Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler hersey para degildir.Herne olursa olsun fenere hemde takim kaptanini vermek kadar yanlis ve taraftari galyana getirecek bir olay yoktur.Bu adam gitmek istiyor yurt disina satilsin ama herseyden önce fatih malesef adam degil bunu bilmek lazim.Arkadaslar bir insanin onuru ve gururu paradan önde gelir istanbul takimlarinin bizim eniyi futbolcularimiza el atmasi ve attirilmasi kadar üzücü ve düsündürücü bir olay olamaz biz neden onlarin silahlarini alamiyoruz?Bu ortama çanak tutan bu yönetim degilmi hep söyledim Trabzonspor tarihinin en REZIL ve en BECERIKSIZ YÖNETIMINE SAHIP suanda!!!Bunlarin zihniyeti farkli ve iyi incelenirse mutlaka alinda bunlarin istanbul sempatizani olduklari ortaya çikar may ve gürsoy kabilesi gibi...

Yorum

• Bütün gazetelerde Trabzon'un lehine ve aleyhine transfer haberleri yogunlasmisken resmi sitemizde bu konularla ilgili ne var diye baktim. Bunlarla ilgili tek haber asagida...

Ibrahim Akin konusunda açiklama
      Kulübümüzden son günlerde basinda adi sikça çikmaya baslayan Ibrahim Akin konusunda bir açiklama yapildi.

Açiklamada Besiktas?in sözlesmeli oyuncusu Ibrahim Akin ile ilgilenilmedigine dikkat çekilerek, ?Bugüne kadar transfer konusunda etik degerlere azami özeni gösteren yönetim kurulumuzun sözlesmesi devam eden bir sporcuyla kulübünden habersiz görüsmesi mümkün degildir. Besiktas kulübüyle de Ibrahim Akin konusunda bu yönde bir görüsme yapilmamistir. Bahsettigimiz oyuncuya ancak kulübü satisina karar verdigi taktirde talip olabiliriz. Bunun disinda bir gelismenin yasanmasi mümkün degildir? görüsüne yer verildi.
      30.05.2006 18:54:00
      Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• FATIH 8 MILYON EURO KARSIGINDA FBYE GITMIS DIYE DUYDUM

BI BASKA HABER YÖNETIM TOPLANTIDAN SONRA TRABZONDA KLACAGINI SÖYLEMIS

HANGISINE INANAYIM BILMIYORUMFATIHE AVRUPA KULÜPLERI

NE KADAR VERIYO DIYELIM KI 6 MILYON EURO FENERIN ALABILMESI IÇIN EN AZ 10-12 MILYON EURO VERMESI GEREKIR BU PARAYA DA

SÜPER BI FORVET ALABILIRIZ HATTA IKI TANE BILE ALABILIRIZ

AMA BENIM GÖNLÜM FATIHIN AVRUPADA OYNAMASINDAN YANA

BI DE FATIHI SATIYOSAK YERINE KIMI ALICAZ

ACABA ONUN YERINI UMUTLA DOLDURMAYI DÜSÜNMÜYOLARDIR HERHALDE UMUTUN YANINA KALITELI BI YABANCI

YINE YAZIYORUM BU PARAYA ALABILECEGIMIZ EN IYI ISIM ROBIN VAN PERSIE 7-8 MILYON EURO CIVARINDA ILERDE EN AZ 15-20 MILYON EURO EDER

Yorum

• Alpayer kardes haklisin yanlis yazdim kaleci volkan iste soyadini yanlis yazdim kusura bakma anlamisinizdir zaten ya ama sinir stres insani ne hale sokuyor[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• ticaret iyi bisey de, rakibine en guclu silahini vermek baska bisey. 8 milyon euro ya eziklere gdecegine 3 miyon yuroya ingiltere ye gitsin.

Yorum

• ben bu yönetimi hiç istemedim zaten. Bir kere parayla yönetici olunmaz. Biz ne fenerleri cimbomlari geçtik parasiz yöneticilerle ama onlar yönetmeyi biliyorlardi. Parali diye gelen hiç bir yönetim trabzona fayda saglamadi. Bunlar daha bi acayip. Gazetelere inanmiyorum televizyonda da fatih fb ye transfer oldu diyorlar ardindan fatihin agzindan türkiyede trabzondan baska takimda oynamam dedi diye haber yapiyorlar. ama eger bu yönetim paraiz var deyip büyük transfer yapacagiz diye gelip Trabzonsporun menfaatleri için yani para için Kaptanimiz Fatihi satarsa gitme zamanlari gelmistir. Teknik direktör istedi diye bir yalana da kimse kanmaz Fatihin yetenekleri ortada oynatamiyorsa TD Fatihi hiç gelmesin Trabzonspora. (Zaten kimsenin gelecegi yok) Ayrica bir de ersun yanal geyigi var. kardesim yabanci büyük hoca diye piyasaya çik(ki hiç bir asamada inanmadim) sonra EY ye dön yok deve. bundan önceki Atay Aktug yönetimi transferi iyi yapamadi diye gitmisti. daha hoca yok birak transferi Fatihi satip Para kazanalim onla da transfer yapariz diyecek kadar düsüncesiz olamazlar. böyle bir davranisin tek açiklamasi biz bu isi beceremedik gitmek için yol ariyoruzdur. Bir de yeni stat muhabbeti vardi ama o da transfer dönemine girince sogudu. Allah sonumuzu hayir etsin.
              Sevdim Seni Bir Kere
              Baskasini Sevemem
              Deli diyorlar bana
              Desinler degisemem

Yorum

• hiç kimse trabzonspordan üstün degildir.

atay aktug da, gökdeniz için kestirip atmisti ama arkadan gökdeniz imza atiyordu..

buna ek olarak, yenildigimiz bjk maçindan sonra bile gidecegim diyen bir fatih tekke için, trabzonspor baskaninin "vah fatih, tüh fatih, o olmazsa biz ölürüz, hiçbir yere vermeyiz" türünden açiklamalar yapmasi futbolcuyu kulübün üzerine çikarir. zaten yapisi buna müsait olan futbolcu da kendini herseyin üzerinde görür, takimda hoca, baskan gibi davranmaya baslar.

burada atip tutanlarin yaptigi gibi yöneticilik yapilmaz..

Trabzonspor kulübünün baskani, görüsme yaptigi fenerlilere hemen red cevabi vermemesi fatih'in satilacagi anlamina gelmeyecegi gibi fatih'in de bu kulübün bir isçisi oldugu, aldigi paranin karsiligini vermeye çalisan bir futbolcu olmasi gerektigi anlamini tasir.

sonuç olarak yönetim kalmasi yönünde fatih'i ikna edip 5 yillik daha imza attirmali, -fatih gitmek istiyorsa da- en fazla parayi veren kulübe satilmali..kulüp menfaati bunu gerektirir..
                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• ben onu bunu bilmem ama, saglam bi kaynaktan aldigim duyumlara göre ne fatih ne babasi ne de almanyadaki abisi onun fenere gitmesini istemiyorlar. hatta fatih bu haberlerin hepsi palavra diyormus inanmayin diyormus. Türkiyede sadece Trabzonspor olur diyormus. o yüzden benim içim biraz daha rahat yani.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonspor Kaptanina bu gidis yakismadi.

Fatih seni artik sevmek bir yana senden nefret ediyorum. Fatihin Trabzonda görecegi muamelenin Ogün ve Abdullahtan daha kötü olmasini diliyorum...... Avrupaya gideceksen ne ala da Fenere gitmek niye. Yaziklar olsun sana. Haram olsun Trabzonsporun ve taraftarininsana verdigi sevgi.....

Ayrica bu transfere sebep olan herkese de Allah belanizi versin diyorum.....
                    Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                    M. Akif ERSOY

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                      ben onu bunu bilmem ama, saglam bi kaynaktan aldigim duyumlara göre ne fatih ne babasi ne de almanyadaki abisi onun fenere gitmesini istemiyorlar. hatta fatih bu haberlerin hepsi palavra diyormus inanmayin diyormus. Türkiyede sadece Trabzonspor olur diyormus. o yüzden benim içim biraz daha rahat yani.

Fatih'in kalmasi da gitmesi de beni ilgilendirmiyor... Ali Kemal gitti ertesi sene sampiyon olduk... Fatih varken de sampiyon olamiyorduk... Takimi sampiyon yapacak oyuncular degildir... Yönetim bir orkestra sefi gibi olmali... herbiri ayri ses veren enstrümanlari bir melodi haline getirebilmeli... böyle bir yönetimin olursa fatih'in gitmesi de kalmasi da birseyi degistirmez... Benim öfkem böyle bir orkestra sefinin maalesep canim takimimin basinda bulunmamasi...

divicam

Yorum

• arkadaslar sizden ricam lütfen bu konunun üzerinde artik durmaya gerek yoktur.yönetimden biri ile az önce yaptigim görüsmeyi açikliyorum.FATIH KESINLIKLE EZIKLERE GITMIYOR.çok küçük bi ihtimal olmakla birliktebesiktas olabilir..SAYGILARLA

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak kolombo tarafından gönderildi

arkadaslar sizden ricam lütfen bu konunun üzerinde artik durmaya gerek yoktur.yönetimden biri ile az önce yaptigim görüsmeyi açikliyorum.FATIH KESINLIKLE EZIKLERE GITMIYOR.çok küçük bi ihtimal olmakla birliktebesiktas olabilir..SAYGILARLA

bu neyi degistirir... kaptanini pazarlik masasina koymussun bir kere... yönetimin benim gözümde kredisi sifira indi... allahtan bütün futbolcularin sözlesmesini önceki yönetim uzatmis... birde o halde olsaydik düsünsenize... sözlesmeli futbolcusunu satmadi diye tesekkür mü edecegiz bu adamlara... defolup gitsinler basimizdan...

divicam

Yorum

• yönetim bencede pisirik kaliyor biraz. senin vahidle yollarini ayiracagin taa nezamandan belliydi. nerdeydiniz simdiye kadar. hoca gelmis transferler yapilmaya baslanmis olmaliydi!! [img]smileys/smiley11.gif[/img]
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• arkadaslar 3 5 gazetenin yazisina kanip hem yönetim hemde fatih hakkinda konusanlari kiniyorum.SAKIN OLUN BEKLEYIN....
                              HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

• SON DAKIKA

Trabzonspor, Denizlispor?un orta saha oyuncusu Yusuf Simsek?le her konuda...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

Trabzonspor, Denizlispor?un orta saha oyuncusu Yusuf Simsek?le her konuda anlasma sagladi, imza için yeni hoca bekleniyor
                                Hoca arayislarini yani sira transfer çalismalarini da sürdüren Trabzonspor yönetiminin Denizlispor?un tecrübeli oyuncusu Yusuf?u da listeye aldigi ögrenildi. Can Çobanoglu vasitasi ile bu oyuncu ile görüsmelere baslayan Bordo-Mavili yönetimin, Mustafa Keçeli için de çalismalarini sürdürdügü belirtildi. Yusuf?la anlasildigi, Denizlispor?un da ikna edilmesi halinde bu transferin gerçeklesecegi kaydedildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X