gelmis gecmis en kotu futbol takimi yoneticisi. Sadece Trabzonspor icin degil dunyada diyorum.
            hakemler ve bazı kulüp başkanları Trabzonspora sallarken ağzını açıp Trabzonsporu savunma gayreti gösteren tek yöneticiydi...bence yönetimin en iyi adamı
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• haciosmanoglu yakinda kendi listesini olusturarak yonetime talip olursa hic sasmam.
              "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• ayman maçtan sonra açıklama yapmış .. ligde telafi edeceğiz diye..! neyin telafisi ben anlamadım işte bu adamlarla uefa hesapları yapyorz VAh TRABZONUM VAH..

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hakemler ve bazı kulüp başkanları Trabzonspora sallarken ağzını açıp Trabzonsporu savunma gayreti gösteren tek yöneticiydi...bence yönetimin en iyi adamı
                  Tek savundugu fedarasyon ve Haluk Ulusoydur, onun yönettigi takimi tutmak agrima gidiyor.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ne olmus yaa havaalanında protestomu yapılımıs otobusmu taslanmıss

Yorum

• Adamin biri babasina bagiriyor
                      -baba tuttum bir deli
                      -oglum getir onu
                      -baba gelmiyor
                      -deliyi birak sen gel
                      -baba birakmiyor beni

Sen gelde kurtul bu yönetimin elinden kurtulabilirsen, birakin gidin diyorsun gitmiyorlar, teknik drektörü gönderin diyorsun, teknik drektör birakmiyor bizi diyorlar, hangisi deli hangisi akilli anlayamadim gitti?
                      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Taşlamak dövmek sövmek yok
                        protesto var

Yorum

• Lazoroni gönderilmeseydi bu ligte şampiyon bile olabilirdik. Bu söylediğimden Lazoronin iyi hoca olduğunu ima ettiğim sonucu çıkarılmasın lütfen. Lazoroni yanlış hocaydı. Hadi 1. hata oldu dedik kabullendik. Lazoronin daha ligin 4. haftasında gönderilmesi ise 1. hatayı katbe-kat aşan bir hataydı. Yerine Ziya Doğan tercihi hatanın boyutunu daha da büyüttü. Bu hatalrdan ders aldıkları belli; artık hoca değiştirmekle sorunun çözülmeyeceğini anladılar. Ama kendilerinin değiştirilmesi gerektiğini ise hala anlayamadılar. Bu işi beceremiyorsunuz. Tek doğruyla olmaz bu iş. Hoca konusunda bugüne kadar yaptığınız yanlışları sonunda çğrendiniz diyelim. Ya transfer konusunda ki yanlışlarınız, kurumsallaşma konusunda ki yanlışlarınız ve daha bir sürü konudaki ynlışlarınız nasıl düzelecek. Her konudaki yanlışınızı düzeltmeniz bu kadar süecekse çok bekleriz demektir.
                          Yanlışlarınızı düzeltene kadar değiştirin kendinizi, bilen birileri gelsin.
                          Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haciosmanoglu yakinda kendi listesini olusturarak yonetime talip olursa hic sasmam.
                            ahmet ağaoğlu başkan oda yardımcı olsun yeni sezonda ilk başta avrupa hedefiyle başlasınlar.... eminim nuriden daha başarılı olurlar
                            [ille d' 7]

Yorum

• Artık ötesi yok!

27.04.2007

Trabzonspor’un Süper Lig’e pamuk ipliğiyle bağlı 10 kişi kalmış Erciyesspor’a boyun eğip, UEFA Kupası’na katılma hayalini, gerçekleşmesi mucizeleri gerektiren konuma getirmesinden sonra, bu durumun direkt sorumlusu yönetimi ve teknik kadrosuna, “Nereye kadar?” sorusunu sormuştuk. Aradan geçen 24 saatlik sürede daha sakin düşünüp, sağlıklı bir öneriye ulaşma çabamız, neresinden baksak bizi sadece şu sonuca ulaştırdı: “Artık bunun ötesi yok!”
                              “Gereğini yapın!”
                              Neden tırnak içinde?
                              Çünkü gelen mesajların, temas kurulan herkesin ortak fikri de ondan. “Gereğini yapsınlar!” diyor herkes.
                              Nedir gereği?
                              Olmadı, olmuyor, bu büyük kulübün yükünü ne idari ne de teknik anlamda taşıyamıyorsunuz; güven tazeleyiniz, onay alamıyorsanız gidiniz...
                              Tabii ki iddiamız, hedeflerine ulaşamayan her yönetim ve teknik kadronun böyle davranması gerektiği şeklinde değil ama durum burada farklı. Bu beklenen bir son ve daha ilk günden bugün olacakların altını çizmişiz, kamuoyunun dikkatini bu noktaya çekmeye çalışmışız, “olmayacak, olmaz” demişiz.
                              Bakınız; tamamen seçim kazanmaya yönelik oy kaygısıyla bir araya gelen uyumsuz yönetimin görevi teslim alalı 17 ay oldu. Yaptıkları her icraat tartışılır durumda. Kulübün temel taşlarını yerinden oynattılar, insanları küstürdüler, yaptıkları onca yanlışa tepki gösterenleri düşman ilan ettiler, “Duayenlere” dil uzattılar, camianın en çok önem verdiği stadyum projesini “parti içi çekişmelere” kurban ettiler, 3 transfer döneminde her şeyi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Bu kurumun 4. kez transfer döneminde icranın başında olmalarına hem maddi hem de manevi anlamda tahammülü yok. “Şampiyonluk” dediler, olmadı “Şampiyonlar Ligi”, “Türkiye Kupası” hiçbiri olmadı. UEFA şansı kalmadı gibi. Sorsanız, “İnter Toto’ya katılmak istemeyiz” derler, önce bir katılma hakkını elde edin bakalım. Fikstür bunu da zor gösteriyor. Bölündüler, bugüne kadar olanlar bir yana son 15 günde bölünmüşlüğün alenileşmesi, ortaya komik görüntüler çıkardı. Başkan maçta yok, asbaşkan yerinde, 2. başkan, iki maç tribünde taraftarların arasında, 2. başkan Avanos Kampı’nda, kurumun en önemli kupa maçında, hem de ekibiyle. Asbaşkan yok, hem de ekibiyle. Allah aşkına ne söylenir bu duruma!
                              Gelelim işin teknik boyutuna. Rövanş maçında Trabzonspor, en ideal kadrosuyla hem de iyi oynadı, doğrudur. Ama penaltı atışlarına kalması olasılığını Bülent Korkmaz iyi değerlendirirken, Ziya Doğan, buna yönelik hamle yapamadı. Final de bu yüzden gitti. Bu arada, penaltı atmak istemeyen oyuncular da oldu, atmaması gerekenler kullandı ve tur kaçtı. Ömer Rıza son antrenmanda 6 penaltı kullandı, 5’i aut, biri direğe çarparak gol oldu. Doğan mecburen penaltı kullandırdı. Bunlar kimse, zaman geçirilmeden kamuoyuna açıklanmalı. Bu futbolcularla ilişkiler gözden geçirilmeli. Final yolunu engelleyen son an faktörleri bir yana Trabzonspor’un ilk maçtaki teknik hataların bu duruma gelinmesindeki rolü ve ligde bugüne kadar yapılan yanlışlar da gösterdi ki, teknik kadro kriz döneminde sağlıklı kararlar alamıyor, bu yükü taşıyamıyor.
                              Tribünlerde nemalandırılanlar dışında tüm taraftarlar kahroluyor. Onca söz verildi, büyük beklentilere sokuldular, zaman geçiyor, fırsatlar bir bir kaçıyor.
                              Son söz bir mail dostundan: “Taş atıldıktan, söz ağızdan çıktıktan, fırsat kaçtıktan, zaman geçtikten sonra işin telafisi olmuyor.”
                              Gereğini yapın, ötesi yok bunun...

Ergün Ata

bu adamın yazılarını beğeniyorum
                              12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                              - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                              Darbe sırası bizde...

Yorum

• Günaydin renkdaslarim.

Bu sabahda ses seda yok.
                                Antalya macinda Ziya Bey maalesef basimizda olacak
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X