Şöyle bişey var vatandaş görüyosa gazeticiler hayli hayli görür sansasyonel diyede haberini yapar Ortada bööle bi haber olmadığına göre arkadaş benzetmiştir kanımca..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yazım niye silindi ...............
.....sevgili yöneticilerim bununla alakalı sizden özel bi msj talep ediyorum...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
Tolga Zengin: Hedefsiz değiliz
Kalecimiz Tolga Seyhan, Trabzonspor'un hiç bir zaman hedefsiz kalmayacağını söyledi.
Bundan sonraki hedefin tüm maçları kazanmak olduğunu kaydeden Tolga, "Her ne kadar hedefsiz gibi gözüksek de dördüncülük hedefimiz var. Sivasspor maçını Kazandığımız için mutluyuz. Bu camianın içinde kötü rüzgarların esmesi bizi bir Trabzonsporlu olarak üzüyor. Ama biz profesyonel futbolcuyuz, sahada işimize bakmak zorundayız`` dedi.
dün bu haberi resmi site yaptı. ilk başta başlık tolga seyhandı zengin olarak düzeltildi sonra. peki haberin içeriğindeki soyadı hatası niye düzeltilmedi? ne kadar beceriksiz ve cahil bir webmasterimiz var.
Yorum
-
abi senin bu dedigin kas olayi farkli, diger abinin besiktas formasi olayi farkli....İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenakzo benim demek istediğim mesaj sayınla direk alakalı bişey değil. Demek istediğim Ferhat'ı tanıyoruz, Trabzonspor'un futbolcusu, profesyonel bir futbolcu, sorumlulukları var, ne yapıp ne yapmamasını bilmesi gereken bir kişi.
Oysa seni tanımıyoruz. Haftaya feybe maçı var. 40 küsür mesaj yazmışsın. Şok Şok Şok diye, sanki burası gazete sayfası, sansasyonel bir haberle karşımıza çıkıyorsun. Polis arkadaşım var diye, polislerin ağzından da tasdik ettirdiğin bilgiyi burda paylaşıyorsun.
Polislerin güvenilir bir kurum olduğu biliniyor. Sonra şerefin üzerine yemin ediyorsun. Sonra kötü laflar çıkacak ağzımdan diyorsun.
Oysa ki ben de Ferhat'ın mide kaslarını sergilediği bir fotosunu buraya koyabilir ve işte biz Trabzonspor'a yanarken bu adam kız arkadaş peşinde diyebilirim. Hem de kanıtıyla. Ama koymuyorum, neden? Özel hayata saygı çerçeverinde. Elbette ki senin olay daha farklı. Bu durumda futbolcu kadro dışı kalsa bile kimse bişey diyemez. Ama bu iddia için de kanıt lazım.
Pekala. Kimse sana yalancı demesin. Ama bu hassas zamanda da kanıtın olmadan kimsenin de sana inanma zorunluluğu olmadığını da bil. Kanıtın olmadan sadece ortalık karışır.
ferhat istedigi kadar kizlar icin kias gelistirsin, oarsi beni ilgilendirmez, futbolunu oynadiktan sonra...ama gidipte sen TRABZONSPOR oyuncusu olarak besiktas macina(hadi onu bosver herkes gider izlemeye), hele bide besiktas formasiyla gidersen...orasi beni ilgilendirir iste...bu olay özel hayattan cikar,....
Yorum
-
Özel hayat derken yani gereksiz yere, alakasız yere bir futbolcuyu yıpratmak bize yakışmaz. O bilgiye isteyen ulaşabilir. Kötü bir yerde de değil. Yoksa özel hayat derken, bizi ilgilendiren kısmından söz ediyorum. Arkadaşın durumu daha farklı, ama ona da her olay da olduğu gibi kanıt lazım.İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam,bunları söylemekle koymuş kadar oldunuz.Keşke bunları da söylemeseydiniz...O zaman özel hayata daha fazla saygı duymuş olurdunuz.
Belki de maçı izlemeye gitti, tanınmamak, tepki çekmemek için giyindi öyle, hep kötüye yormaya gerek yok. Kaldı ki elimizde bir arkadaşımızın ifadesi dışında hiçbir veri yok. Ne görüntü ne bişeyEn son Travelair tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 14:34.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
beyler albayrak yönetimi önümüzdeki sezon için listesini falan belirlemiş gönderilecekleri de belirlemiş kesin paralo şampiyonlukmuş gidecekler arasında yattarada varmış stepanov kalıyor dedi bir arkadaşımEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
kesin parola sampiyonluk....ve yattara gidiyor....İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler albayrak yönetimi önümüzdeki sezon için listesini falan belirlemiş gönderilecekleri de belirlemiş kesin paralo şampiyonlukmuş gidecekler arasında yattarada varmış stepanov kalıyor dedi bir arkadaşım
nasil olacak....SAKAMI
Yorum
-
bilmiyorum bir arkadaşım söyledi istanbuldan ama her zaman bişey söylmez biliosa söylerİlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesin parola sampiyonluk....ve yattara gidiyor....
nasil olacak....SAKAMI
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
o zama niye kovmuyo yawİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealbayrak aslında ziya doğanı istemiyormuşGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
aynısını bende benim arkadaş(burak) ona sordum sezon sonunu bekliyorlr dio bu kongrede işler çok karışacak galibaİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zama niye kovmuyo yawEy Türk Gençliği!
Yorum
-
insaallah seneye ersunyanalla gerlcek mis oyle duydumİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynısını bende benim arkadaş(burak) ona sordum sezon sonunu bekliyorlr dio bu kongrede işler çok karışacak galibaGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
zaten bizi yabancılar başarıya ulaştıramaz ne varsa yerlide varİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsaallah seneye ersunyanalla gerlcek mis oyle duydumEy Türk Gençliği!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum