Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lig bıtmek uzere ya basladı "gokdeniz fenerde haberleri"

Kanarya'nın Gökdeniz sevdası

Şampiyon, transferde ilk bombayı Gökdeniz'i alarak, patlatmaya hazırlanıyor. Altı futbolcu gidiyor. Appiah, Tuncay ve Alex de ayrılık sinyali veriyor...

100. yılında mutlu sona ulaşan Sarı-Lacivertliler transferde ilk bombayı Trabzonspor’un yıldızı Gökdeniz Karadeniz’i alarak, patlatmaya hazırlanıyor.

Ve Fenerbahçe, Gökdeniz Karadeniz rüyasını bu kez gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Trabzonspor ile 2009 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız ile yakından ilgilenen Sarı-Lacivertliler gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurma çalışmalarının ilk adımını bu oyuncuyu renklerine bağlayarak atacak. Bordo-Mavili kulübün de yüksek bir bonservis bedeliyle Gökdeniz'in satışına sıcak bakacağı ve Gökdeniz'in de yönetimlerin uzlaşma sağlaması halinde bu transfere olumlu yaklaşacağı öğrenildi. Kanarya, tecrübeli oyuncu ile sağ kanattaki problemini tamamen ortadan kaldırmayı planlıyor. Gökdeniz, iki sezon önce Fenerbahçe'ye çok yaklaşmış hatta yıldız oyuncunun mukavele bile imzaladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Sarı-Lacivertliler ayrıca, Bursasporlu Egemen, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Antalyasporlu Ali Bilgin’in transferi için de gün sayıyor. Alex'e alternatif olabilecek dünyaca ünlü bir yıldızla görüşen yönetimin üç yabancı oyuncuyu da renklerine bağlayacağı bildirildi.

Kadrosunda revizyon yapacak olan Fenerbahçe’de Deivid, Ümit, Serkan, Deniz, Kemal, Volkan gidiyor. Appiah, Tuncay ve Alex de ayrılık sinyali veriyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar 100. yılda şampiyonluğu getiren kadronun büyük bölümünü önümüzdeki sezon takımda göremeyecek. Adı İngiliz ekipleriyle anılan Stephan Appiah'ın ayrılacağı öğrenildi. Ganalı yıldızın şampiyonluk kutlamalarının hemen ardından dün İngiltere'ye gitmesi kafaları karıştırdı. Alışveriş için Londra'ya uçtuğu belirtilen Appiah da Ada'dan gelen teklifleri doğruladı, ancak kesin kararını vermediğini açıkladı. Appiah'ı Portsmouth ile Celtic istiyor. Attığı kritik gollere rağmen bir türlü beğenilmeyen Deivid'in de gönderileceği belirtildi. Deniz Barış'ın Almanya'ya dönmesi kesinleşirken, Köln'ü çalıştıran Daum'un talip olduğu Ümit Özat, Kemal, mukaveleleri biten Serkan ve kaleci Volkan da yolcu. Olympiakos'un yanı sıra İngiliz ve İtalyan kulüplerinin listesinde bulunan Tuncay ve henüz masaya oturulmayan Alex'in de vedaya hazırlandığı kaydedildi. Teknik direktör Zico’nun durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

fanatik
    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
    Mustafa Korkmaz

Yorum

• Arkadaşlar,
      bu sayfa son dakika haberleri içindir.Son dakika haberlerine son dakika yorumları eklemeyin.Eklendiğinde bilinki silinecektir.

Birde bir haberi buraya yapıştıracağınız zaman bir ya da daha önceki sayfalarına bakarsanız aynı haberleri yapıştırmamış oluruz...
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Trabzonspor'da istifa eden ve Başkan adaylığı konuşulan eski başkan yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Radyospor'da yayınlanan Bülent Yüksel ile İmza programında "evet, adayım" dedi. "Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mantığıyla yönetilemez" diyen Hacıosmanoğlu'nun, halen görevde olan asbaşkan ve basın sözcülüğü görevindeki iki arkadaşı hakkındaki "sabote ettiler" iddiaları, çok konuşulacak....

Sözlerine, son günlerin moda tartışması "derbide Galatasaray, şampiyon Fenerbahçe'yi alkışlamalı mı alkışlamamalı mı?" yorumuyla başlayan Hacıosmanoğlu "Chelsea - Manchester United maçını izlediğim zaman duygulandım.

