Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "ATEŞLE OYNAMAYIN!"

Son haftalarda başlayan tribün gerginliği, Sivasspor maçında taraftarların adeta bölündüğünün sinyallerini verirken, eski-yeni yöneticilerin dikkatli olması ve yangına körükle gitmemesi istendi. Yönetim içindeki bölünmelerin yanında, kulübün dışında kalanların da taraftarları kullanarak birileriyle hesaplaşma yolunu tercih etmesi tehlikeli bir sürecin başlmangıcı oldu. Trabzonspor taraftarları uzun süre, ‘yönetime ses çıkarmıyor’ diye eleştiriliyordu. Bazı kesimler tarafından, ‘Yönetim bedava bilet veriyor, taraftar da tüm olumsuzluklara rağmen susuyor’ yorumları yapılıyordu. Ancak son dönemlerde tribünlerde büyük bir gerilim yaşanırken, taraftarlar da adeta gruplara bölündüler.

Yazık ki Fitili Ateşlediler

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın, ‘Trabzonspor’da bir Fransız İhtilali gerekir. Görev taraftara düşüyor. Ben kamptayım ve bekliyorum. Göreve de hazırım’ açıklamalarının ardından, Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu, adeta yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiş gibi taraftarın arasında oturması ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’a karşı başlattığı yıpratma kampanyası yeni boyutlar kazandı. Haciosmanoğlu’nun önce, Fenerbahçe asbaşkanı Ali Koç için ifadeleri, ardından Başkan Nuri Albayrak’ın internet sitesindeki yanıtı tehlikenin habercisi gibiydi. İbrahim Haciosmanoğlu’nun Albayrak’ın aleyhine kullandığı sözler gerilimin iyice yükselmesine zemin hazırladı.

Art Arda Basın Toplantıları

Haciosmanoğlu, ‘Taraftar benim arkamda’ sözlerinin ardından biraz da dışardan yönlendirmelerle birlikte, bir grup taraftarın, ‘Biz kimsenin adamı değiliz. Kimsenin arkasında değiliz. Sadece Trabzonspor’un yanındayız’ şeklinde özetlenen basın toplantısından sonra bir başka grup ise tüm yönetimi istifaya davet edip, İbrahim Haciosmanoğlu’na destek verdiler. Sivasspor maçında da Başkan Nuri Albayrak aleyhine slogan atan, pankart açanların, işi küfür ve hakaret boyutuna kadar taşımaları dikkatlerden kaçmadı. Karşı grubun da, “Kimsenin adamı değiliz” pankartı bir başka ilginç görüntüydü. Gelişmeler sonunda Başkan Albayrak kendi stadını bile terk etmek zorunda kaldı.

Buna Bir Son Verin Artık

Trabzonspor’da iktidar mücadelesi veren eski-yeni yönetici ve tüm bireylerin çok dikkatli olması istenirken, taraftar üzerinden prim yapma ve güç gösterisinde bulunma eylemlerine artık bir son verilmesi gerektiği dile getiriliyor. Tribünlerin bölünmesi, çatışma çıkması ve bunun çıkar kavgasına dönüşmenin en önemli zararını yine Trabzonspor’un göreceği ve kulübün tüm kimliğinin yerle bir edileceği endişeleri yaşanıyor. Kendi egolarını ve mutluluklarını Trabzonspor’un üzerinde görmeyen herkesin sağduyulu davranması arzulanıyor. Taraftarların da, üst kademedeki kişilerin iktidar savaşına, Trabzonspor’u kurban etmemeleri için uyanık olmaları gerektiği kaydediliyor.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ziya Doğan dönmüyor !..

Doğan yaptığı açıklamada, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Sarı ile İstanbul'da son kez görüştüklerini ifade ederek, ''Görevime dönmem için beni ikna etmeye çalıştı. Son görüşmemizi yapmış olduk ve kararımı değiştirmedim'' dedi.

Ziya Doğan, kararlılığını sürdürdüğünü de dile getirerek, ''Bu ortamda takıma daha fazla faydalı olabileceğime inanmıyorum'' diye konuştu.

-İSTİFA KABUL EDİLDİ-

Öte yandan teknik direktör Ziya Doğan'ın istifası kabul edildi.

Kulüp basın sözcüsü İbrahim Şahin, bordo-mavili ekibi hafta sonundaki Çaykur Rizespor maçına İhsan Derelioğlu'nun hazırlayacağını bildirdi.

Şahin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun, asbaşkan Nevzat Şakar başkanlığında olağanüstü toplanarak, Ziya Doğan'ın Konyaspor maçının ardından aldığı istifa kararını görüştüklerini söyledi.

Ziya Doğan'ın istifasının yönetim kurulunca kabul edildiğini ifade eden Şahin, ''Takımımızı, Çaykur Rizespor maçına altyapı genel koordinatörü İhsan Derelioğlu hazırlayacak. Derelioğlu'nun yardımcılığını ise Orhan Çıkrıkçı yapacak. Salı günü Atay Aktuğ'un başkanlığında toplanarak, durum değerlendirmesi yapacağız'' dedi.

O zamn niye bırakıp gitti bu herif şimdi verecek birşeyleri var herhalde şu adamı görevden alın tazminatını da bizler ödeyelim

Yorum

• bi an heyecanlandım haber yeni diye meğer eskiymiş
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          onun olduğundan trabzonlu olduğum kadar eminim formanın üzerinede görünmesin diye ince fermuarlı birşey giymiş ama aradan siyah beyaz forma olduğu anlaşılıyordu bariz şekilde.
          bir kişinin fenerbahçe bjk maçına gitmesi normal, bu başka takımın oyuncusu da olabilir bir taraftar olarak benim kayseri erciyes- rize maçına gitmek isteyeceğim gibi ama hiç bir futbolcu ne kadar fanatik olursa olsun formasını giydiği takımdan başka takımın formasını giymez ... insanda biraz mantık varsa...bu arada sen yeterki foto göster be kardeş bizde görseydik...
          [ille d' 7]

Yorum

• usaklar bugün akcaabatin cok önemli bir maci var...mac TSI 15.30da basliyor...basarilar akcaabatima
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Ziya Doğan'dan çağrı !..

Kadrolarının kısıtlı olduğunu, alternatif futbolcularının bulunmadığını ifade eden Teknik Direktör Ziya Doğan, "Devre arasını dört gözle bekliyoruz. Yapacağımız transferlerle kadromuzu güçlendireceğiz ve ikinci yarıyla birlikte çıkışa geçeceğiz" dedi. Malatyaspor camiasının birlik ve beraberlik içinde olması halinde herşeyin üstesinden gelebileceklerini belirten Doğan, "Korkum, birlik ve beraberliğin dağılmasıdır. İşte o zaman işimiz zor olur.

Taraftar bize güvenmeli ve küme düşmeyeceğimize inanmalı ve desteğini sürdürmelidir" diye konuştu. Ligde hafta sonunda kendi sahalarında oynayacakları Konyaspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Taraftarımıza, Konyaspor maçında büyük görevler düşüyor. Konyaspor güçlü bir takım, oturmuş bir kadrosu var. Sahamızdaki maçları kaybetmememiz gerekiyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Brezilya'dan dönmeyen Toledo Katatua'nın hala çocuksu hareketlerde bulunduğunu, amatörlükten profesyonelliğe beyin olarak yükselmediğini belirten Doğan, "Arkadaşı Grigulo Christiano da öyle. Bu iki futbolcu bir türlü Malatya ortamına alışamadı. Biz bazı sorunlar için devreye girdik, kendileri kabullenemediler. Kısacası bu futbolcular profesyonel değil, amatörler" ifadelerini kullandı.

Ziya Doğan istifa etti !..

Dün akşam Ziya Doğan ile görüşen kulüp ikinci başkan İlhan Kavuk, takımın kötü gittiğini, bir takım değişiklikler yapmak istediklerini belirterek, teknik direktörden istifasını istedi.

Ziya Doğan'ın da yönetimin kararına saygı duyduğunu ifade ederek istifa ettiği öğrenildi.

Ziya Doğan, kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk ile Altın Kayısı Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Doğan, ''Açıkçası görevden ayrılmamı istediler. Ben de saygıyla karşıladım. Çünkü gerçekten iyi gitmiyor. Ligin ilk yarısının son haftalarında büyük bir çıkış yakaladık, 5-6 puan üstümüzdeki takımları altımıza aldık ve ilk yarıyı düşme potasının üstünde bitirdik. O dönem bugünden çok daha karamsar bir tablo vardı ama biz inanıyorduk. Takım, 8 hafta kala bu çıkışı yakaladı. Bugün 10 hafta var. Takımın aynı çıkışı yakalayacağına inanıyorum.'' diye konuştu.

-ARA TRANSFERLER-

Tecrübeli teknik adam, ''İster istemez onların uyumunda, takım oyununda bir sıkıntı olabilir diye düşündük. Diyarbakırspor maçının ilk yarısı dışında oynadığımız her maçta, elimizde olmayan bazı hatalarla karşılaştık. Diyarbakırspor ve Trabzonspor maçının 25 dakikası hariç, genelde bu takım hep galibiyeti hak eden taraftı, ama bir şansızlık vardı. Bu takımın yine ligde kalacağına inanıyorum.'' dedi.

-KAVUK: ''TAKIMIN LİGDE KALACAĞINA İNANIYORUZ''-

Kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk, Ziya Doğan'a Malatyaspor camiasında bulunduğu süre içerisindeki emeklerinden dolayı teşekkür etti.

İlhan Kavuk, ''Büyük uğraşlar verdi. Ama profesyonel yaşamda bu tür şeyler her zaman olabilir. Ondan dolayı da yönetim kurulu olarak hocamızla görüştük, karşılıklı anlaştık. Malatyaspor olarak bundan sonraki amacımız ligde kalmaktır. Bunun savaşı başlamıştır. Takımın ligde kalacağına inanıyoruz.'' dedi.

-ZİYA DOĞAN DÖNEMİ-

Avrupa kupalarına katılma hedefiyle teknik direktör Feyyaz Uçar ile sezona başlayan sarı-kırmızılı yönetim, ilk 4 haftada alınan kötü sonuçlardan sonra Uçar ile yolları ayırarak, Ziya Doğan'ı takımın başına getirdi.

Ziya Doğan'ın 20 haftalık döneminde Malatyaspor 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 yenilgi aldı. Rakip fileleri 16 kez havalandıran sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 26 gol gördü.

Ligdeki kötü gidişi durdurabilmek ve kümede kalabilmek için ligin ikinci yarısında önemli transferler yapıldı. 12 futbolcu gönderilirken, 8 oyuncu takıma dahil edildi.

Yorum

• ferhat senin kardeşinmi nereden tanıyosun, peki benim düşmanım mı neden yalan söyleyeyim ,artı ben daha yorum yapmayacam dedim benimle uğraşma. Bak kardeşim şu an sinirden titriyorum ağzımdan çok kötü küfürler çıkmadan çeneni kapat.
                Bir ikinciside , bana maça giiti diyen arkadaş ben oğlan trabzonsporlu değilim deliknlı bir trabzonsprluyum. Ailemde bir tane trabzonsporlu yokken herşeye inanat TrabzONSPORU DESTEKLİYORUM o ibnelrin maçınada ölsem gitmem sen çoK gittin heralde oradan biliyosun.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yaw eski haberleri koymayinyaw
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• nakzo benim demek istediğim mesaj sayınla direk alakalı bişey değil. Demek istediğim Ferhat'ı tanıyoruz, Trabzonspor'un futbolcusu, profesyonel bir futbolcu, sorumlulukları var, ne yapıp ne yapmamasını bilmesi gereken bir kişi.

Oysa seni tanımıyoruz. Haftaya feybe maçı var. 40 küsür mesaj yazmışsın. Şok Şok Şok diye, sanki burası gazete sayfası, sansasyonel bir haberle karşımıza çıkıyorsun. Polis arkadaşım var diye, polislerin ağzından da tasdik ettirdiğin bilgiyi burda paylaşıyorsun.

Polislerin güvenilir bir kurum olduğu biliniyor. Sonra şerefin üzerine yemin ediyorsun. Sonra kötü laflar çıkacak ağzımdan diyorsun.

Oysa ki ben de Ferhat'ın mide kaslarını sergilediği bir fotosunu buraya koyabilir ve işte biz Trabzonspor'a yanarken bu adam kız arkadaş peşinde diyebilirim. Hem de kanıtıyla. Ama koymuyorum, neden? Özel hayata saygı çerçeverinde. Elbette ki senin olay daha farklı. Bu durumda futbolcu kadro dışı kalsa bile kimse bişey diyemez. Ama bu iddia için de kanıt lazım.

Pekala. Kimse sana yalancı demesin. Ama bu hassas zamanda da kanıtın olmadan kimsenin de sana inanma zorunluluğu olmadığını da bil. Kanıtın olmadan sadece ortalık karışır.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• marcelinhos100 yedin ömrümüzü eski haberlerle

Yorum

• Bİr Daha SÖylÜyorum MaÇa Gİrmedİm Şref TrİbÜnÜ GİrİŞİvardir BeŞİktaŞta Oturanlar Bİlİr Taksİmden İnİŞte İŞte Orada GÖrdÜm .....

Yorum

• nakzo arkadaşımıza yalancı muamelesi yapılmasına karşıyım. benzetmiş olabilir. yada gerçekten gormustur. Ferhat maçı izlemeye gidebilir bu çok doğal. Ama beşiktaş Formasıyla maçı izlemek Aptallığında bulunabilirmi orasını bilmiyorum. Bence benzetmiştir heralde

Yorum

• Tamam bu konu hakkında daha yorum duymak istemiyorum .Hata bende keşke sineye çekseydimde yazmasaydım buraya. Olmamış,görmemişim gibi yapsaydım dedim ya HATA BENDE.........Daha bu konuyu açmıyorum ve bana bundan SONRA tek kelime edene ağzımı çok kötü açıcam........

Yorum

• Arkdaslar ziya dogan takıma iki gün izin vermisti.Ferhatta demek beşiktaslıymıs maçı izlemeye gelmiş....
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oysa ki ben de Ferhat'ın mide kaslarını sergilediği bir fotosunu buraya koyabilir ve işte biz Trabzonspor'a yanarken bu adam kız arkadaş peşinde diyebilirim. Hem de kanıtıyla. Ama koymuyorum, neden? Özel hayata saygı çerçeverinde.
                                Hocam,bunları söylemekle koymuş kadar oldunuz.Keşke bunları da söylemeseydiniz...O zaman özel hayata daha fazla saygı duymuş olurdunuz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X