İlk önce yönetim değişmeliydi. Yazık oldu.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2 sene oy kulanamaz onlar.birsey olmaz.iho ondan sonra gene aday olmaya yüzü olursa 800 + 200 oy alir o da o 800 kisi aidat öderseler.ama cikartirlar iho def edildikten sonra.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yorum
-
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
olay zaten isim yapmış bir teknik adam getirip günü kurtarmak değil.
bu başımızdakinden kurtulup geleceği kurtarmak...Yorum
-
5 kademede şampiyonluk güzel.
5. kademe olmadan da görsek de gam yemese ustalar
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Son üye yapılanlar tabi oy kullanamaz ama sakın bir katakulli çevirmesinler.. İho ilk yönetici olduğundan beri üye yaptıkları ve destek veren tanıdıkları (kendisini başkanlığa getiren 13.sandığa denk geliyor / 2006,2007 vs) ve Mayıs ayından bu yana yaptıklarıyla kendi kendine bir güç oluşturdu.. Umarım kurtuluruz umarım.. Zira sonraki yıllarda da kongrelerde seçici olmayan, alakasız, istenildiği gibi yönlendirilen bir grup olacak, tıpkı geçmişte benzerlerini yaşadığımız gibi..En son Erkin tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 12:47.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
Bereket teknik direktör almak için bir tarih aralığı mevcut değil, iho ve ekibi herkesi oyalar ve sonrasında muhtemel xxxx isimli xxxoğlu birini getirilerdi.Yorum
-
allahını seven imkanı olan trabzonda olan arkadaşlar ne olur kulübümü basarsınız ihoyumu bulursunuz rica ediyorum tepki koyalım artık yaa.... takımın şaftı kaymış hami diyorlar olacak gibi değil ya!
hami mandıralı'da mustafa akçayın ekibimde değilmiydi.....& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^Yorum
-
yazdiklarinizin hepsine katiliyorum ama buna daha fazla katiliyorum.
hayir geldikten sonra da klise aciklamalarla trabzonspor'u yerin dibine sokmaya devam eder.
ben aslinda istemiyordum ama cok israr ettiler dayanamadim falan filan.en sonunda isler kotu gittiginde yonetimlere salla
sonra milyon eurolari cebe doldur kac git.
rutine bagladi resmen.dilerim yeni gelecek olan yonetim trabzondaki dinazorlarin
gazina gelip senol gunes'i getirmeye kalkmaz.Yorum
-
Arkadaşlar, başta ben olmak üzere, burada başkana hocaya ona buna sallayıp duruyoruz. Ancak dikkatlerden kaçan bir şey var; bu kulübün bir Yüksek Divan Kurulu var... Takım rezilleri oynuyor, çapsızlık diz boyu, kulüp siyasetin kıllı kollarında konsomatris olmuş, ama bu paşazadelerden ses seda yok... Bu heriflerin görevi yüksek bir divanda kurulup oturmak değilse, birilerinin ''ne oluyor kardeşim, bu kulüp sahipsiz değil'' demesi gerekmez mi?... Ancak, anladığım kadarıyla yaş ortalaması 1.650 olan bu adamlar, ya tamamen elden ayaktan düştüler, ya da umurlarında değil... Kulüp gerçekten sahipsiz... Şurada yazı yazıp, bana laf sokan, hakaret eden, küfür eden adam bile daha kıymetli benim için... Adam bari kendine iş edinmiş, Trabzonspor'un menfatine olduğunu düşündüğü bir konuda küfür ediyor, hakaret ediyor. Bu Divan Kurulu üyeleri ne ayaktır anlamadım... Babam gitmiş geçenlerde, bazılarıyla görüşmüş... Babamın ifadesini aynen yazıyorum: ''boşu boşuna yırtma kendini, bu adamların umurunda değil Trabzonspor''...
Sözün bittiği yer...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum