Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine de yaptığı ayıp. Ekmeğini yediği, Almanya'da 2 sezonda kazanacağı parayı yarım sezonda önceden peşin kazandığı bir yere kabus gibi bir yer, öldürseler dönmem demek nankörlük. Formayı yere fırlatan bir oyuncuyu efendi deyip yıldız deyip başımızın tepesine koyarsak o da böyle demeçler verir. Bizi dışarda zor duruma düşürür. Onun için futbolcunun karakterli olanını seçeceksin, ağzını açıp geçmişte yaşadığını, yanlış veya doğru, milletin ağzına düşürmeyecek. Tabi dünkü çocuk Jun'la başladı bu furya , Eller Simek derken Marcelinho da başarısızlığına bir kulp bulmak zorundaydı. Sana para yetiştirelim gönlünü hoş tutalım diye takım arkadaşların maç başılarını alamaz oldu Marcelinho. Bari onlara saygı gösterip kulübüne laf etmeseydin. Başarısızlığına kulp bulmasaydın. Anladınız mı artık arkadaşlar futbolcunun futbol kalitesi kadar karakterinin de en az o kadar önemli olduğunu?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ayman,Risp ve Erkan Transferi hk...

Son haber, site girişinde tüm detaylarıyla verilmemiş. Ben en ince detayına kadar olmasa da, haberi size daha geniş bir özet geçeyim:

1-Cumartesi günü, TS transfer komitesi başkanı İbrahim bilmem ne ve pek sevgili(!)Ziya Doğan başkanı arayıp 3 oyuncu için konuşuyor. Parada anlaşılıyor. Ancak başkan, aynı gün akşam saat 21'e kadar kulübe veya işyerine bir faksla artık net bir şekilde son kararın bildirilmesini istiyor TS tarafından. Sanırım bir nevi resmiyete dökülme prosedürünün gerçekleşmesini istiyor.

2-Cavcav Antalya'ya, takımın yanına, vardığı pazar günü hiçbir faks alınmadığını öğreniyor. Akabinde sevgili zavallı Ziya Doğan menajerler vasıtasıyla arıyor Cavcav'ı ve pazartesiye bu işin kesin sonuçlanacağını söylüyor ancak Cavcav Rips(evet, başkan net olarak 2 telaffuzunda da Rips dedi Risp'e. Ertuğrul Eryiğit'e özürlerimizle...) ve Erkan'ın gönderilmesinin artık kesinlikle mümkün olmadığını kendisine belirtiyor, daha önce söylediği söz gereği. Ancak Ayman'ı hala Trabzon'a vermek istediklerini ekliyor.

Şimdi haberin detayına, cümlelerin arkasındaki manalara gelirsek...

Cavcav aşağıdaki anlama gelen sözler sarf etti pazar günkü reddini anlatırken:

Erkan, Rips ve Ayman takımımızın %30 eder, 3 futbolcu. Kupa maçımıza 1 hafta kaldı ve bu kadar uzaması artık işimize gelmez bu transferlerin. Çünkü alternatiflerini takıma oturtmakta problem yaşarız. Rips'in alternatifini bulduk, onu beklemede tutuyoruz ancak pazartesi diyorlar hala, o yüzden bu iş yatar.

Özellikle ilk cümlenin başkana teknik direktörümüz tarafından birebir söylendiğine dair her şeyine bahse girerim. Yani Mesut Bakkal, kesinlikle takımının iskeletinin gönderilmesine karşı olduğu gibi, anti-propagandayı da layıkıyla yapmış başkana ve meyvelerini bugün itibariyle topladık zannediyorum. Yani cumartesi faksı, cart-curt biraz bahane gibime geliyor. Efe'nin, taaaa transfer söylentileri ilk çıktığında ''TS YÖNETİMİNİN BU TRANSFERİ YAPABİLECEK ÇAPTA YÖNETİCİLERDEN OLUŞMADIĞINI'' belirttiğini hatırlıyorum. %100 haklı çıktı.

Ayman konusu ise şöyle; onun yerine Brezilyalı aldığımız ve takımda hali hazırda bu transfer hariç 3 önlibero da bulunduğu için(Nas-Kerem-Sedat) Ayman gönderilmesi gereken bir adam pozisyonuna geldi. Mutual bir durum sözkonusu. Hem fellik fellik önlibero -hatta fetişizm boyutunda Ayman- arayan bir Ziya Doğan ve önliberosunu iyi fiyata okutabileceğinden emin bir Cavcav. Bence bu transfer bitmiş durumda.

Ama öyle veya böyle Rips(!)-Erkan'ın takımda kalması çok sevindirici gelişme. Hepimizin gözü aydın.
      (Gençlerbirliği taraftar sitesinden alıntıdır)

Yorum

• yazık marcelinho sana ekmek yemişsin burdan.bu haber inşallah doğru değildir.ama maalesef yıldızları elimizde tutamıyoruz.eğer bu şehir bu kadar küçük futbolcuyu bu kadar boğuyorsa yıldızları .artık stadı istanbulda yapmamızın zamanı geldi.demekki trabzonda şampiyon olmamız imkansız.camppel ,marcelinho.ogun abdullah tolunay,gökdeniz(bir ara fenere imza atmıştı) hiçbiri trabzonda duramadı.bence stadı yanlış yerde yapıyoruz.inşallah 2. yarı düzelir trabzonum

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işte şampiyonluğa oynayan büyük hedefleri olan bi takımı ne hale getirdiler....

marcenin böyle konuşması konuşturulması takımı küme düşmemeye oynatan yönetimin eseridir...

şampiyonluğa oynayan bi kadromuz olsaydı marcede gitmezdi.....
          84'ten beri şampiyonluğa öyle ya da böyle oynayamıyoruz (1-2 kere hariç), hedefler büyük ama gerçekler de acı...adam açıklamalarında eğer gerçekse trabzonda sıkıldığını söylemiş, demek oluyor ki biz transferleri şehrin sosyal yapısına uyum sağlayacak oyunculardan yapmalıyız..bu problem sırf bu yönetime indirgenemez....campell olayını unutmayın, norveçli rekdalın trabzona gelip hemen geri dönüşünü hatırlayın....bize en fazla 3 yabancı lazım bunlar da gelecek vaadeden, yaşı genç, milli takımda oynama potansiyeli olan, ekonomik yönden rahat olmayan ülkelerin futbolcularından olmalıdır..

Yorum

• adamın yyaşadığı şehirlerle trabzonumuz aynı değil malesef
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• dünden beri transfer haberi bekliyorum hala haraket yok
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                84'ten beri şampiyonluğa öyle ya da böyle oynayamıyoruz (1-2 kere hariç), hedefler büyük ama gerçekler de acı...adam açıklamalarında eğer gerçekse trabzonda sıkıldığını söylemiş, demek oluyor ki biz transferleri şehrin sosyal yapısına uyum sağlayacak oyunculardan yapmalıyız..bu problem sırf bu yönetime indirgenemez....campell olayını unutmayın, norveçli rekdalın trabzona gelip hemen geri dönüşünü hatırlayın....bize en fazla 3 yabancı lazım bunlar da gelecek vaadeden, yaşı genç, milli takımda oynama potansiyeli olan, ekonomik yönden rahat olmayan ülkelerin futbolcularından olmalıdır..
                b,de bizim yapımıza uygun yabancılar bulmakta lazım.. önümüzde şota örneği var..yapımıza uygun bizi bilen futbolcular bulmamaız gerekiyor.. rus liginde çok kaliteli ve ucuz adamlar var nedne o tarafa hiç bakmıyoruz anlamadım.. marce bunun için gitmedi ama sözleşmesi bitince büyük ihtimalle gitmek isteyecekti....

yaşı genç her futbolcuda ülkesinde ayrılmak istemez uyum sorunu filan çıkar.... çünkü genellikle böyle futbolcular ülkerinden başka yerde oynanmaış oluyorlar...

ancak marcenin gitmesi ancak ve ancak yönetimin hatasıdır.... buda acı bir gerçektir....

büyük takımız diyoruz ama kimse bizde oynamak istemiyor..... geçen yıl bizim alamadığımız bilal kısa denilen sıradan bir futbolcuyu bile ankaraspora kaptırıyoruz.. bu acizliktir, bu takmın büyüklüğünün farkında olmamaktır...
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• önceki başkanlar döneminde de bu kulübe yabancılar geldi, ben hiç faruk özak sadri şener gibi gibi başkanların bulunduğu dönemde böyle bir açıklama duymadım.
                  karakter sahibi olduğundn dahi şüphe ettiğim adamların yönettiği bir kurumda futbolcuların karakter tahliline sıra gelmiyor maalesef.
                  yöneticilerin birbirlerini yalancı drumuna düşürdüğü bir kulüpte futbolcunun giderken dümdüz gitmediğine şükrediyorum ben.

ama işin özüne gelirsek söylediklerini tabii ki kabul etmiyorum. yediği kaba pislemek dahi diyebilirim. adamı yargılarken de sebeplerini es geçmeyelim.
                  neyse gitti artık.
                  bakalım sırada kim var.
                  daha ne kadar küçüleceğiiz..

blackseastorm un yaptığı bilal yorumunun altına imzamı atarım.
                  ne hallere düştüğümüzün acı bir tezahürüdür bu.
                  artık ankara belediye spor a giden adamlar buraya gelmek istemiyor.
                  hem de geldiği yer malatya.
                  yani öyle metropolden gelmiyor.
                  En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 15.01.2007, 12:44.

Yorum

• marcelinhonun bu sözleri sölediğine inanmıyorum ben medyanın çarpıtması asıl amaç trabzonsporu kötülemek
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      marcelinhonun bu sözleri sölediğine inanmıyorum ben medyanın çarpıtması asıl amaç trabzonsporu kötülemek
                      kesinlikle aynı düşüncelere sahibim.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• "MESELE VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASI MESELESİDİR"
                        Trabzonspor'un Anadolu Kulüplerinin öncüsü olduğunu belirten Cavcav, "Anadolu kulüplerinin temsilcisi Trabzonspor'un da ayakta kalması adına Ayman için opsiyonu açık tutuyoruz ancak diğer oyuncular için şu andan itibaren transfer mümkün değil. Futbolcularımla da konuştum, şu andan itibaren mesele para meselesi değil , verilen sözlerin tutulması meselesidir" dedi

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "MESELE VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASI MESELESİDİR"
                          Trabzonspor'un Anadolu Kulüplerinin öncüsü olduğunu belirten Cavcav, "Anadolu kulüplerinin temsilcisi Trabzonspor'un da ayakta kalması adına Ayman için opsiyonu açık tutuyoruz ancak diğer oyuncular için şu andan itibaren transfer mümkün değil. Futbolcularımla da konuştum, şu andan itibaren mesele para meselesi değil , verilen sözlerin tutulması meselesidir" dedi

ayakta kalmak için cavcav ın insafına da kaldık yani....
                          sözlerin tutulmadığı da söylenmiş.
                          bu yönetimin son 10 günde yaptığı skandalları trabzon tarihini toplasak bulamayız ..

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "MESELE VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASI MESELESİDİR"
                            ne hallere düştük yaa ilhan cavcavın insafına kaldık yani öle mi bu kadar da düşülmezki yaa
                            Bordomavi.net

Yorum

• İnsafını bırakın adam resmen Trabzonspor'u kullanarak kendini yüceltiyor reklamını yapıyor. Bu adam değil mi feybe marşı eşliğinde elinde feybe forması en büyük feybe diyen? Ölümlü, içkili trafik kazalarına karışan? Olay mahallini terkedip milleti ayazda 8 saat donduran? Aklı sıra sırtımızdan prestij kazanmaya çalışıyor. Bizim yönetimi bir kenara koydum , "Trabzonspor'un ayakta kalması adına Ayman opsiyonunu açık tutuyorum" ne demek? Bu adamdan tek futbolcu almam bana kalsa. Bu insanlara Trabzonspor ismini peşkeş çektirmiyorlar mı sinir olmamak içten değil. Allah'lık yönetimimiz var bakalım günahlarını nasıl sevaba çevirecekler?
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.01.2007, 13:06.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnsafını bırakın adam resmen Trabzonspor'u kullanarak kendini yüceltiyor reklamını yapıyor. u adam değil mi feybe marşı eşliğinde elinde feybe forması en büyük feybe diyen? Aklı sıra sırtımızdan prestij kazanmaya çalışıyor. Bizim yönetimi bir kenara koydum

birileri kaldırıp yönetimden bir tarafa koysa bunları da rahatlasak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X