Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Adem Akyüz'

Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi
    Nasiiiii

Şaka yapıyorsunuz değil mi?
    Yok şaka değil, gerçekten o çocuk Zeki Yavru
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Ahmet Kuru
      • 31.10.2007
      • 8118
      • Bankacı
      • İstanbul

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi
      ne diyeceğimi bilemedim vallahi...

kelimelerin tükendiğini anları yaşıyorum şuan
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Erbay
        • 05.08.2004
        • 15458
        • Öğrenci
        • İstanbul

Bizim başkanda "ulan parayı ben veriyorum takımı da ben yönetirim" havası seziyordum meğerse en son ben anlamışım bunu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• DEEP BLUE

Eeee, her piyon, potansiyel vezirdir... Ancak bir Zeki, sizi vezir de eder, rezil de...

Yorum

• ceday99
            • 30.04.2010
            • 846
            • Ankara

İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi
            ahada buraya yaziyom bu sezon hamiylebitirecekler adam falan alamaz bunlar
            ben daha da ileriye götüreyim. inşallah hamiyle bitirirler.
            keza sonlarını hazırlayacak şey bu olur. aksi halde çok zaman kazanacak yönetim.

Yorum

• poetricus
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 05.09.2004
              • 11924
              • Trabzon

Şu aşamada yapılacak hiçbir tercih doğru olmaz, sadece az yanlış olur. Sezonu Hami ile bitirmek az yanlışı tercih etmektir. Bunu söylemek için kendimce makul sebeplerim var:
              1. Hoca önemli bir problem ancak tel problem hoca değil. Yönetimimiz sadece icraatlarıyla eylem ve söylemleriyle değil, hukuki zeminiyle bile sağlam bir görüntü arz etmiyor. Her an olağanüstü kongre yapmayı zorunlu kılan yasal bir mecburiyetle karşı karşıya kalabiliriz. Yanılmıyorsam Yargıtay'da bekleyen bir karar var. Ne kadar kalacağı belli olmayan bir yönetimin bir teknik direktörle anlaşarak camiayı külfet altında bırakması hem ahlakî hem ticarî hem de sportif açıdan doğru değil.

2. Takımın mevcut oyuncu kadrosu, ekonomik durumu ve prensip sahibi hiç kimseye güven vermeyen duruşu ortadayken kaliteli bir hocanın bizimle çalışma ihtimali yok denecek kadar az. Ancak kenarda iş bekleyen, bir şansı hak ettiğini düşünen futbolcu eskisi ve doğuştan ehliyetli
              birileri bizi çalıştırır ki onlardan çok var. Bakın, Hami şimdiden hazır.

3. Biraz şüpheliyim ama Hami sezon sonuna kadar takımı düşüremez herhalde. Bittiğinde bir sonraki sezona hangi yönetimle gireceğimiz belli olduktan sonra uzun vadeli bir planlama makul bir transfer bütçesi ve her şeye rağmen yönetimin tam desteğini alacak kaliteli ve çok yönlü bir hoca bulmamız gerek. hem keşif yeteneği olan ve bu sayede takımızın iktisadi imkanlarını zorlamadan bizlere yeni oyuncular kazandırabilecek hem de teknik, taktik, psikoloji ve eğitim bilgisi olan çok yönlü bir hocaya ihtiyacımız var. Avrupa'dan ümit vadeden isimler bulunabilir.

4. Hocanın doğru seçilmesi kendisine tam destek verilmesi, ne olursa olsun arkasında durulması ve en az üç yıllık bir planlama yapılması zaruri. Bu süre içerisinde katkısı sıfırın bile altında olan yerli ve yabancı fazlalıklardan kurtulmak, "nokta transferler" ve makul hedeflerle yeniden yarışmacı ve zirveye oynayan bir takım inşa etmek gerek. Trabzonspor iddialı değilse, yok hükmündedir.

5. Bunlar başarıldığı takdirde Şenol Güneş bir yerlerden çıkar gelir zaten.

Yorum

• Dip.Ing.Mag.
                • 08.01.2008
                • 8918
                • Uni TS - Uni Vienna
                • Avrupa Diğer

O çocuk Zeki Yavru
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• serdar61
                  • 29.05.2004
                  • 794
                  • denizci - Uzakyol vardiya mühendisi
                  • Antalya

BMN yi seviyorum

Yorum

• Volkan Albayrak

cevat kol un dediğine göre 800 kişi kulübe üye olmuş ve bunların çoğuda İHO nun adamı büyük ihtimalle geçmiş olsun el birliği ile bu kulübü mahvettik
                    AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Berkedogan
                      • 27.01.2009
                      • 1390
                      • İstanbul

hami ile devam etmemeleri gerekir zaten M.r.a nın yanındaydı ne etkisi oldu takıma , olduysa zaten kötü anlamda olmuş durumumuzdan belli.
                      Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
                        Şu aşamada yapılacak hiçbir tercih doğru olmaz, sadece az yanlış olur. Sezonu Hami ile bitirmek az yanlışı tercih etmektir. Bunu söylemek için kendimce makul sebeplerim var:
                        1. Hoca önemli bir problem ancak tel problem hoca değil. Yönetimimiz sadece icraatlarıyla eylem ve söylemleriyle değil, hukuki zeminiyle bile sağlam bir görüntü arz etmiyor. Her an olağanüstü kongre yapmayı zorunlu kılan yasal bir mecburiyetle karşı karşıya kalabiliriz. Yanılmıyorsam Yargıtay'da bekleyen bir karar var. Ne kadar kalacağı belli olmayan bir yönetimin bir teknik direktörle anlaşarak camiayı külfet altında bırakması hem ahlakî hem ticarî hem de sportif açıdan doğru değil.

2. Takımın mevcut oyuncu kadrosu, ekonomik durumu ve prensip sahibi hiç kimseye güven vermeyen duruşu ortadayken kaliteli bir hocanın bizimle çalışma ihtimali yok denecek kadar az. Ancak kenarda iş bekleyen, bir şansı hak ettiğini düşünen futbolcu eskisi ve doğuştan ehliyetli
                        birileri bizi çalıştırır ki onlardan çok var. Bakın, Hami şimdiden hazır.

3. Biraz şüpheliyim ama Hami sezon sonuna kadar takımı düşüremez herhalde. Bittiğinde bir sonraki sezona hangi yönetimle gireceğimiz belli olduktan sonra uzun vadeli bir planlama makul bir transfer bütçesi ve her şeye rağmen yönetimin tam desteğini alacak kaliteli ve çok yönlü bir hoca bulmamız gerek. hem keşif yeteneği olan ve bu sayede takımızın iktisadi imkanlarını zorlamadan bizlere yeni oyuncular kazandırabilecek hem de teknik, taktik, psikoloji ve eğitim bilgisi olan çok yönlü bir hocaya ihtiyacımız var. Avrupa'dan ümit vadeden isimler bulunabilir.

4. Hocanın doğru seçilmesi kendisine tam destek verilmesi, ne olursa olsun arkasında durulması ve en az üç yıllık bir planlama yapılması zaruri. Bu süre içerisinde katkısı sıfırın bile altında olan yerli ve yabancı fazlalıklardan kurtulmak, "nokta transferler" ve makul hedeflerle yeniden yarışmacı ve zirveye oynayan bir takım inşa etmek gerek. Trabzonspor iddialı değilse, yok hükmündedir.

Hocam tebrik ediyorum da, son madde beni benden aldı... :-))))))))))))))))))

Yorum

• poetricus
                          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                          • 05.09.2004
                          • 11924
                          • Trabzon

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi
                          Vahid Halilhodzic bizdeyken bir foto vardı. Çocuk taktik veriyordu hoca ile beraber ... Olmadı ona bir hocalık lisansı çıkarırız abi... Bizde planlar bitmez A'dan Z'ye kadar var çok şükür...
                          Yok dostum mevcut alfabe bizi kesmez. Kanji alfabesini kullanalım. Toplamda 3116 karakter var.

Yorum

• Fatih Öztürk
                            • 03.10.2007
                            • 25005
                            • Lojistik
                            • İstanbul

İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi
                            cevat kol un dediğine göre 800 kişi kulübe üye olmuş ve bunların çoğuda İHO nun adamı büyük ihtimalle geçmiş olsun el birliği ile bu kulübü mahvettik
                            20 bine yakın üye var sıkıntı teşkil etmez.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• serdar61
                              • 29.05.2004
                              • 794
                              • denizci - Uzakyol vardiya mühendisi
                              • Antalya

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
                              Hehehehehe

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi
                                Kongrede oy kullanabilmek için en az 2 yıllık üye olmak gerekir. Bu tiplerin süresi doluncaya kadar, yeni kongre yapılacaktır zaten...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...