yine huseyin ferhat yine sagda gokdeniz solda marcelinho bu adam inadindan vazgecmeyecek hepinizde sahit olacaksiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inanamiyorum yaa.... böyle bi kadro olur mu????İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR 0 ANKARASPOR 1
Hakemler
Berkant Mercanlı ** Şeref Basmacı ** Cevat Akpınar **
Trabzonspor
Tolga ** (Dak.46 Ahmet **) Musa Büyük ** (Dak. 70 Feridun **) Stepanov **(Dak.46 musamba **) Ufukhan ** Mustafa Keçeli ** Hüseyin ** Ferhat ** Gökdeniz *** Marcelinho (Dak.70.Cem Demir *)Umut * Ersen Martin * (Dak.46Yattara **)
Ankaraspor
Hakan **,Ediz ** ,Anıl ** , Muhammet Hanefi **(dak 46 Petrus **) ,Özer **, Murat Tosun **, Adem **, Bilal **, Murat Hacıoğlu ** Volkan ** (Dak 46 Hürriyet ***), Murat Akyüz
**
Gol Dak. 84 Gol Hürriyet (Ankaraspor)
Selahattin Aydınlı / www.haber61.net
hayret ya
yazik yazik
Yorum
-
ziyaya kaldıysa görülmücekİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar görüyorsunuz yine bir sıfır mağlup ve yenilen gol dakika 84 bazı şeyler acaba ne zaman görülecekTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Ziya Doganı savunan bazı arkadasları görmek istiyorum acaba bu kadroya ne diyeceklerİlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinanamiyorum yaa.... böyle bi kadro olur mu????
hayret ya
yazik yazik
Yorum
-
bu takımda sag bek musa sol bek keçeli stoperler stephanov ile ufukhan
ön liberolar hüseyin ferhat
sag gökdeniz sol marce forvet ersen umut ile başlamış
sonra büyük teknik direktör yattara ersen degişikliği musampa stephanov degişikliği yapmış yetmemiş dakika 70 de marce cem demir değişikliği yapmış
celaleddin çagdaş murat ocak nerede değişen hiçbirşey yok mu2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Naim
"Net bir açıklama yapamıyorum"
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği'nin futbolcusu Ayman'ın transferinde, kadrolarındaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar olduğunu söyledi.
Belek'te IC Hotel Futbol Center'de Trabzonspor'un Ankaraspor ile yaptığı hazırlık maçının devre arasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ayman transferi konusunda yönetimde bir sorun olmadığını ifade ederek, ''Futbolcu kadrosundaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar var'' dedi.
Teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:
''Şu anda alınmamasının nedeni birilerinin isteyip istememesi değil. Hocanın istediklerini yapıyoruz. Şu anda buraya gelmemesinin nedeni de yine hoca. Şimdilik net bir açıklama yapamıyorum. İlerleyen günlerde açıklama yapacağız.''
Hacıosmanoğlu, Marcelinho'ya Almanya'dan bir takımdan öneri geldiği biçiminde çıkan haberlerle ilgili olarak da, ''Şu anda kampta en istekli oyuncu Marcelinho. İkinci yarıda gerçek Marcelinho'yu herkesin göreceğini söylüyor. Kendisi uzun yıllar Trabzon'da kalacak şekilde plan yaptı. Çocukları Türkçe öğreniyor. Haberler yakıştırma ve uydurma'' dedi.
Bana Bilmediğim Bir şeyler Söyle
Lay lay lay
Yorum
-
Net bir açıklama yapamıyorum"
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gençlerbirliği'nin futbolcusu Ayman'ın transferinde, kadrolarındaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar olduğunu söyledi. Belek'te IC Hotel Futbol Center'de Trabzonspor'un Ankaraspor ile yaptığı hazırlık maçının devre arasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ayman transferi konusunda yönetimde bir sorun olmadığını ifade ederek, ''Futbolcu kadrosundaki yapılanmadan doğan birtakım sorunlar var'' dedi.
Teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:
''Şu anda alınmamasının nedeni birilerinin isteyip istememesi değil. Hocanın istediklerini yapıyoruz. Şu anda buraya gelmemesinin nedeni de yine hoca. Şimdilik net bir açıklama yapamıyorum. İlerleyen günlerde açıklama yapacağız.''
Hacıosmanoğlu, Marcelinho'ya Almanya'dan bir takımdan öneri geldiği biçiminde çıkan haberlerle ilgili olarak da, ''Şu anda kampta en istekli oyuncu Marcelinho. İkinci yarıda gerçek Marcelinho'yu herkesin göreceğini söylüyor. Kendisi uzun yıllar Trabzon'da kalacak şekilde plan yaptı. Çocukları Türkçe öğreniyor. Haberler yakıştırma ve uydurma'' dedi.
-''SZYMKOWIAK'IN FUTBOLU BIRAKMAYACAĞINI BİLİYORUZ''-
Hacıosmanoğlu, kulübe faks çekerek futbolu bıraktığını açıklayan Miroslaw Szymkowiak konusunda Polonya Futbol Federasyonu'ndan resmi yazı istediklerini söyledi.
''O yaşta bir futbolcunun futbolu bırakamayacağını biliyoruz'' diyen Hacıosmanoğlu, ''Trabzonspor'da ailevi nedenleriyle oynamıyor ama bunun yolu bu değildir. Hiç kimse Trabzonspor'u bırakıp, 'ben oynamıyorum' deyip de gitme hakkına sahip değil. Yazı geldikten sonra gerekeni yapacağız'' diye konuştu.
Bir gazetecinin, ''Beşiktaş ile görüşmüşsünüz, Szymkowiak ile Ali Güneş'in takasıyla ilgili Beşiktaş ile görüştünüz mü?'' biçimindeki bir soru üzerine Hacıosmanoğlu, dün akşam Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele kulüp başkanı Nuri Albayrak ile birlikte gittiklerini belirterek, ''Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve bazı kulüp başkanlarıyla yemek yedik. Gündemde transfer yoktu'' dedi.
Hacıosmanoğlu, Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler konusunda da şunları söyledi:
''Türk futbolunu güzel yarınlara taşıyacaksak, bu birilerinin dayatmasıyla olmamalı. Federasyon özerk bir kuruluş. Planlarıyla projeleriyle gelecek olan insan Türk futbolunu bir yerlere taşımalı. Delegasyonun karşısına çıkıp plan ve projelerini anlatmalı. Bugünkü federasyonu istemeyen insanların Levent Bıçakcı federasyonu benzeri bir düzenle yeni bir oluşum içinde olduklarını görüyoruz. Bugünkü federasyona saygı duymayan insanların oluşturdukları oluşumla gelecek başkana yarın başkaları saygı duymayacak. Herkes sağduyulu olmalı. Herkesin benimseyeceği bir federasyon oluşacaksa bunu hep beraber bu camianın aktörleri oturup düşünmeli.''
arkadaşlar o kadar senedir trabzonsporluyum ben daha bu kadar kötü bir yönetim görmedim kadro içinde yapılanma varmış ya arkadaş ne diyor bunlar anlayan varmı2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum