Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sanırım lazaroni şokuyla forumda o dönemde ziya doğana olur çıkmıştı, buna ben de dahilim
    ama adamın kendini geliştirmek bir yana, saplantılarının esiri olup bu kadar dip yapacağını hiçbirimiz öngörememiştik
    ben baştan beri söylüyorum, istikrar adına bu rezillik çekilmez
    hocadan önce bu takiyyeci yönetim gitmeli, giderken de keli yanına almalı
    futboldan soğudum be kardeşim..
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• hah işte tam üstüne bastın...
      bizim ayarın bozulduğu maç o maçtır..
      o maçtan sonra biz böyle olduk, pıstık..
      sen onun öncelerini bi bilsen keşke...
      ozaman sende isyan edersdin kardeş...

İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      96 yili fb macina bakmistim vede cok iyi hatirliyorum o günki oynadigimiz futbolu ve o dönemden beri tsyi takip ediyorum, bu cevap yeter size herlade.

Ben Ziya Dogana güveniyorum kusura bakmayin ama siz buna karsi cikamazsiniz nezaman ziyayi savunduysam herkez bana burda Ziyaya oldugu gibi kan kusuyor.
      .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orda sadece sukadar puan farkimiz var dedi, sanki dersin o dönem sampiyonlugumuzu ilan etti, alemsiniz ya valla.

Birde takmissiniz Ziya Dogan 3.lig takimi calistirir anca en cokta bu beni kopariyor yani sadece gereksiz yorumlar bunlar.
        artık sen ne demek istediğimi anladın lafın ikincisi deliye söylenir.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hah işte tam üstüne bastın...
          bizim ayarın bozulduğu maç o maçtır..
          o maçtan sonra biz böyle olduk, pıstık..
          sen onun öncelerini bi bilsen keşke...
          ozaman sende isyan edersdin kardeş...
          Ya abi ben kime isyan etmiyorum allah askina, burda tek isyan edecegim kisiler sadece bu takimin su andaki yöneticilerdir.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne Sampiyonu yaa ne sampiyonlugundan bash ediyorsun anlamadim, sana burda Ziya Doganin gecmisteki bütün yorumlari gösterim bak ozaman hic bir yorumunda "biz sampiyon olacagiz" diye söledimi.
            Çok BasitBir Yorumunu Yazayım

"Şampiyonluk Kolay Bizim için Önemli Olan Avrupada Başarı"

Büyük İhtimalle FB maçı sonrasıydı yaptığı Yorum Ziyaettin Doğan'ın

Yorum

• hocalığından zaten şüpheliydik ...artık adamlığından da............
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ofansif oyuncuları da oyunda tutarsan rakip o kadar rahat üzerine gelmez, ofansif oyuncunu aslında defans oyuncuları kadar defansif anlamda katkısı var takıma, en azından ofansif ağırlıklı adamın başına iki tane adam dikerler, bir kişi eksiltmiş olur, o saha içinde olduğu süre içerisinde rakip rahat rahat çıkamaz aklı o oyuncud akalır önlemini alır, hakan şükür ün ısrarla oynatılmasını sebeplerinden biri de budur, silahların formda olmayabilir ama sahada olduğu sürece rakip için potansiyel bir tehlikedir, kenarda otururken pöö diye bağırarak tehlikeli olması mümkün değildir. o yüzden ziya nın son zamanlarda kurmuş olduğu takımı beğenmiyorum, yattara ve ceyhun kesinlikle ilk onbirde başlatır dedim ama maalesef oynatmadı ve göz-üm-den düştü..
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• arkadaslar su nadide cümleler sizce kimin ağzından çıkmıştır lütfen tahminlerimizi yapalım

''İkinci yarıyı incelersek sakatlıklarımız olmasaydı iddia ediyorum kimse bizi yenemezdi
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Edu'ya 3, Erdinç'e 3, İliç'e 2 maç!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ceza yağdırdı. Kurul bugün yaptığı açıklamada Kayserispor karşısında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan F.Bahçeli Edu'ya hakeme sözle hakaret etmekten 3, Kayseri Erciyesspor maçında rakibine dirsek vurarak oyun dışında kalan G.Saraylı İliç'e ise 2 maç ceza verdi. Öte yandan Trabzonsporlu Erdinç de maçın hakemine sözle hakaretten dolayı üç maç ceza aldı... Ankaragücü futbolcusu Celalettin de 3 maç ceza aldı...
                    TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Edu'ya 3, Erdinç'e 3, İliç'e 2 maç!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ceza yağdırdı. Kurul bugün yaptığı açıklamada Kayserispor karşısında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan F.Bahçeli Edu'ya hakeme sözle hakaret etmekten 3, Kayseri Erciyesspor maçında rakibine dirsek vurarak oyun dışında kalan G.Saraylı İliç'e ise 2 maç ceza verdi. Öte yandan Trabzonsporlu Erdinç de maçın hakemine sözle hakaretten dolayı üç maç ceza aldı... Ankaragücü futbolcusu Celalettin de 3 maç ceza aldı...
                      yok artık ya adalet yerini buldu demek hakeme hakaret mi bunun yuzunden 3 mac ceza mı verilir!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Ziya Doğan’dan çarpıcı açıklamalar
                        Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Toplantı öncesi basın mensuplarından aldığı soruları cevaplayan Doğan, farklı konulardaki görüşlerini de dile getirdi. İşte Teknik Direktörümüz Ziya Doğan’ın açıklamaları ve kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplar:

Erciyes maçının analizi
                        “Bir maç kaybettik. Sizin de deyiminizle takımın ilk onbirinin yüzde 60'ı, kafamdaki müdafanın yüzde 90'ının eksiğiyle mücadele ediyorsunuz. Bir takımda zaman zaman 4 - 5 kişi olmayabilir. Ben yine de bunların arkasına sığınmak istemiyorum. Ama bunlar maçtan sonra başka takımda olsa inanılmaz şekilde gündeme gelirdi. Oysa bakıyoruz sadece oynayan, oynamayan oyuncular göz önünde bulundurularak basitçe yorumlar yapılıyor. Şimdi bu şartlarda aslında maçın geneline bakılırsa 70. dakikaya kadar 3 net gol pozisyonu var. 1 Tane direkten dönüyor. 2 kere kaleciyle karşı karşıya kalıyoruz. Ligde 2. yarının en az gol yiyen takımına karşı 4 kez gol pozisyonuna giriliyor ve kaçırıyorsan, direkten dönüyorsa bu şanssızlıktır. Belirli bir zamana gelince risk almak lazım. Ya 0 – 0 ı kabul etmeliydik ya da ikinci maça daha avantajlı gitmek için risk almalıydık. Ben bir hata yaptımsa müdafadan bir oyuncu çıkararak forvet hattını daha fazla oyuncuyla desteklemek isterken yaptım. Şu oyuncu bu oyuncu niye oynamadı demekten ziyade eleştirilen bence bu doğrultuda olmalıydı. Ben kendimi suçluyorum. Müdafada 3 kişiye döndük. Orta sahayı ve forveti daha fazla yaptık. 4 forvetle oynarken beşinci ofansif oyuncuyu sokmak büyük bir hataydı bence. Neden bunu tercih ettim? Çünkü 4 forvetle oynarken, oyuncularım oyun içinde çok sabit kalıyorlardı. Her futbolcunun başında biri bekliyordu. Bu şekilde gol atmamız oldukça zordu. Biz orta sahaya onların arasına pas atacak oyuncuyu olarak Ceyhun aldık. Bu arada da müdafayı bir eksik bıraktık. Tabi sonuçtan sonra konuşmak çok kolay. Eğer yenseydik doğru yapmıştık. Yenilirsen de yanlış yaptık”

Soru: Maç içinde sinirli bir anınızda döner dönmez önünüzde seken bir top gördünüz ve vurdunuz basın tribününe geldi. Bunu açıklarmısınız. Yanlış anlama mı oldu?

“Topun kime gittiğini biliyorum. Sinirli bir anımda önüme bir top düştü. Ben de rast gele vurdum bir baktım size geldi. Döndüm arkadaştan özür diledim. O da özrümü kabul şeklinde aldı. Ama bunu görmeyenler, olumsuzlukla beslenen, art niyetli bir iki kişi olabilir. Her toplumda olduğu gibi onlar bunu aldı başka şekle sokmak istediler”

Soru: Kupada tur şansını nasıl görüyorsunuz?

“Şansımız yüzde 50. En az onlar kadar şansımız var. Biz Trabzonspor’uz. Onlar nasıl bizi burada yendiyse biz de onları orada yenebiliriz. Bu inancı taşıyoruz”

Soru: Trabzonspor’un kadrosunun yüzde 50’si sakatlıklar ve cezalar nedeniyle Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemedi. Bu kadar eksiklik içinde Musampa’yı oynatmayı neden düşünmediniz?,

