Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Adem Akyüz'

Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
    Arkadaşlar, başta ben olmak üzere, burada başkana hocaya ona buna sallayıp duruyoruz. Ancak dikkatlerden kaçan bir şey var; bu kulübün bir Yüksek Divan Kurulu var... Takım rezilleri oynuyor, çapsızlık diz boyu, kulüp siyasetin kıllı kollarında konsomatris olmuş, ama bu paşazadelerden ses seda yok... Bu heriflerin görevi yüksek bir divanda kurulup oturmak değilse, birilerinin ''ne oluyor kardeşim, bu kulüp sahipsiz değil'' demesi gerekmez mi?... Ancak, anladığım kadarıyla yaş ortalaması 1.650 olan bu adamlar, ya tamamen elden ayaktan düştüler, ya da umurlarında değil... Kulüp gerçekten sahipsiz... Şurada yazı yazıp, bana laf sokan, hakaret eden, küfür eden adam bile daha kıymetli benim için... Adam bari kendine iş edinmiş, Trabzonspor'un menfatine olduğunu düşündüğü bir konuda küfür ediyor, hakaret ediyor. Bu Divan Kurulu üyeleri ne ayaktır anlamadım... Babam gitmiş geçenlerde, bazılarıyla görüşmüş... Babamın ifadesini aynen yazıyorum: ''boşu boşuna yırtma kendini, bu adamların umurunda değil Trabzonspor''...

Sözün bittiği yer...
    Benim aylardır merak ettiğim konu da bu zaten. Ali Özbak denen o adamın görevi nedir? Kongre çağrısı yapması için yönetimin daha nasıl bir ihanet içinde olması gerekiyor?
    www.x.com/zykmda

Yorum

• laudrup61
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 11.02.2014
      • 1426
      • Balıkesir

kulüp yozlaşmışlığın, sıradanlaşmışlığın dibine vurmuş

açıp bakın yerel medyaya çıt çıkıyor mu? halbuki Sadri başkan döneminde 1 beraberlik alalım kıyamet kopuyordu

ne yazık ki siyaset artık Trabzonsporun önüne geçmiş kimsenin umrunda değil takım, küme düşsek tribündekilerin gıkı çıkmaz, Trabzondaki meşhur bıçkın delikanlı taraftar grubu dik dur eğilme diye pankart açıp dursunlar

neyse...

başarısızlığıa alıştırıldık, millet 6. olsak göbek atacak kıvama geldi, tam istedikleri gibi. önceden şampiyon yapamayan gidiyordu şimdi 6. lık hedef olmuş, Trabzonsporu küçülttüler, büyük takım yönetemiyoruz o zaman takımı küçültelim dediler
      En son laudrup61 tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 13:13.
      Beşukduzu - Abdallı

Yorum

• akin0834
        • 05.03.2007
        • 2230
        • İstanbul

bu yönetim oolduğu sürece daha cok t.direktör değişir .. tolunay ı gönderdiler .. MRA gitti .. gelende sezon sonu kacar gider

Yorum

• laudrup61
          • 11.02.2014
          • 1426
          • Balıkesir

yeni gelecek td biatçı olmalı, eğer transfer isteyecekse başarı isteyecekse hiç gelmesin

biat etsin günü geçirsin taraftarı uyutsun para harcatmasın en iyi td budur

milleti başarıya alıştımak olmaz, seneye belki 5. oluruz avrupaya gideriz
          Beşukduzu - Abdallı

Yorum

• poetricus
            • 05.09.2004
            • 11924
            • Trabzon

İlk olarak tristram tarafından gönderildi
            Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum, ama buna daha fazla katılıyorum.
            Hayır, geldikten sonra da klişe açıklamalarla Trabzonspor'u yerin dibine sokmaya devam eder.
            "Ben aslında istemiyordum, ama çok ısrar ettiler dayanamadım falan filan". En sonunda işler kötü gittiğinde yönetimlere salla sonra milyon Eurolari cebe doldur kaç git.
            Rutine bağladı resmen. Dilerim yeni gelecek olan yönetim Trabzon'daki dinozorların
            gazına gelip Şenol Güneş'i getirmeye kalkmaz.
            Camiamızın kısır döngüsü dostum. Büyük camialar şahsa tapmaz, ilkelere göre hareket eder. Bizde bütün ilkeler kişilere göre uyarlanır. Şu an gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz. şanına layık bir kadronun kurulmasını bekliyordur bir yerlerde. Kaç yıl sürer bilmem ama ez kaza iddialı bir kadro kurarsak kendisini tekrar takımın başında göreceğimizden emin olabilirsiniz.

Derin Trabzonspor ve paralel Trabzonspor ne isterse O olur.
            Kendisi asla eleştirilemez, sorgulanamaz, ağız yıkanmadan adı anılamaz kutsal bir kişiliktir. Bütün hocaların görevi Şenol Güneş'e mayın eşekliği yapmaktır.
            En son poetricus tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 13:28.

Yorum

• srmnlii
              • 16.04.2010
              • 1051
              • Kocaeli

Çok merak ediyorum kongrenin ne zaman yapılacağını.. Yeniden yapılmaması gibi bi durumunun söz konusu olacağını düşünmüyorum.. Mahkemenin kararını Onayacaktır yargıtay.. Mesele ne zaman olacağı zira çok geç kalıyoruz ve olan da ne yazık ki Trabzonsporumuza oluyor..

Yorum

• srmnlii
                • 16.04.2010
                • 1051
                • Kocaeli

İlk olarak laudrup61 tarafından gönderildi
                kulüp yozlaşmışlığın, sıradanlaşmışlığın dibine vurmuş

açıp bakın yerel medyaya çıt çıkıyor mu? halbuki Sadri başkan döneminde 1 beraberlik alalım kıyamet kopuyordu

ne yazık ki siyaset artık Trabzonsporun önüne geçmiş kimsenin umrunda değil takım, küme düşsek tribündekilerin gıkı çıkmaz, Trabzondaki meşhur bıçkın delikanlı taraftar grubu dik dur eğilme diye pankart açıp dursunlar

neyse...

başarısızlığıa alıştırıldık, millet 6. olsak göbek atacak kıvama geldi, tam istedikleri gibi. önceden şampiyon yapamayan gidiyordu şimdi 6. lık hedef olmuş, Trabzonsporu küçülttüler, büyük takım yönetemiyoruz o zaman takımı küçültelim dediler
                Son cümle.. Işte koca Trabzonsporumuzun başına gelenler.. Acı ama yerinde bir tespit..

Yorum

• special one
                  • 04.01.2014
                  • 5553
                  • Çevre Mühendisi
                  • İstanbul

Millet ibrahimovice yıllık 10 mılyon teklf ederken biz para t.direktor alacak para bulamıyoruz...
                  “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                  HAMİ AYAZ

Yorum

• Hüseyin Başoğlu
                    • 11.06.2012
                    • 16657
                    • Ögrenci
                    • İstanbul

İlk olarak special one tarafından gönderildi
                    Millet ibrahimovice yıllık 10 mılyon teklf ederken biz para t.direktor alacak para bulamıyoruz...
                    her habere inanmaya devam edelim...

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak special one tarafından gönderildi
                      Trabzonspor, teknik direktöre vermek için para aramaz. Zaten olmayan parayı verecek teknik direktör arar... Hep söylüyorum, Kızılay, Deniz Feneri, Kimse Yok mu gibi oluşumlar kapansın. Trabzonspor yeter bu ülkeye... Az garibanı zengin etmedi...

Yorum

• special one
                        • 04.01.2014
                        • 5553
                        • Çevre Mühendisi
                        • İstanbul

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi
                        her habere inanmaya devam edelim...
                        Adamlar devre arasında full kadroya takvıye için 49 mılyon euro harcamış
                        Sen ne kadar harcadın ?

İnanırım abi inanmamam için sebep mi var, ibrahimovic i de alırlar boyle giderse 3 seneye c.ronaldo yu da
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• Travelair
                          • 09.01.2005
                          • 36195
                          • İstanbul

bjk'den olan eski futbolcular çok güzel teknik direktörlük yaparak kendilerini yetiştiriyorlar. Bizimkiler ne yapıyor? Trabzonspor'un kapısında sıraya geçiyorlar
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fatih
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

• 02.01.2005
                            • 20408
                            • Trabzon

Hami en az yanlış olura katılmıyorum Hami de bu ekibin bir parçasıydı hatta en önemli parçasıydı ortada başarısızlık varsa o da sorumludur şimdiye kadar geçen süre içinde veremediği şeyleri vermeye mi başlayacak kalırsa?Hem MRA'nn ciddi bir otorite problemi vardı bazı oyuncular tarafından pek sallanmıyordu aynı oyuncular Hami için ne düşünüyor acaba?MRA son demecinde samimi olmayan oyuncular var demişti Hami de biliyor mu bu isimleri?Biliyorsa nasıl bir tasarrufta bulunacak veya bulunmayacak? Sözün özü komple bir değişim lazım Hami'nin kalması yanlışta ısrar anlamına gelecektir.
                            Bordomavi.net

Yorum

• ucurum
                              • 13.01.2006
                              • 3522
                              • Ankara

Bence başlık açılabilir, Yeni Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı, ayrıca şu anketi de hemen peşinden açın, Hami Mandıralı istifa etmeli mi...

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi
                                Bence başlık açılabilir, Yeni Teknik Direktörümüz Hami Mandıralı, ayrıca şu anketi de hemen peşinden açın, Hami Mandıralı istifa etmeli mi...
                                Süper fikir... Ne bekleniyor, anlamış değilim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...