Ne zaman, hangi statta olursa olsun aynı sahneleri Türkiye'de görürsek, o zaman Türk futboluna hizmet etmiş oluruz. Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi, bütün bu çirkimliklere rağmen alkışlaması gerekir, yönetimine duyduğu saygıdan değil, muhteşem seyircisine duyduğu saygıdan bunu yapması gerekir diye düşünüyorum." dedi

Bülent Yüksel'in sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının tam metni şöyle:

HER ÇİRKEFLİĞİ YAPMIŞ FENERBAHÇE YÖNETİMİ'Nİ KUTLAMIYORUM

"Son 4 haftaya 9 puan önde giremezsek bizi şampiyon yapmazlar" diyenlerin, bugün bu toplumun yüzüne, yüzü kızararak bakması gerekir. Şimdi "her şeye rağmen şampiyon olduk" diyorlar. Evet her şeye rağmen...

Trabzonspor'un 2 pozisyonu yan hakem tarafından kesilmeseydi, 4-2, 5-2 yenerdik Fenerbahçe'yi. İlkesizliği, sportif başarı uğruna kendilerine ilke edinmiş insanların karşısında olmak lazım. Sezon başından beri, her türlü çirkinliği, çirkefliği denemiş bu yöneticilerin sevinmeye hakkı yok, onları kutlamıyorum. Fenerbahçe'nin büyük seyircisini kutluyorum.

TÜYLER ÜRPERTEN ENTRİKA VE SABOTAJ İDDİALARI

Vahid Halilhodziç'e yapılan entrikaların aynısı Ziya Doğan'a yapıldı. Peki kimler yaptı? Bu kulübün yöneticileri tarafından yapıldı. Bunları başkan da biliyor, tedbirlerini alamadı. Trabzonspor'un 2 derbi galibiyetinden sonra 7 maçlık 1 beraberlik 6 mağlubiyetlik periyotta suçlu arandığı zaman, Ziya Doğan'ın %10 suçu vardır, %90 suç hocayı yeme adına arkasından entrika çeviren yöneticilere aittir.

Benden sonra istifa eden 5 arkadaş, benim için istifa etmedi. Başkan; bu 5 arkadaşa "bunlar kalleş, bizi sattılar, bunlarla değil, sizlerkle yola devam edeceğiz" dedi ve yönetimin istifalarını aldı, sonra aynı arkadaşlarla, aynı asbaşkanla devam edeceğini söyledi.

Faruk Kanca Başkan'ın yüzüne karşı "entrikacı hala yanınızda ve asbaşkan ve siz hala bununla çalışacağınızı söylüyorsunuz" dedi ve toplantıyı terk edip 4 arkadaşıyla istifasını açıkladı...
        Futbolda görevli arkadaşlarım, Halilhodziç'le 8 ayda bir kez görüşmediler...

Aynı hocanın görevde olduğu dönemde, Ankara'da Ankaraapor'la maça çıkmadan önce basın sözcümüz oyunculara "hoca kalacak diye korkmayın, oynayın, kazanın" diye bir konuşma yapıyor, konuşma esnasında orada olmayıp, olay kulağına gelen Fatih Tekke de bana gelip "bu arkadaş ne diyor? Biz daha önce maç mı veriyorduk ki bu bize hoca gitti bu maçı vermeyin diyor" dedi.

Galatasaray'la son İstanbul'da oynadığımız maç öncesi, Ömer Rıza'nın saçlarını örmek için, Yattara'nın vatandaşı iki bayan otele geldi. Kimse yanlış anlamasın ama o iki kadınla, yalnız başınıza aylarca bir adada kalsanız, nefsiniz uyanmaz... Ben de oradaydım. Yine bu basın sözcüsü arkadaş maçtan sonra bir yerel gazeteye "biz bu maçı dün otelde kaybettik, Yattara iki kadını kampa soktu" diye demeç verdi.

Bu ulusal basına da yansıdı ve rezil olduk.
        Bu kulübün kendini futbol şube sorumlusu diye lanse eden asbaşkanı da var, futbolcularla bire bir temas halinde... Bu arkadaş yedek futbolcuları ayartarak hocasına karşı kışkırtıyor. Bu olayı en son Ceyhun'a yaptılar. Hoca arkasına bakmadan önüne bakamıyor...

İLKİ YAPIYORUM: 6 AY ÖNCEDEN ADAYIM

Trabzonspor Başkanı'nın "entrikacı, kalleş" dediği arkadaşlarla olan birlikteliğinin Trabzonspor'u iyi günlerini taşıyacağını düşünmek, kendini kandırmaktır. Temennimiz kongre kararı almalarıdır, almazlarsa da Trabzonspor sevdalısı olarak Trabzonspor'un başarısı için dua edeceğiz.

Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğim, başkan adaylığımı açıklayacağım. Bir ilki gerçekleştireceğim ve bu yönetim kongre kararı almasa bile aralık ayındaki olağan kongreye profesyonel bir şekilde hazırlanmam için zamanım olacak.

Teknik direktörüm, idari menajerim, genel müdürümle beraber çalışacağım, kongreden 3 ay önce camiaya projelerimi, nasıl bir yapılanmaya gideceğimi anlatmaya başlayacağım.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MANTIĞIYLA YÖNETİLDİK

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mantığıyla yönetilmeye çalışıldığı için bu durumlara geldi. Sayın Başkan ve 3 başkan yardımcısı İstanbul'da yaşıyor, Başkan bunların ikisiyle aynı sitede oturuyor.

Buna rağmen, bugüne kadar bir kez, nezaket icabı da olsa bu arkadaşları toplayıp, fikir alışverişinde bulunmamıştır. Bu mantığın Trabzonspor'a hizmet edemeyeceği açıkça ortadadır.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Sakaryaspor'un Kayseri Erciyesspor maçını sakat veya cezalı olmamasına rağmen tribünden eşiyle birlikte izleyen Martinez, Sakaryaspor defterini kapatmak üzere. Colombiya'lı kalecinin Almanya'dan gelen teklife sıcak baktığı ve Trabzonsporun teklifini de düşündüğü öğrenildi.Sakaryaspor yönetiminin kendisini bırakması halinde gitmeye hazır olduğu öğrenildi.Sakaryaspor yönetim Martinez için yüklü bir bonservis bedeli istiyor parayı veren Martinezi alacak gibi.

Yeni Sakarya

Yorum

• lig tv bursa macimizi naklen göstermicek

kaynak lig tv futbol gündemi
            Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

• Kulübümüz ceza almadı
              Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 15.05.2007 tarih ve 73 Sayılı toplantısında 04.05.2007 tarihinde oynadığımız Sivasspor müsabakasında yasal koşullar oluşmadığından çirkin ve kötü tezahürat konusunda ceza tayinine gerek olmadığına karar verildi.
              Bursaspor PAF maçı Pazar 15.30'da
              PAF takımımızın Bursaspor ile oynayacağı 33. hafta karşılaşmasının programı belli oldu. Buna göre ekibimiz rakibiyle 20 Mayıs 2007 Pazar günü saat 15.30'da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde karşılaşacak.

Hilal'e bir ödül daha
              Kulübümüzün ödüllü minik atleti Hilal Coşkuner Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 2006 Yılı Başarılı Gazeteciler ödül töreninde de onurlandırıldı. Hilal, gecede fair- play ödülüne layık görüldü.

Geçen yıl, Trabzon’daki kros müsabakalarında yarışı önde götürürken, arkadan gelen arkadaşının düşmesi üzerine yarışı bırakan ve ona yardıma koşan Hilal, mücadeleyi kaybetmiş ama tüm Türkiye’ye fair-play dersi vermişti. Hilal gecede ödülünü Trabzon Valisi Nuri Okutan’dan aldı.
              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
              Sizler var ya .....

Yorum

• İstifalar kulübe ulaşmadı

Trabzonspor'da bir süredir yönetim içi çatışmalar nedeniyle istifa etmeleri gündemde olan 6 yöneticiden 3'ünün istifası kulübe ulaşırken, diğer 3 yöneticinin de istifalarını kulübe ulaştırması bekleniyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini açıklayan İstanbul kanadında yer alan İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek istifa mektuplarını kulübe ulaştırırken, Trabzon kanadında yer alan Serhat Akçay, Dr. Köksal Güney ve Faruk Kanca'ın istifa mektuplarını henüz kulübe ulaştırmadıkları öğrenildi. Bugün kulübe istifalarını resmi olarak ileten İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek dışında başka istifa mektubunun kulübe ulaşmadığı belirtildi.

Dün Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Hacıosmanoğlu, Yusuf Şimşek, Cemal Sağlam, Köksal Güney, Faruk Kanca ve Serhat Akçay imzasıyla yapılan açıklamada, "Trabzonspor'da görev yaptığımız süre içerisinde yönetme kabiliyeti ve anlayışı, karşılıksız hizmet aşkı ile camiayı temsil etme noktasında yaşadığımız ciddi görüş ayrılıklarının, ona hizmet etmeyi kutsal saydığımız büyük Trabzonsporumuz'a zarar vermeden istifa etmenin de hizmet olacağı inancıyla bütün görevlerimizden ayrıldığımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

Bu açıklamanın üzerine İstanbul kanadında yer alan 3 yönetici İbrahim Hacıosamnoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek istifa ettiklerine dair belgeyi kulübe gönderirken; Serhat Akçay, Dr. Köksal Güney ve Faruk Kanca'nın istifa mektuplarının Bordo-mavili kulübe ulaşmadığı öğrenildi. Bu 3 yöneticinin de istifalarını kulübe ulaştırmaları bekleniyor.

15.05.2007
                Kaynak : İHA
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Gelenler ve gidenler

Şampiyon, transferde ilk bombayı Gökdeniz'i alarak, patlatmaya hazırlanıyor. Altı futbolcu gidiyor. Appiah, Tuncay ve Alex de ayrılık sinyali veriyor.
                  15.05.2007

100. yılında mutlu sona ulaşan Sarı-Lacivertliler transferde ilk bombayı Trabzonspor’un yıldızı Gökdeniz Karadeniz’i alarak, patlatmaya hazırlanıyor.
                  Ve Fenerbahçe, Gökdeniz Karadeniz rüyasını bu kez gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Trabzonspor ile 2009 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız ile yakından ilgilenen Sarı-Lacivertliler gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurma çalışmalarının ilk adımını bu oyuncuyu renklerine bağlayarak atacak. Bordo-Mavili kulübün de yüksek bir bonservis bedeliyle Gökdeniz'in satışına sıcak bakacağı ve Gökdeniz'in de yönetimlerin uzlaşma sağlaması halinde bu transfere olumlu yaklaşacağı öğrenildi. Kanarya, tecrübeli oyuncu ile sağ kanattaki problemini tamamen ortadan kaldırmayı planlıyor. Gökdeniz, iki sezon önce Fenerbahçe'ye çok yaklaşmış hatta yıldız oyuncunun mukavele bile imzaladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Sarı-Lacivertliler ayrıca, Bursasporlu Egemen, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Antalyasporlu Ali Bilgin’in transferi için de gün sayıyor. Alex'e alternatif olabilecek dünyaca ünlü bir yıldızla görüşen yönetimin üç yabancı oyuncuyu da renklerine bağlayacağı bildirildi.

Kadrosunda revizyon yapacak olan Fenerbahçe’de Deivid, Ümit, Serkan, Deniz, Kemal, Volkan gidiyor. Appiah, Tuncay ve Alex de ayrılık sinyali veriyor.
                  Sarı-Lacivertli taraftarlar 100. yılda şampiyonluğu getiren kadronun büyük bölümünü önümüzdeki sezon takımda göremeyecek. Adı İngiliz ekipleriyle anılan Stephan Appiah'ın ayrılacağı öğrenildi. Ganalı yıldızın şampiyonluk kutlamalarının hemen ardından dün İngiltere'ye gitmesi kafaları karıştırdı. Alışveriş için Londra'ya uçtuğu belirtilen Appiah da FANATİK'e Ada'dan gelen teklifleri doğruladı, ancak kesin kararını vermediğini açıkladı. Appiah'ı Portsmouth ile Celtic istiyor. Attığı kritik gollere rağmen bir türlü beğenilmeyen Deivid'in de gönderileceği belirtildi. Deniz Barış'ın Almanya'ya dönmesi kesinleşirken, Köln'ü çalıştıran Daum'un talip olduğu Ümit Özat, Kemal, mukaveleleri biten Serkan ve kaleci Volkan da yolcu. Olympiakos'un yanı sıra İngiliz ve İtalyan kulüplerinin listesinde bulunan Tuncay ve henüz masaya oturulmayan Alex'in de vedaya hazırlandığı kaydedildi. Teknik direktör Zico’nun durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Ulan eger bu adami satarsalar trabzonsporun isi biter...onun sayesinde trabzonspor 4. su an
                  BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• Trabzon Kamerunlu Olembe'yi getiriyor

Bordo-mavili yönetim bu transfer biterse Marsilya'da oynayan milli oyuncuya yıllık 1 milyon euro ödeyecek

Sola Olembe

Trabzonspor sol kanada Salomon Olembe'yi getiriyor. Fransa'nın Marsilya takımında oynayan sol kanat oyuncusunun da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmasıyla transferin yüzde 90 bittiği söyleniyor. Metz kulübünden Marsilya'ya giden ve iki sezondur burada futbol yaşamını sürdüren Olembe aynı zamanda Kamerun Milli Takımı'nın da değişmez ismi.

Isrardan etkilendi
                    Galatasaray'ın da almak için girişimde bulunduğu sol kanat oyuncusu için Trabzonspor yıllık 1 milyon euro verecek. Menajer Oktay Haşlak "Olembe, Trabzonspor'un ısrarından çok etkilendiği için transfer sonuçlanma aşamasına geldi. Küçük bir pürüz kaldı. Marsilya ile bonservis konusunda yaptığımız görüşme de Trabzon'un istediği gibi bitti" müjdesini verdi.
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ali'yi ikna turu
                      Trabzonspor, teklife sıcak bakmayan Ali Bilgin'i ikna etmek için Trabzon doğumlu babasını devreye soktu.

Resmi teklif amadık
                      F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Ali Bilgin Antalyaspor'a 170 bin euro'ya imza atmıştı. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker "Bize hiçbir kulüp resmi teklif yapmadı. 4 büyüklerin istediğini hep duyuyoruz. Ali'yi almak isteyen bize gelmek zorunda" açıklamasını yaptı.

Yüzüme bakmadılar!
                      ALİ Bilgin'i almak isteyen bordo-mavililer, teklife sıcak bakmayan futbolcuyu ikna etmek için Trabzonlu babasını devreye soktu. Genç futbolcunun "Geçen yıl 200 bin euro'ya gelmek istedim yüzüme bakmadılar. Şimdi ilk planda onlar olamaz" demesi üzerine bordo-mavili yönetim harekete geçti.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• .............................
                        İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar,
                        bu sayfa son dakika haberleri içindir.Son dakika haberlerine son dakika yorumları eklemeyin.Eklendiğinde bilinki silinecektir.

Birde bir haberi buraya yapıştıracağınız zaman bir ya da daha önceki sayfalarına bakarsanız aynı haberleri yapıştırmamış oluruz...

Yorum

• Yönetim değil kumpanya
                          Trabzonspor'un bu seneki yönetimi kadar birbirinden haberi olmayan, kulübün çıkarını gözetmeksizin alakasız zamanlarda saçmasapan demeçler veren bir ekip görmedim.

NTVSPOR
                          Güncelleme: 21:07 TSİ 14 Mayıs 2007 Pazartesi

Kulüp yönetimlerinde problemler, fikir ayrılıkları olabilir, ancak işin gelip bağlandığı nokta takım için neyin doğru olduğunun tespit edilmesidir. Bu kadar senedir futbolun içersindeyim; Trabzonspor’un bu seneki yönetimi kadar birbirinden haberi olmayan, kulübün çıkarını gözetmeksizin alakasız zamanlarda saçmasapan demeçler veren bir ekip görmedim. Kendi içinde hiçbir şekilde bir takım duruşu gösteremeyen bir yönetimin yönettiği takımın da yine camiayı hüsrana uğratması kaçınılmazdı zaten.

Size mi kalmış Beşiktaş-Fenerbahçe kupa maçı sonrası Ali Koç’un gösterdiği tepkiye laf etmek, siz kendi işinize bakın da gidip Erciyesspor’u geçip kupada finale çıkın. Bu kadar ezik, kompleks dolu olur mu insan? Hiç koskoca bir camiayı temsil ettiğini düşünmeden bireysel olarak bu kadar ciddi konularla ilgili aklına gelen bu kadar rahat söylenir mi?

Neyse. ‘Yönetimden bahsetmeyeceğim.’ demiştim kendi kendime, yine tutamadım. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan ettiği maç aslında tatsız tutsuz geçti. Fenerbahçe’yi izleyenin bu takımın şampiyonluğa nasıl oynadığını anlayamadığı, Trabzonspor’a bakanın da neden üçüncü golü atmak istemediğini anlayamadığını söyleyebileceği bir maçtı. Maçın ilk 30 dakikasında Trabzonspor’un mutlak gollük iki akını ofsayt diye kesilip, bir pozisyonda da Ümit’e gösterilmesi gereken kırmızı kart gösterilmeyince aslında hakem Abidoğlu kendini belli etmişti. Hep öyledir ya şampiyonluk maçının ardından pozisyonlarla uğraşmanın bir anlamı yoktur denir. Ben de Fenerbahçe’yi her cephede gösterdiği başarı için tebrik edip devam edeyim.

