Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
kulüp yozlaşmışlığın, sıradanlaşmışlığın dibine vurmuş
açıp bakın yerel medyaya çıt çıkıyor mu? halbuki Sadri başkan döneminde 1 beraberlik alalım kıyamet kopuyordu
ne yazık ki siyaset artık Trabzonsporun önüne geçmiş kimsenin umrunda değil takım, küme düşsek tribündekilerin gıkı çıkmaz, Trabzondaki meşhur bıçkın delikanlı taraftar grubu dik dur eğilme diye pankart açıp dursunlar
neyse...
başarısızlığıa alıştırıldık, millet 6. olsak göbek atacak kıvama geldi, tam istedikleri gibi. önceden şampiyon yapamayan gidiyordu şimdi 6. lık hedef olmuş, Trabzonsporu küçülttüler, büyük takım yönetemiyoruz o zaman takımı küçültelim dedilerEn son laudrup61 tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 13:13.Beşukduzu - AbdallıYorum
-
yeni gelecek td biatçı olmalı, eğer transfer isteyecekse başarı isteyecekse hiç gelmesin
biat etsin günü geçirsin taraftarı uyutsun para harcatmasın en iyi td budur
milleti başarıya alıştımak olmaz, seneye belki 5. oluruz avrupaya giderizBeşukduzu - AbdallıYorum
-
Camiamızın kısır döngüsü dostum. Büyük camialar şahsa tapmaz, ilkelere göre hareket eder. Bizde bütün ilkeler kişilere göre uyarlanır. Şu an gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz. şanına layık bir kadronun kurulmasını bekliyordur bir yerlerde. Kaç yıl sürer bilmem ama ez kaza iddialı bir kadro kurarsak kendisini tekrar takımın başında göreceğimizden emin olabilirsiniz.Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum, ama buna daha fazla katılıyorum.
Hayır, geldikten sonra da klişe açıklamalarla Trabzonspor'u yerin dibine sokmaya devam eder.
"Ben aslında istemiyordum, ama çok ısrar ettiler dayanamadım falan filan". En sonunda işler kötü gittiğinde yönetimlere salla sonra milyon Eurolari cebe doldur kaç git.
Rutine bağladı resmen. Dilerim yeni gelecek olan yönetim Trabzon'daki dinozorların
gazına gelip Şenol Güneş'i getirmeye kalkmaz.
Derin Trabzonspor ve paralel Trabzonspor ne isterse O olur.
Kendisi asla eleştirilemez, sorgulanamaz, ağız yıkanmadan adı anılamaz kutsal bir kişiliktir. Bütün hocaların görevi Şenol Güneş'e mayın eşekliği yapmaktır.En son poetricus tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 13:28.Yorum
-
Çok merak ediyorum kongrenin ne zaman yapılacağını.. Yeniden yapılmaması gibi bi durumunun söz konusu olacağını düşünmüyorum.. Mahkemenin kararını Onayacaktır yargıtay.. Mesele ne zaman olacağı zira çok geç kalıyoruz ve olan da ne yazık ki Trabzonsporumuza oluyor..Yorum
-
Son cümle.. Işte koca Trabzonsporumuzun başına gelenler.. Acı ama yerinde bir tespit..kulüp yozlaşmışlığın, sıradanlaşmışlığın dibine vurmuş
açıp bakın yerel medyaya çıt çıkıyor mu? halbuki Sadri başkan döneminde 1 beraberlik alalım kıyamet kopuyordu
ne yazık ki siyaset artık Trabzonsporun önüne geçmiş kimsenin umrunda değil takım, küme düşsek tribündekilerin gıkı çıkmaz, Trabzondaki meşhur bıçkın delikanlı taraftar grubu dik dur eğilme diye pankart açıp dursunlar
neyse...
başarısızlığıa alıştırıldık, millet 6. olsak göbek atacak kıvama geldi, tam istedikleri gibi. önceden şampiyon yapamayan gidiyordu şimdi 6. lık hedef olmuş, Trabzonsporu küçülttüler, büyük takım yönetemiyoruz o zaman takımı küçültelim dedilerYorum
-
Millet ibrahimovice yıllık 10 mılyon teklf ederken biz para t.direktor alacak para bulamıyoruz...“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Yorum
-
Trabzonspor, teknik direktöre vermek için para aramaz. Zaten olmayan parayı verecek teknik direktör arar... Hep söylüyorum, Kızılay, Deniz Feneri, Kimse Yok mu gibi oluşumlar kapansın. Trabzonspor yeter bu ülkeye... Az garibanı zengin etmedi...Yorum
-
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
bjk'den olan eski futbolcular çok güzel teknik direktörlük yaparak kendilerini yetiştiriyorlar. Bizimkiler ne yapıyor? Trabzonspor'un kapısında sıraya geçiyorlarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Hami en az yanlış olura katılmıyorum Hami de bu ekibin bir parçasıydı hatta en önemli parçasıydı ortada başarısızlık varsa o da sorumludur şimdiye kadar geçen süre içinde veremediği şeyleri vermeye mi başlayacak kalırsa?Hem MRA'nn ciddi bir otorite problemi vardı bazı oyuncular tarafından pek sallanmıyordu aynı oyuncular Hami için ne düşünüyor acaba?MRA son demecinde samimi olmayan oyuncular var demişti Hami de biliyor mu bu isimleri?Biliyorsa nasıl bir tasarrufta bulunacak veya bulunmayacak? Sözün özü komple bir değişim lazım Hami'nin kalması yanlışta ısrar anlamına gelecektir.Bordomavi.netYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum