Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mazereti var!

Teknik Direktör Ziya Doğan, "İkinci yarı sakatlık sorunu yaşamasak bizi kimse yenemezdi" dedi
    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "İkinci yarı incelenirse sakatlıklarımız olmasaydı, iddia ediyorum kimse bizi yenemezdi" dedi.
    Doğan, bordo-mavili takımın ilk 11'inin yüzde 50-60'ının sakatlık yaşadığını belirterek, "Savunmanın da yüzde 90'ı eksik. Bir takımda zaman zaman 4-5 kişi olmayabilir ama bu kadarını da ilk defa görüyorum. Sakatlıkların tamamının savunma mevkisinde olması gerçekten zor. Takım oluştururken zorlanıyorsunuz" diye konuştu.
    Ziya Doğan, Figo, Zidane, Beckham'ın oynadığı Real Madrid'de sıkıntı yaşandığını ifade ederek, şunları söyledi:
    "Dünyada kabullenmiş birşey var. Kim ne yazarsa yazsın orta sahasız oynamayacağım. Fakat art niyetli bunu yapan 1-2 kişi var. Bazılarınız bunların tuzağına düşüyorsunuz. Sizin iyi niyetinizi kullanıyorlar bence. Bunlar bir iki kişi ve rant peşindeler. Bunları biliyorum, kulüpte görev almak isteyen kişiler. Yanımıza yardımcı hoca vermek isteyenler. Almadık diye kasıtlı bunları çıkardılar. Ziya Doğan'ı kullanamadıkları için karalama kampanyası yapıyorlar. Trabzonspor menfaati herşeyin üzerinde olmalı."
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Sakatlıklar yaktı!
      Trabzon'un hocası Doğan, "İkinci yarıda sakatlıklar olmasaydı kimse bizi yenemezdi. Buna rağmen bu bölümde ligin ikincisiyiz" dedi..

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında evinde K.Erciyes'e yenilerek büyük avantaj kaybeden Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, düzenlediği basın toplantısında ikinci yarıyı değerlendirdi. Sezonun ikinci devresinde sakatlıklardan çok çektiklerini belirten Doğan, "İkinci yarıyı incelersek sakatlıklarımız olmasaydı iddia ediyorum, kimse bizi yenemezdi. Buna rağmen Trabzon, ikinci yarıdaki maçlar değerlendirildiğinde lig ikincisi durumunda. Beşiktaş 22 puan, Trabzon ise 20 puan topladı. Savunmanın da yüzde 90'ı eksik. Bir takımda zaman zaman 4-5 kişi olmayabilir ama bu kadarını da ilk defa görüyorum" diye konuştu.

'SABIRSIZLIK VAR'
      Doğan, kendilerine karşı bir karalama kampanyası olduğunu belirterek, "Suni gündemler yaratılmaya çalışılıyor. Doğan, lig bitince herşeyle yüzleşecek. Bazıları da gerekli cevapları ligin sonunda alacak. Ziya Doğan, hep susar, hep içine atar diye kimse beklemesin. Yeri geldiği zaman kim Trabzonspor'un başarısını istiyor, ortaya çıkacak. Mümkün olursa 3 maçta lig lideri olmamız isteniyor. İnanılmaz bir sabırsızlık var. Bu ortamı yaratanlar suçlu" dedi.

kaynak: sabah

Mazereti var
      Trabzon'un hocası eleştirilere cevap verdi: Sakatlıklarımız olmasaydı iddia ediyorum ikinci yarı bizi kimse yenemezdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, kupadaki Erciyes yenilgisinin ardından kendini savundu. Doğan, "İkinci yarıyı iyi incelersek sakatlıklarımız olmasaydı, iddia ediyorum kimse bizi yenemezdi. Savunmanın da yüzde 90'ı eksik. Bir takımda zaman zaman 4-5 kişi olmayabilir ama bu kadarını da ilk defa görüyorum. Takım
      oluştururken zorlanıyorsunuz" açıklamalarını yaptı.

