Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -------------

bildiğimiz ağaoğlumu oluyor bu ?
    Hayır o değil. Ahmet Ağaoğlu ile akrabadırlar ama Ahmet Ağaoğlu'nun bu şirkette bir iştiraki ya da bir tasarrufu bulunmamaktadır.

Ama sanırım Ahmet Ağaoğlu'nun gölgesinden korkanlar, tedirgin olanlar için iyi bir "sallama" sebebi olabilir.
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet, evet ben de bu transferi bekliyordum. Yalnız bu adamdan faydalanmak için "Turkcell Süper Lig Hemen Başlasın!"
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• FUTBOLCU MENAJERLERİNİ TRABZONSPOR'DAN UZAKLAŞTIRACAĞIZ

ONUR VE GURUR VERİCİ
        Yıllarca Trabzonspor?a futbolcu olarak hizmet verdi. Bordo-Mavili forma ile şampiyonluk kupalarını kaldırdı. Trabzonspor?un ilk gol kralı olurken Bordo-Mavili taraftarlar, "Kral" olarak onu bağırlarına bastı. Şimdilerde ise menajer olarak ikinci kez Trabzonspor?a hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyor Necmi Perekli. İlk röportajinı Karadeniz?e veren Perekli, her şeyden önce Trabzonsporlu olduğunun altını çizerek söze başlarken, çarpıcı açıklamalar yaptı. Perekli: "Trabzonspor?da bu göreve getirilmem benim için onur ve gurur vericidir. Her ne kadar bizler bu işi profesyonel olarak yapsak da her şeyden önce Trabzonsporluyuz. Ben futbol dünyasında Necmi Perekli olmuşsam bunu Trabzonspor sayesinde yakalamışımdır.. Şimdi bana Necmi Perekli kimliğini kazandıran bu kuruma en iyi hizmet etmek için gecemi gündüzüme katacağım."

HER ŞEY BİR ANDA GELİŞTİ
        "Menejerlik görevine getirilmem bir anda gelişip oluştu, kimse bunun altında başka bir şey aramasın. Sayın Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Emin Kahraman, Ahmet Uğur Zihni ile buluşup bana teklif getirdiler, ben de Trabzonspor?un bu zor döneminde seve seve yanlarında olacağımı söyledim. Takım sabah Antalya?ya gidiyor, benim de takımla gitmemi istediler ve hayırlı olsun dileklerinden sonra yanlarından ayrıldım. Göreve getirilmem bu şekilde olmuştur. Mutlaka başka şeyler de konuşmuşuz, ancak detayları ileriki günlerde şekillendireceğiz. Şu an bizler önemli değiliz; önemli olan, Trabzonspor?dur. Trabzonspor?u yaşadığı bu kötü süreçten çıkarmaktır.."

DOĞRULARDAN ŞAŞMAM
        Benim futbolculuk ve futboldan sonraki hayatımda kimseyle bir problemim olmamıştır. Hep bildiğim doğruları savunmuşumdur. Kimselerin arkasından ne bir dedikodu ne de bir başka söylemim olmuştur. İlişkilerim hep mesafeliydi ancak saygı ve sevgiyi bütün hayatım boyunca ön planda tutmaya çalışmışımdır. Mutlaka benim de insan olarak bazı eksiklerim vardır ama bunları da zaman içerisinde tolere etmeye çalışıyorum. Ne kadar başarılı oluyorum, onu da sizlerin takdirine bırakıyorum.

ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM
        Eleştirilmeyecek hiç kimse yoktur. Bu ülkenin cumhurbaşkanı ve başbakanının eleştirildiği yerde elbette bizler de eleştiriye maruz kalacağız. Ben hayatım boyunca eleştirirken bile yapıcı olmaya çalıştım. Hiçbir kurumu ve kişileri eleştirirken kişisel hesaplaşma yapıp bir beklenti içerisine girmedim. Daha doğrusu küçük hesaplar peşinde hiç olmadım, bundan sonra da olmam. Önemli olan, yapılan eleştirilerin dozajını iyi ayarlamaktır, yoksa vurun abalıya misali en kolaycı yol olur, bu da kimseye bir fayda getirmez.

