Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    $u durumda istifa bir cözüm getirmez, bunun icin macta Z.D yi istifaya cagirmak Trabzonspora zarar verecektir, cok dikkatli olmak lazim, sezon ortasinda yabanci hocanin hicbir $ey yapamayacagini, Brigel örneginde gördük.
    hayır
    uzaydan gelsin daha iyi yapar.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Musampa

Ziya ya kafa göz dalsam kaç ay yerim ?
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak Viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Musampa

18 den kücüksen az yersin, eger büyüksen 16 ya$inda birini bulman lazim.
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Taraftar ivme kazanıyor"

ulan sayenizde çıldırmaya doğru ivme kazanıyoruz. biz bu ivmeyle gelip sana toslarız.
          ulan takım ne halde, oynadığı şeye futbol bile denemez. taraftar ivme kazanıyor diyor ya haspunellah!.....kafayı yiyeceğim. yeter ula!

Yorum

• Evet taraftar ivme kazanıyor, doğru ama hızla ligin dibine doğru ivme kazanıyoruz.Taraftarı rezil ettiniz daha ne ivmesi bu???Dalgamı geçiyor bu insanlar ya...
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ziya Hocam ben sana garanti veremiyorum ama 2 hafta daha ruh dengemin yerinde kalacağına.sen nasıl 2 hafta zaman istersin.Sayende paranoyak olduk be.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Bu şabalaklar sazı ellerine aldılar,dalga geçiyorlar bizimle başka bir açıklaması olamaz.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• yaw battık gidiyoz.rize bizi geçmiş.14 sıradayız.takımda bi nane yok hala seyirci ivme kazandı diyolar.size ne seyirciden.sen takıma bak takımaa.şu seyircinin kaznadığı ivmeyi sizede yerleştircez.bekleyin az kaldı
                  T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu taraftar size öyle bir ivme kazandıracak ki,
                    ne sizi besleyenler...
                    ne de sizin beslemeleriniz
                    kurtaramayacak sizi.....
                    Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                    Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                    Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• yardımcı hoca yönetsin takım daha iyi be..ne demek ziyanın istifası bize bişey kazandırmaz...çok şey kazandırır.ziya varda ne kazanıyoruz arkadaşım...sıfıra sıfır..tolga penaltı kurtardı 1 puan aldık, onumu yoruyorsun ziyaya...
                      bırakın bu işleri ya..takımın başına eski topçulardan biri gelse bundan kötü olma ihtimali varmı...7 hafta = 1 puan...bumu başarı...
                      .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

Musampa

Bu planı bende yapıyorum ama yönetim de içinde.

Yok ciddi ciddi düşünmeye başladım.Bunlar komplocu mu diye.Bizi batırmak için mi buraya geldiler diye.Yaptıkları icraatlara ve çıkıp pişkin pişkin konuşmalarına bakıp, böyle bir kanaate varmak bence doğru.Nedir bu kardeşim ya?Şimdi de Musampa.Allah belanızı versin.

Yorum

Musampa

Aman diyeyim kardeş, Ziya'yı kahraman yaparsın...
                          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aman diyeyim kardeş, Ziya'yı kahraman yaparsın...
                            sonra çıkıp hepimiz ziyayız falan derler mazallah

Yorum

• Bu Ziya Doğanın neden kafası çalışmıyor anlamıyorum,Ayman ve Hüseyinden vazgeçemiyorsan oynat onları ve sadece defansif ortasaha olarak taktik ver, yattarayı musampa gökdenizi de oynat tek forvette ersen veya umutu oynat,
                              Bunlarda %20 defans yapsalar yeter,sanki barcelona ile falan oynuyoruz,rakiplerimiz alttarafı kayseri antep vs.
                              Bunlar zaten yattara musampa gökdenizli bir takıma karşı hücum etmekten korkarlar.
                              Futbolu bu kadar zorlaştırma be kardeşim.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Benzini Shell den Aklı KEL den alacaksın derler.....

Shell in benzinini bilmem de Kelin Ziya olanı adamı Kahrediyor...

Açıkçası ben bu Ziya Doğanın Mentalitesinin Trabzonsporumuzu uçuruma sürüklediği kanısındayım...

Çıkmış basın toplantısında hala vaadler şöyle iyi olacağız yok 9 puanı hakemler yemiş.Yemeseymiş şampiyoluk potasındaymışız...

Ziya Hocam sen bu takıma ait değilsin...
                                Emanet eşya gibi duruyorsun....
                                Sen git Malatyayı çalıştır (Dikkat et 2B kategorisine düşürme)
                                Trabzon senin mentalitene uygun değil...
                                Benden söylemesi Ziya Hocam...
                                Dost acı söyler...
                                Bu işi beceremiyorsun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X