Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 15/01/2007 - 11h30
    Zagueiro Fabiano Eller deve trocar o Inter pelo Atlético de Madri

Da Redação
    Em Porto Alegre
    Fabiano Eller está perto de deixar o Inter. Segundo o jornal Zero Hora, o jogador já estaria na Espanha negociando com a direção do Atlético de Madri a sua transferência. Ele teria deixado a Turquia - onde realizava pré-temporada com o Trabzonspor, na cidade de Anatalya, litoral turco - a fim de concluir pessoalmente a transação.

".
    O Atlético de Madri pagará US$ 1,5 milhão ao Trabzonspor para contar com Eller por três temporadas. O jogador forçou a transferência, uma vez que não desejava mais permanecer na Turquia. O Inter tentou a sua recontratação junto ao Trabzonspor, mas não aceitou pagar o valor exigido. Chegou a oferecer US$ 500 mil mais 40% de uma futura venda do jogador. Acabou ficando sem o zagueiro.

"Nós temos a informação (que Eller negocia com o Atlético de Madri), pois estamos acompanhado de perto. É difícil concorrer com euros, mas ainda estamos no páreo", disse o presidente do Inter, Vitório Piffero. "Ele teve uma projeção mundial, é claro que despertaria o interesse de outros clubes, mas nós não desistimos ainda", acrescentou o dirigente.

Sem Eller, o Inter terá dificuldades para encontrar o parceiro de Índio. Rafael Santos, contratado no ano passado à Ponte Preta, e Gum, ex-Marília, são considerados inexperientes. Ediglê, o reserva imediato da defesa colorada, é inconfiável.

O Inter vasculha o mercado uruguaio e argentino e poderá contratar um defensor estrangeiro até o dia 31 de janeiro, quando fecha a janela da CBF para transferências internacionais.

"Nós temos um grupo numeroso e de qualidade. Estamos atentos ao mercado, se for o caso, poderemos trazer jogadores que agreguem qualidade. Mas ainda estamos pensando no Fabiano Eller", afirmou Piffero.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Marcelinhos100 sen de haklısın şimdiye kadar ispanyolca öğrenmemiz gerekiyordu
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• bunlar en önemli seyi unutuyor bize cok iyi bir golcü lazim görmedinizmi kac maci almamiz lazimdi ama hepsi beceriksiz iyi bir yabanci golcüüüüüüüü

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marcelinhos100 sen de haklısın şimdiye kadar ispanyolca öğrenmemiz gerekiyordu
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Erdinç, Trabzonspor’un oyuncusu, evladı. Trabzonspor’a dönerse ona sahip çıkacağız. Trabzonspor’un da ona her zaman ihtiyacı var. Daha önce Fatih, Hüseyin gibi oyuncular Trabzonspor’dan ayrılıp geri döndükten sonra daha başarılı oldular. Erdinç’e de döndüğü zaman vereceğimiz moral ve motivasyonla bu futbolcu tekrar milli takım formasına kavuşacaktır

lafa bak bu hacıosmanoğlunda da bir espri yok erdinç ile fatih tekkeyi karşılaştırıyor birde moral motivasyon veriyormuş kardeş sizin verdiğiniz futbolu bırakıyor
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Tesis Günlüğü
              Takımımız bugün kü çalışmalarını bitirdi.Antrenör seminerinde bulunan Teknik Direktörümüz Ziya Doğan akşamki antrenmana yetişti.
              Takımımız bugün kü ilk antrenmanı bitirdi. Düz koşuyla başlayan antrenman, dayanıklılık çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise topla kısa süreli bir çalışma yapıldı.

Sabahki çalışmaya, antrenör seminerinde bulunan Teknik Direktör Ziya Doğan katılmazken, oyuncularımız Antrenör Fatih Kavlak ve Hakan Polat nezaretinde çalıştı.

İdmanda reklam çekimi için Antalya'ya giden Gökdeniz yer almadı. Sakatlıkları bulunan Hasan Üçüncü ve Jefferson ise düz koşu yaptı.

Akşamki antrenmana düz koşuyla başlayan takımımız,dayanıklılık çalışmasıyla devam etti.Antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı yarı saha çift kale maçla çalışmayı bitirdi.

Yapılan çift kale maçta oyuncularımızdan Milan Stepanov hafif bir saktlık geçirdi.

İdmanda reklam çekimi için Antalya'ya giden Gökdeniz yer almadı. Sakatlıkları bulunan Hasan Üçüncü,Ufukhan ve Jefferson ise düz koşu yaptı

.........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hani diyorum Şu Ziya DOĞAN a Noter kanalı ile bu hoca filan deeldir diye bi tespit yaptırsak....
                Hazır Noterde elimizdeyken....
                Belki Kurtuluruz .....
                hey ağzına sağlık nede güzel olurdu
                BMN l TRABZON

Yorum

• alakası yok

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marcelinho açıklamalarıyla çok haklı.Trabzona yabancı futbolcuların sosyal hayatı hiç yok.
                  trabzonsporda oynıyan diğer oyuncular patlıcanmı?eskiye nazaran trabzon baya gelişti.sosyal hayattan kasıt nedir.trabzon bence parası olan için yaşamak için gayet güzel biyer.elbette istanbulla kıyaslanmaz ama çoğu yerden bin kere iyidir.marcelinho eğer bu açıklamaları yapmışsa yazıklar yuhlar olsun ona.türkiyenin değişik yerlerinden trabzona gelipte hayranlıklarını söyleyen onlarca kişi biliyorum ben.bana göre paristen de güzel.marcelinho ilk maçından itibaren söyledim ben.bitmiş sönmüş bir yıldızdır.adam nerdeyse tüm maçlarda oynadı hangi maçı kopardı?yattara gibi sonucu değiştirecek bi topçu değil.kimse solda oynadı felan demesin.o hikaye klas topçu her haliyel belli olur.eskiden bende iki ayağımı açar yere otururdum.marcelinho çaptan düşmüş vasat altı bir topçu olmuş eski bir yıldızdır bana göre.satılması hata değil ama.yerine süper oyuncular alınmalı ve musa-ferhat-keçeli bedava bile olsa mutllaka gönderilmeli

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fonte: Das agências de notícias

Inter tenta segurar Fabiano Eller, mas zagueiro não fica
                    PORTO ALEGRE - O zagueiro Fabiano Eller dá adeus às pretensões do Internacional em mantê-lo por mais uma temporada no Beira-Rio. Ele deve acertar nesta segunda-feira com o Atlético de Madrid, fechando um contrato de três anos.
                    Eller estava desde o dia 05 de janeiro na Turquia onde, após o seu compromisso com o Inter, se reapresentou ao Trabzonspor para cumprir o contrato que tem com o clube turco. Com a valorização adquirida pela conquista do Mundial no Japão, o zagueiro não conseguiu facilidades para seguir no Inter. O Trabzonspor exigia U$ 1,5 milhão para liberar Eller. Porém a proposta do Colorado foi considerada baixa: U$ 500mil mais 40% de uma futura venda.
                    O zagueiro segue para Madri onde deve definir a sua situação ainda nesta segunda. Com isso, o Inter vai em busca de um novo zagueiro. A direção, atenta ao mercado da Argentina, Uruguai e Paraguai, poderá buscar um nome no exterior. Mas o mais provável é que Rafael Santos, ex-Ponte Preta, assuma a posição e Gum, que veio do Marília, passe para a reserva do grupo principal junto com Ediglê

arkadaşlar bu haberin aslı globeesporteden bir tercime etsin arkadaş
                    Eller ayın 5'inden beri Türkiye'de. Eller'in İnternacional'e bağlılığından Trabzonspor'da yumuşama yok. İstenilen para 1,5 milyon $. İnternacional'in verdiği 500bin$ + başka takıma transfer olursa bonservisinden %40. Bu durumda gözler kulaklar Atletico Madrid'de. Eller olmazsa Arjantin, Paraguay vs de araştırmalar devam ediyor İnter'in. En yakın aday Rafael Saints...
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonlu bayan taraftarlar tepkili!
                      Trabzonspor bayan taraftar grubu TSira* üyeleri, TS Clup’ları kapatması gündeme gelen yönetimi protesto etmek amacıyla 13 Ocak Cumartesi günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan TS Clup’ta bir araya geldi.

TS Clup’lara daha profesyonel bir yönetim anlayışıyla yaklaşılması gerektiği yönündeki görüşlerini yönetime ilettiler ve alınan kararı protesto ettiler.

GERÇEK TARAFTAR LİSANSLI ÜRÜN KULLANIR! BULABİLİRSE!

TS Clup’ların kapatılmasını protesto eden Trabzonspor bayan taraftar grubu TSira, “Kurumsallaşma yönünde önemli bir adım olan TS Clup'lar zarar ediyorsa, kâr ettirmenin yolları aranacağına kapatılmasına karar verilmesi, okullar olmasaydı şu milli eğitimi ne güzel idare edilirdi gibi bir sözü hatırlatıyor.. Trabzonspor yönetimi geldiklerinden beri kurumsallaşma ve profesyonelleşme alanında bir önceki yönetimin yapmış olduğu ne kadar doğru proje ve atılım varsa hepsini yok ettiler. Biz ancak kurumsallaşma ile düzlüğe çıkabilecekken, kurumsallaşmanın organlarından biri olan TS Club’ları kapatmakta ne demektir ?” diyerek yönetimin almış olduğu bu karara tepkisini dile getirdi.

* Trabzonspor’un bayan taraftarlarını ortak bir çatı altında birleştiren TSira, karadeniz yöresinde 'kız' anlamında kullanılmakla birlikte 'kurbanın olayım' gibi aşırı sevgiyi de ifade ediyor.
                      15.01.2007

Kaynak : SuperSpor.com
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Erciyes'te Bülent Korkmaz dönemi.. 15 Ocak 2007, 12:00

Son olarak Gençlerbirliği'nde antrenör olarak görev yapan Bülent Korkmaz, Erciyesspor teknik direktörlüğüne getirildi. Genç teknik adam, İstanbul'dan ayağının tozuyla kampa katılarak, futbolcularıyla tanışıp çalışmalara başladı..