Çağdaş sağolsun çok çalışıyor, uğraşıyor, takımı için elinden geleni yapıyor. Ancak o nasıl bir çalım yemek Çağdaş kardeşim. Pozisyon olmayan yerde Tuncay’dan bir stoper olarak öyle bir çalım yenir mi? Trabzonspor tam Erdinç’i başarılı bir şekilde stopere monte etmişken Risp ve Stepanov’u sakatlıklar yüzünden kaybetti. İkinci yarı yenilen birçok golde bu şanssızlıkların ciddi payının olduğunu düşünüyorum.

Ben her sene Trabzonspor’un lige son derece kötü başlayıp, puan cetvelinin alt sıralarına kadar düşüp ondan sonra canını dişine takarak şansının da yardımıyla ligi dördüncü bitirmesinden çok sıkıldım. Üç büyük takımın bu kadar kötü olduğu bir dönemde, üstelik bu takımlarla oynadığı maçlarda da belirli bir ölçüde başarılı da olmuşken lig yarışının bu denli uzağında kalınıp, kaf dağının ardında olan ve x takımın y takımını yenip, z’nin kupayı almasıyla uefa kupasına kalmayı hedeflemek bana trajikomik geliyor. Bir de bunların üstüne kompleksli yöneticilerin abuksubuk açıklamaları ve yönetimin günü kurtarmak adına faiş fiyata yaptığı transferler eklenince inanın insanın içinden tuttuğu takımı yazmak bile gelmiyor. Bu yönetimin hakkını vermem gereken birtek şey var. O da taraftar baskısı karşısında dik olarak durmayı biliyorlar. Bu duruşun yarısı Atay Aktuğ ve Şenol Güneş’de olsaydı bu takım şimdi bambaşka yerlerde olabilirdi. İki senedir UEFA kupasına kim gidecek diye stres yapmaktan içim dışım Kayserispor oldu. Ne yazık ki seneye de birşey değişmeyecekmiş gibi geliyor.

Yorum

• HÜSEYİN 5 MİLYON EURO
                            Yönetim, Kaptanı'nın Avrupa için fiyatını belirledi...

KAZAN GELİYOR
                            Trabzonspor'da yönetim Rus ekibi Rubin Kazan'ın sezon sonu tekrar transfer için kapısını çalmaya hazırlandığı Hüseyin'in fiyatını belirledi: 5 milyon EURO. 1 yıl sözleşmesi kalan Hüseyin'in sadece yurt dışı vermeyi düşünen Bordo-Mavili yönetim, Rubin Kazan veya başka bir Avrupa takımının bu rakama çıkması durumda transferine onay verebileceği sızan bilgiler arasında.

İŞTE YILIN TRANSFERİ ....

bu gerçek olursa çok ii olur

Yorum

• WEDERSON VE M.ÇAKIR TRABZON'A DOĞRU

Trabzonspor, transferde harekete geçiyor...

Martinez ve Ali Bilgin için bastıran Bordo-Mavililer, iki isimi de listesine aldı. Gökhan'dan vazgeçmeyen Trabzon, 1 veya 2 yabancı alacak.

DOĞAN'IN GÖZDELERİ

Trabzonspor transferde taarruza geçmeye hazırlanırken, yurt içinde almayı düşündüğü öncelikleri belirledi. Sakaryaspor'un kalecisi Martinez ile Antalyaspor'un Trabzonlu genç yıldızı Ali Bilgin için girişimlere başlayan Bordo-Mavililer, Ankaraspor'un Türk olan başarılı sol kanat oyuncusu Wederson ile G.Birliği'nin yıldızı Mehmet Çakır'ı da listesine aldığı belirtildi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın Wederson ve M.Çakır'da ısrarcı olduğu öğrenildi.

GÖKHAN OLMAZSA

Martinez ve Ali Bilgin'in işini bitirmeye kararlı olan Bordo-Mavililer'in Wederson ve M.Çakır için de lig bitiminde gelecek haftadan itibaren girişimlerini hızlandıracağı ifade edildi. Kayserispor'un golcüsü Gökhan Ünal'dan vazgeçmeyen Trabzonspor, bu oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi durumunda forvet hattına yabancı transferi düşünülüyor. Trabzonspor 1 veya 2 yabancı transferi düşündüğü, bunların birinin orta sahaya olacağı sızan bilgiler arasında.

Karadeniz

Doğru olma ihtimali ne kadardır bilemem ama doğru olmasını umduğum bir haber inşallah gerçekleşir bu olay.....

Yorum

• su an için transfer haberlerinin hiçbiri gercek degil çünkü gelecek sene için ziya dogan olmayacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X