Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İkinci yarı oyuna giren genç oyuncular
    Musampa,Yattara,Feridun ve Cem Demir Allah aşkına bu adam bizimle dalga geçiyor ya lütfen buna biri dur desin yönetim demiyorsa biz diyelim YETER ARTIK!!!!

bunlar yedek yerlerine oynayanda saksafoncular offfffffffffff offffffffffffff
    [ille d' 7]

Yorum

• Ziya manyakmısın sen ya yeter ama artıkDEFOL GİT.ALTYAPIDAN ÇOCUK YÖNETSE SENDEN İYİ TAKIM ÇIKARIR

Yorum

• Bence çıkan takım fena değil. Sadece Yattara-Ersen ve Ferhat-Musampa değişikliği olabilirdi. Nihayetinde bu bir hazırlık maçı ve hoca oyuncuları denemek istemiştir. Yoksa Çağdaş varken Ufukhan'ın stoper oynamasının başka bir izahı yok. Bu benim için kelin değişip değişmediğine dair bir ölçü değil. Onu lig başladıktan sonra göreceğiz inşallah.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İkinci yarı oyuna giren genç oyuncular
          Musampa,Yattara,Feridun ve Cem Demir Allah aşkına bu adam bizimle dalga geçiyor ya lütfen buna biri dur desin yönetim demiyorsa biz diyelim YETER ARTIK!!!!
          Ziyaya Göre Saçı olan Oyuncular Genç Oyuncular Kapsamındadır
          Normal bir açıklama yani

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Normal bir açıklama yani

süperdi bu Naim...
            "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• :tsmeşale: resimlere baktımda.bordo üzerine mavi giyinmişler.YAŞASIN.:tsmeşale:

sevinecek bir şey bulamadım başka.

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                süperdi bu Naim...
                İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Normal bir açıklama yani

valla yerlere yattım gülmekten
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Ayman Transfer vs..

Ayman'in transferi henuz netlik kazanmamis...

Ben Sn. Cavcav ve diger baskanlarin yerinde olsam 10Milyon $ bile verseler boyle lubali heriflere futbolcu falan satmam. Bizim zeka fakiri yoneticilerimiz alismis bi kere menajer'lerin sevkatli kucagina, kalkamiyorlar bi turlu....

Bi defa adam gibi dogru durust davranin da, ya aldiginiz futbolcuyu kampa dahil edin ya da nasil kiviracaksaniz kivirin ve biz vazgectik deyip futbolcunun kendi takiminin kampina donmesini saglayin. Bu gidisle Ayman da Marselinyo ve Musampa gibi yatmaktan yag baglayip ne Trabzon'da ne de GenclerBirligi'nde is yapamaz hale gelecek.

Bu kadar ise yaramaz, basiretsiz, beceriksiz, bilgisiz, vizyonsuz bir yonetim olabilir mi diye dusunmekten deli olacagim. Ancak bu yonetimi olusturan kisiler kendi ticari hayatlarinda gayet basarili... O zaman ya bunlarin Trabzonspor'umuza kasti var, ya da birileri adina tetikcilik mi yapiyorlar, sorulari insanin aklina geliyor. Cikamadim isin icinden....

Yorum

• XXXXX...bu ne rezilik Allah askina ya..rezil XXXXX
                    En son Kaya tarafından düzenlendi; 07.01.2007, 21:29.

Yorum

• cık cık cık

xxxxxxxxxxxxxxxxx
                      En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 07.01.2007, 22:35. Sebep: Bu forumda Trabzonspor küçük düşürülemez, biraz daha itina lütfen.

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        xxxxxxxxx
                        bu nasıl bi cümle bu yönetimden de bu hocadan de bu oyunculardan de ama bunu deme
                        En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 07.01.2007, 22:36.

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Normal bir açıklama yani

beni güldürdan ya allah da seni güldürsün!
                          süper ya

Yorum

• :meşale1: Arkadaşlar,eleştirilerimiz kişilerin yönetimiyle ,kararlarıyla olsun.yoksa takım hakkında,külüp hakkında bizim takım yorum kaldırmaz.hoşçakalın
                            TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              xxxxxxxxx
                              1-trabzonspor değil Trabzonspor hatta TRABZONSPOR
                              2-Bu cümleyi şiddetle kınıyorum.O cümlenin başına gelebilecek ve hatta gelmeyecek en son kelime TRABZONSPOR dur
                              En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 07.01.2007, 22:36.
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1-trabzonspor değil Trabzonspor hatta TRABZONSPOR
                                2-Bu cümleyi şiddetle kınıyorum.O cümlenin başına gelebilecek ve hatta gelmeyecek en son kelime TRABZONSPOR dur
                                +1967
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X