Erciyesspor'da Lorant'ın görevine son verilmesinin ardından anlaşmaya varılan ve Antalya'ya gelen Ümit milli takım antrenörü Tolunay Kafkas'ın ailevi nedenler yüzünden görev alamayacağını söylemesi üzerine, mavi siyahlılar teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ı getirdi.

Başkan Ziya Eren, "Bazı nedenler yüzünden Tolunay Kafkas bizimle çalışamayacağını söyledi. Anlayış göstererek, Galatasaray ve A Milli Takım'ın defalarca formasını giymiş, kaptanlığını yapmış, hırsı ve çalışma arzusuyla takdir ettiğimiz Bülent Korkmaz'la anlaşarak, teknik direktörlüğe getirdik. şimdi var gücümüzle, teknik direktörümüzün de görüşleri doğrultusunda transferi tamamlayıp, ligin ikinci yarısına zımba gibi gireceğiz" dedi.

Eren, Kayserisporlu Johnson ve Muhammet Hanifi'nin transferi konusunda ise yetkinin teknik direktör Bülent Korkmaz'da olduğunu sözlerine ekledi.

Bülent Korkmaz da, "Antalya kampına yeni katıldım. Futbolcu kardeşlerimle görüşüp, elbirliğiyle bu olumsuzluğu anlatıp ligde kalmanın yollarını arayacağımızı söyleyeceğim. Kayseri halkının yanımızda olması da , bize destek vermesi de bir avantaj. Karamsar değilim, el ele tüm güçlükleri aşmak için mücadele edeceğiz. herkesin yardımına ve katkısına ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/haber/165513

Basarilar'ini dileyelim Bülent Korkmaz'a.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzonsporda oynıyan diğer oyuncular patlıcanmı?eskiye nazaran trabzon baya gelişti.sosyal hayattan kasıt nedir.trabzon bence parası olan için yaşamak için gayet güzel biyer.elbette istanbulla kıyaslanmaz ama çoğu yerden bin kere iyidir.marcelinho eğer bu açıklamaları yapmışsa yazıklar yuhlar olsun ona.türkiyenin değişik yerlerinden trabzona gelipte hayranlıklarını söyleyen onlarca kişi biliyorum ben.bana göre paristen de güzel.marcelinho ilk maçından itibaren söyledim ben.bitmiş sönmüş bir yıldızdır.adam nerdeyse tüm maçlarda oynadı hangi maçı kopardı?yattara gibi sonucu değiştirecek bi topçu değil.kimse solda oynadı felan demesin.o hikaye klas topçu her haliyel belli olur.eskiden bende iki ayağımı açar yere otururdum.marcelinho çaptan düşmüş vasat altı bir topçu olmuş eski bir yıldızdır bana göre.satılması hata değil ama.yerine süper oyuncular alınmalı ve musa-ferhat-keçeli bedava bile olsa mutllaka gönderilmeli
                          senin benim için trabzon sosyal açıdan çok yeterlidir buna katılıyorum.fakat bu topçuların geldiği yerdeki sosyal yaşamı da düşünerek yorum yapmanı tavsiye ederim.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Trabzonspor'da yabancılar sorun olmaya devam ediyor.. Szymkowiak ile başlayan sıkıntılar, Marcelinho'nun satılması ile artmıştı.. İnternacional takımı ile Dünya Kulüpler Şampiyonasında şampiyonluk yaşayan ve Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği ile Trabzon'a kiralık olarak gittiği İnternacional'den ayrılarak geri dönen Brezilyalı Fabiano Eller'in Bordo Mavili takımda oynamak istemediği öğrenildi..

Eller'in Trabzonspor'da oynamak istemediği ve kendisine gelen teklifleri değerlendirmek için harekete geçtiği belirtilirken, edinilen bilgiye göre Eller ve menajeri İspanya Ligi La Liga'nın güçlü takımlarından Athletico Madrid ile görüşüyor.. Madrid ekibinin bu oyuncuyla anlaşma sağlaması halinde Trabzonspor yönetimi ile de masaya oturacağı ve Bordo Mavililerin transfer konusunda zorluk çıkartmayacağı iddia ediliyor..

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
                            "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                            Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• Arkadaşlar,TRABZON,da sosyal hayat yaşayamayan topçulara koca bir gözlük vermek lazım.TRABZON her yeriyle mükemmel bir yer,doğasıyla,insanının yaşam sevinciyle vb. bunları görmeden yorum yapmak çok yanlış.topçular belli amaç için gelirler,işleri bitiminde.gece külübü vb yerler için bizim oralar yanlış adres,,,,,örnek...ÜNAL KARAMAN İSTANBUL,dan kaçmasının nedeni gece hayatı,,,,,insanı bitirir kardeşim.....
                              TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yarın klube gelecek fakslara göre milan stepanov ispanya yolcusu olabilir..

ayrıca hüseyin cimşir de her an rusyaya gidebilir.
                                acaba bu fakslarla ilgili bir gelişme varmı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X