“17 Oyuncuyla sahaya çıktık. 9 oyuncu forvet oyucusuydu. Gökdeniz, Ersen, Umut, oynamazsa aynı şekilde onlara görev verilir. Gökdeniz, Ersen, Umut, Ceyhun, Yattara’yı oynatırsan dünyada hiç olmamış bir sistem ortaya çıkıyor. Böyle bir sistem yok. O oyuncuların ismi önemli. Bu konuyu bazıları art niyetli kullanıyor. Zaman zaman 5 forvete döndüğümüz olabilir. Ama bu oyunun belirli bölümlerindedir. Şu oynadı bu oynadı bunlara hiç katılmıyorum. Önümde istatistikler var. Biz 27 maçın 24’ünü kazandığımız, 2 kere berabere kaldığımız zaman da bu sistemle oynuyorduk. Orta sahaya alın bakın İbrahim Ege, Hasan, Hüseyin vardı. Bu moda her zaman geçerli. O döneme bakarsak doğru büyük maçları kazanamadık. Şimdi tam tersi büyük maçları kazandık. Orta sahasız futbol dünyada yok. Emre Toroman’la maç öncesi konuştuk. Bana ‘Biz sezon başında da çok iyi takımdık. Fakat çok forvetle oynadık. Orta sahasız oynadık. Şimdi tek forvetle orta sahayı kalabalık tutarak oynuyoruz’ dedi. Real Madrid’e bakıyoruz, Zidane’li, Figo’lu, Beckham’lı olduğu yerde gitmiyor. Bunu yapan bir iki kişi var. Bunları yeri geldiği zaman medyada yüze yüz davet edeceğim. Bazılarının tuzağına düşüyorsunuz. Sizin iyi niyetinizi kullanıyorlar. Bir iki kişi var rant peşinde olan. Ben bunları biliyorum. Zamanı geldiğinde görev almak isteyenler, yanımıza yardımcı vermek isteyenler almadık diye kasıtlı olarak bunları çıkardılar. Amaçları Ziya Doğan’ı kullanamadıkları için karalama kampanyası. Benim üzüldüğüm tek şey var. Sizin gibi tertemiz insanlar onların cinlikleri karşısında uyutuluyor ve etkileniyorlar. Bu çok düşündürücü. Trabzonspor’un menfati her şeyin üstünde olmalı, insanların kendi çıkarları değil. Teknik adamım kendi çıkarlarımdan çok, bulunduğum takımın çıkarlarını ön planda tutarım. Benim meslek anlaşım, yetişme tarzım bu”

Soru: Tribünlerde eskiden “adam gibi adam Ziya Doğan” pankartları vardı şimdi yerini “Ziya Doğan seneye Gümüşhane’ye” pankartları aldı? Ziya Doğan güvenini kaybetti mi?

“Taraftar adam gibi adam dedi. Türkiye’de tüm antrenörler adam gibi adamdır. Bu kelime bazı arkadaşları rahatsız etti. ‘Biz adam gibi adam değil miyiz?’ diye basitçe konuşmalara girdiler. Herkes adam gibi adamdır. Siz de adam gibi adamsınız. Böyle bir kompleks yapanlar da adam gibi adamdır. Keşke olsalar”

Soru: Ankaragücü maçında olduğu gibi Kayseri Erciyesspor müsabakasında da çok forvetle mücadele ettiniz. Bu size göre hatamıydı?

“Kayseri Erciyesspor maçında 17 kişiyle sahaya çıktık. Orta sahada Hasan aylardır oynamıyordu. Fizik olarak tam hazır olmamasına karşı oynattık. Kim ne derse desin ben orta sahasız oynamam. Bazıları kasıtlı yazıyor. Birazdan söyleyeceğim çok forvetli oynadığımız zaman kaç gol atmışız, defansif oynadığımız zaman kaç gol atmışız? Ankaragücü maçına 4 forvetle başladık sonunda mağlup duruma düşünce 5 forvet oynamaya başladık, antrenörlük hayatımda ilk defa pozisyonsuz maç bitirdim. Demek ki hep forvetle olmuyor. Onları besleyecek oyuncularla hareket etmemiz lazım”

Soru: Kayseri Erciyesspor’la oynanan lig maçında Hüseyin savunmada çok başarılı bir şekilde oynamıştı. Bu maçta onu neden düşünmediniz?

“Ligdeki Erciyes maçında Hüseyin mecburen savunmada oynadı. O zaman Ayman cezalı değildi. Ancak kupada Ayman cezalıydı. Bu nedenle Hüseyin’e tekrar defansta görev veremezdim”.

Ziya Doğan sorulara verdiği cevapların ardından farklı konulardaki görüşleri şöyle seslendirdi:

“Sabırsız ortam var”
                        “İkinci yarıdan itibaren her şeyin en iyisi en kısa sürede isteniyor. Neredeyse 3 maçta lider olmamız bekleniyor. Ortada sabırsız bir ortam var. Ortamı bu hale getirenler suçlu. Artık halkın sabrı taşmış. Bu bir senede olmadı. Beşiktaş’ı 2 yıldır aynı teknik adam çalıştırıyor, savunmasını yeni oturttu. Futbolda sabır olması lazım. Ben teknik adam olarak hiçbir zaman oyuncuyu tamemen forvete atarak halkı mutlu edemem. Sonuçlar önemli”

“Sakatlıklar bizi etkiledi”
                        “İkinci yarıyı incelersek. Sakatlıklar bizi çok etkiledi. Oyun düzenimizi bozdu. Eğer olmasaydı kimse bizi yenemezdi. En azından yenemezdi. Buna rağmen Trabzonspor ikinci yarıda lig ikincisi. Beşiktaş’ın 22 puanı, bizim 20 puanımız var. En çok gol atan 19 golle Kayserispor, 18 golle Fenerbahçe, 17 golle biziz. Suni ortam yaratan arkadaşlarla, bazı insanlarla lig bitince yüzleşeceğim. Onlara o zaman cevap vereceğim. Şu anda bizim Ziya Doğan susar. Zaman zaman bu arkadaşlarla bir araya geliyorum yüzüme ayrı, arkamdan ayrı konuşuyorlar”

“Ç.Rizespor güçlü takım”
                        “Çaykur Rizespor güçlü bir takım. Takımlar arasında fark yok. Kendi sahalarında iyi mücadele ediyorlar. Bizim de çok eksiğimiz var. Mazerete sığınmıyoruz. Elimizdeki en iyi kadroyu sahaya çıkartarak galibiyet elde etmek istiyoruz. Kolay değil ama onlar bizi ilk maçta yendi şimdi sıra bizde”

“Yıldızlara adaletli oldum”
                        “Oğuz ve Tanju’nun yardımcı hocalığını yaptım. Fatih, Gökdeniz, Yattara, Şifo Mehmet gibi oyuncularla birlikte çalıştım. En büyük desteği yıldızlardan aldım. Ayrıcalıklı davranmadım. Çoğu insan onlara ayrıcalıklı davranırken, ben adaletli oldum. O oyuncular tarafından çok sevildim. Bunu oyuncular benim yüzüme değil, toplumun içinde söylediler. Bunların şahitleri var. Ben neler dediklerini anlatsam doğru olmaz. Ama bazı insanlar yıldız oyuncuların beni istemediğini, geçinemediğimi söyledi. Onları Allah’a havale ediyorum. Tekrar söylüyorum Trabzonspor ikinci yarının en başarılı takımıdır. Kupada şanssız bir mağlubiyet aldık”

Toplantı sonrası salondan ayrılmak isteyen Doğan’a, yerel bir televizyon kanalında görev yapan bir muhabir tepki göstererek soru sormak istediğini söyledi. Doğan bunun üzerine tekrar yerine dönerek muhabire sorusunu sormasına izin verdi. Ancak aynı muhabir soru sormak yerine yaklaşık 7 dakika süren bir yorum yapmaya başlayınca Teknik Direktör Ziya Doğan, tavrın artniyetli olduğunu ve diğer gazetecilerin de bu tavra dudak büktüklerini belirterek teşekkür ederek basın toplantısı salonundan ayrıldı.

Kaynak:Resmi Site

Yorum

• Ne satıyor bu ziya hoca anlayan varsa beri gelsin. Öyle bir açıklama yapıyorki sanki biz en yakın rakibizden 4 puan ileride lideriz. Şaşırtı bu adam iyice saçmalamakta üstüne yok.
                          Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                          Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                          WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• papaz hergün pilav yemez.. alacaksan al kupayı, görelim icraatı..
                            SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• papaz her gün pilav yemez.. geçebiliyorsan geç turu, alabiliyorsan al kupayı, icraat görelim. şu vardı, bu yoktu demeyle olmuyor, arka arkaya 3 pas yapamayan, beyinsizce koşan karaktersiz bir futbol izliyoruz. şansa bağlı galibiyet ya da mağlubiyetle başarı değişmez gözümüzde..
                              SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• yau bu ziya dogan bizle dalga geciyor galiba...adam birsürü sakat oyuncularimiz vardi diyor ve elimizde sadece defansif özellikli oyuncular vardi diyor...ama yattara ve ceyhunu yedek birakiyor...adam okadar cok sakatliklarimiz vardiki diyor aylardir oynamayan ve fiziksel yönden zayif olan hasani oynatmak zorunda kaldim diyor...peki yedek kulübesinde oturan ceyhun , yattara , musampa ne oluyor?? anlamak mümkün degil bu adami artik yeter ya resmen dalga geciyor...

buyrun burdan konusmasini izleyip gülebilirsiniz...

gercekten anlamaya calistim adami ama anlamak elde degil anlamak icin enayi olmak lazim...
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X