SİSTEM MUTLAKA OLMALIDIR
        Benim bu göreve getirilmem oldukça önemli bir hadisedir; Trabzonspor?da bir şeylerin yeniden yapılanmasının göstergesidir. Ben biliyorum ki başarılı olduğum halde, olması gereken menajerlik görevinin bundan böyle Trabzonspor?da devam edeceğidir. Yine benim başarılı olmam bu işi yapan birçok Trabzonlu ve Trabzonsporlunun önünü açacaktır. Bütün dünyada menajerlik sistemi vardır. Bu sistem takımlar için kaçınılmazdır. İnşallah bu işin üstesinden hep beraber geliriz. Geleceğimize inancım sonsuzdur.

HER ŞEYİN SONU VAR
        Bizler geldiğimiz görevlere çakılı olarak gelmiyoruz. Nasıl bir şeyin başlangıcı varsa mutlaka bir sonu da olacaktır. Ancak bütün gayretimiz ve uğraşımız, bize tevhi edilen görevleri en iyi şekilde yapmak ve yerine getirmektir. Bu bir bayrak yarışıdır. Şu an bayrak bizde, yeri ve zamanı geldiğinde bu bayrağı bir başka arkadaşımıza bırakacağız. Kimse bu koltuklarda ilelebet oturmayacaktır.=

Trabzonspor büyük bir camiadır
        Trabzonspor ligin ilk yarısında kötü bir süreç yaşamıştır, bunu kabul etmek zorundayız. Yaşanan bazı talihsizlikler bu kötü sürecin yaşanmasına neden olmuştur.
        Trabzonspor?un şu anki puan durumundan ne keyiflenmeli ne de kaygılanmalı. Mutlaka alınan puan camiayı kaygıya sürüklemiştir. Ancak şu unutulmamalıdır ki Trabzonspor büyük bir camiadır, bu gibi badireleri atlatmasını bilir, yeter ki birlik bütünlük içerisinde olalım. Trabzonspor puan sıralamasında kısa zamanda ismine yakışır bir yerde olacaktır. Ben buna inanıyorum.

SAMİMİ HAVA VE ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE
        ilk kez Trabzonspor kadrosuyla bu kadar iç içe oldum. Futbolcu arkadaşlara bakıyorum da hepsi iyi niyetli. Takımımızda samimi bir hava var. Arkadaşlık bağları üst düzeyde. Ben böyle ortamlarda çok bulundum ama yaşadığım bu günkü ortam mükemmel diyebilirim. Futbolcu arkadaşlarımız çalışmalarını sabırlı bir şekilde sürdüyorlar. Onlar da yaşanan bu kötü süreçten kısa zamanda çıkacaklarına inanıyorlar. Zaten inanmak işi yarı yarıya çözmek demektir.
        Ben başaracaklarına inanıyorum. Herkesin de inanmasını istiyorum.

Sorunları futbolcularla çözeceğiz
        Trabzonspor yılardır futbolcu menajerlerinden çekiyor ve hala çekmektedir. Bir kere bu futbolcu menajerlerinin ilişkisini Trabzonspor?la keseceğiz. Futbolcu menajerleri bu işleri çok suistimal ediyorlar, futbolcuların aklını çeliyorlarlar. Böyle olunca da futbolcularla kulüp arasında büyük sorunlar yaşanıyor. Biz bunların olmasına fırsat vermeyeceğiz. Trabzonspor?a futbolcu pazarlayan menajerlere ne fırsat tanıyacağız ne de onları kulübün çevresine yanaştıracağız. İmkanlarımız ve gücümüz nispetinde bu işleri futbolcularla bire bir çözme gayreti içerisinde olacağız.
        Organizasyon ve iletişim
        Şu anda yaptığım iş, teknik direktör, futbolcu ve yönetim arasında organizasyon ve iletişimi sağlamaktır. Şimdi bunu yapıyorum. Bir kere şunun altını iyi çizmek gerekiyor. Herkes görevinin ne olduğunu ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler Trabzonspor?un başarısı için buralardayız, kimse kimsenin görev alanına girme gibi bir uğraşı yok. Kime yönetim kurulu ne görev verdiyse onu yapıyor. Görevi dışında kimsenin bir şey yaptığı yok.

HERKESIN GÖREVI BELLI
        Bakıyorum da herkes görev alanımı tartışıyor. Görevim açık bir şekilde ifade edilmiştir: Profesyonel Şube Menajeri. Ha, detayları ve çizgilerini yöneticilerle yaptığımız toplantıda, daha sonra belirleyeceğimize dair karara vardık. Benim saha içerisine karışma gibi bir durumum söz konusu değil. Saha içi Ziya Hoca?nın. Onun görevi düdükle başlar, düdükle biter. Ondan sonraki görev benim.

Kaynak: Karadenizgazete
        En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 13:10.

Yorum

• Hasagiç bitiyor

Martinez'den vazgeçen bordo-mavililer, G.Antep'in file bekçisini renklerine katmak üzere. Zelenka için Vestel'le pazarlık sürüyor.

Trabzon'da transfer harekatı sürüyor. Sakarya'nın başarılı kalecisi Martinez'den vazgeçen bordo-mavililer, rotayı Gaziantep'in file bekçisi Hasagiç'e çevirdi. Trabzonspor, Gaziantep yönetiminden Boşnak kaleciyi isterken, kırmızısiyahlılar, "Jefferson, Celaleddin ve 500 bin dolar verirseniz Hasagiç'i size satarız" yanıtını aldılar. G.Antep'in 500 bin dolarda indirim yapabileceği ve bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Takas önerdiler
          Hasagiç
          transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenirken bordo-mavililer, Manisaspor'un başarılı oyuncusu Zelenka için de pazarlıkları sürdürüyor. Teknik direktör Doğan'ın ısrarla istediği Çek futbolcu için Trabzonspor yönetiminin ilk etapta takas önerdiği öğrenildi. Bordo-mavililer, "Szymkowiak'ı alın, Zelenka'yı bize verin" önerisinden gelecek yanıtı bekliyor.

Yorum

• İlk olarak tiredman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu foruma girdim gireli trabzonsporumuzun niye tepetaklak gittiğini çok daha iyi anladım.ben buraya trabzonsporla ilgili bi haber okumaya giriyorum.bakıyorum birisi ak partiye hakaret ediyor.ertesi gün bakıyorum birisi sevdiğim beğendiğim takdir ettiğim bi gazete grubuna salya atıyor.ne burası trabzonspor forumumu siyaset arenası mı?
            gözünü kapayan kendinegece yapar sözünü kim niçin söylemiş iyi bilenlerdenim.sayın dünyaya futbol taraftarı olmaya geldiğini sanan hemşerim.Allah sana akıl fikir versin.
            ben trabzonsporu çok seven biriyim ama dünyaya bu pencerden değil.bu dünyanın bir imtihan yeri olduğu penceresinden bakıyorum.
            neyse dediğin gibi bu konuların yeri burası değil ama bu konuları hep başkaları açıyor.
            gelelim trabzonspora...trabzonspor amatör kümeye bile gitse ömrümce tutacağım yegane takım olacaktır.ama şuda bir gerçektirki kıyamete dek trabzonsporun şampiyonluk tadacağına inanmıyorum.keşke bu konuda milyon kere yanılsam
            Ya artık sıkıldım yeter sadece TRABZONSPOR taraftarı olun bırakın şunu bunu herkes sizi dinlemek ve sizin sevdiklerinizi sevmek zorunda degil

Yorum

• Hasagiç mi birileri bizimle dalga geçiyor sanırım
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hasagiç mi birileri bizimle dalga geçiyor sanırım
                Hasagiçi ben de anlamadım ama zelenka iyi bir transfer olur çok katkı saglar ilk yarıda vestel de yaptıkları belli

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi, takıma hemen adapte olacak oyuncuların yanında genç isimleri de bünyeye katabilmek için yoğun bir çaba harcıyor. Bordo-Mavililer, Altay’da forma giyen ümit milli futbolcu Eren Güngör ile Bayer Leverkusen’in genç yıldızı Tevfik Köse için düğmeye bastı. Bu iki oyuncunun işinin bitirilmesi için Asbaşkan Haşim Sayitoğlu özel çaba harcıyor. Öte yandan NAC Breda’nın yine Trabzonlu ümit milli stoperi Aykut Demir ile birlikte Eskişehirspor’un milli oyuncusu Mehmet Akif için de girişimlerin devam ettiği dile getirildi.

her zamanki anlayış; bi başkası almaya kalksa hemen eleştiririz yönetimi
                  bizimki yapsa(ki ortada henüz bişey yok )ooo bizde ondan çok derler bu anlayışla yetenekli genç oyuncuda alamazsın arsenalde altyapı yoktuki gitti barcelonanın paf takımından cesc fabregası aldı herhalde
                  En son champions tarafından düzenlendi; 28.12.2006, 15:03.

Yorum

• Tebrik ederim Yapılacak belki de en akıllıca iş gurbetçilerden faydalanmak şu aşamada
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tebrik ederim Yapılacak belki de en akıllıca iş gurbetçilerden faydalanmak şu aşamada
                      TransferLeri gerçekLeştirebiLirseLer öyLe...
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başkan adayı olarak kendisi ziyaret edildiğinde bir yıldız da benden diye söz veren ve o topluluğun içindeki herkesi bugün kendisinden soğutan adamın da üyesi bulunduğu aile..
                        ta kendisi!
                        uzun yıllar kulübe hizmet etmiş ve başkanlığa bir türlü ulaşamamış sonradan kendini golfe vermiş taraftarın kendisine yakın hissettiği ve dünyayı yakından takip eden ahmet ağaoğlu değil yalnız..
                        çok uzak da değiller elbette!
                        ooo Mal bulmuş Mağribli gibi saldırıyorsun Değerli başkanına korumaya kollamaya ve rakiplerine karşı olabilecek her olayda

Reklam kokan Hareketleri bırakalım mayk birazda faydalı işler de görelim sizin gibi gençleri!

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Yönetimi, takıma hemen adapte olacak oyuncuların yanında genç isimleri de bünyeye katabilmek için yoğun bir çaba harcıyor. Bordo-Mavililer, Altay’da forma giyen ümit milli futbolcu Eren Güngör ile Bayer Leverkusen’in genç yıldızı Tevfik Köse için düğmeye bastı. Bu iki oyuncunun işinin bitirilmesi için Asbaşkan Haşim Sayitoğlu özel çaba harcıyor. Öte yandan NAC Breda’nın yine Trabzonlu ümit milli stoperi Aykut Demir ile birlikte Eskişehirspor’un milli oyuncusu Mehmet Akif için de girişimlerin devam ettiği dile getirildi.
                          lafla peynir gemisi yürüseydi , bunların mutlaka b,c,d, planları vardır

Yorum

• yalvarıyoruz bırakın istanbul takımlarının döküntülerini ümit milli futbolculardan 2-3 tane alın ve de iyi bir golcü alın tamamdır bu iş

Yorum

• 1-NAC Breda’nın ümit milli stoperi Aykut Demir 2-Tevfik Köse

Yorum

• İlk olarak ender77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1-NAC Breda’nın ümit milli stoperi Aykut Demir 2-Tevfik Köse
                                ikiside 18 yasinda ..... bizim pafta bunlardan dolu ...
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X