Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haberler

Fatih Tekke: "Her gün tartisilmaktan sikildim"

Son
    dönemde adi sürekli medyada transfer haberleriyle anilmaya baslanan
    kaptanimiz Fatih Tekke her gün tartisilmaktan son derece sikildigini
    açikladi.

?Sözlesmem devam ediyor?

Kulübüyle 1 yil daha sözlesmesinin bulundugunu hatirlatan Fatih,
    ?Ben Trabzonspor?un kaptaniyim. Benim yapacagim her hareket
    Trabzonspor?un menfaatine olacak. Kimse benim Trabzonsporlulugumu
    tartismasin. Biz öyle dogduk. Ben de camianin bir parçasiyim. O
    camianin bende yeri baskadir? diye konustu.

?Sadece Avrupa?yi istiyorum?

Trabzonspor?dan sadece Avrupa?ya gitmek istedigini söylediginin
    altini çizen kaptanimiz, ?Bu benim için çok önemli. Türkiye?den
    Trabzonspor?dan Avrupa?ya gidersem arkadan gelecek gençler çitayi
    yüksek tutacaklardir. Bu da Türk futbolu adina son derece önemli
    olacaktir. Misyon olarak düsüncem bu. Saygi duyulmasini bekliyorum. Ben
    Trabzonspor?dan ayrildigim taktirde Trabzonspor?un menfaatine bir
    hareket yapacagim. Bunu disinda bir davranis sergileyemem? dedi.

?Kimseyle görüsmedim?

Transfer konusunda hiçbir kulübün yöneticisiyle görüsmedinin altini
    çizen Fatih Tekke sunlari söyledi: ?Yemin ederim kimseyle görüsmedim.
    Teklif oldugunu menajerler araciligiyla biliyorum. Su an çok erken ama
    yazilip çiziliyor. Bunlar da benim canimi sikiyor.

Birileriyle görüsmem olanaksiz. Trabzonspor?un sözlesmeli
    futbolcusuyum. Kulübün izni olmadan imza atmam mümkün degil. Bunu Real
    Madrid bile olsa yapamam?.

?Trabzonspor sevdalilarini üzmem?

Trabzonlular?i Trabzonspor sevdalilarini üzecek bir hamle
    içerisinde asla olmayacagini da seslendiren Fatih Tekke sözlerini söyle
    tamamladi: ?Bugüne kadar her zaman Trabzonspor?un menfaatlerini göz
    önünde bulundurmus bir insanim. Camiamizdaki insanlar benim
    yaptiklarimi biliyorlar. Niyetleri farkli olan insanlarin farkli
    çabalar içine girmesine gerek yok. Fatih Tekke Trabzonspor?un bir
    parçasidir. Sözlesmesi olan bir futbolcudur. Misyonu hedefi düsüncesi
    Avrupa?da futbol oynamaktir. 28-29 Yasinda bir futbolcunun yapabilecegi
    en iyi sey Trabzonspor?a para kazandirmaktir. Trabzonspor beni Fatih
    Tekke yapmistir. Bana verilen bu degeri ona geri ödemeliyim. Sözlesmeli
    olan bir futbolcu kulübünün izni olmadan bir yere imza atmaz. Olayin
    kesinlikle maddi boyutunda degilim. Türkiye?den uzaklasmak istiyorum?.

Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Benim anladigim tek bir sey. O da Yönetimin, FB´nin teklifiyle agzinin sulandigidir. FB tahminen 7-8 Milyon euro + iki futbolcu teklif etmistir.

Bu sayede Yönetim Fath Tekke`den gelecek parayla, diger transferleri gerceklestirecek. Aynen Atay Aktug Yönetiminin yaptigi gibi. Petkovic ve Tolga`yi sattilar. Onun parasiyla bütün transferleri yaptilar.

En azindan simdilik öyle görünüyor. Insallah yanilirim.
      TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
      TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Biz Fatih gitmedi ezikler aldik diyor. Bakalim nereye varacak bu isin sonu.
        < style> p { margin-top : 2px; margin-bottom : 0px; margin-left : 2px; margin-right : 2px; }
        Yeni bir stad istiyoruz...
        Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• İlk olarak volkanferhan tarafından gönderildi

Haberler

Fatih Tekke: "Her gün tartisilmaktan sikildim"
          Son dönemde adi sürekli medyada transfer haberleriyle anilmaya baslanan kaptanimiz Fatih Tekke her gün tartisilmaktan son derece sikildigini açikladi.

?Sözlesmem devam ediyor?
          Kulübüyle 1 yil daha sözlesmesinin bulundugunu hatirlatan Fatih, ?Ben Trabzonspor?un kaptaniyim. Benim yapacagim her hareket Trabzonspor?un menfaatine olacak. Kimse benim Trabzonsporlulugumu tartismasin. Biz öyle dogduk. Ben de camianin bir parçasiyim. O camianin bende yeri baskadir? diye konustu.

?Sadece Avrupa?yi istiyorum?
          Trabzonspor?dan sadece Avrupa?ya gitmek istedigini söylediginin altini çizen kaptanimiz, ?Bu benim için çok önemli. Türkiye?den Trabzonspor?dan Avrupa?ya gidersem arkadan gelecek gençler çitayi yüksek tutacaklardir. Bu da Türk futbolu adina son derece önemli olacaktir. Misyon olarak düsüncem bu. Saygi duyulmasini bekliyorum. Ben Trabzonspor?dan ayrildigim taktirde Trabzonspor?un menfaatine bir hareket yapacagim. Bunu disinda bir davranis sergileyemem? dedi.

?Kimseyle görüsmedim?
          Transfer konusunda hiçbir kulübün yöneticisiyle görüsmedinin altini çizen Fatih Tekke sunlari söyledi: ?Yemin ederim kimseyle görüsmedim. Teklif oldugunu menajerler araciligiyla biliyorum. Su an çok erken ama yazilip çiziliyor. Bunlar da benim canimi sikiyor.
          Birileriyle görüsmem olanaksiz. Trabzonspor?un sözlesmeli futbolcusuyum. Kulübün izni olmadan imza atmam mümkün degil. Bunu Real Madrid bile olsa yapamam?.

?Trabzonspor sevdalilarini üzmem?
          Trabzonlular?i Trabzonspor sevdalilarini üzecek bir hamle içerisinde asla olmayacagini da seslendiren Fatih Tekke sözlerini söyle tamamladi: ?Bugüne kadar her zaman Trabzonspor?un menfaatlerini göz önünde bulundurmus bir insanim. Camiamizdaki insanlar benim yaptiklarimi biliyorlar. Niyetleri farkli olan insanlarin farkli çabalar içine girmesine gerek yok. Fatih Tekke Trabzonspor?un bir parçasidir. Sözlesmesi olan bir futbolcudur. Misyonu hedefi düsüncesi Avrupa?da futbol oynamaktir. 28-29 Yasinda bir futbolcunun yapabilecegi en iyi sey Trabzonspor?a para kazandirmaktir. Trabzonspor beni Fatih Tekke yapmistir. Bana verilen bu degeri ona geri ödemeliyim. Sözlesmeli olan bir futbolcu kulübünün izni olmadan bir yere imza atmaz. Olayin kesinlikle maddi boyutunda degilim. Türkiye?den uzaklasmak istiyorum?.

iste sizeFATIH SULTAN TEKKE !!!
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• abi bu saat kaçta olmus röportajj
            İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Tümer askerlik sorunu nedeniyle yurtdi$inda bir takimda oynayacagini aciklamasina ragmen fb ile anla$ti.
              F.Tekke ise hayalinde yurtdi$inda oynamak oldugunu söylüyor.
              Eger Tekkede fb ye giderse, DEMEK OLUYOR KI fb TÜRK TAKIMI DEYIL.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• resmi sitemizde yazio

BORDO ILE MAVI RENKTEN IBARET DEGILDIR BIR YASAMA BIÇIMIDIR.....

Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Arkadaslar yeter Fatih Tekke hakkinda konusmak isteyen basligina gitsin ya. Gerçekten biraz da yeni haber görelim. Bir de rica ediyorum ayni haber 40 defa yayinlanmasin.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• F.Tekke: R. Madrid'e bile imza atmam
                      F.Bahçe'nin israrla transfer etmek istedigi Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke, sari lacivertli kulüpten teklif geldigini ama kimseyle görüsmedigini söyledi. Fatih, transfer konusunda net tavir koydu:

Fakat, Trabzonspor'dan Avrupa'ya gitmek istedigimi daha önce de söyledim. Yasim 29, bu benim için çok önemli. Yurt disina gidersem Trabzonspor ve Türk futbolunu Avrupa'da temsil etmis olacagim. 1 yillik daha sözlesmem var. Yapacagim her hareket, ne olursa olsun Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda olacak. Kimse benim Trabzonsporlulugumu, Trabzonlulugumu tartismasin. Ben orada dogdum, orada ölecegim. Fakat profesyonel olarak düsüncem de budur. Düsüncelerime de saygi duyulsun.?

Fatih, ?Herhangi bir takima imza attin mi?? seklindeki soru üzerine, ?Böyle birsey imkansiz. Sözlesmem devam ediyor, kulübün izni olmadan bir yere imza atmam mümkün degil. Fatih Tekke böyle birsey yapar mi? Bu Real Madrid dahi olsa asla yapmam. Ben Trabzonspor için her seyi yapan biriyim? dedi.

?Baskan Nuri Albayrak, (Seni Fenerbahçe'ye veriyoruz) derse sen ne dersin?? seklindeki soru üzerine Fatih, ?Oturup konusuruz, profesyonelce yapilmasi gereken neyse Trabzonspor'un menfaatleri dogrultusunda o sekilde hareket ederek. Ben olayin maddi boyutunda degilim. Türkiye'den uzaklasmak istiyorum? diyerek sözlerini tamamladi.
                      --------------

bence gerçek trabzonsporlunun yapacagi açiklamalar bunlar..

zorla fenere verilmezsem de gitmem diyor..avrupayi istiyor adam açik açik..

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Trabzonspor'da transferleri kim yapiyor?

Aciz Trabzon yönetimi yakinda gazete ilani ile hoca ararsa hiç sasirmam. Ortalikta birbirinden farkli oyun sitili ile taninmis hoca isimleri dolasip duruyor. Yöneticiler Avrupa?ya dagilmis geziyor. Bazen bazi yöneticiler ayni hocanin kapisinda pisti oluyor. Bir taraftan transferler yapiliyor. Geçen sene Besiktas?in basini yakan defans oyuncusu ve belediyeden bir oyuncu daha?

Acaba bu transfer listesini bir taraftar mi yapiyor diye düsünmeden edemiyorum. Hafta sonu Inönü stadinda ZAMAN gazetesinin düzenledigi geleneksel söhretler turnuvasi vardi. Seref tribününde otururken bir baktim Nuri albayrak gelmis , önde oturuyor. Iki sira arkasinda Luçesku var. Bir formali Trabzonspor taraftari seref tribününe yaklasti. Ilk önce Trabzonspor baskanina ?baskanim bakar misiniz? diye selendi. Baskan baktiktan sonra da luçesku?yu gösterip ?bakin luçesku arkada oturuyor? , Luçesku?ya da dönüp eliyle isaret ederek ?mistir Luçesku ,bu baskanimiz Nuri bey, konusun anlasin? dedi. Onlarda gülümseyerek tokalastilar. Baskan arkaya döndü ve taraftar sayesinde bir süre sohbet ettiler. Sonra bir baktim, taraftar numaralidan Nuri Albayrak?in yanina kadar gelmis. Elinde bir kagit bir seyler anlatiyor. Muhtemelen transfer listesi ?bayagi bir süre baskan inceledi.

Fakat gördügüm kadariyla o taraftar o kadar saf degildi. Çagdas transferini tavsiye etmis olamaz. Fatih Tekke 7,5 milyon avro?ya ezeli rakiplerden birisine gitsin de , yerine 8 tane 3. lig futbolcusu alinsin hiç dememistir.

Ne kadar ilginç degil mi? Istanbul Büyüksehir belediyesi spor?un baskani sirf iktidara yakin diye , sirf Trabzon dogumlu diye , sirf cebinde üç-bes kurusu vardir diye Koskoca Trabzonspor?a baskan oluyor! Sakin yanlis anlamayin. Birakin belediye takiminin baskanini , 2 yil Trabzonspor üyelik geçmisi olan herkesin baskan adayi olabilecegini iyi biliyorum. Sadece aday degil, baskanda olabilmeli. Eger ki inandirici bir proje ve reçeteyle yola çikarsa!

Bu yönetimin siradan ve bilindik söylemler disinda hangi projeyle yönetime geldigini bilen var mi, Allah askina! Allem oldu, kulem oldu , kamuoyunun ve kongre üyelerinin bilmedigi bir isim baskan oluverdi iste. Belediye spor vizyonu ve hedefleriyle?Ilk bombayi da belediyeden patlatti; Gelecegin Oliver kahn?i olarak görülen Ahmet sahin! Yoksa unuttunuz mu? Su kayseri maçinin kahramani. Devami bir düzine transferle geldi. Simdi yarisina yakinindan kurtulmaya çalisiyorlar. Kurtulmasalar ne olacak. Hiç oynatmasan da yevmiyesi ,taksiti ,maasi isliyor.

Bastan söyledik! Bu yönetime Trabzonspor 5 numara büyük. Tek yapacaklari kulübü 4-5 sene öncesine götürmek. Borçlu ve hacizli günlere mars mars?Vahid hocayla olmayacagini sagir sultan duymus ve kör recep görmüsken nasil oldu da tribünden biyik buranlar anlamadilar, henüz çözen yok! Bazi Istanbul medyasi hariç tabiî ki. Onlar için kendilerine en çok malzeme olan , üç büyüklerin döküntülerini gelecek arayan , sadece lige heyecan katan (yani yemekte garnitür olmaktan ileri gidemeyen) bir Trabzonspor ve onun baskani çok degerlidir. Bu sekilde Fairplay ve hep saygili-uslu baskan olma ödülünü kimseye kaptirmaz bizim baskanlarimiz. Takima iki kaliteli transfer yapmayip sampiyonlugu kaybeden ve adaletsizlikler karsisinda sesini çikaramayan Atay aktug onlar için en mümtaz baskandir.

Bu yönetim bindigi dali kesmeye devam ediyor. Gazetelerin palavralari kisa zaman sonra bu yöneticileri tanir mi, Allah bilir! Benim fikrim ve uyarim ?tahtan inmis padisahi sokak dilencisi bile tanimaz?. Isi bilmiyorsaniz bilenlere danisin, bizi de dinlemeyin ama seref tribününde yaniniza oturan taraftara kulak verin!

YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIMEFOL.........

Yorum

• evet haklisin baydi artik ist seeereeefsiiiiz medyasi canimizi sikmaktan baska hiç bi bokaaa yaramiyorlar konuyu degistirelim arkadaslar
                          bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

• bitsin artik bu konu

Yorum

• kaynak: maraton.com

Trabzonspor bir yandan teknik direktör arayislarini sürdürürken bir
                              yandan da kadroda bulunan yabanci futbolculari yenilemeye çalisiyor.
                              Bordo - mavili yönetim su ana kadar yabanci oyunlarin hiçbirini elden
                              çikaramazken, sadece sözlesmesi biten Lee Yong'la sözlesme
                              yenilenmeyecegi ifade edildi. Diger yabanci futbolcular için kulübe
                              herhangi bir teklif gelmedigi ögrenildi.

YABANCILAR SIKINTI OLDU

Trabzonspor yönetimi gelecek yil güçlü bir kadro kurmak için yogun
                              bir çaba harcarken, yabanci kontenjaninin dolu olmasi transfer
                              görüsmelerini etkiliyor. Bordo - mavililer özellikle sezon basinda
                              yüksek maliyetiyle birlikte kadroya ilave edilen Tomas Jun konusunda
                              büyük sorun yasiyor. Bu futbolcu takimda bekleneni veremezken, ligin
                              ikinci yarisinda kiralandigi Besiktas'a da uyum saglayamadi. Yasanan bu
                              gelismelerin ardindan milli takima da seçilemeyen Jun konusunda yönetim
                              ne yapacagini sasirdi. Jun'un yani sira ligin devre arasinda
                              Kizilyildiz takimindan transfer edilen ancak performansi begenilmeyen
                              Ardijan Djokaj da gönderilecek isimlerin arasinda yer aliyor. Yönetim
                              ayrica Birezilyali kaleci Jefferson'u da uygun bir teklif gelmesi
                              durumunda baska bir takima kiralamak istiyor.

ELLER VE LEE YONG' DA SORUN YOK

Yabanci kontenjanini dolduran futbolculardan Lee Yong'un sözlesmesi
                              bittigi için Fabiano Eller'in de Ocak ayina kadar kiralik olarak
                              Brezilya'nin Internacional takiminda kalmasi bordo - mavili idarecileri
                              rahatlatiyor. Yönetimin gönderilecekler listesine koyulan
                              futbolculardan kendilerine kulüp bulmasini isterken, Szymkoviak,
                              Yattara ve Stepanov'la da bir görüsme yaparak takimda kalip kalmama
                              yönündeki fikirlerini alacagi ögrenildi.

YENILER BEKLEMEDE

Trabzonspor' un yeni sezonda kadrosuna katmayi planladigi
                              Brezilyali Ricardinho ve Portsmouth'un Kongolu orta saha oyuncusu
                              Lomana Lua Lua gibi futbolcularla ön görüsme yaptigi ve bu futbolcular
                              için yabanci kontenjaninin bosalmasini ve yeni teknik direktörün
                              kararini bekledigi gelen haberler arasinda

BORDO ILE MAVI RENKTEN IBARET DEGILDIR BIR YASAMA BIÇIMIDIR.....

Yorum

• Yaw yokmu yeni transfer haberleri dört gözle bekliyoruz hani 48 geçti

yada neredeyse geçmek üzere ben somut adimlar duymak istiyorum artik
                                BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X