Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Bizim başkanda "ulan parayı ben veriyorum takımı da ben yönetirim" havası seziyordum meğerse en son ben anlamışım bunu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Yorum
-
Şu aşamada yapılacak hiçbir tercih doğru olmaz, sadece az yanlış olur. Sezonu Hami ile bitirmek az yanlışı tercih etmektir. Bunu söylemek için kendimce makul sebeplerim var:
1. Hoca önemli bir problem ancak tel problem hoca değil. Yönetimimiz sadece icraatlarıyla eylem ve söylemleriyle değil, hukuki zeminiyle bile sağlam bir görüntü arz etmiyor. Her an olağanüstü kongre yapmayı zorunlu kılan yasal bir mecburiyetle karşı karşıya kalabiliriz. Yanılmıyorsam Yargıtay'da bekleyen bir karar var. Ne kadar kalacağı belli olmayan bir yönetimin bir teknik direktörle anlaşarak camiayı külfet altında bırakması hem ahlakî hem ticarî hem de sportif açıdan doğru değil.
2. Takımın mevcut oyuncu kadrosu, ekonomik durumu ve prensip sahibi hiç kimseye güven vermeyen duruşu ortadayken kaliteli bir hocanın bizimle çalışma ihtimali yok denecek kadar az. Ancak kenarda iş bekleyen, bir şansı hak ettiğini düşünen futbolcu eskisi ve doğuştan ehliyetli
birileri bizi çalıştırır ki onlardan çok var. Bakın, Hami şimdiden hazır.
3. Biraz şüpheliyim ama Hami sezon sonuna kadar takımı düşüremez herhalde. Bittiğinde bir sonraki sezona hangi yönetimle gireceğimiz belli olduktan sonra uzun vadeli bir planlama makul bir transfer bütçesi ve her şeye rağmen yönetimin tam desteğini alacak kaliteli ve çok yönlü bir hoca bulmamız gerek. hem keşif yeteneği olan ve bu sayede takımızın iktisadi imkanlarını zorlamadan bizlere yeni oyuncular kazandırabilecek hem de teknik, taktik, psikoloji ve eğitim bilgisi olan çok yönlü bir hocaya ihtiyacımız var. Avrupa'dan ümit vadeden isimler bulunabilir.
4. Hocanın doğru seçilmesi kendisine tam destek verilmesi, ne olursa olsun arkasında durulması ve en az üç yıllık bir planlama yapılması zaruri. Bu süre içerisinde katkısı sıfırın bile altında olan yerli ve yabancı fazlalıklardan kurtulmak, "nokta transferler" ve makul hedeflerle yeniden yarışmacı ve zirveye oynayan bir takım inşa etmek gerek. Trabzonspor iddialı değilse, yok hükmündedir.
5. Bunlar başarıldığı takdirde Şenol Güneş bir yerlerden çıkar gelir zaten.Yorum
-
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
cevat kol un dediğine göre 800 kişi kulübe üye olmuş ve bunların çoğuda İHO nun adamı büyük ihtimalle geçmiş olsun el birliği ile bu kulübü mahvettikAL STADINI ÇAL BAŞINAYorum
-
hami ile devam etmemeleri gerekir zaten M.r.a nın yanındaydı ne etkisi oldu takıma , olduysa zaten kötü anlamda olmuş durumumuzdan belli.Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.
Yorum
-
Hocam tebrik ediyorum da, son madde beni benden aldı... :-))))))))))))))))))Şu aşamada yapılacak hiçbir tercih doğru olmaz, sadece az yanlış olur. Sezonu Hami ile bitirmek az yanlışı tercih etmektir. Bunu söylemek için kendimce makul sebeplerim var:
1. Hoca önemli bir problem ancak tel problem hoca değil. Yönetimimiz sadece icraatlarıyla eylem ve söylemleriyle değil, hukuki zeminiyle bile sağlam bir görüntü arz etmiyor. Her an olağanüstü kongre yapmayı zorunlu kılan yasal bir mecburiyetle karşı karşıya kalabiliriz. Yanılmıyorsam Yargıtay'da bekleyen bir karar var. Ne kadar kalacağı belli olmayan bir yönetimin bir teknik direktörle anlaşarak camiayı külfet altında bırakması hem ahlakî hem ticarî hem de sportif açıdan doğru değil.
2. Takımın mevcut oyuncu kadrosu, ekonomik durumu ve prensip sahibi hiç kimseye güven vermeyen duruşu ortadayken kaliteli bir hocanın bizimle çalışma ihtimali yok denecek kadar az. Ancak kenarda iş bekleyen, bir şansı hak ettiğini düşünen futbolcu eskisi ve doğuştan ehliyetli
birileri bizi çalıştırır ki onlardan çok var. Bakın, Hami şimdiden hazır.
3. Biraz şüpheliyim ama Hami sezon sonuna kadar takımı düşüremez herhalde. Bittiğinde bir sonraki sezona hangi yönetimle gireceğimiz belli olduktan sonra uzun vadeli bir planlama makul bir transfer bütçesi ve her şeye rağmen yönetimin tam desteğini alacak kaliteli ve çok yönlü bir hoca bulmamız gerek. hem keşif yeteneği olan ve bu sayede takımızın iktisadi imkanlarını zorlamadan bizlere yeni oyuncular kazandırabilecek hem de teknik, taktik, psikoloji ve eğitim bilgisi olan çok yönlü bir hocaya ihtiyacımız var. Avrupa'dan ümit vadeden isimler bulunabilir.
4. Hocanın doğru seçilmesi kendisine tam destek verilmesi, ne olursa olsun arkasında durulması ve en az üç yıllık bir planlama yapılması zaruri. Bu süre içerisinde katkısı sıfırın bile altında olan yerli ve yabancı fazlalıklardan kurtulmak, "nokta transferler" ve makul hedeflerle yeniden yarışmacı ve zirveye oynayan bir takım inşa etmek gerek. Trabzonspor iddialı değilse, yok hükmündedir.
5. Bunlar başarıldığı takdirde Şenol Güneş bir yerlerden çıkar gelir zaten.Yorum
-
Yok dostum mevcut alfabe bizi kesmez. Kanji alfabesini kullanalım. Toplamda 3116 karakter var.Yorum
-
Yorum
-
Kongrede oy kullanabilmek için en az 2 yıllık üye olmak gerekir. Bu tiplerin süresi doluncaya kadar, yeni kongre yapılacaktır zaten...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum