Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zelenka'dan şok açıklamalar!

Vestel Manisaspor ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Lukas Zelenka, Çek Gazetesi Sport'a şok açıklamalar yaptı.
    Daha önce teknik direktör Ersun Yanal ile tartışıp idmandan kovulan Zelenka, devre arası için gittiği ülkesinde Manisa'ya dönmeyeceğini, Galatasaray, Trabzonspor, B.Mönchengladbach ve Hannover'den aldığı tekliflerden birini değerlendireceğini dile getirdi. Vestel Manisaspor'da psikolojik danışman olarak çalışan Psikolog Dr. Ozanser Uğurlu'yu suçlayan Zelenka "Bizimle yaptığı konuşmaların etik olarak kendisinde kalması gerekiyordu. Ancak o bu konuşmaları teknik heyet ve hatta yönetimle paylaştı. Bunu öğrendim. Benimle evimde görüşmek istediğini söyleyince kendisine 'Sen casussun. Seninle işim olmaz' yanıtını verdim. Bu çıkışımdan sonra yönetim de bana tavır aldı ve ipler koptu. Onu kime benzetebilirim biliyor musunuz? Tıpkı Almanya'nın eski diktatörü Adolf Hitler gibiydi" ifadesini kullandı.

şu Zelenka alınsın iki 3 ön libero ile değil de forvet arkası 2 ATTACKING MIDFIELDER la oynayalım ve Jeff gönderilsin yerine Serkan Kırıntılı ya da Hakan Arıkan alınsın...Hiçbir sorunumuz kalmaz.

........................................SERKAN..............................................

MUSA(UFUKHAN)..................... STEP.................................ÇAĞDAŞ

...........................HÜSEYİN..................SZYMEK.........................

YATTARA........................................................................GÖKDENİZ

..........................MARCELINHO..............ZELENKA................................

.........................................UMUT(ERSEN)..........................................

BAŞKA TARNSFERE FALAN GEREK YOK...RAKİP TAKIM ORTSAHAYI GEÇEMEZ, GEÇERSE ZATEN GOL YERİZ...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ADAMIN DEGERI 200.000 EURO BIZDE 2.000.000 EURO VERCEZZ YAZIK YAZIK
      transfermarkt sadece alman liginde adam gibi güvenirligi var bide avrupanin starlarina fiyat bicmede
      adamlara göre jun dahada 2-3 milyon degerinde biz üstüne az para veribde kurtulmaya raziyiz ve brezilya liginden hic konuyu acmayalim oraya güvenirsen brezilya takimlarinin cogunun kadrosu 8-10 adam lik hepsinin degeri 0-1000000 milyon euro arasi vs.vs.vs. yani pek güvenilir bi site degil
      bunu tuncayla necatiye bictikleri fiyata bakarsanda anlarsin

zelenkayida alabilecegimizi sanmiyorum saaten 9 tane yabancimiz var
      szimek satilmiyacakmis jeff iy satilir musampayi satamazik cünkü bizden aldigini baska kimse vermez marcelo aslinda yoldan gecen ilk arapa teslim edilmeli dedigim gibi junu satmak degil hediye edip üstüne para versegik kurtulamiyacagizz aynisida djokaydan , milanla yattarada satilmamasi gerekenler ellerede bi sans verilmeli ama yani adama yine hemen kirmamaliyiz bir iki mac oynadikdan sonra nede olsa uzun bi sezon gecirdi ve geri cagirirsagik adam gibi dinlenmeden yeni bi takima katilacak , yani sabirli olursagik eller hüseyinin yanindaki sorunu cözer (bu sefer gercekten nobreyi eller )ama ozaman szimek musampa marcelo üclüsünden 2 si gidmeli

bence ilk 11 böyle kurulabilir

-------------------martinez
      ufukhan-----milan-------selim(sebat)...ocak
      yattara.......hüseyin......eller.......gökdeniz
      -------------------marcelo
      ..........................umut(ali/ibb)

yedekler

--hakan arikan (yada özden yada kerem)
      ??(feridun)-----cagdas---yeni transfertransfer...keceli
      yattara.......enis......hasan.......musampa
      ---reis(yani altyapida vardir 1-2 umut veren 10 numara hemen yedeklere eklensinler)
      ..........................ersen(onada yedek emrah(sariyer) ergin..)
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 11:14.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yerel gazetelerin birinde feridunu gsnin istediği yazıyor doğru veya yanlış olabilir ama bence bu çocuk kadroda tutulmalıdır şu anki kadroda sağbek oynayacak kişidir daha iyisi alınırsada o zamanda yedek olur kupada falan oynar
        En son champions tarafından düzenlendi; 22.12.2006, 11:00.

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ulan sallanırda bu kadar sallanmaz.. Bu haberi yazan arkadaş bizim fazla yabancımızı neresine soktu acaba yarınada bi başka transfer yaparız kesin töbe töbe
          fix her zamanki balonlar bunlar patlamaz bu balon korkmayın medya balonuu buu
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

yerel gazetelerin birinde feridunu gsnin istediği yazıyor doğru veya yanlış olabilir ama bence bu çocuk kadroda tutulmalıdır şu anki kadroda sağbek oynayacak kişidir daha iyisi alınırsada o zamanda yedek olur kupada falan oynar
            Feridunu Ankaraspor Kupa maçında izledim ve ne kadar gereksiz bir adam olduğunu gördüm...Orta sahanın sağında oynadı ama oynayamadı...Defanstaki performansını bilmiiyorum ama aynıysa satılabilir bence iyi paraya...

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Feridunu Ankaraspor Kupa maçında izledim ve ne kadar gereksiz bir adam olduğunu gördüm...Orta sahanın sağında oynadı ama oynayamadı...Defanstaki performansını bilmiiyorum ama aynıysa satılabilir bence iyi paraya...
              evet sorunda tam burda başlıyor işte ziyaaaaaaaa diye bağırmak istiyorum
              sezon başından beri 1 maç oynayan ve sağbek olan adamı ,sağbek olmayan musanın önüne sağaçık olarak koyarsan olacağı bu işte kimse beğenmez bende beğenmedim sağolsun ziya anlamsız işler yapan anlamsız adam(gerets eskişehir maçını izlemiş bende izledim o maçı gayet umut verici bi oyun oynamıştı tabiki bana göre )

Yorum

evet sorunda tam burda başlıyor işte ziyaaaaaaaa diye bağırmak istiyorum
                sezon başından beri 1 maç oynayan ve sağbek olan adamı ,sağbek olmayan musanın önüne sağaçık olarak koyarsan olacağı bu işte kimse beğenmez bende beğenmedim sağolsun ziya anlamsız işler yapan anlamsız adam(gerets eskişehir maçını izlemiş bende izledim o maçı gayet umut verici bi oyun oynamıştı tabiki bana göre )
                evet Eskişehirspor maçını ben okulda olduğum için izleyememiştim ama bir arkadaş "sizde Feridun diye bi çocuk var, sağ tarafı maç boyunca gitti geldi, süper bir oyuncu" demişti, ben de aynı ümitle Ankaraspor maçını izledim, orda malesef çok kötüydü...Yeri sağbekse orada bi izleyip görmek lazım...Gerets beğendiğine göre elemanda iş var demektir...Ama bizim kel ne zaman görür bielemyiz tabi...

Yorum

• Zelenka,de souz,eller geri gelcek, symek gitmez nedir buya hangisi doğru bizim zaten yabancı kontenjanımız olmuş 9 kimi gönderiyolarda alıyolar bu topçuları onu açıklasınlar ilk.

Yorum

• Sıcak..

- ZİYA DOĞAN, İKİNCİ YARI İÇİN İDDİALI KONUŞTU
                    - TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ZİYA DOĞAN:
                    - "CAMİA OLARAK KENETLENDİĞİMİZ ZAMAN HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ"
                    - "LİGİN İKİNCİ YARISINA TEK YÜREK, TEK BİLEK HALİNDE ÇALIŞARAK HAZIRLANIYORUZ"
                    - "YAPILMASINI İSTEDİĞİM TRANSFERLERİ YÖNETİM KURULUNA SUNDUM, AMA GİDECEK OYUNCULARLA İLGİLİ İSİM VERMEDİM"
                    - "TRANSFER EDİLECEK OYUNCULARA GÖRE MEVKİLERDE ŞİŞKİNLİK OLURSA BAZI OYUNCULARI GÖNDEREBİLİRİZ, ANCAK TAKIMIN İSKELETİNİ KORUYACAĞIZ"
                    - "İLK YARIDA CAMİAMIZI ÇOK ÜZDÜK, ANCAK İKİNCİ YARIDA YÜZLERİNİ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ"
                    - "FORTİS TÜRKİYE KUPASI'NDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"
                    GÖKMEN ŞAHİN
                    TRABZON - Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ligin ilk yarısında taraftarları ve camiayı çok üzdüklerini belirterek, ikinci yarıya tek yürek, tek bilek olarak hazırlandıklarını, camianın yüzünü ikinci yarıda güldürmek istediklerini söyledi.
                    Ligin ilk yarısını İHA'ya değerlendiren ve transferlerle ilgili açıklamalarda yapan Teknik Direktör Ziya Doğan, son 2 gündür Trabzonspor Yönetim Kurulu ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Tek düşüncelerinin 'Trabzonspor'u daha güzel günlere nasıl getiririz ?' sorusuna cevap bulmak olduğunun altını çizen Doğan, bunun için çeşitli çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.
                    Yönetim Kurulu toplantısında kendisinin ligin genel bir değerlendirmesini yaparak transferle ilgili bir de rapor sunduğunu kaydeden Ziya Doğan, toplantının çok yararlı geçtiğini ve Trabzonspor açısından da çok verimli olduğuna inandığını söyledi. Kendisinin de toplantıda birtakım isteklerde bulunduğunu açıklayan Doğan, "2 gün boyunca yoğun temaslar içerisinde olduk. Trabzonspor adına çok daha rahat bir ortamda çalışabilmemiz için başta başkanımız olmak üzere, diğer yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk" dedi.
                    Asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun, Futbol Şube Sorumluluğu'na getirilmesini de değerlendiren Doğan, bunun idari bir konu olduğunu dile getirerek, "Demek ki böyle bir ihtiyaç vardı. Bizler profesyoneliz. Bu görevi alan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. Bu toplantı da çok olumlu geçti. İkinci yarıda tek yürek, tek bilek halinde çalışmalarımız sürecek. Kenetlenip en iyi şekli ortaya çıkartacağız. Trabzonspor'u daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Başarıya giden yolda birbirimize fikirlerimizi anlattık ve kenetlendik" diye konuştu.
                    "YABANCI OYUNCU TRANSFERİ SÖZ KONUSU DEĞİL"
                    Transferlerle ilgili de açıklamalarda da bulunan Ziya Doğan, bazen yardımcı hocalarla, fırsat buldukça da kendisinin hem Türkiye'de hem de Avrupa liglerinde futbolcu takibi yaptıklarını belirtti. Transferlerle ilgili medyada çok sayıda haberin yer aldığını belirten Doğan, "Ben transferlerin gizli yapılmasını savunuyorum. Duyulduğu zaman futbolcuların fiyatı çok yükseliyor. Lig arasında hiç kimse oyuncusunu vermeyebilir. Ona rağmen yapılması gereken neler varsa onları yapacağız. Yurtdışından transfer yapılması söz konusu değil, çünkü 7 tane yabancı oyuncumuz var. Eller de Antalya'da yapacağımız kampa katılacak. Orada bir değerlendirme yapacağız. Yabancı oyuncu konusunda asla aceleci davranmayacağız. Ama yerli oyuncular konusunda bazı düşüncelerim var. Onları da yönetim kuruluna sundum. Onlar da bir çalışma içersindeler" dedi.
                    Gidecek oyuncular konusunda da hiçbir rapor vermediğini kaydeden Doğan, "Yapılacak transferlerden sonra elimizdeki mevcut oyunculara da bakarak bir durum değerlendirmesi yapacağız. Belli mevkilerde kalabalık olursa o zaman ister istemez bazı oyuncuları göndereceğiz. Ama şu anda gidecek oyuncularla ilgili yönetim kuruluna bir isim vermedim. Benim istediğim özellikte oyuncular transfer edilirse ve bazı mevkilerde birikme olursa, bazı oyuncuları gönderebiliriz. Öyle kamuoyunun bahsettiği gibi çok oyuncu göndermeyi düşünmüyoruz. Takımın iskeletini koruyacağız" ifadelerini kullandı. Doğan, yapılacak transferlerle ilgili alternatifli ve önceliklere göre belirlenmiş bir isim listesi oluşturduğunu ve bunu da yönetim kuruluna sunduğunu kaydederek, basında ve kamuoyunda tartışılan isimlerin büyük kısmının da doğru olmadığını vurguladı.
                    "İKİNCİ YARIDA CAMİANIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ"
                    "Ligin ilk yarısında taraftar ve camiayı çok üzdük, biz de çok üzüldük" diyen Doğan, "Camianın bize karşı olan güveni karşısında ezildik. Bunu futbolcumuz da biliyor, biz de biliyoruz. İkinci yarıda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor'un hedefi her zaman daha yukarılardır. En üst sıraları zorlamak istiyoruz. Fortis Türkiye Kupası'nda şampiyon olmak istiyoruz. Bunlar bizim hedeflerimiz. Bu hedefleri yakalamak için de işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Bunu kolaya çevirmek de bizim elimizde. Çünkü Trabzonspor camiası kenetlendiği zaman birçok şeyin üstesinden gelir. Bu iki günlük süre içinde, bunu net olarak gördüm. Çok iyi bir şekilde kenetleniyoruz. Bu kenetlenme bize çok büyük avantajlar sağlayacak. Takımın başarısı için çok önemli bir etken olacak" ifadelerini kullandı. Bordo-mavili camianın güven ve ilgisinin kendisini gururlandırdığını ve bunun altında kalmak istemediğini belirten Doğan, Trabzon'un çok tepkili bir yer olarak bilinmesine rağmen, inandığı ve güvendiği insana karşı da bir o kadar sevecen ve sahiplenici, başarıyı çok isteyen bir yapıya sahip olduğunu belirtti. Doğan, kendilerinin bu camiaya karşı mahcup olmak istemediklerini vurgulayarak, ikinci yarıda camianın yüzünü güldüreceklerini söyledi.
                    Trabzonspor'un ligin 4 büyük takımından birisi olduğunu, kendisinin ise zaman zaman Trabzonspor'un ligin en büyük takımı olduğunu dile getirdiğini hatırlatan Doğan, böyle bir camiayı sevindirmenin en büyük hedefleri olduğunu ve ligin ikinci yarısında da bunu başaracaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ziya doğan ikinci yarı taraftarın yüzünü güldüreceğiz sevindireceğiz filan demişler neden şimdiden sevindirmiyorlar
                      ziya doğan ve nuri albayrak isteseler bizi acaip sevindirirler mesela istifa ederek
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Trabzonspor'a Bahar Geldi

Süper Lig' İn İlk Yarısını Tarihinin En Kötü Dönemini Geçirerek, 13. Sırada Tamamlayan Trabzonspor'a Bahar Geldi. Mali Genel Kurul'un Ardından Yönetim İçinde ve Ziya Doğan ile Yönetim Arasında Barış Sağlanırken, Transfer İçin Kollar Sıvandı.

Süper Lig' in ilk yarısını tarihinin en kötü dönemini geçirerek, 13. sırada tamamlayan Trabzonspor'a bahar geldi. Mali Genel Kurul'un ardından yönetim içinde ve Ziya Doğan ile yönetim arasında barış sağlanırken, transfer için kollar sıvandı.

SAYİTOĞLU' NUN ÇIKIŞI

Trabzonspor'da birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yönetim kurulu toplantısı öncesinde yaşanan gelişmeler, görüş farklılıklarının sürmesine rağmen, yönetimin aynı çatı altında toplanmasına neden oldu. Başkan Nuri Albayrak'ın, Ziya Doğan'ın da geleceğinin tartışılacağı toplantı öncesi, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile yaptığı kritik görüşmenin, kulüpte dengelerin sağlanması açısından büyük önem taşadığı vurgulandı. Ziya Doğan' ın görevine son verilmesini istediği ve yönetim içinde de büyük oranda destekçisi olduğu bilinen Haşim Sayitoğlu'nun, Başkan ile yaptığı ikili görüşmede, "Takımdan sorumlu olmama ve tüm sorumluluğu üzerime almama izin verin" dediği, Başkan'ın da, Sayitoğlu'nun bu isteğine, "Ama Ziya Doğan'la devam edeceksin. Hem bu kulüp yarım sezonda üç hocayı, hem de yönetimimiz böyle istikrarsızlığı kaldıramaz. Eğer bunu kabul edersen tüm sorumluluk senin" cevabını verdiği ifade edildi. Başkan Albayrak'tan bu garantiyi alan Sayitoğlu'nun da, yönetim kurulu toplantısında Ziya Doğan'ın geleceğini tartışmaya açmadığı ve diğer arkadaşlarını da bu konuda uyardığı ileri sürüldü.

BİRLİK İÇİNDEYİZ

Başkan Nuri Albayrak'ın büyük rahatsızlık duyduğu yönetim içindeki bölünmüşlük görüntüsünün, şimdilik ortadan kalkması ve yöneticilerin birlik - beraberlik görüntüsü vermesi camiada takdirle karşılandı. Sezon başında, özellikle teknik direktör Lazaroni'nin transferi sırasında büyük bir bölünme yaşayan ve Sayitoğlu - Hacıosmanoğlu taraftarları olarak ikiye ayrılan yönetimin yeniden birlik içinde çalışmaya başlaması da ikinci yarı öncesi umut verdi. Transfer komitesindeki görevinden sezon başında istifa eden ve o günden bu yana hiçbir transfer çalışmasında aktif rol almayan Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, dün Trabzon'da Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Teknik direktör Ziya Doğan'ın katıldığı transfer zirvesinde yer alması yönetim içi barışın en büyük delili olarak gösterilirken, transfer çalışmaları için İstanbul'a gidten Ziya Doğan' ın burada Hacıosmanoğlu ile ortak bir çalışma yürüteceği, Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu'nun da Trabzon'da çalışmalarını devam ettireceği ifade edildi.

ÇALIMBAY BEKLENİYOR ( oha!!)

Bu arada bordo - mavililerde yönetim ve teknik direktör krizlerinin tatlıya bağlanmasının ardından transfer için düğmeye basıldı. İlk etapta yerli oyuncu almak için çalışma yapan bordo - mavililerin listesinde bulunan Ç. Rizesporlu Yasin ve Emrah için, yeşil - mavili takımda göreve getirilen Rıza Çalımbay'ın raporunun beklendiği ifade edildi. Transfer çalışmaları için Brezilya' ya giden Rıza Çalımbay' ın salı günü Türkiye' ye döneceği belirtilirken, Ç., Rizespor Asbaşkanı Orhan İstif, Yasin' e Beşiktaş' ın da talip olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor da iki oyuncumuza talip. Oyuncularımızla görüşmüşler. Bizimle de görüştüler. Ama ligdeki dururumuz ortada. Zor bir dönem geçiriyoruz. Yönetim Kurulu olarak, futbolcu göndermek değil almak için çalışmalar yapıyoruz. Şu anda hiçbir oyuncumuzu göndermeye niyetimiz yok. Ama hocamız Brezilya' da ve oyuncu izliyor. Onun yapacağı analizler ve vereceği karara göre, eğer o bazı oyuncuları göndermek isterse biz de tabii ki onay veririz" dedi. Bordo - mavililer ayrıca Ankaragücü' nden Emre ve Abdurrahman içinde görüşmelerini sürdürüyor.

Bu arada Vestel Manisaspor' da kadro dışı bırakılan Çek futbolcu Zelenka ile bordo - mavililerin de ilgilendiği ifade edildi. Bu oyuncuyla görüşen ve şartlarını öğrenen Trabzonspor' un, yabancüı problemi nedeniyle şimdilik bu transferi gerçekleştirmesinin zor görüldüğü, ancak olası bir kadro açılması durumunda Zelenka' nın ilk tercihler arasında olabileceğiu ifade edildi.

Ömür AVCI TRABZON, (DHA) (Doğan Haber Ajansı)
                        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• aslında ilgilenmediğimiz isimler haber yapılsa daha anlaşılır olurdu. !
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kiralık oynadığı Goias'ta 29 maçta 17 gol atan 24 yaşındaki Rodrigo de Souza Cardoso devre arası kampına yetişecek..

Yorum

• Trabzonspor ara transferde yılın bombasını patlatmak üzere. Bordo-mavili ekip, Brezilya'nın Goias takımında kiralık olarak oynayan ve bu sezon 29 maçta attığı 17 golle, gol kralı olan Rodrigo de Souza Cardoso'nun işini bitirdi. Bonservisi Portekiz'in Maritimo Kulübü'nde olan De Souza için, görüşmeleri Yunan menajer Moraitis'in günlerdir Portekiz'e adeta kamp kurduğu ve sonunda Maritimo başkanını ikna ettiği belirtildi.

Yorum

• evet asılnda alşımıştık yüzümüzün gülmemesine dokunmasın sonra )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X