Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ziya doğan genç oyuncu demiş ikinci yarı oyuna giren oyunculara.avrupa liglerinde 16 17 yaşında oynuyolar.bence ziya ikinci yarı giren oyunculara ligde şans vermediğim oyuncular demek istedi.
    "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• cacık hıyardan olur.

Yorum

• 'Szymek futbolu bırakmaz'Trabzonspor'lu yönetici İbrahim Hacıosmanoğlu, Szymkowiak'ın futbolu bırakmayacağını söyledi. Hacıosmanoğlu Polonyalı oyuncunun ailevi nedenlerden dolayı Trabzon'a gelmediğini, Ayman'ın transferinde de pürüzler olduğunu kaydetti... 07 Ocak 2007 20:53Yazı boyutunu büyütmek için
        "Net bir açıklama yapamıyorum"
        Belek'te IC Hotel Futbol Center'de Trabzonspor'un Ankaraspor ile yaptığı hazırlık maçının devre arasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ayman transferi konusunda yönetimde bir sorun olmadığını ifade ederek, ''Futbolcu kadrosundaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar var'' dedi.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

''Şu anda alınmamasının nedeni birilerinin isteyip istememesi değil. Hocanın istediklerini yapıyoruz. Şu anda buraya gelmemesinin nedeni de yine hoca. Şimdilik net bir açıklama yapamıyorum. İlerleyen günlerde açıklama yapacağız.''

Hacıosmanoğlu, Marcelinho'ya Almanya'dan bir takımdan öneri geldiği biçiminde çıkan haberlerle ilgili olarak da, ''Şu anda kampta en istekli oyuncu Marcelinho. İkinci yarıda gerçek Marcelinho'yu herkesin göreceğini söylüyor. Kendisi uzun yıllar Trabzon'da kalacak şekilde plan yaptı. Çocukları Türkçe öğreniyor. Haberler yakıştırma ve uydurma'' dedi.

-''SZYMKOWIAK'IN FUTBOLU BIRAKMAYACAĞINI BİLİYORUZ''-
        Hacıosmanoğlu, kulübe faks çekerek futbolu bıraktığını açıklayan Miroslaw Szymkowiak konusunda Polonya Futbol Federasyonu'ndan resmi yazı istediklerini söyledi.

''O yaşta bir futbolcunun futbolu bırakamayacağını biliyoruz'' diyen Hacıosmanoğlu, ''Trabzonspor'da ailevi nedenleriyle oynamıyor ama bunun yolu bu değildir. Hiç kimse Trabzonspor'u bırakıp, 'ben oynamıyorum' deyip de gitme hakkına sahip değil. Yazı geldikten sonra gerekeni yapacağız'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Beşiktaş ile görüşmüşsünüz, Szymkowiak ile Ali Güneş'in takasıyla ilgili Beşiktaş ile görüştünüz mü?'' biçimindeki bir soru üzerine Hacıosmanoğlu, dün akşam Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele kulüp başkanı Nuri Albayrak ile birlikte gittiklerini belirterek, ''Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı kulüp başkanlarıyla yemek yedik. Gündemde transfer yoktu'' dedi.

Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler konusunda da şunları söyledi:

''Türk futbolunu güzel yarınlara taşıyacaksak, bu birilerinin dayatmasıyla olmamalı. Federasyon özerk bir kuruluş. Planlarıyla projeleriyle gelecek olan insan Türk futbolunu bir yerlere taşımalı. Delegasyonun karşısına çıkıp plan ve projelerini anlatmalı. Bugünkü federasyonu istemeyen insanların Levent Bıçakcı federasyonu benzeri bir düzenle yeni bir oluşum içinde olduklarını görüyoruz. Bugünkü federasyona saygı duymayan insanların oluşturdukları oluşumla gelecek başkana yarın başkaları saygı duymayacak. Herkes sağduyulu olmalı. Herkesin benimseyeceği bir federasyon oluşacaksa bunu hep beraber bu camianın aktörleri oturup düşünmeli.''

AA

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          xxxxxxxxxxx
          xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 07.01.2007, 22:37.

Yorum

• yenildik mi ?

niye şaşır (a) madım acaba ?

neyse lig başlasın, şu konya maçı gelsin çoğu şey belli olur...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• xxxxxxxxxxx
              En son Lapina tarafından düzenlendi; 08.01.2007, 00:30.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cem Demir'i A.Sebata verecen niye oynatıyon
                3 hafta önce belli olan bir durum bu.düşünüyorum düşünüyorum ama hala cevabını bulamıyorum bu sorunun.enis-cem 2.yarı sebatta oynayacak ne diye kampa götürürsün?

anlayan,mantıklı bir açıklaması olan lütfen bana da anlatsın..lütfeeeeeeeen

Yorum

• Yapilan hazirlik macindan sonra, Trabzonspor ba$kani Nuri Albayrak macla ilgili bir aciklama yapti; golü yemesek mac berabere bitecekti diye konu$tu. Trabzonspor bu sene ligten dü$mese seneye yine süper ligte oynayacak diyede ekledi. Bu aciklamalarindan sonra Trabzonspor taraftarlari kendisini ayakta alki$ladi. Taraftarlarimiz benim yanimda olduklarini ispat etmek icin bayramda gelip elimi öptüler dedi, bu taraftarlarin bize verdigi gücle Trabzonspora senelerce ba$kalnlik yapabilecegininde altini cizerek konu$masini tamamladi.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• -sebatın durumunu duzeltmek ıcın oyuncuları forma sokmaya calısıyor olabılır..
                    -cem demır ve enısı onumuzdekı sene takımda oynatacagı ıcın..
                    -nıye benımde onlar gıbı uzun saclarım yok,bunu anlamak ıcın..
                    -enısı on lıberoda eksıklık oldugu ıcın,cem demırı acaba on lıbero oynayabılırmı dıye denemek ıcın..

sec begen al abi..zıyada sebeb bıtmez..
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapilan hazirlik macindan sonra, Trabzonspor ba$kani Nuri Albayrak macla ilgili bir aciklama yapti; golü yemesek mac berabere bitecekti diye konu$tu. Trabzonspor bu sene ligten dü$mese seneye yine süper ligte oynayacak diyede ekledi. Bu aciklamalarindan sonra Trabzonspor taraftarlari kendisini ayakta alki$ladi. Taraftarlarimiz benim yanimda olduklarini ispat etmek icin bayramda gelip elimi öptüler dedi, bu taraftarlarin bize verdigi gücle Trabzonspora senelerce ba$kalnlik yapabilecegininde altini cizerek konu$masini tamamladi.
                      Bayram bitti kardeş.Hala orda mısın sen?
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bir futbol adami ancak bu kadar net konu$abilir, Ayman, futbolcu kadrosundaki yapilanmadan dolayi, ve hocanin istegi dogrultusunda alinmi$, yine hocanin istekleri dogrultusunda kampa katilmasi istenmiyor. Ben bile anlayabiliyorum bu aciklamalari, yöneticinin dilinden anlamayan taraftar, taraftar deyiltir.

Yorum

• Trabzonspor Risp'i bağladı iddiası

Trabzonspor'un, Gençlerbirliği ile İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp'in transferi konusunda kesin anlaşma sağladığı iddia edildi.
                          Trabzonspor'un, Gençlerbirliği ile İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp'in transferi konusunda kesin anlaşma sağladığı iddia edildi.

Trabzonspor'un, Gençlerbirliği ile daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ayman'ın ardından Kırmızı-siyahlı ekibin İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp için de el sıkıştığı iddia edildi. Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, öncelikli olarak kameralar karşısında basın mensuplarının Ayman'ın transferi ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Ayman'ın transferinin kesin olarak bitmediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, bu transferin kesin olarak gerçekleşmemesinin ardında bir neden bulunduğunu ve bunu daha sonra kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, ilerleyen dakikalarda basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Gençlerbirliği'nden bir oyuncu ile daha anlaştıklarını ve Ayman ile bu oyuncuyu birlikte transfer edeceklerini kaydetti. Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği ile bu 2 oyuncunun transferi konusunda paket anlaşma yaptıklarını, ancak kadrolarında bulunan yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle transferi henüz yapamadıklarını belirtti.

