Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben de passolig almayı düşünmeyen taraftayım. Belki yanı başımızda maçı olacak Trabzonspor'un, canımız yanacak ama almayacağım.
    Yıldırım Demirören ve tayfasının bir an önce gitmesi ve yeni gelen yönetimin bu uygulamayı kaldırmasını temenni ediyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Lütfen yardim

Arkadaslar şikecilerle oynayacagimiz mac seyircili olacagi icin maca gitmek istiyorum hanim ve cocuk ile...şimdi 3 kisi icin passokart mi alicam? Istanbuldan alabilirmiyim? Agustosta istanbuldayim...tesekkur ederim

Yorum

Dünya’nın en gelişmiş taraftar kartı Passolig ile maç bileti almak çok kolay. Kartınızla takımınızın maçlarını stadyumda canlı izler, size özel kampanyalardan yararlanır, harcamalarınızla takımınıza destek verirsiniz. Hemen almak için tıklayın!

bu sitede her türlü bilgi vardır. buraya bir bak istersen abi.

Yorum

Ynt: Lütfen yardim

Evet, maça gidecek olan her kişi için ayrı ayrı passolig alman gerekiyor.
          www.x.com/zykmda

Yorum

AW: Lütfen yardim

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet, maça gidecek olan her kişi için ayrı ayrı passolig alman gerekiyor.
            Cocuk 4 yasinda ona da mi alicam?

Yorum

Ptt şubelerinde aninda alabiliyormuyuz? Ne kadar beklicez karti?

Yorum

ben de alsam mı diye düşünmeye başladım kahrolsun kapitalizm.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Hani iptal olmuştu passolig nasıl bir dönek bunlar..?
                  Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                  Komünar..

Yorum

Ynt: Lütfen yardim

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cocuk 4 yasinda ona da mi alicam?
                    Onu bilmiyorum ama sanmıyorum ya o kadar da değildir herhalde. Arkadaşın yazdığı sitede müşteri hizmetleri numarası vardır. Oradan bilgi alabilirsin.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan şu Fenerbahçe'ye kızıyoruz da adamlar her dediğini yapıyor!

Trabzonspor çıksın açıklasın ben ''Passolig'' i uygulamayacağım...

Çıkıp taraftara net bir şey konuşan yok...

İnsanlar ne yapacağını şaşırdı yemin ederim
                      İsterse Trabzonspor'da passolig uygulamasına dahil olmayabilir. Spordu şiddeti önlemek adına bir yasa çıkarıldı ve bu yasa takımların bazı şartları yerine getirmesini zorunlu tutuyor. Trabzonspor Kulubu olarak ben bu şartları kendi sistemim dahilinde karşılayabiliyorum diyorsak aktifbank a mecbur değiliz. fenerin yaptığı budur. Ben gereklilikleri kendi başıma yerine getireceğim ve passolig uygulamasına dahil olmuyorum dedi. Keza Kasımpaşa da aynı şekilde galiba. Passolig sadece bir alternatif yani Trabzonspor olarak kendimizde bu şartları yerine getirebiliriz. Ama nerde o vizyon bizde.
                      En son wolf_TS61 tarafından düzenlendi; 22.07.2014, 19:13.

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulüp e-biletsiz alıyorum insanları içeri dese nasıl bi cezayla karşılaşır ki?
                        Geçen sene maç başı 100 bin lira gibi bir cezası vardı fakat bu sene saha kapatma gibi cezaları mevcut olacak sanırım. 100 bin lira veririm e-bilet kullanmam diyemiyoruz yani.

Yorum

Bu uygulama karaborsacılar için iyi oldu, özellikle o yönetim destekli taraftar grubuna daha da iyi oldu.
                          Ancak amacın bu olmadığını biliyoruz, yine birilerinin işine geliyor bu. Tribünleri bile kontrol altına almaya çalışıyorlar her yönden.
                          Şimdilik ortalık sessiz ama sezon açılıyo bakalım passolige hayır sesi ne kadar yükselecek?
                          Bizim taraftara gelince, sadece fb maçına girebilmek için alınır bu kart Trabzon'da Passolig uygulaması çok geniş kapsamlı yapılmış iptal edileceğini sanmıyorum.

Yorum

Gereksiz bir uygulama
                            TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

Zaten şikeden dolayı ligin içine ettiler,bir de milleti pasolig denen saçma sapan işlerle uğraştırıyorlar.
                              Şu mubarek günlerde Allah belanızı verse de kurtulsak ulan sizden.....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Konuyla ilgili mevcut bir başlık olduğu için, konular birleştirilmiştir.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim