Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şaşırtan rekor

Trabzonspor 30 ayda 2 başkan, 7 teknik adam ve 50 farklı futbolcuya forma giydirerek, inanılması güç bir rekor kırdı.

Aktuğ Ve Albayrak
    Atay Aktuğ ve Nuri Albayrak'ın başkanlığına denk gelen bu dönemde 7 hoca görev yaptı. Ziya Doğan 2 kez göreve gelirken İhsan Derelioğlu, Şenol Güneş, Orhan Çıkrıkçı, Halilhodziç ve Lazaroni 30 ay süreyle Trabzonspor'da görev yaptı.

25 Aldı, 28 Yolladı
    Trabzonspor, son
    2.5 sezonda kadrosuna alıp gönderdikleriyle şaşırtan bir rekor kırdı. Bordo-mavili takımda Temmuz 2004'ten bu yana 30 ayda 25 yeni transfer, 50 farklı oyuncu forma giydi. 28 futbolcu da başka takımlara gönderildi.

vay anasını rekora bak be

Yorum

• Kader günü

Trabzonspor, G.Birliği ile iki futbolcu için anlaştı. Ancak tek pürüz başkent ekibinin vermediği Erkan. Son karar bugün

Kader günü

Trabzonspor'un almak istediği Ayman, Risp ve Erkan transferinde artık son nokta bugün koyulacak. 20 günü aşkın zamandır üç futbolcu için pazarlıklarını sürdüren Trabzonspor'un Erkan'ı vermek istemeyen başkent ekibine "Ya üçü ya da hiçbiri" diye rest çektiği öğrenildi. G.Birliği Başkanı Cavcav'ın dün de "Erkan'ı
      veremeyiz. İkisini alın bu iş yarın (bugün) artık son olsun" dediği söyleniyor.

KONTENJAN SORUNU
      İkinci yarının başlamasına sayılı günler kala Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın, bordo-mavili yönetime "Verdiklerimizin yerini doldurmak için transfer yapmalıyız. Bu iş çok uzadı" sitemini etti. Trabzonspor yönetimi ise transfer sürecinin uzamasının sebebini, Fabiano Eller ve Miroslaw Szymkowiak'ın durumlarının bir türlü netlik kazanamaması olarak gösteriyor.

pasfotomac

haberin yalan olma ihtimali yüksek sonuçta fotomac

Yorum

• hehe .. demin ben de okudum ama kaale almadım..
        yalan haberlerin usta gazetesi kendileri

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hehe .. demin ben de okudum ama kaale almadım..
          yalan haberlerin usta gazetesi kendileri
          senin finalin yokmu bu saate ayaktasın

Yorum

• Ayman-Risp bitiyor

Trabzonspor Yönetimi, Mısırlı yıldız ve İsveçli savunmacı için Gençlerbirliği ile büyük oranda anlaştı. Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, bu transferlerin 1-2 gün içinde bitebileceğini açıkladı

NURİ BEKAR/DHA

Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Gençlerbirliği'nin iki yıldızı Ayman ve Risp'i renklerine bağlamak için çok önemli adımlar attı. Bordo - mavili yöneticilerin, Başkent ekibiyle, Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman ve İsveçli savunmacı Risp için büyük ölçüde anlaşma sağladığı vurgulandı. Ziya Doğan'ın listesindeki bir diğer savunmacı Erkan için yapılan görüşmelerde ise ilerleme kaydedilemediği ifade edildi.

Albayrak devrede
            Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın, Başkent ekibinin Başkanı İlhan Cavcav'la görüşerek el sıkıştığı, Ayman ile Risp'in kısa süre içinde kadroya dahil edileceği belirtildi.
            Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği ile pazarlıkların sürdüğünü vurgulayarak, "Görüşmeler birkaç gün içinde sonuçlanır. Erkan'ın transferi ise zor görünüyor" açıklamasını yaptı. Hacıosmanoğlu, Erdinç'in Sakaryaspor ile sözleşmesini fesh etmesinin kendileri dışında bir gelişme olduğunu, ancak Trabzon'a dönmesi halinde tecrübeli futbolcuya sahip çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Ömer Rıza dönüyor

Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Konyaspor'la pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör semineri için Antalya'da bulunan Ziya Doğan'ın yer almadığı antrenmanı, yardımcı antrenör Fatih Kavlak yönetti. Reklam çekimi için izin verilen Gökdeniz ve hastalığı olan Feridun antrenmana katılmadı. Uzun süredir İngiltere'de tedavi olan Ömer Rıza'nın bugün Trabzon'a dönerek koşulara başlayacağı açıklandı. Bu arada karın adalesinde ezilme olan Jefferson'un MR'ı çekildi.