Hacıosmanoğlu, bu açıklamasıyla yabancı bir oyuncu ile daha anlaştıklarına işaret etmiş oldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın, uzun süreden beri eski futbolcusu Fredrik Risp'i Bordo-mavili renklere katmak istemesi, anlaşma sağlanan oyuncunun Risp olduğu iddialarına yol açtı.

internetspor.com
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yapilan hazirlik macindan sonra, Trabzonspor ba$kani Nuri Albayrak macla ilgili bir aciklama yapti; golü yemesek mac berabere bitecekti diye konu$tu. Trabzonspor bu sene ligten dü$mese seneye yine süper ligte oynayacak diyede ekledi. Bu aciklamalarindan sonra Trabzonspor taraftarlari kendisini ayakta alki$ladi. Taraftarlarimiz benim yanimda olduklarini ispat etmek icin bayramda gelip elimi öptüler dedi, bu taraftarlarin bize verdigi gücle Trabzonspora senelerce ba$kalnlik yapabilecegininde altini cizerek konu$masini tamamladi.
                            Trabzonspor başkanının bayramını kutlamak niçin bu kadar zorunuza gidiyor bilemem. Adam başarısız olabilir. Bence de öyle... Ama Trabzonspor'un başkanıdır, yakasında TS rozeti vardır. Sadece bu ikincisi bile elini sıkmak, kutsal bir günde bayramını kutlamak için yeterli bir sebeptir. Organizasyonlara katılmak istemezseniz katılmazsınız. Katılanları eleştirmek, dahası provake edici tavırlarla laf sokmak hiç kimsenin olmadığı gibi sizin de hakkınız ve haddiniz değil. Ali Şen'i görsem onla da bayramlaşırım. Bayram bunun için var. Kime ne? Sen bayramlaşma olsun bitsin. Bu kadar millet bu kadar yaşından sonra ne yapması gerektiği konusunda icazet mi alacak?

ps: Ben -ne yazık ki- özel bir işimden ötürü bayramlaşmaya gidemedim ve tek bayramlaştığım kişi Mira'da gördüğüm Atay başkan oldu. Yine çok şık, çok da beyefendiydi. Bir kez daha bırakıp gitmesinin büyük bir hata olduğunu düşündüm.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor Risp'i bağladı iddiası

Trabzonspor'un, Gençlerbirliği ile daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ayman'ın ardından Kırmızı-siyahlı ekibin İsveçli defans oyuncusu Fredrik Risp için de el sıkıştığı iddia edildi. Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, öncelikli olarak kameralar karşısında basın mensuplarının Ayman'ın transferi ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Ayman'ın transferinin kesin olarak bitmediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, bu transferin kesin olarak gerçekleşmemesinin ardında bir neden bulunduğunu ve bunu daha sonra kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, ilerleyen dakikalarda basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Gençlerbirliği'nden bir oyuncu ile daha anlaştıklarını ve Ayman ile bu oyuncuyu birlikte transfer edeceklerini kaydetti. Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği ile bu 2 oyuncunun transferi konusunda paket anlaşma yaptıklarını, ancak kadrolarında bulunan yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle transferi henüz yapamadıklarını belirtti.

Hacıosmanoğlu, bu açıklamasıyla yabancı bir oyuncu ile daha anlaştıklarına işaret etmiş oldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın, uzun süreden beri eski futbolcusu Fredrik Risp'i Bordo-mavili renklere katmak istemesi, anlaşma sağlanan oyuncunun Risp olduğu iddialarına yol açtı.

internetspor.com
                              BU AKŞAM ALDIĞIM EN İYİ HABER BU...rİSP GELSİN... İYİDİR...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bayram bitti kardeş.Hala orda mısın sen?
                                Takinti i$te, bende oraya takili kaldim. Uzakta olunca bazi $eyleri algilamakta zorluk cekiyor olabilirim. Bu takindi size ünlü bir ata sözümüzü hatirlatmaz in$allah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X