Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • sasort
    • 19.08.2013
    • 6078
    • mühendis
    • Sakarya

sinirinden elini vurup sargılı çıktı bir maça tolunay hoca,,

bunlarda konuşup konuşup gittiler

hamiyi severim ama onlar gibi yapacaksa hiç başlamasın deneme yapacak zaman değil

Yorum

• Hakan
      • 26.05.2013
      • 16840
      • İstanbul

Şenol Güneş bi soluklansın hele.1 yılda ne değişti?

Yorum

• Mesut
        • 23.11.2008
        • 11805
        • öğrenci
        • Hatay

Şenol Güneş olmalı.
        Macera aramaya gerek yok.
        Gerekirse yalvarsın.Başkanlık teklifi bile edilmeli.Yeter ki Şenol Hoca gelsin.

Yorum

• Mesut
          • 23.11.2008
          • 11805
          • öğrenci
          • Hatay

Velev ki Şenol Hoca olmadı.
          Tolunay yada Şhota...

Yorum

• nakzo
            • 18.11.2006
            • 13213
            • MEMUR
            • Erzurum

Bursaspor taraftari bugun hepbirlikte saat 19:00 da ozlu tesislerinde toplanip yonetimi istifaya zorlamak icin eylem yapacaklar mazisi olmayan bursaspor takimin siralamadaki hali icin bunu yapiyor hic aliskin olmyan bizler 10.siraya dusmemize deplasmanda tek galibiyetimize gik cikaramiyoruz istifa bile diyemeyen taraftarciklrin o turdugu tribunlerimiz var aynen devam.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Heisenberg
              • 19.05.2013
              • 1400
              • Trabzon

Bence yönetim gidene kadar Hami Mandıralı devam etmeli. Bu kadro isterse bundan sonraki bütün maçlarını kazansın yine de bana güven vermiyor, vermeyecek. Yönetim değişip, kadroda yeni yapılanmaya gitmedikçe bu takım düzelmeyecek. O yüzden gelecek her hoca yok yere ödenecek paradan başka bir şey değildir bence. En kısa sürede yönetim değişmeli, yeni gelen yönetim de planlı bir şekilde kadroyu yenilemeli. Yeni yönetim gelince de istediği hocayla çalışır. Veya şimdi illa bir hoca gelecekse sözleşmesinde yönetim değişikliğinde tazminat ödemeden sözleşme feshetme maddesi olmalı, ki hiçbir yabancı hocanın bu maddeye evet diyeceğini sanmıyorum. O yüzden bizim için şu an itibariyle Hami Mandıralı en uygun isim.

Yorum

• aaahmet61
                • 28.10.2006
                • 4959
                • şoför
                • Trabzon

haciyle hem forvetsisiz yetmezmiş ki t.d miz yok.şenol hoca kesinlikle gelmez .tolunay hocanın şartı vardı kadro komple değişecek diye.o da gelmez.yılmaz vural gelir.onunda görevi 2. ligi tatmamış takımlara bu duyguyu tattırmak.böyle başkana böyle td.

Yorum

• mehmet83
                  • 08.05.2007
                  • 2618
                  • Kuzey Amerika

Senol hocayi cok severim ama gelmesi dogru olmaz. Bu topculara eli sopali bi hoca lazim ve Senol hoca oyle bir hoca degil. Fakat yonetim teklif etti diye adama giydirmeyede gerek yok. Bu kadroyla basarili olamadi malesef ve bunu bile bile tekrar geri cagirmak yonetimin acizligini gosterir.

Yorum

• mehmet83
                    • 08.05.2007
                    • 2618
                    • Kuzey Amerika

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Bursaspor taraftari bugun hepbirlikte saat 19:00 da ozlu tesislerinde toplanip yonetimi istifaya zorlamak icin eylem yapacaklar mazisi olmayan bursaspor takimin siralamadaki hali icin bunu yapiyor hic aliskin olmyan bizler 10.siraya dusmemize deplasmanda tek galibiyetimize gik cikaramiyoruz istifa bile diyemeyen taraftarciklrin o turdugu tribunlerimiz var aynen devam.
                    Bedava bilet ver bizimkilere kume dussekte sesleri cikmaz. Bileti verme ama takim basarili olsun o zamanda istifa derler. Malesef bu boyle

Yorum

• Anıl C
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 07.05.2008
                      • 20052
                      • Mürşid-i Trabzonspor
                      • Almanya

Kasimpasa bugunde yenilirse gelsin artik şota
                      Yav mahalle takimiyla, hukumetin maşasi bi yonetimle neyin planini yapiyo ki bu şota?
                      Yok tesis yapiyolarmista. Sanki sampiyon olacaklar.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      #23 #07

Yorum

• Mert'
                        • 02.12.2008
                        • 16976
                        • İstanbul

Bence Hami sene sonuna kadar kalmalı. Davalık kongre olayına göre yeni yönetim gelir ve yeni hocayı onlar belirler.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Miserable
                          • 01.02.2014
                          • 992
                          • İstanbul

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
                          Yav mahalle takimiyla, hukumetin maşasi bi yonetimle neyin planini yapiyo ki bu şota?
                          Hiç güleceğim yoktu.
                          "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Anıl C
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 07.05.2008
                            • 20052
                            • Mürşid-i Trabzonspor
                            • Almanya

AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

İlk olarak Miserable tarafından gönderildi
                            Hiç güleceğim yoktu.
                            Yalan mi dostum. Isimlere bakiyorum. Hepsinin sporla alakasi yok, hepsi de bu hukumetle malina mal katmis. Onca ilce varken neden kasimpasa? Erdogan tarlabasili olsa bu seferde tarlabasispor superligte olacakti. Rizespora bile bi telefonla 2 adam gonderdik
                            Tabi şotada bu duzene alismistir.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            #23 #07

Yorum

• Miserable
                              • 01.02.2014
                              • 992
                              • İstanbul

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
                              Yalan mi dostum. Isimlere bakiyorum. Hepsinin sporla alakasi yok, hepsi de bu hukumetle malina mal katmis. Onca ilce varken neden kasimpasa? Erdogan tarlabasili olsa bu seferde tarlabasispor superligte olacakti. Rizespora bile bi telefonla 2 adam gonderdik
                              Tabi şotada bu duzene alismistir.
                              İfadenin doğruluğu yanlışlığı değil komik olan. Paşa'yı o ifadelerle küçümseyip Şotayı Trabzonspor'a istemek komik değil mi? Trabzonspor o ifadeleri Paşa'dan daha mı az hakediyor sence?
                              "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Anıl C
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 07.05.2008
                                • 20052
                                • Mürşid-i Trabzonspor
                                • Almanya

AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

İlk olarak Miserable tarafından gönderildi
                                İfadenin doğruluğu yanlışlığı değil komik olan. Paşa'yı o ifadelerle küçümseyip Şotayı Trabzonspor'a istemek komik değil mi? Trabzonspor o ifadeleri Paşa'dan daha mı az hakediyor sence?
                                Arkadasim bizim simdi yasadiklarimiz genel gecer bi durum. Haciosmanoglu simdiki davranislari ile gelmedi başa.
                                Şota simdi bi yanlisin icinde. Dogru yolu gostermek gerek.
                                Kasimpasa bugun var yarin yok
                                #23 #07

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...