Sambacı Eller kayıplarda

Bordo - mavili takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Brezilyalı savunmacı Fabiano Eller dünkü antrenmana katılmadı. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Eller'e bu tutumunu sürdürmesi halinde ceza vereceklerini söyledi.
            Geçen hafta bir görüşme yaptıkları sambacı için hiçbir teklif almadıklarını vurgulayan Sayitoğlu, "Eller'le bir daha görüşmeyeceğiz. Kendisi ya antrenmana çıkacak ya da ceza alacak" dedi.
            Bu arada yönetim, futbolu bıraktığını bildiren Polonyalı oyuncu Szymkowiak'ın avukatına son ihtarı çekti. Asbaşkan Sayitoğlu, Szymkowiak için Polonya Futbol Federasyonu'ndan futbolu bıraktığına dair istedikleri yazının halen kendilerine ulaşmadığını açıkladı.
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• fanatik

Trabzon’dan hiç ayrılmadım ki’ Sakarya’dan Trabzonspor’a dönen Erdinç Yavuz, “Lazaroni yüzünden ayrıldım, camia ile hiç sorunum olmadı” dedi ve “Rekabetten korkmam. İyi durumdaysam ben oynarım” yorumunu yaptı. 16.01.2007

Parası ödenmedi
              Kiralık oynadığı Sakarya ile yaşadığı sorunların ardından Yeşil-Siyahlı kulüple bağlarını koparan ve Trabzon’a dönen Erdinç Yavuz, mutluluktan uçuyor. Yönetimsel bazdaki sıkıntıların ayrılığı kaçınılmaz kıldığını anlatan tecrübeli oyuncu, “Trabzon’a dönmek kelimelerle anlatılmaz. Çünkü sadece Lazaroni ile yaşadığım problemler sonucunda ayrıldığımda ne kadar üzüldüğümü kimse tahmin bile edemez. Sevdiğim, iyi işler yapacağıma inandığım takımımdan ayrılmıştım” ifadesini kullandı.

Doğan’ın eski talebesi
              Ziya Doğan ile daha önce de çalıştığını ve uyum sorunu yaşamayacağını belirten Erdinç Yavuz, “Trabzonla bağlarımı hiç koparmadım. İlk yarıdaki sıkıntıları unutturacağız. Buna inanmasam dönmezdim” yorumunu yaptı. Dışarıdan gözlemlediği kadarıyla Trabzonspor’un zaman zaman ciddi savunma sıkıntıları yaşadığını belirten başarılı savunmacı şöyle devam etti: “Kendime güveniyorum. Yapılan, yapılacak transferler ve rekabeti sorun etmem. İyi bir Erdinç, formanın ilk adayıdır.”

Ömer Rıza Trabzon’da
              Operasyon ve tedavi sürecini İngiltere’de geçiren Ömer Rıza, dün Türkiye’ye döndü. Henüz topla çalışmalara başlayamayacağı açıklanan Bordo-Mavili futbolcunun, Trabzon’da bazı kontrollerden geçip, İngiltere’den getireceği sonuçların da ışığı doğrultusunda farklı bir programa tabi tutulacağı belirtildi. Ömer Rıza’nın ikinci yarının 4. haftasından sonra tam manasıyla hazır hale gelmesi bekleniyor.

Taraftarlar rotayı çizdi
              Trabzonspor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği sanal buluşma ortamlarından biri olan bordomavi.net internet sitesinde yer alan bir anket, tribünlerin bu sezonki hedefi hakkında bilgi verdi. ‘Trabzonspor bu sezonu kaçıncı bitirir?’ sorusunun sorulduğu ankete katılan taraftarların yüzde 55’lik dilimi 4 ile 7.’lik arasındaki bir sırayı işaret etti. Yüzde 25, takımın ilk 3’e gireceğini savunurken, diğer sporseverler, takımın ligi daha alt sıralarda bitirebileceğini öne sürdü.

Marcel’e plaket
              Geçmişteki kariyerinin aksine, Trabzonspor’da kaldığı süre boyunca hiçbir sıkıntı yaratmayan ve giderken de bonservis bedeli bazında kulübe para kazandıran Marcelinho’ya yönetim bir teşekkür plaketi verdi. Her fırsatta iyi anılarla Türkiye’den ayrıldığını söyleyen Sambacı ile oldukça duygusal anlar yaşandı.
              12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
              - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
              Darbe sırası bizde...

Yorum

• Galatasaray’da Japon yıldız İnamoto yıllık 200 bin dolara (284 bin YTL), Beşiktaş’ta geleceğin yıldızı olarak gösterilen Serdar Kurtuluş 250 bin YTL garanti artı maç başı 15 bin YTL’ye, Trabzonspor’da Yattara 750 bin dolara (1 milyon 65 bin YTL), Sakaryaspor’da ise devlerin gözdesi kaleci Martinez 250 bin Euro’ya (456 bin YTL) oynuyor.

//////

Yattara 900bin $ almıyor muydu?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Önce milli forma, sonra Avrupa Ligin 2. yarısı öncesinde Ziya Doğan’ın en çok güvendiği isimlerden biri olan Ersen Martin, hedeflerini FANATİK ile paylaştı, Trabzonspor’un geleceğine ilişkin fikirlerini açıkladı... 16.01.2007

İlk yarıda vitrine çıktığı Beşiktaş ve Galatasaray maçlarından sonra burnu önce çatlayan, daha sonra da kırılan 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sakatlığın kendisine pahalıya mal olduğunu belirtti. “6-7 maçımı etkiledi. Bu süreçte tam kapasite ile oynasam belki Trabzonspor daha fazla puan toplayabilirdi” diyen Bordo-Mavililer’in yıldızı, “Havamı bulduğum bir anda talihsizlikler yaşadım. Ama şimdi toparlandım, çok iyiyim. Kamp da tam istediğim gibi geçti. Kaldığım yerden devam edeceğim” ifadesini kullandı.

‘Yattara ile coşarım’
                  Yattara’nın takıma dönmesine en çok sevinen isimlerin başında gelen Ersen, ilk geldiğinde yine FANATİK’e yaptığı “Gökdeniz-Yattara beni kral yapar” açıklamasını da hatırlattı. Sakatlığı yüzünden Yattara ile beraber oynayamadığını söyleyen Bordo-Mavili oyuncu, “Gökdeniz beni haklı çıkardı, asist kralı oldu. Şimdi biri sağdan, biri soldan forveti besleyecek. Oyun stilim gereği kenar ortalarla daha verimli olduğumu bilen Yattara da benimle oynayacağı günü dört gözle bekliyor” dedi.

Hedefi en az 15 gol
                  Trabzon’a gelirken en az 15 golü hedeflediğini ve öncelikle bu sayıya ulaşmak için mücadele edeceğini anlatan Ersen şöyle devam etti: “Tek santrfor oynamak gerçekten zor. Şimdi ikimizde iyiyiz, Umutla başarılı bir ikili olacağımıza inanıyorum. O tipik bir santrfor değil, geriden gelmeyi, şutlarla gol aramayı seviyor. Ziya hoca da ikili forvetten yana. Trabzonspor’un gol sorunu yaşayacağını sanmıyorum...”

‘Büyük kulüp avantajlı’
                  “Büyük bir kulüpte oynamanın avantajını yaşıyorum; gözönündeyim. Bu sayede öncelikle Fatih hocanın beni en kısa zamanda farkedeceğine inanıyorum. Sonraki amacım da Avrupa... Trabzonspor’dan ayrılırsam artık ülke dışına çıkarım. Daha önce de benimle ilgilenenler olmuştu ama bonservisim problem yaratmıştı. Trabzonspor’u el birliğiyle istenen noktaya taşıdıktan sonra kişisel amaçlarıma da ulaşmak istiyorum...”

‘Maskeyi fırlatıp attım’
                  “Gidenler ve gelenlerle biz ilgilenmiyoruz. Hocamız yeteri kadar tecrübeli, ona sonsuz güvenimiz var. Onun herşeyi düşüneceğinden eminiz. Ama Marcelinho için birşeyler söylemek istiyorum. Sorunlu dediler hep ama en ufak bir problem yaratmadı. Onu çok sevdik, çok şey öğrendik. O da bizi sevdi, taraftarı sevdi. Biz de Avni Aker’i yeniden canlandıracağız. Onları çok üzdük, biliyoruz. Hatta bir maçta maskeyle oynarken, gol kaçırdım. Tribünlere döndüm bir an. Oradaki insanların çilesini görünce, maskeyi fırlatım attım, daha rahat olup birşeyler yapabilmek için.”

Röportaj: Serhat Demirtaş
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Efsane geri dönecek

Trabzonspor'un Künyesi
                    Adı: Trabzonspor Kulübü Kuruluş: 2 Ağustos 1967 Renkler: Koyu Bordo - Açık Mavi Kurucular: M. Rıfat Dedeoğlu, A. Osman Ulusoy, Sebahattin Kundupoğlu, Refik Karaağaçlı, Hasan Ataç, Nihat Karanis, Bahri Yıldız, Mahmut Danış, E. Sabri Uğurbaş, Zeyyad Nemli, İrhan Kazancıoğlu, Nizamettin Algan, Ruhan Öngür, A. Salih Erdem, Avni Yurdagül, Nihat Özgür, Osman Tomruk, Ahmet Yıldırım, Süha Akçay, Sabit Sabır İlk Başkan: A.Osman ULUSOY / İlk Kaptan: Şevki GENÇOSMANOĞLU İlk Gol Kralı: Necmi PEREKLİ / En Çok Forma Giyen: Hami MANDIRALI (558 kez) / En Uzun Süre Kaptanlık Yapan: Şenol GÜNEŞ (10 yıl) Başkan: Nuri ALBAYRAK / Teknik Direktör: Ziya Doğan

KULÜBÜN KURULUŞU
                    Trabzon'da 1930'lu yıllarda başlayan İdmanocağı-İdmangücü rekabeti; 1940'lı, 1950'li, 1960'lı yıllarda olanca şiddetiyle devam etti. 1962-63 sezonunda tüm yurtta bir il takımı kurulması öngörüldü. Ancak İdmanocağı ile İdmangücü'nün bir çatı altında toplanmasına imkân yoktu. Öte yandan Futbol Federasyonu'nun il kulüpleri için tanıdığı sürenin de sonu yaklaşıyordu. 21 Haziran 1966'da İdmanocağı, Martıspor ve Yıldızspor'un da katılımı ile sarı-kırmızı renkler altında Türkiye 2. Ligi'ne alındı. 20 Temmuz 1966'da bu kez İdmangücü, Karadenizgücü, Martıspor ve Yolspor'un katılmasıyla Trabzonspor kuruldu. Ne var ki İdmanocağı, Danıştay'da açtığı dava ile yürütmeyi durdurma kararı aldırınca ortalık yine karıştı. Trabzon'daki gergin durum üzerine araya zamanın Beden Terbiyesi Genel Müdürü Ulvi Yenal girdi. Ulvi Yenal, İdmanocağı ve İdmangücü'nün birleşmemeleri halinde iki kulübün de Türkiye 2. Ligi'ne alınmayacağını bildirdi. Bu tehdit üzerine, İdmanocağı ile İdmangücü birleşti. Ve Trabzonspor; İdmanocağı, İdmangücü, Karadenizgücü ve Martıspor'un bir araya gelmesiyle kuruldu.

ULA UŞAKLAR RENGİMİZ NE OLACAK?
                    Trabzonspor'un kuruluşu gibi, renklerinin belirlenmesi de çok zor oldu. Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde sarı-kırmızı ve yeşilbeyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bunların dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu. Renk için geceli gündüzlü toplantılar düzenlendi. Ulvi Yenal bir kez daha devreye girdi ve iki kulübün temsilcilerinden birer renk seçmesini talep etti. İdmanocağı koyu bordo, İdmangücü ise açık mavi üzerinde görüş bildirdi. Sonuçta Trabzonspor'un rengi bordo-mavi oldu.

TRABZON'UN KAZANDIĞI KUPALAR
                    Lig şampiyonluğu 6
                    Türkiye Kupası 7
                    Cumhurbaşkanlığı 7
                    Başbakanlık 5

FUTBOL TUTKUSU FIKRALARDA
                    Rizeli imamlarla Trabzonlu imamlar turnuva düzenleyip ayda bir maç yaparlarmış. Ama maçı hep Rizeli imamlar kazanırmış. Trabzonlular bir gün "Bu böyle gitmez, haçan buna bir çare bulalum, hep yeniliyruk'' demişler. Takım kaptanı olan Temel hoca şöyle bir teklifte bulunmuş: "Ula bizim Trabzonsporlu Hami'ye sariği, cübbeyi giydirelum, bu da bizim Hami hoca, merkez caminin imami, yeni tayin oldu diye kandiriruk" demiş. Bu teklifi kabul edilmiş ve ilk maçta Hami'yi de alıp Rize'ye gitmişler. Ama maçı yine 2-1 kaybetmişler. Dönüşte takım kaptanı Temel hocaya komşusu sormuş: "Temel ne oldi bizum maçin sonuci, kazanabilduniz mi?" - "Yok ya, Rizeliler bizi 2-1 yendu." - "Yapma ya, kim atti golleri?" - "Bizim golü Hami hoca atti, onlarin gollerini Del Pierro hoca ile Roberto Carlos hoca atti..."

AHMET SUAT ÖZYAZICI
                    1936'da Trabzon'da doğan Ahmet Suat Özyazıcı'nın teknik direktörlüğünde Trabzonspor altın çağını yaşadı. Özyazıcı, 1975-76, 1976-77, 1979-80 ve 1983-84 sezonlarında takımı dört kez şampiyon yaptı.
                    ŞENOL GÜNEŞ
                    1972-1987 arasında 15 yıl kaleyi korudu ve 6 lig şampiyonluğu, 5 Türkiye, 4 Başbakanlık, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası gördü. Antrenörlüğünde 1 Türkiye, 1 Başbakanlık, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

ALİ KEMAL DENİZCİ
                    Trabzon'un görkemli günlerinin "Fırtına Ali Kemal'i." Kanatlarda attığı inanılmaz deparlarla rakip savunmacıyı perişan ederdi. Fenerbahçe'ye satılacağını öğrendiğinde ise hüngür hüngür ağlamıştı.

En son Travelair tarafından düzenlendi; 16.01.2007, 10:06.

Yorum

• HAMİ MANDIRALI
                      Attığı 217 golle Trabzonspor'un en golcü futbolcusu olan Hami Mandıralı'nın şutları, görenlerin hafızalarına kazındı. Uzak-yakın demeden, mesafe tanımadan kaleye mermi gibi şutlar çeken, frikiklerde barajdaki oyuncuları sakatlayan Hami, sadece Trabzonsporlu değil, tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurdu. Yıllarca Trabzonspor'un kaptanlığını yapan Hami, tertemiz yüreği, hep gülen yüzüyle tüm futbolseverlerin sevgisini kazandı. Hami ayrıca, Trabzonspor'dan Avrupa'ya transfer olan ilk Türk futbolcu unvanına sahip. Almanya'nın Schalke 04 takımında 2 sezon forma giydikten sonra yeniden yuvaya dönen Hami Mandıralı, Trabzonspor'un efsaneleri arasındaki yerini aldı.

ÖZKAN SÜMER
                      Trabzonspor'da futbol oynadı, teknik direktörlük yaptı. Hocalığında Trabzonspor 2 şampiyonluk yaşadı. 2001- 2003 arasında kulüp başkanlığı yaptı. F.Bahçe'ye verilen ceza kaldırılınca istifa etti.

NECMİ PEREKLİ
                      Trabzon'un ilk gol kralı. 1976- 77 sezonunda 18 golle gol kralı oldu. Kıvrak çalımları, ceza alanı içerisindeki bitiriciliği, sert şutlarıyla tanındı. Perekli şu anda da menajer olarak kulüpte görev yapıyor.

ŞOTA ARVELADZE
                      Trabzonspor'un unutulmaz yabancısı. İkizi Archil ile birlikte fırtına gibi esti. 1995-96'da üstelik hiç penaltı kullanmadan 25 gol atarak gol kralı oldu ve Trabzonspor'un 2. gol kralı olarak tarihe geçti.

Kılpayı kaçan zafer
                      İstanbul saltanatını yıkan Trabzonspor, 1995-96'da öne geçtiği maçta Oğuz ve Aykut'un golüyle 2-1 yenilir, şampiyonluğu F.Bahçe'ye kaptırır.

Nineler tribünde
                      Trabzon'da futbol tutkusu o kadar yoğundur ki, 70 yaşındaki nineler bile maçın sonucunu merak eder. Hatta bazıları bizzat maçlara dahi gider.

Liverpool zaferi
                      Bordo-mavili ekibin unutulmaz zaferlerinden biri de 1976'da Şampiyon Kulüpler'de, o yılların Real Madrid'i olan Liverpool'u 1-0 yenmesiydi.
                      İŞTE EFSANE KADRO
                      Ayaktakiler: Tuncay, Hüseyin, Necati, Bekir, Şenol, Cemil Oturanlar: Kadir, Turgay, Ali Kemal, Mehmet Cemil, Ali Yavuz

Yorum

• bir haftadan beri hasta olmam sebebiyle ne siteye nede doğru dürüst tv ye bakabildim..
                        aklım hep iyi bi transfer olurmu acabadaydı...
                        tam beklenen olmuş...
                        aslar birer birer gitmeye eskimişler tekrar takıma dönmeye başlamış...
                        yıldız beklerken yıldızlar kaymış...
                        doktor, zatüre tehliken var dedi.sigarayı bırakmam lazımmış...
                        içmemiştim bugüne kadar...ama yaktım işte...
                        herşey bu kadar kötümü olmalıydı, nezaman nerde bi günah işledikki Allah başımıza böyle bir yönetim böyle bişr hoca ve basiretsiz topçu yığını nasip etti...
                        bizim okuncaklık işimiz var anlaşılan, bi oflu hocaya danışmalı...
                        hala kabusmu görmeye devam ediyorum yoksa bunlar marcheyi gerçekten sattımı....
                        Trabzonspora gelmiş en iyi yabancılardan belki ama adamı oynatacak kapasite yok...ve işi kökünden halletmişler..SATIN GİTSİN!
                        çok eskiden 45-50 yıl önce köyde evlerde su yokken eve 50m uzaklıkta bahçede çıkan suyu annemin ısrarı ile babam kapıya getirmeye çalışıyormuş...tabi boru falan yok, kazmayla küçük oluklar yapa yapa...
                        evin başına kadar gelmişler ve bi saya denk gelmişler...orda becerip suyu bi yoluna sokamamışlar ne yaptılarsa olmamış..su dönmüş kapıya aşşağı bi türlü kontrol edemiyolar, babam kızmış git demiş anneme suyu gözünden kes...annem gitmiş oluğu ilk açmaya başladığı yerden tekrar kesmiş ve su eski yoluna devam etmeye annemde yine suyu çeşmeden taşımaya devam etmiş...yani evin başına kadar gelen suyu içeri lamayınca orda en azından bi sarnıç bile yapamayınca suyu kesmişler sorun çözülmüş...
                        bu marche işide aynı oldu...sen kalk bir yıldızı ve sorunlu denilmesine rağmen hiçbir sorun çıkarmayan kaprissiz birini kulübe getir ama oynatmayı becertemeyince sat....ve sorunu çöz...ne diyim ben size...annem bana bu hikayeyi anlatınca gülmüştüm ama bunlara gülecek durumda değilim..hastayım biraz.tencere kalaysız...biraz kalay ister!!!!
                        anladın sen onu hoca!
                        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• ''GENEL KURULDA MESAJI ALDIK''-

Sayitoğlu, aralık ayında yapılan mali genel kurulda delegelerin mesajını aldıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Yönetim kurulu olarak olaya daha fazla vakıf olup sorunlara erken çözüm getirerek Trabzonspor'u hem saha içi hem de saha dışında dengeli tutmamız gerektiğinin mesajını aldık. Bizler eleştirilere açık insanlarız. Zaten toplumun ve taraftarın gözü sizin üzerinizde. Her türlü pozitif ve negatif hareketinizi inceleyip yorum yapıyorlar, yol gösteriyorlar. Fakat kimi zaman yapılan suçlamaları doğru bulmuyorum. Suçlamalarla bugüne kadar bir yere varılmamış, bundan sonra da varılacağına inanmıyorum. Maçta 90 dakika kontrollü ve konsantre olmuş biçimde oynarsanız tek gol atıp maçı kazanabilirsiniz. Futbol yöneticiliği de sahadaki futbol oyunu gibidir, belli bir sabrı gerektirir. Kendi tecrübemizle eleştirilerin hepsini alıyoruz. Bunun yanında haksız eleştiriler de geliyor. Yine de, Trabzonspor genel kurullarından çıkacak neticelere herkesin saygı duyması gerekirken, genel kurulların maksadı dışında belli yönlere çekilmemesi de şart. Eğer bu yapılırsa camia, toplum gözünde bir güven zaafına uğrar. Bu da takımın ve kulübün performansını aşağı düşürür.''

Yönetim içinde fikir ayrılıklarının olmasının doğal olduğunu kaydeden Sayitoğlu, ''Farklı fikirler düşünülüp tartışılmazsa doğruyu bulmak mümkün değildir. Fikirler tartışılır ve sonuçta bir karar alınır. Bu karara herkes saygılı olur ve bizler de yolumuza devam ederiz. Zaman içinde farklı fikirlerin seslendirilmesi kamuoyuna değişik şekilde yansıyabilir ama herkesin düşüncesine de saygı duymak gereklidir. Yönetim kurulundaki bütün arkadaşlarımız bu esaslara riayet ediyorlar. Dolayısıyla bizim yönetimimizde herhangi bir ahenk sorunu yok'' diye konuştu.

trabzonspor taraftarı da enayiyidi dimi
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önce milli forma, sonra Avrupa Ligin 2. yarısı öncesinde Ziya Doğan’ın en çok güvendiği isimlerden biri olan Ersen Martin, hedeflerini FANATİK ile paylaştı, Trabzonspor’un geleceğine ilişkin fikirlerini açıkladı... 16.01.2007

İlk yarıda vitrine çıktığı Beşiktaş ve Galatasaray maçlarından sonra burnu önce çatlayan, daha sonra da kırılan 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sakatlığın kendisine pahalıya mal olduğunu belirtti. “6-7 maçımı etkiledi. Bu süreçte tam kapasite ile oynasam belki Trabzonspor daha fazla puan toplayabilirdi” diyen Bordo-Mavililer’in yıldızı, “Havamı bulduğum bir anda talihsizlikler yaşadım. Ama şimdi toparlandım, çok iyiyim. Kamp da tam istediğim gibi geçti. Kaldığım yerden devam edeceğim” ifadesini kullandı.

‘Yattara ile coşarım’
                            Yattara’nın takıma dönmesine en çok sevinen isimlerin başında gelen Ersen, ilk geldiğinde yine FANATİK’e yaptığı “Gökdeniz-Yattara beni kral yapar” açıklamasını da hatırlattı. Sakatlığı yüzünden Yattara ile beraber oynayamadığını söyleyen Bordo-Mavili oyuncu, “Gökdeniz beni haklı çıkardı, asist kralı oldu. Şimdi biri sağdan, biri soldan forveti besleyecek. Oyun stilim gereği kenar ortalarla daha verimli olduğumu bilen Yattara da benimle oynayacağı günü dört gözle bekliyor” dedi.

Hedefi en az 15 gol
                            Trabzon’a gelirken en az 15 golü hedeflediğini ve öncelikle bu sayıya ulaşmak için mücadele edeceğini anlatan Ersen şöyle devam etti: “Tek santrfor oynamak gerçekten zor. Şimdi ikimizde iyiyiz, Umutla başarılı bir ikili olacağımıza inanıyorum. O tipik bir santrfor değil, geriden gelmeyi, şutlarla gol aramayı seviyor. Ziya hoca da ikili forvetten yana. Trabzonspor’un gol sorunu yaşayacağını sanmıyorum...”

‘Büyük kulüp avantajlı’
                            “Büyük bir kulüpte oynamanın avantajını yaşıyorum; gözönündeyim. Bu sayede öncelikle Fatih hocanın beni en kısa zamanda farkedeceğine inanıyorum. Sonraki amacım da Avrupa... Trabzonspor’dan ayrılırsam artık ülke dışına çıkarım. Daha önce de benimle ilgilenenler olmuştu ama bonservisim problem yaratmıştı. Trabzonspor’u el birliğiyle istenen noktaya taşıdıktan sonra kişisel amaçlarıma da ulaşmak istiyorum...”

‘Maskeyi fırlatıp attım’
                            “Gidenler ve gelenlerle biz ilgilenmiyoruz. Hocamız yeteri kadar tecrübeli, ona sonsuz güvenimiz var. Onun herşeyi düşüneceğinden eminiz. Ama Marcelinho için birşeyler söylemek istiyorum. Sorunlu dediler hep ama en ufak bir problem yaratmadı. Onu çok sevdik, çok şey öğrendik. O da bizi sevdi, taraftarı sevdi. Biz de Avni Aker’i yeniden canlandıracağız. Onları çok üzdük, biliyoruz. Hatta bir maçta maskeyle oynarken, gol kaçırdım. Tribünlere döndüm bir an. Oradaki insanların çilesini görünce, maskeyi fırlatım attım, daha rahat olup birşeyler yapabilmek için.”

Röportaj: Serhat Demirtaş
                            çok hayal kuruyor galiba ersen arkadaşımız
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Cavcav'da Risp'e açıktan 50 bin dolar
                              16 Ocak 2007 11:35

Trabzonspor’un ısrarla istediği Gençlerbirliği’nin savunma oyuncusu Risp’i bu transfer için ikna edebilme adına İlhan Cavcav da seferber oldu...

Bordo mavili ekibe gitmek istemeyen İsveçli futbolcuya açıktan 50 bin euro vereceğini bildiren G.Birliği’nin kurt başkanı Cavcav, satış gerçekleşirse 1 milyon Euro bonservis ücreti alacak.

Dün Antalya’da biraraya gelen Başkent ekibinin başkanı Cavcav, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’la Risp konusunu görüştü.

Futbolcusunun takımdan ayrılmak istemediğini vurgulayan Cavcav, "Risp, Trabzon’a giderse parasını alamayacağını düşünüyor. Üstelik Ziya Doğan ayrılırsa yedek kalacağını da hesaplıyor. İkna edebilmek için kendisine açıktan 50 bin Euro vereceğim. Herhalde bu şekilde ikna olur. Çünkü bu transferden biz de kazançlı çıkacağız" dedi.

Bu arada G.Birliği’nde yıllık 250 bin Euro’ya top koşturan Risp’in, Trabzonspor’da 450 bin Euro’ya imza atacağı bildirildi.

Öte yandan iki kulüp Ayman’ın transferinde de tam anlaşmaya varırken, Başkent ekibinin bu iki satıştan 1’er milyon Euro olmak üzere 2 milyon Euro bonservis ücreti alacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur.

Bu haberi yazdır

Bu haberi arkadaşına gönder

Bu habere yorum ekle

Bu habere yorum yapmaya gerek var mı????
                              Lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum. Adam topçuları bize kakalamak için açıktan para verdiğini bile söyleyerek adeta bizimle dalga geçiyor... Daha çokkk şey söylemek istiyorum ama neyse...
                              HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Artık plaketleri hava alanında mı veriyoruz... Yok mu bizim kulüp binamız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X