KARALAMA PLANI
      Bordo-mavili takımın çalıştırıcısı, kendisi için karalama kampanyası başlatıldığını da ifade etti. Ziya Doğan, "Yanımıza yardımcı hoca vermek isteyenler, almadık diye kasıtlı bunları çıkardılar. Kulüpte görev almak isteyenler, almadığı için ve Ziya Doğan'ı kullanamadıkları için karalama kampanyası yapıyorlar" ifadesini kullandı

kaynak fotomac
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Zenit Dinamo'ya acımadı: 3-0
        Rusya 1. Ligi'nin 5. haftasında Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg evinde Dinamo Moskova'yı 3-0 yendi.

Haftaya bir galibiyet, 2 beraberlik ve bir de yenilgiyle giren ev sahibi ekip, başkent temsilcisini 17. dakikada Dominguez, 52. dakikada Pogrebnyak ve 74. dakikada Denisov'un attığı gollerle farklı mağlup etmeyi başardı.

5. maçında 2. galibiyetini alan Zenit puanını 8'e çıkardı ve 4. sıraya yükseldi.

Yorum

• Serhat akyüz bildiğim kadarıyla saffet akyüzün akrabası.
          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serhat akyüz bildiğim kadarıyla saffet akyüzün akrabası.
            yeğeniymiş geçen bejeke maçından sonraki roportajda söledi

Yorum

• Saffet akyüz fenerdekimiydi istanbulspordakimi.hep karıştırırdım o 2 sini
              Özkan SÜMER

Yorum

• Saffet akyüz fenerdekimiydi istanbulspordakimi.hep karıştırırdım o 2 sini
                Özkan SÜMER

Yorum

• Zİya DoĞan

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Ufukhan, Hüseyin, Çağdaş, Celaleddin, Ferhat, Hasan, Mustafa, Gökdeniz, Ersen Martin ve Umut olası 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

Lig tv de Can Karyağdı söyledi ziya doğan kadroyu bozmak istemiyormuş erciyes maçının ilk yarısından memnunmuş rize zor deplasmanmış fizik gücüne dayalı futbol oynanacakmış yattara hala hazır değilmiş ikinci 45 dakikada oynayabilirmiş skora göre ve ceyhun yine yedek oturacakmış

Bir ihtimal ömer rıza formaya çok yaklaşmış Ersenin yerine oynayabilirmiş

Şu Ziyadan kurtulduğumuz günü bordomavi.net yöneticileri bayram ilan etsin adam infiale neden olacak Trabzonda

Birde nasıl doktorlarımız varsa stephanov bir türlü iyileşemiyor şaşırmamak elde değil bobo ile mondragon başladılar bile yanlış tedavimi yapıyorlar anlamadım
                  En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 14.04.2007, 16:03.
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Radyospor'da ise isim vermeyerek "Daha kalem satın almasını beceremeyen insanları sen tutup futbolcu almaya gönderiyorsun olacak iş değil" demişti. Kimden bahsediyordu bilinmez
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Haklısın ben de karıştırmışım
                      En son Travelair tarafından düzenlendi; 14.04.2007, 17:53.
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karıştırman doğal. İkisi de aynı kişi
                        Saffet Akyüz Fener'de oynamadı, GS'de oynadı. Fenerdeki daha sonra İstanbulspor'a giden Saffet Akbaş..
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Haklısın ben de karıştırmışım

Yorum

• Rize maçında Ceyhun'la Yattara'yı oynatmasın o kel TRABZON'a nasıl gireceğini düşünsün...Yeter artık!!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haklısın ben de karıştırmışım
                              Olabilir hocam valla bir ara Saffet furyası vardı
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Tolga, Ufukhan, Hüseyin, Çağdaş, Celaleddin, Ferhat, Hasan, Mustafa, Gökdeniz, Ersen Martin ve Umut

Garibim Gökdeniz. Yine herşey onun boynuna bindi.

Manşet haber dikkatimi çekti. " Takımımız Çaykur Rizespor maçına hazır! "

Hazır olanlar kimler ? Ufukhan , Ferhat , M. Keçeli , Hüseyin, Hasan , Çağdaş , Celaleddin , Gökdeniz , Umut , Ersen..

Demekki bu adamlar hazırki ilk 11'de..

Yattara , Ceyhun , Musampa vs. bu adamlar hazır değiller. Hazır olmaları için yarınki maçta saha kenarında ısınmaları lazım..

Kazamız mübarek olsun.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X